Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Sydbank siger farvel til direktør efter mindre et år

6/2 12:29

Jacques Skovgaard stopper som direktør i Sydbanks wealth management-enhed efter mindre end et år. Ansvaret for enheden overtages af Sydbanks administrerende direktør, Karen Frøsig.

Det oplyser Sydbank ifølge Finanswatch.

- Jeg vil benytte lejligheden til at takke Jacques Skovgaard for det, han har gjort for Sydbank. Vi vælger at stoppe samarbejdet, da vi ikke er enige om måden, vi kommer videre på, siger den administrerende direktør ifølge mediet.

Jacques Skovgaard tiltrådte som direktør i april 2022 i Sydbanks wealth management-enhed, hvor han havde til opgave at skabe en klarere profil og tiltrække flere nye kunder.

- Jacques Skovgaard har lavet gode forandringer i Wealth Management i Sydbank. På kort tid har han samlet organisationen om nye og stærke løsninger. Først med rådgivning, der tager udgangspunkt i kundernes livsmål, og senest med megatrends som indgang til investering, siger Karen Frøsig.

Wealth management består af områderne Private Banking, Sydinvest, Kapitalforvaltning og omfatter i alt 150 medarbejdere.

Link til originalartikel (for abonnenter): https://finanswatch.dk/article14956806.ece

.\\˙ MarketWire