Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Præsident: Eurozone kæmper for overlevelse

16-11-10 kl. 16/11 2010 09:49

Den Europæiske Union vil ikke overleve, hvis det ikke lykkes at overvinde den gældskrise, som hærger eurozonen, siger EU-præsident Herman Van Rompuy.

- Vi er inde i en overlevelseskamp, siger Van Rompuy i en tale i Bruxelles, hvor eurozonens finansministre tirsdag mødes for at drøfte gældskriserne i Irland og Portugal.

- Vi må alle arbejde sammen for at overleve med eurozonen, fordi Den Europæiske Union ikke vil overleve, hvis den ikke overlever. Men jeg er overbevist om, at vi vil klare os gennem dette, hedder det i talen.

Irland erkendte mandag, at landet fører forhandlinger om en redningspakke med akut økonomisk hjælp - seks måneder efter EU-landene kom Grækenland til undsætning med en hjælpepakke på 110 milliarder euro.

Portugal har også advaret om, at der er en stor risiko for, at det vil få brug for finansiel støtte, da landet ikke er i stand til at låne penge på de åbne markeder til rimelige renter. /ritzau/AFP

(RB-Børsen: Tlf: 33300335, E-mail: redaktion@rb-borsen.dk, www.rb-borsen.dk )




Der er endnu ikke skrevet nogen kommentarer til denne artikel.

Skriv en kommentarer til denne artikel:


Send kommentar