Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Resultat d. 16. janaur


100202 vestasfan 16/1 2022 10:56
5
Oversigt

Hej Alle investorer, jeg vil gerne dele mit resultat forløbigt med jer andre. Det er for at sætte det lidt i perspektiv i forhold til bla snakken om en mulig korrektion m.v., den korrektion HAR indfundet sig i mit depot må jeg sige. Jeg er i skrivende stund ned med 11,06 procent til dato.
Jeg har følgende papirer;

Mærsk B købt i kurs 24558 kroner
(efter en meget kort flirt med Chemometec i 700 kroner, gik jeg ud igen 682, og købte Mærsk B)

Fingerprint cards, købt i kurs 25,55 sek. (Den er stort set altid i rød farve, menjeg beholder selvfølgelig.) Jeg er forelsket i det papir og i casen.

Stenocare; (lige købt til kurs 14,12, frimærke).

Ekspres2ion biotech, (købt i 48,3) i forbindelse med Bavarians seneste data på covid vaccinen, frimærke).

Anavex life science; ( købt i 28,74 dollar, har været een lang nedtur, men gode skribenter herinde overbeviser mig om casen ugentligt) Ikke et frimærke men snarer en større "møntsamling" prismæssigt.

Bavarian Nordic, købt alt for mange i kurs 317, 81 kroner,
Som i nok aner er alle ovenstående ildrøde på min Nordnet konto, men jeg holder fast og håber på det bedste over tid.
Mit indlæg er mere for at illustrere, at hvis der sidder en enkel eller to og er rystet eller decicderet i tvivl om de er de eneste med blodrøde tal - så kan jeg berolige med, at der er i ikke!

Hold ud.. Ps; i kroner og øre repræsenterer disse tal omkring 100.000 kroner i minus. (jeg ved godt at det er dårlig stil, at nævne tal).









16/1 2022 12:24 DjengisCash 4100203



Hej Vestasfan

Status herfra er, at jeg år/dato er nede med 1,5 procent.

Min beholdning af danske bankaktier har sparet mig for de helt store knubs.

Min plan var at reducere min beholdning af Novo, men jeg var ikke helt hurtig nok ved årets begyndelse, så det blev først i kurs 675, at der blev trykket på salgsknappen. Supplere igen fredag i kurs 629.

Har suppleret i Bavarian i kurs 225, hvor jeg reducerede på årets første dag i kurs 272.

Har også suppleret i Vestas, så GAK er 189, og der er købt god op i Rockwool A, GAK 2.300

Har været meget aktiv, så ovenstående er bare et udpluk.

Ligger ellers 25 procent kontant, så der kan slås til på de muligheder der opstår.



16/1 2022 14:50 Match 3100208



For mig har de første 16 dage været særdeles givtige. Og så er Bavarian Nordic endda med til at tynge resultatet betydeligt. Men ellers en nettoforrentning af investeringerne på ca. 10%.

Jeg har i de første dage af 2022 skrevet en række indlæg her på PI om mine aktieinvesteringer. Og jeg har skrevet, at man bør kigge på det udskældte danske FirstNorth segment. Fra 2022 og især fra 2023 vil en række af de små selskaber udvikle sig til særdeles profitable virksomheder/investeringer.

Der har været dage, hvor udvalgte selskaber steg med 20-30% om dagen! Og en del af stigningerne har været baseret på stor omsætning i aktierne. Der er større aktører på vej ind, og i enkelte aktier sågar robotter.

Jeg har pt. ikke så mange aktier, men da handelen åbnede efter nytår, var det tydeligt, at i der 2022 ville komme kursstigninger i bankaktierne. Så jeg satte en væsentlig del af mine midler i Danske Bank og i min egen bank, Vestjysk Bank. Det var ikke så tosset!

Af de mindre selskaber i FN segmentet er jeg stadig overbevist om, at Scandinavian Medical Solutions og Trophy Games er for lavt prissatte. Jeg har solgt lidt ud af FOM Technologies, men kan de tjene penge i 2022 - og får de flere store kunder i butikken, så vil jeg købe op igen.

ViroGates har været spændende - også lidt for spændende af og til, og jeg forstår ganske enkelt ikke, hvordan man kan overse deres teknologi i forbindelse med hospitalsbehandlingen/prioriteringen af Covid19 syge mennesker.

Med ViroGates produkt SuParNostic, som kan bruges på alle større anerkendte analysemaskiner, er det muligt at prioritere indlæggelser, således at de hårdest ramte kan få intensiv behandling, og de knap så hårdt ramte måske slet ikke behøver en indlæggelse. Ovenikøbet er deres produkt fornylig blevet anbefalet af EMA.

Men jeg kan have overset, om der måske er konkurrenter derude, der er bedre til området end ViroGates.

I februar/marts afventer jeg - ligesom I andre - de regnskaber, der vil blive præsenteret for os. Og så holder jeg øje med udbytteprocenten, også ligesom I andre gør!



TRÅDOVERSIGT