Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER
      

FLSmidth vinder kontrakt på ny cementfabrik i Marokko

20-06-19 kl. 20/6 2019 09:00

PRESSEMEDDELELSE, KØBENHAVN 

FLSmidth har vundet en kontrakt på levering af en ny cementfabrik til en ny kunde i Marokko. Kontrakten har en værdi på DKK 335 mio.

FLSmidth og Société Générale des Travaux du Maroc (SGTM) har i går indgået en kontrakt med TEKCIM S.A. om sammen at levere en komplet cementfabrik med en daglig produktionskapacitet på 3.600 ton. Fabrikken skal opføres i Ouled Ghanem i den marokkanske El-Jadida-provins og forventes at være i fuld drift i 3. kvartal 2022. FLSmidth's andel af kontrakten udgør DKK 335 millioner.

Det er første gang, at FLSmidth og TEKCIM indgår et samarbejde. Den Afrikanske Udviklingsbank og lokale forretningsbanker har været involveret i processen omkring aftaleindgåelsen, og de involverede parter har sat barren højt i forhold til både kvalitet og bæredygtighed.

"Projektet omfatter avanceret udstyr, der sikrer TEKCIM en meget effektiv cementfabrik. Det viser desuden, at FLSmidth er i stand til at hjælpe kunden med at opfylde krav og betingelser i forhold til at sikre finansiering - og i forbindelse med tildelingen af dette projekt har det været et væsentligt aspekt. Den nye fabrik vil overholde en række krævende, internationale standarder, og det viser, at vi aktivt forfølger vores dagorden om bæredygtig produktivitet," udtaler Jan Kjaersgaard, President, Cement, FLSmidth.

Kontrakten omfatter projektering, levering af udstyr til alle processer lige fra knusning til pakning og lastning, tilsyn, idriftsættelse og uddannelse af lokal arbejdskraft.

Ordren træder i kraft med det samme og er indregnet i ordreindgangen for 2. kvartal 2019.

Kontakt

Mediekontakt
Sofie Karen Lindberg, tlf. +45 30 93 18 77, skl@flsmidth.com


Investorkontakt
Nicolai Mauritzen, tlf. +45 30 93 18 51, nicm@flsmidth.com

FLSmidth leverer bæredygtig produktivitet til den globale mine- og cementindustri. Som markedsledende leverandør af design, udstyr og serviceløsninger skaber FLSmidth resultatforbedringer og omkostningsbesparelser og sikrer samtidig en reduceret miljøbelastning for sine kunder. FLSmidth har aktiviteter over hele verden, og selskabet er med sine 11.400 medarbejdere til stede i mere end 60 lande. FLSmidth omsatte i 2018 for DKK 18,8 mia. www.flsmidth.com
Der er endnu ikke skrevet nogen kommentarer til denne artikel.

Log ind for at skrive kommentarerer til denne artikel