Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER
13/1 00:32
af Pensionisten
Og at sidde som aktionær, og tro at alt er fryd og gammen. Det kan blive dyrt.
13/1 00:30
af Pensionisten
Det var lidt derhen af, jeg var inde på tidligere på aftenen. Det er ikke en walk-over. Der skal kæmpes til blodet sprænger. ;-)
13/1 00:28
af Pensionisten
Det var da noget af en svada, @WWW. Lidt groft - men jeg er ikke helt uden forståelse herfor. Det virker ikke, som en toptændt organisation. ;-)
12/1 23:01
af WiseWhiteWolf
Med de resultater der har været på Covid er det en skændsel at de ikke har rykket hurtigere og forsat ikke rykker. Længere er den ikke, og dybest set tror jeg det skyldes det som står nedenfor. Nogen der kender nogen i bestyrelsen eller ved mere om dem?
12/1 22:59
af WiseWhiteWolf
Jeg har desværre forsat aktier i Bavarian - tanken var at de selvom de nok ikke er super profesionelle både kunne smide Covid og rsv på gulvet. ... men det ser sku sådan ud
12/1 22:56
af WiseWhiteWolf
... og bare lige så alle er med. Chaplin har været perfekt dengang Bavarian var små og det mest af alt var Powerpoint shows, hurtig snak, ukuelig tro på at “kom - vi finder en løsning nede af vejen”, men som jo indtil nu ser ud til at være blottet for sans til eksekvering, projektledelse og drive en stor virksomhed.
12/1 22:53
af WiseWhiteWolf
Sku lidt trist. De mangler en ledelse som kan levere varen og som kan professionalisere kulturen inden for alle områder. ... og der rækker Poul Chaplins evner ikke. Eventuelt derfor Novo Holding ikke er gået ind som medejer idet det jo ellers ville have været ekstremt naturligt Danmarks største Pharma penge tank hjalp til med proffesinaliseringen og scale up af Bavarian til en rigtig virksomhed
12/1 22:47
af WiseWhiteWolf
Johnson og Johnson rykker naturligvis som konkurrent og gammel samarbejdspartner heller ikke.
12/1 22:46
af WiseWhiteWolf
Dilemmaet er at han vel reelt sidder på bestyrelsen - og ikke kontrolleres af aktionærerne, ligesom ATP ikke går ind i den. Det tror jeg heller ikke de gør, idet de så kommer til at deltage i et blame game.
12/1 22:44
af WiseWhiteWolf
I min optik har Bavarian nået en størrelse hvor Poul Chaplin slet ikke passer længere. For meget gadedreng og for lidt strategisk leder som eksekvere - og som slet, slet ikke har forstået hvor meget hans organisation skal udvikles på alle områder.
12/1 22:41
af WiseWhiteWolf
Hertil kommer vedvarende rygter om at de reelt ikke havde en plan for ansættelse af salgspersonale til de to rejsevacciner hvor de bragede absourd mange penge af.
12/1 22:39
af WiseWhiteWolf
De har rejst penge via Børsen til først Covid og senere rsv. Yderligere har de reelt fået penge af staten til Covid - men deres ageren er ekstremt fodslæbende, næsten som om de ikke ønsker det skal lykkes
12/1 22:37
af WiseWhiteWolf
Med hensyn til Bavarian er jeg nu egentlig. Set nervøs for om direktion og topledelsen reelt længere er kompetent til at drive virksomheden. Den er vokset og deres agen virker ikke super professionel. ... desværre.
12/1 20:02
af Pensionisten
Jeg har skam også mine i behold - men de er altså faldet fra 368 først i sept. Til nu 235. Håber, de kommer mangefold igen. Men at sige, at covid er uden risiko for aktionærerne, det er en mega misforståelse.
12/1 19:59
af Hugininvest
Rigtigt. Det var så rettet mod RSV, men naturligvis er ser risiko. Ikke mindst fordi de starter med st køre selv. Til gengæld er risk/ reward også tilstede. Jeg har øget i Bavarian, og syntes dagens kurs er væsentlig mere tosset end f.eks Genmab (som jeg også syntes er alt for billig)
12/1 19:49
af Pensionisten
De rejste alene i begyndelsen af december 1.7 mia. kr. Ved en rettet emi. .... Så absolut jo, Bavarians aktionærer har alle hånden på kogepladen.
12/1 19:30
af Pensionisten
Enig. Min poiente er bare, at udover den del vedr. fase 3, så har Bava igennem hele forløbet smidt masser af penge og ressourser i projektet.
12/1 19:06
af Hugininvest
I forbindelse med de 800 mill læber Bavarian 0 risiko
12/1 19:05
af Hugininvest
Der er IKKE et normalt lån, så forkert. Det betales tilbage i takt med overskud ved salg, og via levering sf vacciner. Bavarian skal ikke have en krone op af lommen, ud over en slags andel af salget.
12/1 18:30
af Messersmith
Mener hans ord var "fully financed "
12/1 18:27
af Messersmith
Det blev sidst sagt af Chaplin på pressekonferencen i december
12/1 18:20
af Messersmith
af Messersmith Det korrekt covid fase 3, er fuldt finaseret af staten. Og hvis successful kan de kræve lånet indfriet evt gennem vacciner eller tilbahe betaling. Men finaseret er det :-)
12/1 17:12
af Pensionisten
@Messersmith 10.01. 15:47: Staten har ikke fuldt ud finansieret covid forsøget. Staten har givet et lån, så vidt jeg husker på 800 mio. kr i.f.m fase 3 forsøget. Skal tilbagebetales ved godkendelse af vaccinen, og der er postet langt, langt flere penge i hele projektet. Absolut risikofyldt for eksisterende aktionærer.
12/1 16:30
af Riis7
NBI INDEX ned med 1 procent i dag, hvor market ellers er pæn:-)
12/1 16:30
af Hugininvest
15.47 JA
12/1 16:27
af Riis7
i år:-)
12/1 16:25
af Riis7
tror os de er kommet alt for sent til festen desværre, market forsætter os med at sælge ud:-) er vel den dårligste aktie i c25 sammen med de andre biotekselskaber/pharma og grønne aktier, renten/inflation snakket har ikke været godt for de type selskaber og ser ud til og forsætte:-)
12/1 16:04
af Cubinvest2021
Det er et meget godt spørgsmål og pointe. Det ville være rart, hvis Bavarians ledelse og deres IR afdeling kunne melde noget ud til markedet om netop deres strategi. Umiddelbart burde deres vaccine kunne fungere selvstlndigt (og ikke kun som en booster). At de valgte at satse på boostermarkedet var måske deres strategi eftersom de kom lidt sent til “festen”.
12/1 15:47
af JGJ
Nogle bud på, hvordan Bava er stillet i covid fase 3 når de nu vel skal indstille sig på omikron? Altså dels er deres forsøg lagt an på en booster strategi (en strategi som WHO nu siger at verden bør forlade), og dels er deres resultater fra fase 1 og 2 lagt an på delta varianten. Kan de tilpasse vaccinen og fortsætte fase 3 eller hvordan?
12/1 13:13
af Darvin
Verden har et klart og erkendt behov for en ny og bedre generation vacciner. De nuværende holder ikke en meter, og er alt for snævre, og har alt alt for kort virkning. Hvis de/recepten hele tiden skal fornyes, vil vi altid være uhjælpeligt bagefter. Netop den teknologi, som Bavarian’s bygger på kan være det rigtige, bredere og længerevarende svar, og deres vaccine kan naturligvis udbygges i en version 2, akkurat som HPV vaccinen er det.
12/1 13:13
af Darvin
Der er smitte, der er sygdom og der er beredskab. Corona kan gå på lavblus om 1,2 eller ? År, og dukke op med fuld styrke igen efter få år. Så der SKAL vaccineberedskab og forberedelse til.
12/1 13:12
af Darvin
Læste lige et indlæg på debatten. Som der skrives i debatten, så er der misforståelser omkring vaccinerne. Når nogle antyder, at vi i DK kunne være ovre bølgen! om nogle måneder, betyder det ikke at verden er ovre Corona. Slet ikke, ligesom risikoen for nye mutationer heller ikke er forsvundet. Og det betyder slet ikke at behovet for nye vacciner forsvinder, tværtimod. Der er ikke noget der hedder varig immunitet. Smitte giver heller IKKE varig immunitet.
12/1 10:47
af Messersmith
Mon ikke dette kan hjælpe på salget af vaccine i fremtiden og der med BN forretningsmuligheder :-) Forslag: Ekstraskat for de uvaccinerede I den canadiske delstat Quebec overvejer man at indføre en ekstraskat for de uvaccinered :-)
11/1 16:02
af Match
Med udmeldingen fra BionTech i dag om forventede indtægter på mellem 97,5 og 127,5 mia. kr. på Covid19 vaccine, så er svenske REDEYE's bud på topsalg af Bavarian Nordics vaccine (under forudsætning, at den lever op til forventningerne) på op til 100 mia. kr. ikke skudt helt ved siden af, hvis man har de meget optimistiske briller på!
10/1 15:48
af Messersmith
læs stort / lille
10/1 15:47
af Messersmith
positiv er også at covid forsøget er fuld finansieret af staten, så der vil kun være plus i bogen næsten uanset hvor stort salget skulle blive
10/1 15:43
af Messersmith
hvis man skal tage de positive briller på, så vil det betyde at når covid begynder at ebbe ud om et par måneder (iflg. "eksperterne") gøre at salget af deres rejsevacciner igen stiger og generer omsætning :-)
10/1 15:31
af Gadbois
CubInvest, helt enig, som jeg ser det har markedet mistet troen på, at BAVA tidsmæssigt kommer til at spille en rolle i Covid19 - når dette er sagt så kan situationen hurtigt ændre sig ved f.eks. nye varianter.
10/1 15:29
af Messersmith
enig, sammenholdt med en selvforstærkende nedadgående trend, gør at ingen køber op når man ikke ved hvor bunden ligger
10/1 15:19
af Cubinvest2021
Markedet er ved at forberedde sig på, at deres vaccine måske ikke bliver relevant og måske kun skal anvendes til ældre 1 gang om året ligesom en influenza-vaccine, hvor resten af befolkningen “lever” med covid som influenza. Vaccineværdien er flere steder prissat som 100 kr i aktiekursen, så kurs 200 er nok et realistisk bud, hvis ikke man regner covid
10/1 15:19
af Gadbois
Det simple svar er, at ingen (eller få) har tiltro til BAVA, og den massive hype der har været af 'eksperter' har tilsyneladende ikke hjulpet. Det går ganske enkelt for langsomt for BAVA!
10/1 15:13
af Kilon1356
BAVA Kursen er nu faldet mere end 30 point siden den lukkede kapitaludvidelse til kurs 268.... hvorfor?
10/1 15:12
af Kilon1356
BAVA Nok er jeg en tålmodig mand - har været med siden første optur omkring Covid vaccine. Men hvad pokker sker der nu - er BAVA ved at gå nedenom og hjem????
10/1 14:05
af Hugininvest
Expres2ion burde iøvrigt stige med disse procenter nogle, eller flere dage endnu, hvis ellers markedet ikke er forvirret.
10/1 13:43
af Gadbois
...altså nedturen
10/1 13:43
af Gadbois
Cubinvest - vi er nu 35% ned i forhold til toppen sep.21, og der er stort set kun kommet 'gode nyheder' siden da, hvorfor skulle dette ikke fortsætte?
10/1 13:16
af henrik48
Mange tak.. :-)
10/1 13:00
af Janolsen
STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Pareto Securities höjer riktkursen för Expression Biotech till 88 kronor från 79 kronor. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en uppdragsanalys. Expression Biotech stängde på 30:48 kronor i fredags
10/1 12:45
af henrik48
@kkjoel…meget enig..lol…og hvad sker der med Expres2ion i dag ??
10/1 10:43
af kkjoel
Og de er SÅ berigende for debatten herinde.
Nyeste Først- Ældste Først   Side 2/206