Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER
23/6 20:36
af Messersmith
Svingtrader, er ikke pp facebook. Kan du citere
23/6 17:11
af johnlau
Zealand - Om vi lige har set en vending her i 182, eller den skulle være så fræk at smutte ned omkring, gammel støtte i 175, ja det må dagene vise.
23/6 15:30
af Svingtraderen
Hvis I følger "bavarian Nordic Aktionærer" på Facebook, så er det glimrende skriv fra en aktionær til Bava OG et virkeligt klar svar fra IR Rolf Sass - værd at tjekke
23/6 12:24
af Svingtraderen
Tja både Bava og ZP har det tungt som p... Har også supl - for tidligt på 185-190. @johlau hvis du har tid vil det være godt med en fræk TA på de 2
23/6 09:45
af exitnu
Zealand Pharma to Participate in LifeSci Nordic Biotech Summit (link)
23/6 09:29
af johnlau
Zealand - Der skulle stå, "har købt lidt igen"
23/6 09:27
af johnlau
Zealand - mon det hjælper på kursen, at jeg købt lidt igen ;-)
22/6 16:04
af exitnu
Fra d. 16. juni. Zealand Pharma to Present Data on Glucagon Analog, Dasiglucagon, at the 81st Annual American Diabetes Association Scientific Sessions (link) (Company announcement – No. 39/2021)
22/6 09:44
af johnlau
Bavarian - Man skulle tro det kunne være en god investering for Lego, at smide et par Mia. i Bavarian :-)
22/6 08:23
af Helge Larsen/PI-redaktør
Bavarian-topchef frustreret over vaccine-forhandlinger med regeringen (link)
22/6 07:08
af Helge Larsen/PI-redaktør
Tirsdagens aviser med Mærsk, Penneo og Bavarian Nordic (link)
21/6 12:46
af Messersmith
Det er forståligt at Bavarian ikke selv vil finansiere udviklingen, da den jo netop kun kan/skal sælges til regeringer der er intet privat marked, så hvis de har brug for en vaccine må de også binde sig finansielt upfront
21/6 11:45
af exitnu
Bavarian Nordic har været i dialog med regeringen om en mulig investering fra staten, men selskabet mangler "bindene udsagn" for at komme videre i udviklingen med vaccinen. (link)
21/6 11:43
af exitnu
"Bavarian Nordics topchef Paul Chaplin oser af frustration over, at selskabet ikke kan træffe vigtige ..."
21/6 11:42
af exitnu
Frustreret Bavarian Nordic-topchef: “Det giver mening for Danmark at finansiere hele programmet” (link)
21/6 11:07
af kkjoel
Fair nok, vi ved ikke andet end at dk regeringen startede med at hænge det første års tid i bremsen. Hvad der er sket siden feb-marts21 kan alle gisne om. Lad os se hvad der sker :-)
21/6 10:52
af LLI
og jeg ved det kræver til parter for, at opnå enighed, det kræver kun en part for at skabe uenighed.
21/6 10:51
af LLI
Hvis vores dialog alene skal være faktabaseret, er mit eneste bidrag, at der endnu ikke er opnået et partnerskab på vaccinen :-D
21/6 10:50
af kkjoel
DEN vinkel køber jeg bare ikke.
21/6 10:49
af kkjoel
Og peger jo nærmest på dem som uintelligente og grådige forretningsfolk, der ikke forstår sig på normale give-and-take principper...
21/6 10:47
af kkjoel
Ingen der søger risikokapital regner med at de får den gratis. At antyde at BAVA skulle have forventet dette (10:20) virker endnu engang som BAVA-blaming. Man tillægger dem nogle evt. motiver og positioner uden at vide noget om det...
21/6 10:45
af kkjoel
Ingen herinde ved hvad BAVAs forhandlingsposition har været. Det lyder ikke særligt sandsynligt, at de skulle have forlangt samfundsfinancieret risikovillig, kapital uden at være klar til at give noget retur på fx garanterede mængder pris/%-ejerskab, osv.
21/6 10:40
af exitnu
18/5: At der af en ledende BAVA medarbejder offentligt blev udtalt "Heunicke skal grilles i morgen" ifm. Heunickes samråd - synes jeg stadigt var dumt. Politikere har elefant-hukommelse. Håber alt godt for BAVA.
21/6 10:34
af LLI
Dit spørgsmål 10:27 må referere til mit svar 10:22.
21/6 10:32
af kkjoel
eller øre eller intelligente fremadsyn...
21/6 10:30
af kkjoel
Nå, never mind.. det skal ikke være det det kommer an på. Bare alle er opmærksomme på at BAVA faktisk ikke har handlet grundlæggende anderledes end alle andre vacc.firmaer. De har bare ikke haft deres egen regerings velvilje eller opmærksomhed.......
21/6 10:27
af kkjoel
Og denne fra dig LLI (08:42).. hvis det ikke er BAVA-blaming.. så fortæl mig venligst hvordan du så synes den skal rubriceres: "Det er bemærkelsesværdigt, at det ikke er lykkes Bava, at finde en eneste investor til udviklingen af deres mirakelvaccine og det er åbenbart alle andres skyld.."
21/6 10:25
af kkjoel
Nej, nej, det er da fint - alle spillere har deres agenda. Regeringen glemte bare at deres var at støtte udviklingen af en spritny, tilsyneladende "teknologisk" overlegen OG DANSK (for at det ikke skal være løgn) vacc. Hvad er alle skåltalerne om dansk know-how, privat/staslig samarbejdsmodeller, arbejdspladser, osv, osv, osv, osv værd.. hvis man ikke støtter og investerer når muligheden endelig er der?
21/6 10:22
af LLI
Det er ikke Bava-blaming kkjoel. Det er sunde drøftelser af strategien som ledelsen har lagt.
21/6 10:20
af LLI
Man kan ikke fortænke ledelsen hos Bava, hvis der er blevet foretaget konsekvensberegninger på, at lade staten finansiere fase 3. Risikofri finansiering og samtidig kunne beholde kontrollen og markedsføringen af produktet.
21/6 10:20
af kkjoel
Ja, den kan jeg gerne gå med på. Man skulle have været så meget up-front at man havde snupper vacc. for næsen af BAVA. Det havde sgu været fornemt og kvikt ved havelågen!
21/6 10:19
af kkjoel
Kan fx som kuriosum nævne at BAVA samarbejdspartner, VALNEVA, fik gang i videreudviklingen, da den britiske regeringe lavede en kontrakt med dem, hvor de aftale at aftage så og så mange doser til den og den pris.. og samtidig spyttede penge ud up-front, således VALNEVA kunne udvide/ændre deres fabrik i Skotland.
21/6 10:18
af LLI
Det havde måske været en fordel, hvis staten (og regeringen) havde forsat udviklingen på egen hånd og ikke havde solgt udviklingen videre til et børsnoteret selskab.
21/6 10:16
af kkjoel
Så den der mad at BAVA bae skulle kunne klare det slev.. det har INGEN af de andre firmaer/store spillere gjort. De er alle blevet financieret af deres regeringer. Så stop BAVA-blaming, plz!
21/6 10:15
af kkjoel
Og de - i sammenhængen - relativt få midler der er kommet fra int. organisationer (CEPI, osv) rækker som en skrædder i helvede.. og har ingen steder kunne stort set andet end akkurat start-financiere et udviklingsforløb.
21/6 10:13
af kkjoel
Og.. det er klart og helt naturligt at BAVSA bliver mere om mere deparate.. deres egen nationale regering vil ikke støtte dem.. og det er ikke bare lige sådan at få private selskaber til at spytte i kassen.. som udv. i de andre lande med al tydelighed viser.
21/6 10:11
af kkjoel
Så stik piben ind og lad være med at lade som om at BAVA har handlet anderledes end alle andre. I andre lande var der bare regeringer, som var i stand til at kigge længe frem/tænke strategisk.
21/6 10:10
af kkjoel
Det er bemærkelsesværdigt, at i lande hvor man fik startet udv. op var det alle steder de nationale regeringer der kom med pengeposerne, ikke private selskaber....
21/6 09:57
af Medicinstuderende
Kan man mistænke, at det følte sig alt for sikre på at regeringen spyttede i kassen, og så har man siddet på hænderne af samme grund?
21/6 09:50
af LLI
Jeg kan godt sidde med en mistanke om, at ledelsen er begyndt, at mærke jorden brænde. Så længe der ikke sker noget, bliver værdien af deres vaccine-udvikling mindre dag til dag. Så er det smart, at have skudt efter alle andre og fjerne fokus fra egne handlinger, når skuffede aktionærer søger en forklaring. Tror ledelsen har overvurderet værdien af "guldægget" ved forhandlingsbordet.
21/6 09:39
af Messersmith
LLI: der er korrekt, og ledelsen burde være til at forklare dette. på webcastet fra onsdag, var Rolf ikke i tvilv om projektet for derefter fredag at blive citeret for at ville sælge det
21/6 08:42
af LLI
Det er bemærkelsesværdigt, at det ikke er lykkes Bava, at finde en eneste investor til udviklingen af deres mirakelvaccine og det er åbenbart alle andres skyld...
21/6 08:08
af kkjoel
Stopper her og græder videre resten af dagen...
21/6 08:07
af kkjoel
Hvis det ikke var virkeligheden selv, måtte man være nødt til at tro det var ren fiktion.
21/6 08:04
af kkjoel
Det er så rystende svagt af de ansvarlige politikere, at man ikke kan tro på det er sandt. ALLE videnskabsfolk, der kiggede på data fra starten af, kunne se dette var en yderst lovende nye vacc. De var det der blev kommunikeret helt entydigt ud til alle os andre amatører. Hvorfor i alverden var der ikke EN FUCKING ENESTE voksen, læsende person i hele regeringsapparatet, der kunne gøre det forståeligt overfor bare en eneste ledende regeringspolitiker.
21/6 07:58
af kkjoel
Og - som i de andre nævnte samfund - kan man jo sagtens forhandle sig til rette i et balancepunkt.. hvor man for sine indledende investeringer til gengæld får adgang til vacc. til kostpris. Det havde man formodentlig - ligesom med alle andre vacc.producenter i resten af verden - snildt kunnet få forhandlet på plads med BAVA.
21/6 07:52
af kkjoel
Så - som altid i denne verden (og det BURDE alle politikere vide og agere efter) - er det i krisesituationer laaaaaaangt billigere at handle hurtig end at vente og se tiden an.
21/6 07:51
af kkjoel
Det var på det tidspunkt amerikanerne, englænderne, russerne og kinerserne handlede og investerede store offentlige midler i vacc.udviklingen. "Store" skal tages med et gran salt eller to tons. De beløb, der blev givet/lovet, er bittesmå smammenlignet med hvad Corona-håndteringen i øvrigt koster samfundene.
21/6 07:46
af kkjoel
Og denne her kan man lige lægge mærke til (jeg så ikke om den var i JP i fredags): "Paul Chaplin, administrerende direktør i Bavarian Nordic, vurderer, at hvis selskabet havde fået støtte fra den danske regering allerede sidste sommer, kunne vaccinen formentlig allerede have været på markedet nu."
21/6 07:45
af kkjoel
Ritzau
Nyeste Først- Ældste Først   Side 1/163