Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Tesla igen i myndighedernes søgelys: Undersøger tilbagekaldelse af 2 mio. biler

26/4 15:26

De amerikanske myndigheder har endnu en gang rettet luppen mod Tesla og navnlig mod selskabets selvkørende teknologi.

Myndigheden The National Highway Traffic Safety Administration har åbnet en undersøgelse af, hvorvidt Tesla gjorde tilstrækkeligt for at fixe problemer med sin autopilot-teknologi, da Tesla tilbagekaldte mere end 2 mio. biler tilbage i december.

Det skriver Bloomberg News.

Undersøgelsen kommer blandt andet på baggrund af trafikuheld med Teslas biler, der er sket, efter at selskabet opdaterede softwaren tilbage i december.

Den nye undersøgelse er endnu et slag til Tesla-topchefen Elon Musks planer for fuldt automatiserede biler.

Elon Musk har tidligere sat en skæringsdato til august, hvor selskabet vil offentliggøre en selvkørende taxa. Ifølge Bloomberg lød det dog for fem år siden, at den ville være klar i 2020.

I løbet af ugen nedspillede Elon Musk bekymringer for, at myndighederne vil give grønt lys til den selvkørende teknologi.

- Jeg tror faktisk ikke, at der vil være markante regulatoriske barrierer, hvis der er entydige data for, at selvkørende biler er sikrere end en bil kørt af et menneske, sagde han ifølge Bloomberg.

Tesla-aktien falder med 0,6 pct. i formarkedet.

.\\˙ MarketWire