Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Banker: Styrelse ser plads til forbedring af konkurrencen i sektoren

9/8 12:00

En ny rapport fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen finder plads til forbedringer af konkurrencebilledet i banksektoren herhjemme. Særligt på privatkundeområdet.

Det skriver erhvervsmediet Finans med henvisning til rapporten, der er bestilt af erhvervsminister Simon Kollerup.

- Konkurrencen på bankmarkedet for privatkunder kan styrkes. Endvidere har tidligere analyser påpeget konkurrencemæssige udfordringer på markederne for flere af de finansielle produkter, som banker typisk formidler til kunderne via en formidlingsaftale eller en koncernforbundet virksomhed, siger Jakob Hald, der er direktør hos Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, ifølge Finans i forbindelse med rapporten.

- Det gælder for eksempel realkredit, investeringsløsninger og inden for betalingsmarkedet, fortsætter han.

Rapporten peger blandt andet på, at 60 pct. af privatkunderne i de danske banker ikke har skiftet bank de seneste 14 år, skriver Finans.

Link til originalartikel (for abonnenter): https://finans.dk/finans/ECE14292597/simon-kollerups-ventede-rapport-er-klar-konkurrencen-blandt-bankerne-kan-styrkes/

.\\˙ MarketWire