Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Vil aktierne stige sammen med renten? Hvilke sektorer vinder


100347 Markettimer 21/1 2022 13:49
3
Oversigt

Hej alle,
Forleden lavede jeg en rentevideo, som jeg har fået utroligt meget respons på, trods det lidt "tørre" emne.

I videoen lovede jeg også, at jeg her fredag ville få lavet en mere dybdegående video (på vores engelske research-youtubekanal) omkring den historiske udvikling i aktiemarkederne under stigende, faldende og stabile renteniveau.

Her er videoen til jer. Men udover udviklingen i aktiemarkederne i forskellige renteregimer, så har vi også analyseret på sharpe ratio/volatilitet under de forskellige regimer, og vi har gravet os endnu dybere ned og se, om der er visse sektorer, der klarer sig bedre eller ringere i de forskellige rente-scenarier.

Jeg ved, det kan lyde relativt langhåret, men jeg håber alligevel, at I kan finde noget inspiration i videoen.

ps. Hvis I ikke allerede har gjort det, så skynd jer at abonner på kanalen, så I automatisk får info, når der kommer nye videoer ????




21/1 2022 16:59 Aps invest 1100357



Fin statistik og video...men indtil videre stiger aktierne ihvertfald ikke med renten :) men det kan jo heldigvis ændre sig, når panikken ligger sig.



21/1 2022 17:09 Markettimer 1100358



Tak for det. Og ja, det med stigende markeder er på lang sigt. Det kan sagtens tænkes at markederne falder et stykke tid endnu.



TRÅDOVERSIGT