Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Bavarian/BB Biotech: Prostvac interessant

16-03-11 kl. 16/3 2011 13:08

Det schweiziske investeringsselskab BB Biotech vurderer at såvel Imvamune som Prostvac er interessante og lovende produkter fra Bavarian, og det er baggrunden for, at investeringselskab har købt over 5 pct. af Bavarian Nordic. Det oplyser Dr. Daniel Koller fra selskabet i en mail til RB-Børsen/Direkt.

Vi vurderer både Imvamune og Prostvac som lovende aktier for et biotekselskab med en markedsværdi på mindre end 300 mio. dollar, skriver han i mailen.

Han erkender dog også, at Prostvac er hovedgrunden til investeringen.

Investeringsrationalet er den potentielle store omsætning, der kan blive genereret fra Prostvac og ikke så meget omsætningen fra regeringskontrakterne på koppevaccinen Imvamune.

BB Biotech har en samlet investeringsportefølje på omkring 6,5 mia. kr., og investeringen i Bavarian Nordic på 5,35 pct. af aktiekapitalen udgør ca. 70 mio. kr.

Daniel Koller ønsker ikke at oplyse om BB Biotech vil være med i den mulige kommende emission på 500-800 mio. kr., der skal finansiere fase III forsøg med Prostvac.

Udover Bavarian Nordic har BB Biotech investeringer i danske Exigon og Novo Nordisk.

Claus Mikkelsen +45 33 300 335 Direkt/RB-Børsen

(RB-Børsen: Tlf: 33300335, E-mail: redaktion@rb-borsen.dk, www.rb-borsen.dk )




Der er endnu ikke skrevet nogen kommentarer til denne artikel.

Skriv en kommentarer til denne artikel:


Send kommentar