Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER
9/4 10:41
af TheNote
Efter en skøn rejse ser det ud til at vi har nået et "ståsted" inden regnskabet den 5.te maj. Det bliver nok ikke uden skvulp, .. og nogle af de korte siger nok farvel. Og så må vi se hvad maj bringer ! Resultatet er nogenlunde kendt så vi ser naturligvis frem til en konfirmation .. og måske lidt frisk nyt ! See you later guys ...
7/4 14:50
af TheNote
:-)
7/4 11:37
af Vesterled
TheNote - har spændt sikkerhedsselen og vil bare nyde det!
7/4 10:33
af TheNote
Her vore ugechart - lige før take - off: Graf: (link)
7/4 10:24
af TheNote
På næsten samtlige charts er vi nu på vej op. Vi har en test af 620 umiddelbart forude og forude ligger et ugechart der er på vej i accelerations fasen. Uanset jævnlige profittagninger er det nu du skal holde godt fast .. og så håber vi på en test af ATH snart ... mvh
31/3 13:29
af TheNote
Ser vi på uge-chartet ses bruddet op tydeligt. Vi kan også se at macd nu ER .. bundvendt og forstærker den positive trend. Rsi ligger stabilt pænt men er også kort positiv. Alt ialt, med Chemometecs std. afvigelser in mente, kunne det godt ligne et seriøst udbrud og der KAN .. ligge en test af ATH 1-3 uger henne. Naturligvis kun hvis markedet fastholder sit forårs humør. Graf: (link) .. vi krydser fingre !
31/3 13:06
af TheNote
Lidt sent at belønne for en opjustering, men bedre sent end aldrig ! ;-)
31/3 13:04
af TheNote
TA - Brud af gammel modstand ! Ny optrend = test af ATH ? Graf: (link) .. (early warning !)
29/3 17:37
af Verus
Man kan læse om Xcytomatic i årsberetningen. Ved generalforsamling i oktober spurgte jeg til præcisionen for instrumentet - lidt overaskende oplyste S.S. at den var på niveau med NC-200/202. Jeg forstår ikke helt hvordan det skulle være muligt da tællingen forgår ved prøve-kuvetter og ikke de patenterede VIA1(2)-Cassetter. Men apparatet har større kapacitet end konkurenterne og skulle samtidig være mere driftsikker og præcis. Jeg tror Chemm får et rigtig godt kort på hånden med dette instrument.
29/3 11:42
af TheNote
Mht. den svenske analyse. Den gør opmærksom på nogle emner og perspektiver som ikke var på min radar og har endnu ikke analyseret tilbunds. Men spændingen omkring Xcytomatic bliver ikke mindre herfra. Men kan være at Verus kan udbrede lidt mere om hvad HAN tror Xcytomatic bliver for en størrelse ?
29/3 11:37
af TheNote
hvis man tror på casen er det altså også nu at prisen er bedst, men også risikoen størst. Men .. man kan jo nappe af de lavest hængende, så går man næppe galt i byen !
29/3 11:34
af TheNote
Ta mæssigt set er der ved at blive tændt lys for enden af tunnellen. De sidste 3 uger har lignet en konsolidering i 570 området, men nu begynder tendenserne at pege op. Vi kan også se på uge-chartet at en bund-vending, i lyset af 3 uger stabil konsolidering, kan være tæt på. Bundvendinger er altid ustabile, men .. der er lys ! Graf: (link)
29/3 08:16
af Pappi
Tak Versus - den havde jeg ikke set - spændende
28/3 20:20
af Verus
Analysen ligner meget en analyse af en anden skribent på Redeye som blev posted i december. Begge analyser ser på Chemm i et Blue Sky case scenario, og det er der god grund til at gøre, for der er uendeligt meget mere der taler for opretholdelse af de seneste 5 års vækstrater end det modsatte. (link)
28/3 12:49
af Pappi
Teknisk fejl - jeg prøver igen - er ny her. Hej TheNote - har du nogle kommentarer til det svenske indlæg - sætter meget pris på dine fornuftige indspark.
28/3 12:44
af Pappi
Hej TheNote.
24/3 14:01
af TheNote
24/3 14:01
af TheNote
Her Maxcyte flow tek installation:
24/3 13:57
af TheNote
Maxcytes teknologi er forsåvidt god gammeldags flow tek, men de har specialiseret sig lidt i de samme nye områder som Chemometec bevæger sig i. Men befinder sig i hvert deres segment uden umiddelbar overlap. Om Chemometecs øvrige kunder ville blive glade ved en fusion tør jeg ikke udtale mig om. Som sådan er begges nicher jo at inferiør interesse for de store. Men måske Xcytomatic kommer til at flytte nogle brikker i DET spil ! Spændende !
24/3 13:32
af TheNote
Vældig fin svensk analyse og flere guldkorn. Mht. Maxcyte er jeg helt enig. De er ikke konkurrerende med men komplementære. Groft sagt bruger du Chemometecs produkter til diagnosticering og Maxcytes til behandling (via elektro proration). Faktisk burde de 2 firmaer fusionere ...DET kunne blive interessant !
24/3 12:49
af TheNote
Her et Allogen firma som markedet har voldsomme forventninger til. Hvis Xcytomatic bevæger sig i den retning ... hold da op: (link)
24/3 12:46
af TheNote
Allogen celleterapi ser ud til at være et særdeles spændende område. Hvis Xcytomatic f.eks kan bevæge sig over i diabetes behandling vil der alene DER .. være et voldsomt potentiale - (link)
24/3 12:36
af TheNote
Tak - ser spændende ud. Den vil blive tygget ! :-)
24/3 12:17
af pwp1965
Her et link til en svensk investor's analyse af Chem : (link)
24/3 12:01
af TheNote
Er ret overbevist at det er Xcyto 10 og at man i den forbindelse arbejder på udarbejdelse af nye patenterede algoritmer. Vi ved endnu ikke om de europæiske partnere OGSÅ har fået en Xcyto til rådighed, men spændende !
24/3 11:39
af kbecknielsen
@TheNote Tak for at dele din store indsigt i emnet. Det er virkelig nogle interessante perspektiver. Projektet med Regenberg har kørt i ca. 2 år nu. Kender du til status på projektet? Er det en modificering af Xcyto 10 eller et helt nyt apparat, som udvikles?
23/3 17:04
af TheNote
EU har afsat 28 millioner kroner til projektet under Regenberg. Så man mener det alvorligt.
23/3 17:03
af TheNote
Den første kortlægning af Cirkulær DNS skete i 2019 hvor man påviste hvordan cirkulær DNA går og påvirker kræft hos børn, der netop pga. alder, ikke burde få kræft. Her for illustrationens skyld hvad Xcyto f.eks ville kunne fremvise i billed form.(link)
23/3 12:54
af TheNote
Cirkulær DNA vil være forekomst i op mod 30-40 % af samtlige kræft tilfælde. Så Regenberg's succes kan få voldsomme konsekvenser for Chemotec afsætning.
23/3 12:50
af TheNote
Xcyto 10 er i denne forbindelse interessant da det er det eneste instrument på markedet der kombinerer høj opløsning med en omfattende og let tilgængelig analysedel. Skulle Regenberg som jo bl.a. samarbejde med Roche Sequencing om diagnosticerings metode, få succes kan det få spændende konsekvenser for salget af Xcyto 10. Så vi glæder os til at høre nyt !
23/3 12:39
af TheNote
Jeg har et par gange nævnt Cirkulær DNA, her er en kort beskrivelse af fænomenet som omhandler vores danske Birgitte Regenberg og .. Xcyto 10 bruger .. (link)
23/3 12:29
af TheNote
Jeg skrev for længe siden til Chemometec om at lægge Xcyto op på denne side, men .. de foretrækker tilsyneladende at putte apparatet lidt. Men ideen med den nemme kassette isætning ligger milevidt foran konkurrenternes noget mere besværlige arbejdsgang. En smagssag er så designet, hvor mange af os nok vil synes at Xcyto designmæssigt også er langt foran de eksisterende kolleger. Men det er måske bare "nordic taste". :-)
23/3 12:19
af TheNote
Læg iøvrigt mærke til revievs af NC200 .. hvor en "tester" får at vide hans pc er en antikvitet .. lol ! En gammel "review" men sjov alligevel !
23/3 12:16
af TheNote
Jeg har iøvrigt lagt mærke til at NC200 er blevet udskiftet med NC202 på Biocompar hvis man er lidt biotech nørd .. Sitet er fint hvis man er teknisk nysgerrig .. (link)
23/3 12:10
af TheNote
En enkelt sælger fra ENS holder et større udsalg, (relativt kontra 200.000) medens køberne er spredt ud over. Volumen ser ud til at gå istå, så mon ikke opsamlingen snart tager fat for alvor. :-)
20/3 12:04
af pwp1965
Tak for info TheNote. Lyder son en plausibel forklaring.
20/3 10:01
af TheNote
Slutresultatet for OS .. bør blive et voldsomt boost til kursen på mandag ! Imho !
20/3 10:00
af TheNote
Slutresultatet blev at det amerikanske marked endte i neutral/små plusser - og at bl.a. JP Morgan misforstod situationen og i panik unødigt fik solgt ud af aktiver.
20/3 09:57
af TheNote
FED aflyste efterfølgende hele bekymringen ved at invitere hele markedet til at komme med forslag til hvordan nogle af SLR programmet initiativer kunne vedligeholdes i tilfælde af rentestigninger. Så selve programmet ophører men FED står klar med initiativer "whatever it takes" såfremt rente stigningerne skulle vise uventet styrke udover normale ca. 2 %.
20/3 09:49
af TheNote
DET ER .. for at sige det mildt et vanvittigt stærkt købssignal ! Under vores daglige småskvulp ligger der altså en SOLID opkøbs interesse. Så .. ved en tilfældighed .. afslørede markedet at Chemometecs kurs har særdeles stærk støtte og formodentlig INDEN SLR blibbet var på rette vej - nemlig op !
20/3 09:46
af TheNote
Det fantastiske er så .. at på trods af det enorne .. og pludselig .. udbud af Chemm aktier, så formåede købere i løbet af de 5 minutter i luk af opsamle den kolossale mængder aktier med en sølle rabat på 10 point. Ikke 10 %, men point.
20/3 09:44
af TheNote
US markedet havde sidst på dagen nogle voldsomme udsving og med den robot styrede handel in mente tror jeg simpelthen af nogle computere gik i lemminge mode.
20/3 09:42
af TheNote
Jeg er temmelig sikker på, at det skyldes en afledt effekt af FED's SLR program som modsat markedets forventninger nu faktisk ophører. SLR programmet er et likviditets program som en del us aktører har benyttet sig af, herunder nogle af CHEMMS aktionærer, heunder JPMorgan. Her en forklaring: (link)
19/3 18:28
af pwp1965
+200.000 aktier handlet 30 sek før lukketid i åben handel. Flere forskellige aktører. Hvad i alverden foregår der ???
19/3 11:08
af TheNote
En opjustering, og så 2 dage med salgspres. Well .. man skal "høre" meget. Men .. volumen/presset ser ud til at stilne af. så mon ikke vi snart får lov at komme op over hvor denne mærkelige forestilling startede ? Det burde vi .. vi får se !
18/3 13:13
af TheNote
Det er godt at høre Vesterled. Og tak !
18/3 13:10
af Vesterled
tak TheNote for altid saglige og oplysende analyser! Dem har jeg haft meget glæde af.
18/3 11:27
af TheNote
Så alt i alt en sund forretning med et stærkt potentiale foran sig. Nu mangler vi så bare at markedet får styr på sig selv .... Held og lykke derude !
18/3 11:23
af TheNote
Med vaccine udrulningen foreligger der endvidere et stærkt potentiale idet man så bliver istand til at få sælgerkorpset ud til kunderne hvilket burde betyde endnu mere opjustering. Det bliver dog nok først i næste regnskabs år. Kombineret med Xcytomatic til næste forår ligger der en spændende cocktail i efteråret. Endelig er der Xcyto og det kæmpestore cirkulær DNA forsøg med B. Behrenberg som bliver rigtigt spændende at få nyt fra ! Link:(link)
18/3 11:14
af TheNote
Chemometec gør det fint og har en vækst der overgår mange såkaldt cykliske aktier, og det gælder især når vi ser på bundlinjen - og jeg tænker de næste dage vil vise det. Imho.
Nyeste Først- Ældste Først   Side 1/37