Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Twitter giver Musk adgang til realtidsdata - aktien stiger

24/6 13:23

Twitter skulle efter sigende have givet den potentielle køber Elon Musk adgang til mere brugerdata, heriblandt realtidstal for selskabets sociale medieplatform.

Det sender aktien op i formarkedet med 0,9 pct., skriver Bloomberg News med henvisning til mediet Insider. På et tidspunkt var aktien dog steget 3,4 pct. i formarkedet.

Elon Musk, der også er topchef i Tesla, har den seneste tid efterspurgt øget indsigt i, hvor stor en del af Twitters brugere der er falske - såkaldte "bots".

Hidtil har Twitter ifølge Insider givet adgang til historiske brugerdata. Det har dog ikke været nok, fremgår det. I stedet vil et hold nedsat af Elon Musk selv analysere fordelingen mellem ægte brugere og bots på det sociale medie.

Elon Musk bød tilbage i april 44 mia. dollar for det sociale medie. Twitter takkede samme måned ja til buddet. Siden har Tesla-topchefen dog slået tvivl om, hvorvidt handlen vil blive gennemført som følge af manglende data.

.\\˙ MarketWire