Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER
Q&A med Zealand Pharma, 20 Maj kl 15.00 Læs mere her

ANAVEX NY TRÅD!! FEBRUAR 2022 POSITIV AVATAR FASE 3!


100987 Tasso1 10/2 2022 19:28
Oversigt

Toplinie Avatar - RETT fase 3.

https://finance.yahoo.com/news/anavex-life-sciences-says-rett-143855843.html

Q1 2022:
https://investorshub.advfn.com/boards/read_msg.aspx?message_id=167831217

Kommentar Solsen og Tasso1:

Anavex ... CC noter

Missling gennemgik ændringerne i endpoints og var overbevisende i spørgsmålet om, at de har fat i den lange ende. De har bevist meaningfull effect for patienterne ud fra hvad fda anviser som det der skal til at føre beviset.

De skal nu færdiggøre et forsøgsmateriale og sende til fda og herefter bede om møde med fda. Herefter tror jeg det er meget sandsynligt at de søger approval.

Anavex vil give "expanded axcess" til blarcamesine til alle. Det er er super tegn men jeg mener at det er gratis for pts.

I US er der 11.000 rett pts, hvoraf 50% er adult/voksne. Mulig pris for årlig behandling 200-500.000 USD. Så betydelig indtjeningsmulighed så snart approval gives.

Europa og asien har 20.000 rett piger.

Excellence forsøget kommer med data H222. Men sikkert noget forsinket, idet alle deltagere fra nu skal være færdigvaccineret for covid-19. Dvs der går måneder før der rekrutteres igen.

Fragile-x har 6-7 gange flere pts end rett og er også ophan drug med stort prispotentiale. Forsøg startes efter Rett arbejdet er sluttet hos Anavex.

PDD er ikke glemt. Eksperter kigge på en protokol og herefter vil man foreligge fda denne. PD og PDD er altså in process og vi vil høre nærmere.

AD data i H222. Sidste patient slutter forsøget medio 22. Herefter skal alle data renses ved 2-3 kontroller for hver patient på alle data (mange) Den proces tager måneder og herefter låses data og resultaterne kommer indenfor et par uger - så næppe før Q422 er min vurdering.

Potentiale i AD 10-30 bn USD i MC

Vi skal væbne os med tålmodighed.... Men det ser godt ud synes jeg

Anavex Rigtig fint referat Solsen.

En meget positiv CC!

Missling var betydelig mere skarp, end ved sidste CC.
Han beskrev meget omhyggeligt, hvorfor RBSQ (spørgeskemaet) ikke kunne stå alene, hvis man skulle vurdere om patienter fik en reel positiv respons på behandlingen - og at tilpasningen var sket i samarbejde med FDA, som havde samme opfattelse.
Ændringen/tilpasningen var iflg. Missling et sværere opnåelig endpoint.
Man så f.eks. patienter, der kunne begynde at bevæge deres ben igen og andre synlige og reele fysiske forbedringer!
(Fin tilbage visning af grundløse AF kritik)
Selv ellers lidt skeptiske Charles Duncan virkede tilfreds med forklaringen!

Det kom ikke helt frem om den "expanded axcess" for voksne RETT piger, skulle være helt gratis.
Det kunne både betyde, at man også udvidede SASen i Australien til piger, der ikke har deltaget i selve forsøget - men det kunne vel også være en Provisional Aproval?

Synes helt klart, at det fremgik, at Anavex vil gå efter godkendelse i voksne RETT piger først.

Protokollen i Fagile X fase 2/3 bliver en slags "basket" forsøg, hvor patienter deles op i grupper med ensartede lidelser - der kan være stor variation på, hvordan de enkelt patienter rammes af Fragile X og det kan derfor være svært at bestemme effekten på tværs af disse forskellige grupper - lyder som en meget fornuftigt tilgang!

Der blev også gået mere i detaljer vedr. "basket" fase 2 forsøget med 3-71 i FTD, skizofreni og Alzheimer, som reelt ikke bliver et basket forsøg, men med 3 parallelle og separate forsøg med forskellig varighed - skizofreni måske kun 6 uger.
Efterfølgende ville den enkelt indikation antagelig kunne gå direkte over pivotal (fase 3) forsøg. - ( et resultat af det grundige fase 1 forsøg, hvor man havde en super god bivirkningsprofil.)

Så alt i alt mange positive ting - uden at Missling kommer med noget, som han ikke må sige uden en offentlig PR.

Kan også nu se, at Vanguard også lige som Black Rock har øget der aktieandel og nu også er over 5 % andel af Anavex!

Så skal man tro på Missling og de store investorer - eller på meget tvivlsomme indlæg på social medier? - det må være op til den enkelt at vurderer!Forklaring på tilpassede og forbedring af endpoints:

https://seekingalpha.com/article/4483941-anavex-an-important-step-forward


Næste konference den 16. februar 2022.

https://ih.advfn.com/stock-market/NASDAQ/anavex-life-sciences-AVXL/stock-news/87242817/anavex-life-sciences-to-present-at-the-11th-annual

Webcast kl. 21.00 DK-tid
https://wsw.com/webcast/svbleerink67/avxl/2679350

10/2 2022 20:02 Tasso1 9100989Anavex MayoMobile analyse pr. 7. februar!

https://www.sotcanalytics.com/update-compendium

I er meget velkommen til at smide andre gode link/indlæg over i denne nye tråd!10/2 2022 20:22 MayoMobile 10100991Notes on Anavex's 1Q 2022 Financial Call

Sorry this took so long, work has me doing strange hours lately. As mentioned by Tasso, see the 1 & 7 Feb entries regarding AVATAR.

https://www.sotcanalytics.com/update-compendium10/2 2022 20:22 Tasso1 8100992Anavex Øget pres for en godkendelse i voksne RETT piger?

FDA burde, iflg. vedhæftede link, kunne give en tidlig godkendelse i en sjælden og livstruende indikation som RETT på det grundlag vi har set i RETT US fase 2 og Avatar fase 3. ( i alt 61 patienter )
Nu da Excellence er skubbet ca. 2 mdr. længere ud pga. påbudt vaccination af pigerne inden påbegyndelse af Excellence, så kan det evt. lægge pres på FDA, at godkende for de voksne piger tidligt og ikke først at skulle afvente resultatet fra Excellence?


https://investorshub.advfn.com/boards/read_msg.aspx?message_id=16783859711/2 2022 11:33 Tasso1 8100999Anavex. Institutionals øger deres andel.

Andel "Institutionals" er øget med ca. 2,3 - 2,5 mill. aktier siden udmeldingen fra det meget positive Avatar forsøg - udgør nu 35,35 %.

https://fintel.io/so/us/avxl

Positive resultater fra et fase 3 forsøg i en indikation med Blockbuster potentiale og Fast Track og ekstrem god bivirkningsprofil, må kunne tiltrække nye investorer.
De tre største har nu alle øget og er over den magiske grænse på 5 %, hvor der er påbudt hurtigere opdatering af køb, end de ellers normale 45 dages forsinkede indberetninger.12/2 2022 11:26 klemmensen 7101018Jeg fandt på en tidligere Anavex tråd (9. okt) her på PI. Her havde Kyed01 undersøgt opgørelse af "Institutionals" ownerships til ca. 35%. Jf. nuværende opgørelse ses da også at aktierne har skiftet ejer - hvor Park West Asset Management har solgt alle sine, men STATE STREET CORP har købt netto 3,8mill aktier på det seneste.

Den samlede nettotilvækst siden okt. 2021 ser derfor ikke ud til at være særlig stor. Men der er virkelig blevet rørt rundt i gryden på det seneste.

Det kunne virkeligt være fedt hvis Black Rocks analytikere fik publiceret noget positivt analyse arbejde omkring Anavex - men det vil jo nok kræve at de er færdige med at købe ind til tilbudspris.
Uanset er det sgu et unfair game hvor de store spillere får det som de vil have det.13/2 2022 01:16 Madmax26 7101027Som tingene er lige nu kunne man kun ønske sig at der blev lavet en gamestop på anavex så der var nogle shortere der rigtig kunne brænde sig på aktien.13/2 2022 18:48 Tasso1 8101045Anavex. NDA. New Drug Approval Process.

https://www.fdli.org/wp-content/uploads/2021/04/Mulkey-Elizabeth.pdf

Side 16: Selv med Priority Review, kan vi forvente at det tager min. 6 måneder ( mod normale 10 mdr. ), før myndighederne ( FDA) har taget stilling til en evt. godkendelse af 2-73 i RETT - efter Anavex har fået samlet data og fået dem indsendt til FDA.
Undervejs vil man dog kunne få en ide om, hvordan tingene går, ved udmeldinger fra de møder man har med FDA undervejs.
Der kan f.eks. komme udmeldinger som tildeling af SPA mm., som giver et fingerpeg, hvor positiv FDA vurderer data på nuværende tidspunkt i Review processen.
Disse udmeldinger kan give anledning til større kursudsving - begge veje.

Vi må bare have tålmodig, men Anavex har nu sat så mange "skibe i søen", at vi burde få en større hyppighed af updates fra div. forsøg - og med langt større tyngde fra mere en fremskredende udvikling i casen (fase 2, 3 og NDA/BLA mm.).

Det er korrekt, at andel "Institutionals" har været oppe omkring de 35 % tidligere, men synes at det denne gang er anderledes - denne gang sker det på baggrund af et vellykket fase 3 forsøg og med udsigten til yderligere data fra to andre fase 2/3 forsøg i 2022.
Ydermere har en forsat ekstrem god bivirkningsprofil (i sårbare18-80 årige patienter) fjernet meget af den risikoen, som ofte holder investorer tilbage fra især biotek.
Har heller ikke tidligere set så stor en tilgang af så mange forskellige nye investorer - nu 270 "Institutionals", så det ser ud til, at budskabet spredes ud til en større kreds end tidligere.
Flere køber nok også først et frimærke, som kan øges/ mindskes efterhånden som casen udvikler sig.

Onsdagens CC, den 16. feb., kan måske trække endnu flere potentielle investorer til.

Webcast kl. 21.00 DK-tid
https://wsw.com/webcast/svbleerink67/avxl/267935014/2 2022 08:27 Tasso1 5101055Anavex. Baker Brothers ikke i Anavex - endnu!

Baker Brothers er en af de store med investeringer især i biotek.
De ejer knap 20 % af alle aktier ( 700 mill. $ ) i konkurrenten ACAD ( 4,17 milliarder MC ) , der lige som Anavex netop er kommet med fase 3 resultater i RETT - men med langt dårligere effekt og en masse bivirkninger. Desuden har de Nuplazid i Alzheimer's/Parkinson psychosis, som har haft det lidt svært ved at overbevise FDA om en effekt i følgevirkninger fra AD og Parkinson - skulle angivelig lindre hallucinationer, symptombehandling og ikke behandling af selve årsagen til AD og Parkinson.
På den baggrund er ACAD vurderet til at være ca. 4 gange mere værd end Anavex pt ???
Flere af de øvrige større investorer i Anavex har også aktier i ACAD - men Baker Brothers ejer ikke EN ENSTE aktie i Anavex - ENDNU!!!
Skal Baker Brothers dække sig ind på RETT og Alzheimer området, kan det kun være spørgsmål om tid, før de går seriøs ind i Anavex også!
De har åbenlys fokus/ekspertise på området og kan derfor ikke komme uden om Anavex nu efter det vellykkede Avatar forsøg, samt de kommende resultater i Alzheimer i 2022.

Tror derfor vi meget snart vil se et større køb fra BB i Anavex (+ 5 %) - dette vil give en blåstempling og for alvor sætte skub i opkøb fra andre " Institutionals", reducere antal af "frie aktier" og presse kursen for Anavex mod nye højder.

Så næste 13G udmelding står der måske Baker Brothers på?

https://www.holdingschannel.com/all/stocks-held-by-baker-bros-advisors-lp/14/2 2022 09:35 Kyed01 4101057Jeg håber at du har ret Tasso at Baker BROS vil købe stort ind i AVXL da de ifølge flere har meget forstand på BioTec og andre kopier deres køb!

Det link du lagde ind er fra 09/30/2021! Saa meget gammelt.

Der var en på Ihub der sagde han han har hørt fra 3 hånd at de er ved at købe ind i Anavex i oejeblikket, vi må håbe at det er sandt.

De behøver ikke at udfylde en form 13 når de ejer under 5% af udstående aktier.14/2 2022 17:41 elssan 6101070Det er en åben invitation FDA sender ud til mødet med Rett pårørende og andre interesserede d. 11. marts. Man kan tilmelde sig i linket herunder.
Så bliver det spændende at høre om der er alternativer til Anavex, som måske fungerer lige så godt eller bedre!
https://rettsyndromenews.com/2022/02/09/rett-community-perspectives-shared-online-fda-meeting/15/2 2022 08:24 Kyed01 10101083Disse to professorer siger at RETT resultaterne er meget lovende.

Man behøver jo ikke at værre dybt inde i videnskaben for at tro mere på de to herrer end A. Frankenstein.

Den ene kommer fra et top universitet i Australien og den anden fra King's college London hvad der jo bare understreger "casen".

https://practicalneurology.com/news/blarcamesine-reduces-rett-syndrome-symptoms16/2 2022 16:07 Tasso1 6101143Anavex. BP har hele 1700 milliarder $ til opkøb eller partneraftaler.

Mange BP melder helt klart ud, at de stålsat går efter den næste investering og udvidelse af deres forretning.

Anavex med en MC på under 1 milliard $ og med en fremskreden case i nogle af de største områder indenfor CNS, må være et eftertragtet emne.
Håber ikke Missling sælger ud af guldet, men evt. kun indgår en attraktiv partneraftale, så man hurtigere kan få flere af indikationerne godkendt og hurtigere får opbygget et markedet.

https://www.fiercebiotech.com/biotech/biopharma-ma-2022-different-animal-drugmakers-coffers-lined-17t

Husk CC i aften!

Webcast kl. 21.00 DK-tid
https://wsw.com/webcast/svbleerink67/avxl/2679350
16/2 2022 16:17 Solsen 5101144Jeg vil høre specielt efter PD/PDD i aften. De har datapakken parat.

De har nu "eksperter" til at kigge på data inden de går til fda for en IND.

Håber at disse "eksperter" er mulige partnere, der byder sig ind inden protokollen aftales med fda.

En aftale her ville kunne give aktien den opmærksomhed de åbentlyst mangler.

En aftale med BP her ville også reducere risikoen for et fjendtligt overtagelsesforsøg.
16/2 2022 20:18 poppelkongen 8101153


16/2 2022 22:42 Solsen 8101154Anavex ... Jeg fangede ikke noget nyt i dagens CC.

De arbejder stadig med Anavex data og har ikke sendt noget til fda. Derfor ingen tid på et evt. møde omkring filing.

Ingen hints omkring forestående udliceseringer/partnerskaber.

Men det lyder stadig godt det hele.

Lidt mere tålmodighed.17/2 2022 00:41 Tasso1 9101160Anavex. God forklaring på de forberede endpoints i Avatar.

Danskeren 2014 fra IHUB
Beskriver det Missling ellers fint gjorde rede for på dagens CC.

ACAD`s Trofinitide havde ingen effekt i voksne RETT piger.
2-73 RSBQ var på gennemsnitlig -12,5 i voksne piger mod Trofinitides kun - 4,5 i børn/unge eller ca. 3 gange større effekt - og så endda i voksne piger!! ( Jo større negativ score, jo større effekt )
Missling understregede igen, at man derfor havde store forventninger til Excellence.
ACAD har øget sin MC med 1,4 milliarder $ siden fase 3 data i december.
ACAD skal dele en evt. gevinst med Neuren.
Anavex har tabt 10-20 % siden deres fase 3 data - absurd?
Anavex skal ikke dele en evt. gevinst ved salg 2-73 med nogen!
Missling understregede igen Trofinitides omfattende bivirkning ( diarre og kvalme - mod ingen i 2-73!

Bemærkede at selv under CC`en, var der næsten ingen handel - der var næsten brug for en hjertestarter for at holde liv i handlen.
Må bare erkende, at kun meget få tager notits af Anavex og casen - Endnu!


Her 2014´s fine indlæg:

https://investorshub.advfn.com/boards/read_msg.aspx?message_id=16791473723/2 2022 22:36 Solsen 9101348Anavex ... Der bliver uddelt bøllebank til biotech og i særdeleshed Anavex de seneste dage.

Nu under $10.

Gode dage i lille plus og på dage med negativ stemning får den mega prygl. Mon ikke banditterne trykker på speederen disse negative dage.

På aktionærlisten er Goldman Sachs sammen med Morgan Stanley i fremmarch. Det er positivt.

Ikke nye oplysninger fra firmaet og meget stille fra deres side gør sit til, at vi ikke kan ramme en positiv trend.

Jeg holder ud og håber alle der har lyst til det også kan slå koldt vand i blodet.

Håber på nyheder omkring afsluttet fda møde og meddelelse omkring igangsat NDA ansøgning snarest.

Gerne også flere forsøg igangsat - ikke mindst Fragile-X som jo burde være igangsat sidste år. Det skylder de patienterne !
23/2 2022 23:00 vestasfan 10101349Alle holder vejret med den geopolitisk uro. Det ene dårlige signal afløser det andet. Vi er midt i en orkan på aktiemarked. Hvis man ikke har solgt, skal det her morads bare rides af. Jeg har ikke solgt en eneste aktie i mit depot og styrtbløder. Jeg har dog tiden med mig og nægter at sælge med tab. Det er den perfekte storm efter 10 år med aktie fest.24/2 2022 03:39 Tasso1 9101351Anavex. Februar præsentation inkl. Avatar topline data.

https://www.anavex.com/_files/ugd/850d88_5640fe64cca344d79217bedd6b8b5a2e.pdf

Inkl. forklaring vedr. endpoints for Avatar.

Signifikant effekt i alt de har afprøvet 2-73 i.
Resultater fra tre fase 3 forsøg i 2022.
Bred og fremskreden pipeline i nogen af de største indikationer indenfor CNS.
Ingen bivirkninger - overstråler alle potentielle konkurrenter.
Store investorer øger deres andel.
Ingen gæld - 150 mill. $ på bogen.
MC = kun 750 mill. $!
Fratrukket likvider, er hele deres pipeline prissat til kun sølle 600 mill. $!!! - 3-71 alene er næste det værd!

Prissætningen var ikke rationelt før - og nu slet ikke efter Putins vandvittige ønske om at skrue tiden 30 eller 100 år tilbage med ønsket om et nyt stort Rusland, der ( igen ) underkuer andre nationers suverænitet!
Manden er bindegal og opfyldt af indædt had til den vestlige verden - og det værste er, at selv herboende russer integretet i det danske samfund, stadig ser manden som et forbillede og stadig tror mere på russiske end vestlige medier!! ( noget svigerfamilie - troede ikke mine egne øre )
Hvordan kan den alm. indbygger i Rusland så se sandheden?

Det er ikke andet for end at håbe på, at Putin "nøjes" med udbryderregionerne og dette er nok til han kan stoppe der, uden at tabe ansigt overfor det russiske folk og stadig virke som en stærk leder - tvivler desværre dog!

Vedr. Anavex ( og andre aktier ) så er det ikke andet for, end at ride stormen af - virker 2-73 som de fleste af os herinde tror, så får Anavex sin markedsgodkendelse uanset geopolitisk uro og vil gøre en investering ekstrem god i sidste ende.

Lige nu har jeg dog mest ondt af de stakkels mennesker i Ukraine!4/3 2022 10:22 Tasso1 12101606Anavex. FDA/NDA procedure og tidslinje.

Anavex samler nu alle data for RETT forsøgene og afleverer disse til FDA.
Dette kan måske tage et par mdr. før de så evt. laver en NDA ansøgning for 2-73 i RETT for piger over 18 år.

Her et udmærket link med oversigt over processen.

https://www.fda.gov/media/97229/download

Selv med den hurtigste vej gennem systemet, snakker vi stadig 5-8 mdr. for en evt. godkendelse efter indsendelse af NDA - dvs. tidligst slut 2022/ start 2023.
Anavex har jo bl.a. Fast Track, der burde fremskynde processen.
Der er dog flere milepæle i form af flere møder med FDA undervejs og resultaterne af disse, som kan indikerer hvor positiv/negativ FDA ser på ansøgningen.
FDA kan bl.a. tildele BTD eller AA mm., som både vil fremme processen, men også vise, at FDA højst sandsynlig vil tildele en godkendelse i sidste ende.

Vi kan ikke andet end at afvente - hele casen lever i bedste velgående og om kursen er 10 eller 30 $ er fuldstændig sekundært - især da Anavex har de finansielle muskler, der skal til, for at gennemfører hele processen de næste 5 år, uden at skulle udvande selskabet ved lån eller større salg af aktier.

Mange tanker til Ukraine!9/3 2022 22:49 Tasso1 7101855Anavex. Webcast den 16. marts. - Needham Virtual Neuroscience.\n\nhttps://ih.advfn.com/stock-market/NASDAQ/anavex-life-sciences-AVXL/stock-news/87501899/anavex-life-sciences-to-participate-in-the-annual\n\nEndnu et forsøg på at udbrede kendskabet til Anavex og især 2-73 - hidtil har dette dog ikke haft den umiddelbare store effekt - selv øgede kursmål preller helt af på prissætningen.\n\nWebcast den 16. marts kl. 14.00 DK-tid\nhttps://wsw.com/webcast/needham118/avxl/2274180\n\n\nFredag den 11. marts afholdes et åbent møde mellem FDA og RETT org. - Anavex er en af hovedsponsorene!\nhttps://rettpfdd.org/\n\nDer kan være delte meninger om sådanne arrangementer, en godkendelse af et produkt skulle helst være baseret på gennemarbejdede forsøg og ikke på måske enkelte forældres oplevelser af behandlingen med f.eks. 2-73 - men det ene udlukker jo ikke det andet. Så måske kan der komme lidt positiv fokus på 2-73 effekt i RETT, fulgt op af vellykkede forsøg.\nRETT US og Avatar var jo meget vellykket - uden det er afspejlet i nuværende kurs.\n\nDet eneste markedet åbenbart lader sig imponerer af er, når vi forhåbentlig får gode resultater i AD fase 2/3 sidst på året.\nOLE Parkinson på 48 uger med ca.132 patienter ventes dog afslutte i april - data herfra måske i juli.\nData fra Excellence burde også komme før AD - og udover dette evt. opstart af de forskellige annoncerede fase 2/3 - 3 i forskellige indikationer.\n\nTingene kommer når de kommer!\n\nEn hilsen fra de norske pister!11/3 2022 10:48 Tasso1 7101895Anavex. Iflg. dygtige TTTav66 fra IHUB får vi nyt fra PDD i næste uge - samt mere vedr. 3-71.\n\nPDD news next week. Anavex will have a poster presentation at AD/PD 2022, March 15-20: \nQuote:\nANAVEX®2-73-ANALYSIS OF MOVEMENT (MDS-UPDRS) AND COGNITIVE (CDR SYSTEM) PHARMACODYNAMIC-BIOMARKER OUTCOME MEASURES PLACEBO-CONTROLLED PHASE 2 TRIAL IN 132 PARKINSON\'S DISEASE DEMENTIA PATIENTS \n\nJ. Kulisevsky1 , T. Fadiran2 , E. Hammond2 , C. Missling2 , C. Williams3 , F. Parmentier3 , M. Kindermans3 , M. Afshar3 \n1Universitat Autònoma de Barcelona, Sant Pau Hospital, Barcelona, Spain, 2Anavex Life Sciences, Clinical, New York, United States of America, 3Ariana Pharma, Clinical Analysis, Paris, France \n\nAims: ANAVEX®2-73 (blarcamesine), a novel, oral, investigational SIGMAR1 was assessed for movement and cognition in patients with Parkinson\'s disease dementia (PDD) measuring motor and nonmotor complications (MDS-UPDRS) and cognition (CDR system) and pharmacodynamic-biomarker analysis including mRNA SIGMAR1. \n\nMethods: ANAVEX®2-73-PDD-001 14-week study was an international, double-blind, multicenter, placebo-controlled Phase 2 clinical study. 132 patients with PDD were randomized equally to target doses of 30mg, 50mg ANAVEX®2-73 or placebo. MDS-UPDRS, which is a validated global test for PD was assessed to evaluate various aspects of motor and non-motor complications, while cognition was evaluated with Cognitive Drug Research computerized assessment (CDR) system, which is an automated test battery validated for use in AD, PDD and other dementias. \n\nResults: MDS-UPDRS Total score improved significantly by -14.51 (p=0.034) for patients treated with ANAVEX®2-73 high oral dose once-daily compared to placebo. The improvement is clinically relevant corresponding to a relative improvement of 18.9% over 14 weeks. Balanced and global improvements were observed: All MDS-UPDRS sub-scores Part I-IV improved with vast majority of individual items between >71% and >92%. SIGMAR1 mRNA expression significantly increased in ANAVEX®2-73-treated patients vs placebo (p=0.035) and significantly associated with improvements of MDS-UPDRS scores and cognitive efficacy endpoints CDR system. \n\nConclusions: ANAVEX®2-73 was generally safe, well tolerated and demonstrated dose-dependent efficacy for both motor impairment (MDS-UPDRS) and cognition (CDR system), which correlated with SIGMAR1 mRNA as a pharmacodynamic biomarker, respectively. These results support continued development of ANAVEX®2-73 in PD and PDD as well as currently ongoing Precision Medicine biomarker-driven late-stage clinical studies in Rett syndrome and Alzheimer\'s disease. \n\nhttps://adpd.kenes.com/wp-content/uploads/sites/148/2022/03/ADPD22_-_LIST_OF_GALLERY_ABSTRACTS_FOR_WEB_January-5th.pdf\n\n\nAlso of relevance to Anavex and the MOAs of its drug candidates, both the inventor of Anavex 3-71(AF710B), Dr. Abraham Fisher, and the scientist responsible for much of its pre-clinical development, Dr. Ilya Bezprozvanny, will be giving symposium lectures at the conference. Dr. Abraham\'s talk will focus on activation of the M1 muscarinic receptor and Dr. Bezprozvanny\'s is on understanding the signaling functions of the Sigma-1 receptor: \nQuote:\nM1 MUSCARINIC STIMULATION OF POST-SYNAPTIC RECEPTORS FOR THE POTENTIAL TREATMENT AND PREVENTION OF COGNITIVE DECLINE \nhttps://cslide.ctimeetingtech.com/adpd22/attendee/confcal/show/session/30\nQuote:\nSIGMA-1 RECEPTOR - A ROLE IN NEURONAL SIGNALING AND NEURODEGENERATION \nhttps://cslide.ctimeetingtech.com/adpd22/attendee/confcal/show/session/51\n\nPDD news next week. Anavex will have a poster presentation at AD/PD 2022, March 15-20: \nQuote:\nANAVEX®2-73-ANALYSIS OF MOVEMENT (MDS-UPDRS) AND COGNITIVE (CDR SYSTEM) PHARMACODYNAMIC-BIOMARKER OUTCOME MEASURES PLACEBO-CONTROLLED PHASE 2 TRIAL IN 132 PARKINSON\'S DISEASE DEMENTIA PATIENTS \n\nJ. Kulisevsky1 , T. Fadiran2 , E. Hammond2 , C. Missling2 , C. Williams3 , F. Parmentier3 , M. Kindermans3 , M. Afshar3 \n1Universitat Autònoma de Barcelona, Sant Pau Hospital, Barcelona, Spain, 2Anavex Life Sciences, Clinical, New York, United States of America, 3Ariana Pharma, Clinical Analysis, Paris, France \n\nAims: ANAVEX®2-73 (blarcamesine), a novel, oral, investigational SIGMAR1 was assessed for movement and cognition in patients with Parkinson\'s disease dementia (PDD) measuring motor and nonmotor complications (MDS-UPDRS) and cognition (CDR system) and pharmacodynamic-biomarker analysis including mRNA SIGMAR1. \n\nMethods: ANAVEX®2-73-PDD-001 14-week study was an international, double-blind, multicenter, placebo-controlled Phase 2 clinical study. 132 patients with PDD were randomized equally to target doses of 30mg, 50mg ANAVEX®2-73 or placebo. MDS-UPDRS, which is a validated global test for PD was assessed to evaluate various aspects of motor and non-motor complications, while cognition was evaluated with Cognitive Drug Research computerized assessment (CDR) system, which is an automated test battery validated for use in AD, PDD and other dementias. \n\nResults: MDS-UPDRS Total score improved significantly by -14.51 (p=0.034) for patients treated with ANAVEX®2-73 high oral dose once-daily compared to placebo. The improvement is clinically relevant corresponding to a relative improvement of 18.9% over 14 weeks. Balanced and global improvements were observed: All MDS-UPDRS sub-scores Part I-IV improved with vast majority of individual items between >71% and >92%. SIGMAR1 mRNA expression significantly increased in ANAVEX®2-73-treated patients vs placebo (p=0.035) and significantly associated with improvements of MDS-UPDRS scores and cognitive efficacy endpoints CDR system. \n\nConclusions: ANAVEX®2-73 was generally safe, well tolerated and demonstrated dose-dependent efficacy for both motor impairment (MDS-UPDRS) and cognition (CDR system), which correlated with SIGMAR1 mRNA as a pharmacodynamic biomarker, respectively. These results support continued development of ANAVEX®2-73 in PD and PDD as well as currently ongoing Precision Medicine biomarker-driven late-stage clinical studies in Rett syndrome and Alzheimer\'s disease. \n\nhttps://adpd.kenes.com/wp-content/uploads/sites/148/2022/03/ADPD22_-_LIST_OF_GALLERY_ABSTRACTS_FOR_WEB_January-5th.pdf\n\n\nAlso of relevance to Anavex and the MOAs of its drug candidates, both the inventor of Anavex 3-71(AF710B), Dr. Abraham Fisher, and the scientist responsible for much of its pre-clinical development, Dr. Ilya Bezprozvanny, will be giving symposium lectures at the conference. Dr. Abraham\'s talk will focus on activation of the M1 muscarinic receptor and Dr. Bezprozvanny\'s is on understanding the signaling functions of the Sigma-1 receptor: \nQuote:\nM1 MUSCARINIC STIMULATION OF POST-SYNAPTIC RECEPTORS FOR THE POTENTIAL TREATMENT AND PREVENTION OF COGNITIVE DECLINE \nhttps://cslide.ctimeetingtech.com/adpd22/attendee/confcal/show/session/30\nQuote:\nSIGMA-1 RECEPTOR - A ROLE IN NEURONAL SIGNALING AND NEURODEGENERATION \nhttps://cslide.ctimeetingtech.com/adpd22/attendee/confcal/show/session/5115/3 2022 13:24 Solsen 6102008Anavex - poster med fase 2 PDD data.

https://79bcf7a1-8b8e-483b-b7cf-f5c5192a6d63.usrfiles.com/ugd/79bcf7_ff6b864593fb4418ab306474dd535d35.pdf

Gode data men vi skal videre med fase 3 snarest !15/3 2022 13:31 Kyed01 5102009Du kom mig i forkøbet der Solsen.

Meget fine data må man sige!

Dr. Jaime Kulisevsky, MD, PhD, Principal Investigator of the trial, commented, "PDD is a debilitating disorder with significant co-morbidities and there has not been a mechanistically novel medication approved for PDD in over 20 years. Hence, new therapies are urgently needed to alleviate this suffering and disability. I am impressed with the robust improvement of the MDS-UPDRS across all sub-score parts I-IV coupled with the biomarker correlated outcome measures and I support the implementation of the ANAVEX®2-73 Phase 3 studies in Parkinson's disease and Parkinson's disease dementia, respectively."

https://www.anavex.com/post/anavex-life-sciences-announces-presentation-of-phase-2-clinical-biomarker-data-from-pdd-study15/3 2022 13:37 Tasso1 6102010Anavex Overbevisende data i Parkinson!!

Præsentation af yderligere analyserede resultater fra PD fase 2 forsøget på:
2022 International Conference on Alzheimer's & Parkinson's Diseases and related neurological disorders, taking place in Barcelona, Spain, and virtually on March 15-20, 2022.

https://finance.yahoo.com/news/anavex-life-sciences-announces-presentation-110000370.html

All MDS-UPDRS Part I, II, III, IV sub-scores improved, including substantial majority of individual items between 71% and 92%

SIGMAR1 mRNA expression significantly increased in ANAVEX®2-73-treated patients vs placebo (p=0.035) over the course of treatment and was significantly associated with improvements of MDS-UPDRS scores and cognitive efficacy endpoints CDR system.

Dr. Jaime Kulisevsky, MD, PhD, Principal Investigator of the trial, commented, "PDD is a debilitating disorder with significant co-morbidities and there has not been a mechanistically novel medication approved for PDD in over 20 years. Hence, new therapies are urgently needed to alleviate this suffering and disability. I am impressed with the robust improvement of the MDS-UPDRS across all sub-score parts I-IV coupled with the biomarker correlated outcome measures and I support the implementation of the ANAVEX®2-73 Phase 3 studies in Parkinson's disease and Parkinson's disease dementia, respectively."

Stor dosisafhængig effekt og med meget lille usikkerhed p=0,035!
Patienter forbedrede endda deres motorik!!
At de også blev mindre demente med den højeste dosis på 50 mg, vidste vi jo i forvejen, men ikke at de også forbedrede deres motorik - og igen uden bivirkninger!
Nu må markedet da se at vågne op!!!
15/3 2022 13:47 Tasso1 4102012


15/3 2022 14:55 Solsen 7102014Anavex ... Eisai dropper samarbejdet med biogen på Aduhelm.

https://investorshub.advfn.com/boards/read_msg.aspx?message_id=168204060

Det ville være en interessant partner til Anavex. Der er også nogle personrelationer, der kunne være adgang for et samarbejde.

Mener også de er med i "konsortiet"

Læser at Anavex arbejder på at give adgang til Blarcamesine for patienter flere steder - interessant hvad der kan ligge i det.

Data burde være gode nok til en godkendelse, men det plejer ikke at være nemt selv om det ville være oplagt.

10% på kursen er latterlig henset til potentialet endnu en gang er synliggjort.16/3 2022 11:35 Kyed01 8102039Fantastisk post fra Veliger som mest poster på Stock Twist:

Veliger

Tuesday, March 15, 2022 8:15:06 PM

Re: Bourbon_on_my_cornflakes post# 354211
Post# of 354315
I'm impatient too. In the past I've shared my analysis of what the fair value and full potential may be here...and full potential is in the hundreds per share. I want to realize it now. I also know I'd be a lot more patient today if the whole bio sector had been flat the past 3-4 months instead of down by nearly 50%, and Anavex was still in the 20's. Unfortunately, that has not panned out.

I've been a holder since 2015, and I'm employed in this sector. I can tell you that at an average burn rate of $2.3M a month, while advancing multiple, late stage trials with > $10B/annual revenue potential....there's not much better in terms of time/dollar value out there. There are CEOs that take home more than the Anavex annual burn per year. Yes,, it could be faster if we partnered for peanuts or had diluted the stock to something > 100M outstanding shares. I'm not going to play Monday morning cornerback on these decision, other than to point out that Chris has in the neighborhood of 6M options, and I trust his goal is to maximize the potential here. That said, when he makes statements about shareholder value he's talking about several years...not days, weeks or months. Like you, I still want to see us move faster, buy I accept where we are and that last patient enrolled in the Alzheimer's study is just finishing up week 40 of 48 this week.

I expect we have another 6 months of waiting before the real deal....a RETT NDA filed, 48-week PDD OLE data (building off the good news today), and Alzheimer's into Sept/Oct. I honestly think the NDA being filed (our first of many) will create a very large adjustment in fair value, as it implies Pre-NDA dialogue has led to the path to file and brings legitimacy (whether FDA, UK, Canada, TGA...) which I feel is lacking today. That NDA filing could be this Summer. Obviously an approval means so much more...and that first approval anywhere will force the market to drastically recalculate the fair value, which today is off by at least 4x. GLTA.


https://investorshub.advfn.com/boards/read_msg.aspx?message_id=16821528816/3 2022 13:25 Kyed01 6102044H.C. Wainwright Thinks Anavex Life Sciences' Stock is Going to Recover:

0 star analyst H.C. Wainwright's Ram Selvaraju reiterated a Buy rating on Anavex Life Sciences (AVXL - Research Report) today and set a price target of $42.00. The company's shares closed last Tuesday at $10.65, close to its 52-week low of $9.28.

Ja ja hellere ha en 0 stjernet positiv analyst end ingen.

Interessant at han også har et kursmaal på over 40 ligesom Veliger i min forrige post, men okay Veliger mener nu og ikke om et år.

https://www.tipranks.com/news/blurbs/h-c-wainwright-thinks-anavex-life-sciences-stock-is-going-to-recover?utm_source=stck.pro&utm_medium=referral16/3 2022 20:05 Solsen 6102077Anavex ... jeg kunne ikke loade mine egne notater fra Needham. Men her et par gode referater.

https://investorshub.advfn.com/boards/read_msg.aspx?message_id=168222478

https://investorshub.advfn.com/boards/read_msg.aspx?message_id=168223305

Sidstnævnte med en analyse fra Peter Karol.

Jeg kan nævne Eisai som en mulig partner allerede nu fra Asien til AD, idet der sikkert skal nye forsøg til i asiater, idet adiater kan respondere anderledes en europæer og amerikanere.

God webcast med gode spørgsmål.16/3 2022 20:10 Solsen 4102080Anavex ... en tråd mere, idet Missling nævnte at der var flere sygdomme Blarcamesine var aktiv i:
https://investorshub.advfn.com/boards/read_msg.aspx?message_id=16822392417/3 2022 18:43 Tasso1 7102136Anavex Parkinson News Today!

PDD Patients Given Anavex 2-73 at High Dose Show Range of Benefits

https://parkinsonsnewstoday.com/2022/03/17/anavex-2-73-high-dose-improves-pdd-patients-subscores-mds-updrs-phase-2-trial-update/?fbclid=IwAR34_nF0aSjmaMBdVsFgndHmu8r283rqII0T0a2UfOCRsRXXfVRuidMrmQ0Fik nu lejlighed til at høre Missling på Needham - har været lidt arbejdsramt.

https://wsw.com/webcast/needham118/register.aspx?conf=needham118&page=avxl&url=https://wsw.com/webcast/needham118/avxl/2274180

Fine referarter længere oppe i tråden!

Anavex køre med fuld damp på alle cylinder!
Det er bare så vildt, hvilket potentiale hele platformen præsenterer.
Alle data har hidtil været meget overbevisende og uden sidestykke til nuværende mulig behandlingsform.
Anavex ved lige nøjagtig, hvad de har og hvor de skal hen.
Tingene tager tid, med RETT godkendelse er meget realistisk indenfor en kortere tidshorisont - afspejles af, at Anavex er ved at opbygge en salgsorganisation.
Partnerskaber sandsynligvis i Japan, kan komme hvornår det skal være - Takeda (konsortium) eller Eisia med tidligere Anavex konsulent Harald Hampel, som udviklingsleder af nye CNS forsøg for netop Eisai.
Dette i sig selv ville skubbe Anavex op i en anden liga og give en blåstempling af casen.

Der er nu mange potentielle nyheder løbende resten af 2022 - med kronen på værket i form af Alzheimer fase 2/3 data, som Missling ikke var forsinket og ville komme i slutningen af 2022.

Holder eller øger og læner mig tilbage og lader tingene komme når de kommer.
Torpedoerne er skudt af - nu venter vi bare på, hvornår og ikke hvis de når målet!18/3 2022 16:01 Solsen 9102183Anavex ... Endelig ser det ud til at kursen retter sig efter en urimelig nedkøling efter de gode Avatar resultater.

Det er USA biotech og man skal ikke nødvendigvis forstå kursudviklingen. Big money styrer langt hen ad vejen.

Vi kan håbe, at kursen glider forbi 13-13,5 for så er der åbnet op for yderligere 4-6 point, tror jeg.

Jeg har nævnt eksemplet CLDX før. Uden varsel eller nyheder fløj kursen op fra $2 til $50.

Mon vi kommer op i en rimelig værdisætning nu - eller må vi afvente approval og salgsindtægter ?19/3 2022 04:30 Kyed01 6102191Ja det var en fin uge for os Anavex investorer, vores papir penge blev ca 20% forøget hvilket er psykologisk godt.

Det var også voldsomt volumen på, over 3 mill i fredags, hvilket også er meget fint, der er interesse i firmaet.

Hvis man kigger på XBI index kan man se at vi har fuldt det meget nøje men dog med doblet stigning men kurven ligner AVXL kurven meget for 5 dage. Bio Tech er generelt banket helt ned i kul kælderen, måske bunden var nået og folk investerer penge i Bio Tech igen?

Kursen på AVXL burde værre min 40 med den pipe-line og de kan ikke blive ved med at ignorere Anavex, jeg er optimistisk at det store volumen er de tunge drenge som køber ind, de er jo ikke dumme (men grådige).
22/3 2022 18:17 Tasso1 9102279Anavex Hvad er der sket med søgefunktionen??
Kan ikke finde egen aktivitet mm.23/3 2022 08:22 Tasso1 9102291Anavex Positiv Seeking Alpha artikel.

Blarcamesine is one of the very best drug candidates for the treatment of Alzheimer's disease.

The current timeline is for Anavex to release phase 3 clinical trial results for Alzheimer's disease during the latter part of this year, but this timeline could be pushed out into the early part of next year. Most investors in the company are probably used to these delays from previous Anavex trials (which also include Rett syndrome and Parkinson's Disease Dementia). More important is if the results remain positive, will the FDA approve a drug based on a phase 3 clinical trial with no U.S. sites? I suppose that it depends on how good the results are, but if the results match those from the open label trials, it is difficult to conceive that the FDA would not at least grant accelerated approval to blarcamesine. Anavex remains one of the very best investments in the Alzheimer's field.

The following article attempts to explain some of the mechanisms of action that may account for these varied results and why Anavex's blarcamesine may potentially provide a successful treatment for Alzheimer's disease.

https://seekingalpha.com/article/4497180-anavex-blarcamesine-cassava-simufilam-stabilization-period-alzheimers?mailingid=27117338&messageid=2800&serial=27117338.2933&utm_campaign=rta-stock-article&utm_medium=email&utm_source=seeking_alpha&utm_term=27117338.293323/3 2022 09:13 Kikl 7102293Når jeg får mail om nyt indlæg i denne tråd, virker linket ikke som det ellers plejer at gøre. Tænkte det bare var mig, det driller lidt for...23/3 2022 09:26 Tasso1 5102294Anavex Oplever også at flere funktioner ikke virker mere eller som de plejer?
Min historik og søgefunktionen, som plejer at ligge oppe i højre hjørne under login mangler.
På min Ipad er feltet der dog stadig, men virker ikke?
Når jeg er ved at skrive et indlæg og f.eks. vil hente et link, så forsvinder den tekst jeg allerede har skrevet?
Har I problemer på PI Helge eller er I under ombygning?23/3 2022 10:51 elssan 4102299Helge Larsen skriver et andet sted:

Vi er i forrige uge flyttet over på en ny platform. Det medfører desværre fejl som løbende bliver rettet.

Også her må vi væbne os med tålmodighed!23/3 2022 12:59 Helge Larsen/PI-redaktør 4102306Vi knokler løs næste fra tidlig morgen til sen aften. Det er en stor men meget nødvendig opgave, vi har sat os selv på med at udskifte kodning og i biblioteker i den gamle platform fra 2009. Meld endelig bugs ind på hl@proinvestor.com23/3 2022 09:31 Budweis 5102295Der er en fejl i linket. Der mangler et "/" efter .com. Et eksempel fra eneste mail..

https://www.proinvestor.comboards/100987/ANAVEX-NY-TRAAD!!-FEBRUAR-2022-POSITIV-AVATAR-FASE-3!#10229423/3 2022 13:11 Helge Larsen/PI-redaktør 1102309Jeps...Der kom fejl i stort set alle vore links ved overflytningen. Vi tager dem fra en ende af.23/3 2022 10:15 Fandel 2102297Ditto her Kiki 323/3 2022 13:01 Helge Larsen/PI-redaktør 6102307Vi arbejder på sagen. Vi er på ny platform. Den slags flytninger giver altid problemer.23/3 2022 12:10 Hyst 3102304Som nødløsning kan du måske bruge TAG-LISTE, men det bliver altid en gæt hvilken a trådende man skal ind i.
(indtil nye version af debatten er færdig?)24/3 2022 12:13 Tasso1 4102345


26/3 2022 10:05 Solsen 4102426Anavex ... Desværre er der ikke mange nyheder lige nu så Ihub er blevet en tråd med covid-19 diskussioner.

Men Peter Karol har beriget tråden med et nyt indlæg
https://piotrpeterblog.com/2022/03/25/blarcamesine-has-been-all-about-mitochondrial-health-for-years-now-parkinsons-study-looks-at-mitochondrial-health-avxl/

At Blarcamesine måske generelt kan forlænge livet kunne jo være top doller :−)26/3 2022 10:21 Helge Larsen/PI-redaktør 4102428Googles søgemaskine er fantastisk i relation til ProInvestor. Bare skriv f.eks.

ProInvestor Anavex Skribentnavn

5/4 2022 15:31 MayoMobile 10102658New AVATAR Biomarker: L-AAA

Hey everyone! Work has been really busy lately but I wanted to put together something on the new biomarker identified in the AVATAR study - L-AAA. I hope you enjoy the read!

https://www.sotcanalytics.com/update-compendium6/4 2022 06:39 Tasso1 8102663Anavex. Tak for info MayoMobile.

Er selv lidt arbejdsramt pt, men ellers en stille tid for Anavex.
Afventer Anavexs NDA ansøgningen for RETT i voksne piger - forventer at de trods tabet af voucher ikke afventer resultater fra Excellence, som er skubbet til slut 2022 bl.a pga. af COVID-19.
OLE for Parkinson på 48 uger afsluttes nu i april - her er vi lovet selvstændige resultater af Missling. TLD om 2-4 mdr.?
AD fase 2/3 med 509 patienter afsluttes maj/juni - TLD formentlig i efteråret - burde være klar senest til den vigtige CTAD konferencen slut nov./start dec.

TLD: Top line data

Ellers afventer vi opstart af div. forsøg i Parknson, Fragil X mm. for 2-73, samt forsøg med 3-71.

Er glad vi er nået så langt med især AD fase 2/3 - SAVA udmeldte til sammenligning, at de efter ca. 3 mdr. kun har formået, at indrulle 60 ud af 1750 patienter i deres 2 fase 3 forsøg i AD - de er min. 3 år efter Anavex og har kun det ene skud i bøssen, men er trods det værdisat væsentlig højere end Anavex - dette vil dog efter min mening ændres meget snart!6/4 2022 19:50 klemmensen 4102677@Tasso, Tab af voucher. Den information missede jeg. Hvornår / hvordan er det sket?6/4 2022 20:07 Solsen 9102678Sker hvis fda godkender Blarcaminesine til voksne med rett før godkendelse kommer til børn.

Så ikke tabt endnu.

Undskyld at jeg blander mig og svarer - men har lidt jeg skal lufte.

Eneste rigtige i min optik, at gå efter en godkendelse i voksne med rett hurtigst muligt om det så må koste en voucher.

God kursudvikling i dag markedet taget i betragtning.

Fatter stadig ikke, at der ikke er opstartet et væld af forsøg. Men Missling skulle have udtalt at der er 10 stks på vej.

Tak til MayoMobile for endnu et spændende bidrag :−)7/4 2022 13:54 Tasso1 7102717Anavex Webcast på Needman 14. april 2022

Kl. 21.45 DK-tid.

https://wsw.com/webcast/needham117/avxl/2272873

Det er snart op over med opstart i de annoncerede nye forsøg, især når effekten af 2-73 er eftervist i hele tre indikationer nu - PD,AD og RETT.
Der må også komme mere præcise tidsplaner, hvornår vi kan forvente div. resultater og stadet på NDA ansøgningen i RETT for voksne piger.
Uanset plejer og må der komme en opdatering på de forskellige områder - ellers kunne man jo lige så godt høre en af de sidste CC`er.


https://ih.advfn.com/stock-market/NASDAQ/anavex-life-sciences-AVXL/stock-news/87781063/anavex-life-sciences-to-present-at-the-needham-vir

PS: Solsen - det var netop det jeg forsøgte at fortælle vedr. RETT i voksne.
Mener Anavex skal gå efter godkendelse hurtigst muligt, uanset voucher eller ej - en markedsgodkendelse f.eks. 6-8 mdr. før og en dermed højere kurs/MC ville kunne opveje gevinsten ved en evt. voucher.
Potentielle partneraftaler ville nok også blive rykket tilsvarende frem og til en større værdi.
8/4 2022 07:19 Tasso1 7102753Anavex. Medicare dækker ikke Biogens Aduhelm mod AD!

https://www.statnews.com/2022/04/07/medicare-final-decision-alzheimers-coverage-biogen-aduhelm/

Fornuften sejrede i sidste ende over grådigheden!
Mange AD patienter skånes nu for hjerneblødninger og falske håb med en ineffektiv og farlig behandling, der ville have drænet det amerikanske sundhedsvæsen og fyldt lommerne på skrupelløse Biogen!
Samtidig skulle der også være kommet mere fokus på, at fremme medicin, der synes at have en reel effekt.

Anavex var på Needman den 16. marts ( hvilket var en aldeles god CC ) og nu igen her den 14. april - der må alt andet lige være kommet noget "mere kød ned i suppen" siden sidst ellers giver det ikke meget mening, at vende tilbage i samme fora så hurtigt - man kan stadig hente webcastet fra den 16. marts på hjemmesiden.
Er blevet skuffet tidligere, men man kan måske håbe på nyheder, der så skal offentliggøres inden webcastet den 14. april?
Vi nærmer os også snart den årlige generalforsamling og Q2, der skal afholdes inden den 15. maj - max 45 dage efter endt endt Q2 den 31. marts.

Afventer blot på at casen udvikler sig i det tempo og omfang, som tingene nu en gang sker - processerne tager nu en gang den tid det tager.
Alt synes dog at følge planen - der er styr på både videnskaben og økonomien!9/4 2022 10:36 Tasso1 6102777Anavex. Ny løn/optionsaftale med Missling frem til juli 2025.

https://sec.report/Document/0001731122-22-000700/

Årsløn 700.000 $ + 500.000 nye optioner ved nedenstående milepæle:
Afslutning fase 2/3 forsøget i Alzheimer.
Opstart fase 2/3 Fragile X
Opstart imaging-focus forsøg i Parkinson ( i samarbejde med MJFF)

Der er også lavet aftaler med andre medarbejder.

Rimelig årsløn og kun mulighed for optioner med køb til dagspris, hvis casen skrider frem og opnåede milepæle indfries.
Optioner tilknyttet godkendelse i f.eks. RETT og evt. opstart af de øvrige annoncerede Parkinson forsøg ville have bidraget til positive forventninger til disse og ville sende et godt signal til markedet.
Generelt dog en fair aftale - især er jeg stor tilhænger af optioner, der fremme incitamentet for at skabe resultater, der kommer alle aktionærer til gavn i sidste ende.
Vigtigt at man fastholder Missling, som trods lidt kritik har formået, at styrer Anavex gennem udfordringerne med COVID-19 og skulle køre og opstarte div. forsøg.
Samtidig har han formået, at sikre en solid økonomi, så der ikke er sket større udvanding og uden at være i lommen på andre parter.


Uddrag fra 8-K:

SECTION 4. The Parties agree that Section 4 of the Employment Agreement shall be amended and restated as follows:

4. Stock Options. In addition to your Base Salary and Bonus, you shall receive the following stock option grants:

(i) You shall be entitled to 500,000 options for shares of the Company's Common Stock which shall be granted upon the filing of an S-8 Registration Statement for the 2022 Equity Incentive Plan. The options shall vest one third each upon the

> Completion of ANAVEX2-73-AD-004 Phase 2b/3 study in Alzheimer's disease

> Initiation of ANAVEX2-73 imaging-focused Parkinson's disease clinical trial

> Initiation of ANAVEX2-73 Phase 2/3 Fragile X clinical trial

Each such option shall have an exercise price equal to the closing price of the Common Stock on the grant date.9/4 2022 15:29 Budweis 6102779


9/4 2022 16:15 Tasso1 8102781Anavex Kunne tyde på, at Anavex er inde på noget af det rigtige iflg. denne artikel.

"affaldsopsamlere" - leder uværlig tankerne hen på, at 2-73 beviseligt fremmer Autophagy mekanismen - evnen til at udrense defekte dele i cellekernen under deling.

Endvidere tillægger Anavex også beskyttelse af TAU-proteinet kan understøttes af 2-73.
Anavex mener også at kunne bevise, at 2-73 styrker hel immunforsvaret gennem nedbringelse af inflammationer mm.

Tanken om selektivt og tidligt at sætte ind over for mennesker, der er disponeret for at udvikle Alzheimer, er også en af Anavex`s mantraer og en del af hele precision tilgangen, ved at kortlægge alle patineres DNA og RNA sekvens i samtlige af deres forsøg.

Endelig har vi så den sunde livsstil, som modvirker hjertekar sygdomme - her mener Anavex også, at 2-73 har en positiv effekt.
Anavex indsendte lige her fornylig en patentansøgning den 31. marts 2022, om lige netop 2-73`s mulige effekt på dette område.

TREATMENT OF CARDIAC DYSFUNCTION:

https://appft1.uspto.gov/netacgi/nph-Parser?Sect1=PTO1&Sect2=HITOFF&d=PG01&p=1&u=/netahtml/PTO/srchnum.html&r=1&f=G&l=50&s1=20220096424.PGNR.&OS=DN/20220096424&RS=DN/20220096424


Så vi må se om Anavex kommer i mål - men tingene ser meget lovende ud efter min mening.

I mellem tiden kan vi selv motionere lidt (meget) mere og spise noget sundere og måske således forebygge en potentiel udvikling af en CNS sygdom - ja måske allerede her i Påsken:)
12/4 2022 11:04 Tasso1 5102841Anavex Generalforsamling den 24. maj 2022

https://ih.advfn.com/stock-market/NASDAQ/anavex-life-sciences-AVXL/stock-news/87808001/additional-proxy-soliciting-materials-definitive-d

Der er ikke nogen større punkter på dagsorden.
Der skal bl.a. godkendes en optionsplan for ansatte, hvor der skal afsættes/trykkes nye aktier til formålet.
Af nedenstående link fremgår det også, at Anavex ønsker at øge og styrke organisationen, hvilket er nødvendigt, hvis de annoncerede nye forsøg skydes i gang.
Tidligere har vi set og fået at vide, at de samtidig opbygger egen salgsorganisation - primært nok i forbindelse med RETT.
Ved aflønning af gl. og nye ansatte spiller tildeling af optioner en vigtig rolle.
Og igen - hvis skidtet ikke virker eller trækkes tingene i langdrag, så forsvinder værdien af tildelte optioner, hvilket nok vil være et stort incitament for at yde en ekstra indsats - men for at der kan ske en tildeling af nye optioner, skal der kunne trykkes nye aktier, selvom de måske ikke bliver indløst i sidste ende, hvis kursen skulle blive laver end ved tildelingstidspunktet. (Ved evt. fejling af casen)
Så - hvis alt går godt, har jeg intet problem med, at de ansatte belønnes tilsvarende for indsatsen.

https://www.anavex.com/job-opportunities

I 2021 fik vi 10-Q rapporten den 13. maj, så der burde komme en inden sidste frist den 15. maj 2022 - 45 dage efter endt kvartal.

Så mon ikke vi får lidt nyheder med kød på inden da - OLE PDD afsluttet (april 2022), AD fase 2/3 (maj/juni 2022) afsluttet, NDA i RETT voksne eller opstart af nye forsøg mm. - bare et eller andet, der indikerer, at casen stadig er rigtig god og i fremdrift.

Har stadig en fidus til, at der må komme et eller andet nyt den 14. april (eller før) på Needham, når det kun er en mdr. siden sidste optræden på selvsamme sted - uanset kvaliteten af "suppen", så ville det i min optik ikke give mening, at gennemgå nøjagtig samme materiale/informationen så kort tid efter - og for samme publikum og endda nok med selvsamme interviewer fra Needham!
14/4 2022 18:10 Tasso1 6102887Anavex Husk webcast i aften den 14/4 21.45!


https://wsw.com/webcast/needham117/register.aspx?conf=needham117&page=avxl&url=https://wsw.com/webcast/needham117/avxl/2272873


Vi fik ingen nyheder her kl. 13.00 i dag, så vi skal nok ikke forventet de helt store nyheder i aften.
Håber på en dygtig og ivrig interviewer fra Needham - som sidste gang i marts.
Ellers må materialet/slides være næsten identiske - men kan igen håbe på, at vi får nogle guldkorn mellem linjerne, selvom det næppe vil påvirke markedet, men måske kan tjene det formål, at os indviede kan blive bekræftet i at casen er intakt og på rette kurs.14/4 2022 22:49 Tasso1 9102888Anavex Webcast - intet nyt!

Eneste forandring til sidste Needham webcast var, at Missling var afløst af den relative nye CMO Edward Hammond, der nok skulle have sin relative nemme ilddåb.
Forstår simpelthen ikke meningen med at præsenterer samme omgang en gang til - kun en mdr. efter sidste gennemgang??
Kunne faktisk meget bedre lide Misslings gennemgang - han brænder mere for sagen.
Anavex er bundet sammen med kursudsvingene med XBI-indekset - dette bliver først ændret, når vi får seriøse nyheder og først for alvor, når vi får resultaterne fra PDD OLE og/eller AD fase 2/3 - Avatar nok først i start 2023.
Vedr. NDA for RETT i voksne piger, så forventer Anavex indsending og feedback fra FDA midt 2022. (tror nærmere vi er henne i efteråret med Anavex tidsregning)

Som først kommende udmelding af en hvis tyngde, ser jeg udmeldingen om, at PDD OLE og AD fase 2/3 er afsluttet - for så startes nedtællingen til TLD mere håndgribeligt.

Eneste nye positive udmelding i dag, er at Ukrainerne fik ram på russersv...... flagskib!


15/4 2022 15:11 Solsen 8102897Anavex ... Synes faktisk, at Hammond gjorde en god debut. Tror mange bedre forstår ham bedre end Misslings tyske accent. Men jeg kan også bedst lide CEO på deres CC.

Eneste jeg fik ud af Needham indlægget var nok en fornemmelse af, at Anavex er i tættere kontakt med FDA end hvad Missling tidligere har udtrykt.

Men jeg er stadig forundret over det langsomme tempo. Håber sandelig de ser at få ansat mange flere kvalificerede medarbejdere så forsøgene kan komme i gang og de kan analyseres væsentlig hurtigere end tilfældet er i dag.

Enten flere medarbejdere eller partnerskaber - tror stadig på, at Anavex har fat i noget ekstraordinært og som vil give mange CNS syge et nyt liv samt give store kursstigninger de næste år.
17/4 2022 09:32 Makingmoney 6102904Anavex. På FB findes en side med seriøse aktionærer, med humor og selvironi som side dish. Vores Maya ( Jesse) er der også. En af dem undersøger p.t interessen for om der skal forsøges at få en repræsentant i ledelsen, for at "pleje vores interesser ". Han er endnu ikke så konkret, men det vil han blive hvis interessen viser sig stor nok. Måske følger i det, eller kunne tænke jer at gøre det. De fleste af os er jo enige om at det går for langsomt, især når vi ser på kapitalen til rådighed. CEO har for øvrigt udstedt lidt flere aktier så jeg for nylig på tallet på Yahoo.

God påske fra Thailand18/4 2022 10:45 Tasso1 7102906Anavex. Zoom møde Anavex/RETT UK den 18. maj.

https://www.reverserett.org.uk/informevents/bitesize-anavex-clinical-trial-explained/

Walter Kaufmann vil forklare videnskaben bag 2-73 i RETT og der vil blive gennemgået resultater fra Avatar, hvor forældre til patienter i Avatar forsøget også vil dele deres oplevelser.
Dette møde giver samtidig info vedr. opstart til Excellence studiet, hvor af der skal køres 5 steder i UK.

Reg. til Zoom kl. 13.00 - 14.00 DK tid:

https://www.eventbrite.co.uk/e/dr-banka-and-dr-kaufmann-anavex-clinical-trial-tickets-302835458007

Super MM, hvis vi alm. aktionærer kunne komme lidt tættere på ledelsen.
Har ofte det indtryk, at den manglende opdatering og ringe nyhedsstrøm indikerer, at ledelsen nogle gange flyver i et andet luftlag end os alm. investorer - måske pga. travlhed og fokus på et større mål.
Mener dog at ledelsen generelt har gjort det godt, men glemmer bare deres forpligtigelser til at holde os og offentligheden løbende ordentlig orienteret og ikke bare tage opbakningen for givet.
Husker bl.a. en Q-10 CC, hvor der var presset 4-6 gode nyheder ind, som sagtens kunne være formidlet løbende, i stedet for en unødig nyhedstørke på flere mdr.
MAYO ville være et eminent bud på en sådan repræsentant!18/4 2022 20:25 poppelkongen 6102907


19/4 2022 03:24 Makingmoney 4102916Anavex Artikel om Cassava, skidt læsning. Henset til den historiske korrelation der har været mellem kurserne ryger vi nok under 10 i dag. Vi må se

https://www.nytimes.com/2022/04/18/health/alzheimers-cassava-simufilam.html19/4 2022 09:06 Kyed01 5102920Kan desværre ikke læse artiklen da den er bag ved en betalings væg.
Har aldring haft tiltro til SAVA anyway så ikke overrasket.

Det vil værre skidt hvis vi går under kurs 10, helt urimeligt, biotech er bare banket helt ned i kul kælderen men vores tid i solen kommer jo ret sikkert en dag så der er ikke andet at gøre and a bide tænderne sammen og ignorere det.19/4 2022 09:16 Makingmoney 4102921Kyed linket fandt jeg på fb gruppen, det nyeste indlæg. Den er gratis, vi sidder jo samme sted, kan ikke være det der gør det.19/4 2022 09:34 Hyst 4102922


19/4 2022 09:57 Solsen 7102923Vi har set en langsom afkobling af Anavex kurs til SAVA, idet marketcap snart er lige store.

Det er jo markedets dumhed, hvis de straffer Anavex på den artikel. Det modsatte skulle jo være den logiske konsekvens.

Jeg er fuldstændig ligeglad med kursen på Anavex på den korte bane. Markedet er skørt og det kan man måske trade lidt på. Men på den lange horisont ligger vi stadig med et utroligt spændende potentiale.

Min fornemmelse er at vi får stigninger indenfor de næste 3 mdr. Men hvornår de store investorer træder på speederen er rent gætværk.

De mæsker sig lige nu billige Anavex aktier.19/4 2022 11:55 Tasso1 7102928Anavex SAVA kontra Anavex

SAVA er blevet kunstig pustet op på tvivlsomme resultater fra et åben forsøg i Alzheimer.
Ledelsen har været utrolig grådige med kontante bonusser på mange millioner $, hvor de så genivesterede en meget lille del, for at give et indtryk til markedet, at de havde tillid til casen.
Sidste bonusaftale var på hele 320 millioner $ kontant til fordeling i ledelsen, hvis SAVA holdt en MC på min. 5 milliarder $ i min. 20 dage handelsdage - dette skete dog heldigvis ikke.
Deres 2 x fase 3 forsøg med flere tusinde patienter er knap nok startet og forventes først klar med resultater i 2025 eller senere -
og de har absolut INTET andet af betydningen i mellemtiden.

Til sammenligning har Anavex unikke resultater fra flere placebokontrollerede forsøg i forskellige indikationer og får inden for de næste 5-6 mdr. resultater fra deres større fase 2/3 forsøg i Alzheimer + udvikling i en ekstrem bred vifte af andre indikationer.
I løbet af 2022/start 2023 kan de endda have en et godkendelse i RETT, med et milliard potentiale!

SAVA er milevidt væk fra potentiallet i Anavex!
Investorerne fra SAVA burde hoppe over til Anavex, hvis de stadig ønsker at investerer på CNS området!
Men som Solsen skriver, er markedet ikke rationel og slet ikke nok inde i de enkelte selskabers case - så mod al logik vil Anavex blive tynget af SAVA, indtil vi ser de næste afgørende resultater eller at investorerne tager chancen og begynder opkøb umiddelbar inden de forventes at blive udgivet.

Holder selv fast og er iskold over for kursudviklingen på den korte bane - det er de hårde fakta/resultater, der i sidste ende betyder noget - alt andet er bare støj!19/4 2022 13:17 Solsen 5102930Anavex..."The results from a phase 2b/3 clinical trial for blarcamesine due later this or early next year may be pivotal in the history of Alzheimer's disease treatment"

Et citat fra seeking alpha artikel: https://seekingalpha.com/article/4502064-pathways-impacting-alzheimers-drug-development?mailingid=27412451&messageid=2850&serial=27412451.500&utm_campaign=rta-author-article&utm_medium=email&utm_source=seeking_alpha&utm_term=27412451.500

SAVA 20% ned i premarket.20/4 2022 06:58 Tasso1 9102935Anavex. Anavex har nu hele 14 stillinger åbne!

https://form.jotform.com/220467700042142

Tryk på " Position Applying For".

Ligner et selskab/case, der er under kraftig udvikling med tro på en lys fremtid.
Man afventer ikke evt. grønt lys fra FDA for f.eks RETT - Feedback fra de åbne forsøg i både RETT, PDD og AD kan måske være med til give Anavex stor tiltro til, at videnskaben er velfunderet, holdbar og ikke mindst - effektiv!
Var man i tivivl, havde man måske afventet den relative kraftige opskalering af ansatte efter en evt. godkendelse i RETT eller de vigtige resultater fra Alzheimer sidst på året.

Er overbevist om, at ledelsen ved langt mere om effekten af 2-73, end vi andre og markedet har mulighed for.20/4 2022 08:51 Makingmoney 7102939Reelt Ca det halve, når man kigger på hjemmesiden. Tænker at linket viser nuværende opslag, samt valgmuligheder som tidligere er oprettet i databasen, og som måske bliver aktuelle igen.
Fedt er det dog,lige den slags som kan speede tingene op. De stillinger som fremgår af hjemmesiden er ikke lige i bunden af lønskalaen, måske derfor han altid er hooket på flere penge i kassen.
Jeg overvejer at sende en uopfordret ansøgning som privat (eye) secretary. Når nu du siger at de ved en masse ville det være godt med en med store ører til fælles bedste.....

Måske bliver vi alligevel rige (dumme?) svin.

MM25/4 2022 14:57 Tasso1 8103019Anavex Værdiansættelse af Alzheimer.

Har lagt den op tidligere, men siger lidt om, hvor skævt værdiansættelsen af Anavex umiddelbar er.

https://www.ipwatchdog.com/2021/10/26/assessing-much-alzheimers-drug-worth/id=139154/#

Adjusting Aducanumab's $10.6 billion value to Biogen as Phase 3 drug candidate by Biogen's 53.2% share and Neurimmune's 4% share, the total market value of Aducanumab as a Phase 3 drug candidate would be $20.7 billion. Applying the same adjustments, the entire market value of Aducanumab as an approved drug is estimated to be $43.4 billion.

Dvs. bare det, at Anavex har et fase 3 forsøg kørende i Alzheimer, burde alene give en MC på ca. 10 milliarder $.
MOA er endda ekstra underbygget af super gode PDD fase 2 data og RETT resultater.

For nuværende hænger vi næsten uløselig sammen med XBI-indekset - eller "tidsvandskræfterne"
Men uanset krig og inflation mm., så ændrer det ikke på, at Anavex skal værdiansættes på et helt andet niveau, når de endelig får myndighedernes blåstempling for, at skidtet virker og må sælges.


Lidt løse rygter med alle mulige forbehold! - angiveligt fra Australien:

"I've had my ears to the ground in Melbourne for a while.

I've heard anecdotal evidence from the family of a number of AD Phase III trial participants attesting to the wonders of ANAVEX®2-73.

Take for example the case of Dave* who, after 11 months on ANAVEX®2-73, has regained the ability to score in tennis - a skill that has eluded him ever since being diagnosed with AD by his geriatrician, and which was the main reason why he had withdrawn from the sport.

Dave is delighted to be playing social tennis again.

*not his real name."26/4 2022 15:28 Tasso1 4103061Anavex Webcast den 27. april hos B. Riley.

Anavex Life Sciences Invited to Present at the B. Riley Securities' 2022 Virtual Neuro & Ophthalmology Conference

Onsdag den 27. april kl. 17.00 DK-tid:

https://www.webcaster4.com/Webcast/Page/2875/45353

https://ih.advfn.com/stock-market/NASDAQ/anavex-life-sciences-AVXL/stock-news/87907856/anavex-life-sciences-invited-to-present-at-the-b

Har ikke de store forventninger om meget nyt.
Kunne være fint med en udmelding, at PDD OLE var afsluttet og måske lidt om tidshorisonten for kommunikationen med FDA vedr. NDA for RETT.
Ellers alt andet der kan bidrage med oplysninger om udviklingen af hele casen.
- Anavex skylder os snart lidt gode nyheder

Catalysts for 2022

> All participant (132) in the PDD OLE trial will have completed treatment before the end of April 2022

> All participants (509) in the Phase 2b/3 trial for early Alzheimer's disease will have completed treatment before the end of May 2022.

>Top-line data EXCELLENCE: Potentially pivotal Phase 2/3 pediatric RTT clinical trial - expected 2H 2022

> Top-line data ANAVEX®2-73-AD-004: Potentially pivotal Phase 2b/3 AD clinical trial - expected 2H 2022

> Initiation of ANAVEX®2-73 imaging-focused Parkinson's disease clinical trial - expected 2022

>I nitiation of potentially pivotal ANAVEX®2-73 Phase 2/3 Fragile X clinical trial - expected 2022

> Initiation of potentially pivotal ANAVEX®2-73 Phase 2/3 clinical trial for the treatment of a new, rare disease indication - expected 2022

> Initiation of ANAVEX®3-71 Phase 2 clinical trial for FTD, schizophrenias and Alzheimer's disease - expected 2022

Derudover burde vi også kunne få følgende i 2022:

TLD for PDD OLE

Udmelding for NDA vedr. RETT i voksne piger.

Opstart fase 3 PDD

Opstart fase 3 Parkinson motorik


Dvs. ca. 12 vigtige milepæle, hvis alt går rigtig godt, men mindre kan også gøre det.27/4 2022 02:22 Kyed01 6103070En af de skrappe drenge på Ihub har lavet nedenstående beregning om de såkaldte "super responders" som han understreger er meget baseret på gætterier.

Dybt deprimerende at kursen er hvor den er, men jeg beholder selvfølgelig mine aktier da vi jo kommer tættere og tættere på data selvom det går utroligt langsomt.

boi568

Tuesday, April 26, 2022 3:44:34 PM

Re: Investor2014 post# 358403
Post# of 358536
How many super responders in the 2b/3 AD trial?

I do believe that the APOE status of the trial participants will be a critical element of the ability of 2-73 to effectively stimulate cognitive function. So I went looking for APOE incidence stats among the AD population, and quickly came up with this (US source):

."Human ApoE isoforms have been shown to confer differential susceptibility to AD. As the most common isoform, ApoE3 is present in approximately 75% of the population and is believed to play a neutral role in AD. ApoE2 is relatively rare, with only 5% incidence, and is considered to be a protective variant against AD. By contrast, as the most potent genetic risk factor for AD, ApoE4 exists in only about 20% of the population; however, it is present in nearly 50% of AD patients. It is estimated that individuals who carry two ApoE2 alleles or one ApoE2 allele and one ApoE3 allele are 40% less likely to develop AD than those who carry two ApoE3 alleles; whereas, people who have one ApoE4 allele and one ApoE3 allele or two ApoE4 alleles are 3.2 or 14.9 times more likely to develop AD than those carrying two ApoE3 alleles."
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4829000/

However, the trial wasn't run in the US, but in Australia, Great Britain, the Netherlands, and Germany. From what I've read, APOE4 incidence increases with northern latitudes, and it seems the British population APOE4 carriers are a bit higher than the US numbers:

"Approximately 25% [versus ~ 20% in the US] of the general population carries at least one e4 allele of the Apolipoprotein E (APOE e4), the strongest genetic risk factor for late onset Alzheimer's disease."
https://alzres.biomedcentral.com/articles/10.1186/s13195-020-00740-0

I will assume the British incidence is also representative of Germany, the Netherlands, and Australia (a former British penal colony).

So, assuming that super responders will consist of non-APOE4 subjects (even of one allele), here is the math:

Super-responder group {per non APOE4 status}:

170 (high dose arm) minus APOE4 carriers are potential super responders. So, let's find and then subtract that group. I am going to stay away from a percentage calculation until the end. Instead, I will use raw number predictions for each subgroup.

APOE4/APOE4. (Note: People with this combination are more likely to develop AD at an early age (40-60 years old), and deteriorate more quickly, and so may be underrepresented in a trial of 60-85 year olds with mild/moderate AD.) For any 100 people, about 6 (.25*.25) are double carriers of APOE4. Those 6 get a 14.9 multiplier into the AD group, i.e., 93.

APOE4/APOE3: About 19 out of 100 in GB etc. will be APOE4/APOE3 (.25 - 0625). These 19 get a 3.2 multiplier into the AD group, i.e., 60

APOE2: About 5 out of 100 in GB (using the US number here as a default) will have at least one APOE2 allele. Double alleles are so rare they will be negligible or absent in the A2-73 170 person high does arm. These 5 get a .6 multiplier into the AD group, i.e., 3

APOE3/APOE3: That leaves 70 out of 100 in GB as APOE3 double-alleled. No multiplier applies, i.e., 70

So now we use all these numbers to constitute a representation of the GB APOE population. Total pop for purposes of this exercise is 93+60+3+70, or 226. The non-APOE4 population is 73 (70+3), or 32 percent. Thirty two percent of 170 is 55.

That's not the end of it, though. There are more variables: The APOE4/APOE4 group is very likely overestimated in my calculation compared to the real world protocols used by Anavex in the 2b/3 trial. How much? I can only guess, but I would apply a 25 percent discount in that number, dropping it from 93 to 70, which has the effect of raising the projected super responder figure to 61. And, although it won't show in this trial, I expect 2-73 to have better super responder numbers in the U.S. population -- about 73 -- given the lower incidence of APOE4 here. On the other hand, those 61/73 figures assume 2-73 will have a 100 percent efficacy rate on non-APOE4 participants. I can't assume that, either.

Finally, it's reasonable to assume that APOE4/APOE3 carriers will do better than double APOE4 carriers, who may be untreatable. These would simply be "responders," and probably better than the standard of care. In the 2b/3 trial, I would expect to find 50 in that group (adjusting for APOE4/APOE4 underrepresentation).

Even with some real numbers to plug in, there is a significant element of guesswork. So I am going to guess we will see ~ 47 super responders and about an equal number of responders in the high dose arm when the AD trial reports its top line. That would be, without question, a game changing result that would transform the AD market and finally transform the Anavex market cap. And none of the trial numbers we will see will be affected in any way by the price of AVXL now or later.

https://investorshub.advfn.com/boards/read_msg.aspx?message_id=16866670927/4 2022 10:05 Makingmoney 7103075Spændende læsning, især for mig som har APOE4. Mange gode betragtninger, men godt han disclaimer hvor det er på sin plads. Det er anavex's måde at ( i mine øjne) fremstille resultaterne på gennem tiden som gør markedet ekstra nervøse. Det ER meget svært det her, også for vìdenskabsfolkene ansat. Statistik er svært i sig selv (tag en bog på biblioteket og slå op på en vilkårlig side), det bliver ikke nemmere når der skal indregnes så mange parametre, udledes sikre tal af et datasæt. Som biotek firma skal man derfor virkelig være skarp når man fremlægger, gøre det på en forståelig måde. Ikke (kun) uoverskuelige grafer og plancher, men faktiske tal ( så mange ud af så mange kunne der måles forbedringer på). Det har jeg været inde på før.
Der er sure tider for biotek, spørg bare undertegnede, hvis pensioner er halveret på under 6 måneder. Jeg sælger dog heller ikke så længe der ikke er dårlige nyheder, har stadig mine anavex.

Pøj pøj til os27/4 2022 16:00 Tasso1 6103084Anavex Anavex præsenterer også i et RETT fora i dag. - Husk webcast kl. 17.00 i dag på Riley.

Psychometric Evaluation of the Rett Syndrome Behaviour Questionnaire (RSBQ) and Burden of Illness (BOI) study in Rett syndrome

https://ih.advfn.com/stock-market/NASDAQ/anavex-life-sciences-AVXL/stock-news/87923904/anavex-life-sciences-announces-presentations-at-th

Som jeg ser det, er det bl.a. en beskrivelse af den måde man i dag analysere effekten i RETT patienter.
Samtidig også nok en belysning af, hvordan og hvorfor Anavex (sammen med FDA) har valgt en efter deres mening mere fyldestgørende måde at tolke og måle effekten af bl.a. 2-73 i RETT patienter.
Dette har de forsøgt at fortælle på de seneste to webcast, men i dette tilfælde sker det til fagfolk inden for området.27/4 2022 19:38 Solsen 5103087Anavex ... Endnu et opmuntrende indlæg af Missling på dagens webcast https://www.webcaster4.com/Player/Index?webcastId=45353&g=356e2212-43f4-4cd1-b99a-6a814b07b832&uid=6388716&sid=

Men ingen oplysninger om hvordan det går med NDA'en og FDA i Rett. Egentligt kunne man få mistanken, at de afventer Excellence - men det blev ikke udtrykt direkte.

Stadig heller ikke nyt om igangsatte forsøg.

Virkelig underligt, at der ikke skubbes mere på at få forsøgene i gang.

Man bliver lidt træt af at høre Missling takke MJF foundation og Rett organisationen for deres bidrag - småpenge i det store billede.

Igen kommer en bemærkning om, at vi senere høre mere til de forsøg der skal i gang. Håber dælme det bliver snart !

Selv om jeg er utålmodig og lidt gal over, at der ikke sker en ski. så er jeg stadig positiv på casen :−)28/4 2022 16:38 Solsen 3103106Anavex ... Imens et hovedløst kursfald i Anavex udfolder sig kan man kigge på et par gode videoer omkring Parkinson og 2-73/Blarcamesnine:

Fra ca. 41 min

Fra ca. 30 min

28/4 2022 17:41 Tasso1 7103111Anavex Vigtig med eksterne betragtninger.

Dr. Mcfarthing ser 2-73, som nok det bedste bud på en lovende behandling af Parkinson pt.
Markedet er fuldstændig koblet fra al sund fornuft.
Det eneste, der kan frigøre selskaber som Anavex fra f.eks. XBI-indekset, er gode data.
Der er ikke levnet plads til investeringer i selskaber i udviklingsfasen uanset potentialet.
Fratrukket beholdningen på bogen på 150 mill.$, er Anavex og hele dets omfattende og fremskredende pipeline værdiansat til sølle 550 mill. $
Ja Solsen - synes også Missling var både skarp og meget positiv på sidste webcast.
Under ham også et større antal optioner, men disse skulle være betinget af positive resultater fra bl.a. AD og ikke bare afslutning af forsøget og opstart af 2 andre forsøg - dette er lige grådig nok!
Men med hans og resten af ledelsens mulighed for at tilgå de åbne forsøg, så er man måske meget sikker på gode resultater.28/4 2022 20:27 Solsen 6103135Anavex...Markedet vendte indtil videre med Anavex nu i plus :−)

Data afgør fremtidig aktiekurs og selv om vi skal teste $7,48, som der skulle ligge et gap i så holder jeg fast.

Typisk læge/videnskabsmands betragtning at være forsigtig (McFarthing) i lovprisning af Blarcamesine i Parkinson eller rettere PDD (Parkinson's Disease Dementia). De er kun overbeviste med store fase 3 randomiserede forsøg.

Det refererede forsøg blev offentliggjort ultimo 2020 og blev kald proof of concept (POC) https://www.anavex.com/post/anavex-life-sciences-presents-proof-of-concept-controlled-phase-2-clinical-trial-data

Et fase 2 randomiseret forsøg med 132 pts i tre grupper hhv med 35, 50 mg og placebo. Forsøget opfylder de basale kriterier for, at kunne bruges til godkendelse - dog lidt få pts, men alligevel blev signifikans opnået og resultaterne kan også karakteriseres som givende pts en meningsfuld effekt.

Jeg har undret mig meget over, at man ikke hurtigt efter Anavex kendte data fik stablet et fase 3 på benene ?

Alle pts (132) har ved forsøget afslutning fået tilbudt at få Blacamesine i høj dosis. Dette går under OLE (Open label extension) betegnelsen. Forsøget er sikkert afsluttet i denne måned og resultaterne kan vel ventes i dette halvår.

Det kan meget vel være et afgørende tidspunkt for kursudviklingen, idet data muligvis kan være overbevisende nok til en NDA ansøgning - min undren kunne så vendes til begejstring :−)

På Stocktwitz har Veliger følgende betragtning:

Quote:
we haven't seen a commitment to start a Phase 3 Parkinson's study because they're betting on not needing it. They are finalizing the 48-week PDD OLE...they'll have the Alzheimer's data in Q3...I fully expect that if the data is as good as I expect it to be for both the Alz and PDD OLE they will NOT need to run another trial for PDD, and this is the reason for the radio silence on Parkinson's. They may need more time in clinic for PD motor-related impairments, but not dementia. I see no other explanation that makes logical sense."
29/4 2022 00:03 Tasso1 8103150Anavex. Samtale med IR fra Anavex - med forbehold.

BigBIOboom fra Stocktwits:

"discussion with IR. . Everything is Alzheimer's. . They are hiring and gathering data. . Just a few patients actually left to finish the trial!! When for RESULTS!! He said we could try for 3rd Quarter to early 4th. .so September October. .is in line with my thoughts. . Rett! They want an ok to file for approval on that. . May get news by July!
Parkinson's why full genome scan? He said we don't need 2000 patients if we can prove with biomarkers we can get approval on 500 patients! Excellence results in 2022 still. . I said you are waiting for alzheimer's results to soar the stock then start Parkinson's . He also felt the alzheimer's trial can make Blarcamesine the biggest drug in history! So my sights remain on the Alzheimers results. .I said the trial should finish near may 17. He said that is about right. . And later 3rd Q early 4th September October alzheimer's potentially pivotal results."

Skal som nævnt tages med forbehold, da intet er verificeret!
- men en vild tanke, at Anavex måske selv tror på, at 2-73 kan blive den hidtil største pille i historien!!!
Vi kan få resultaterne fra Alzheimer i september/oktober i år.
Ser også ud til at Anavex går efter en godkendelse i RETT for voksne piger - afventer ikke Excellence.29/4 2022 07:39 Solsen 6103153Anavex...Tak Tasso.

Mit indlæg omkring Parkinson er jo rent gætteri, men i min optik meget plausibel.
Anavex har ikke meldt den plan ud men har pt udmeldt, at de planlægger PD og PDD fase 3 studier. Man kunne tænke, at disse også kunne være fase 4 studier :−)

Hvis Alzheimers falder positivt ud, som forventet af mange og vi stadig ikke ser bivirkniner er vi i mål med vores investering i rigt omfang.

Sker det vil et godt udfald af OLE PDD også gøre, at Parkinson pts efterspørger Blarcamesine, når en approval er en realitet. I US er off label salg mulig.

Super spændende !3/5 2022 14:12 Tasso1 6103258Anavex Q2 og webcast 10. maj 2022 kl. 22.30 DK-tid.

Webcast via hjemmesiden www.anavex.com

https://ih.advfn.com/stock-market/NASDAQ/anavex-life-sciences-AVXL/stock-news/87990758/anavex-life-sciences-to-announce-fiscal-2022-secon

Nok ikke noget der rykker ved kursen.
Håber som altid på skarpe og kritiske spørgsmål fra analytikerne. (Hvilket nok er berettiget, når de nu tidligere har udmeldt forventning om kursmål på 2-3X nuværende kurs)
Sidste chance for Missling at overbevise aktionærerne om, at han skal have tildelt hele 500.000 aktieoptioner for afslutning AD fase 2/3, opstart Fragile X og opstart Parkinson med MJFF.
Afstemning den 18. maj 2022 på den årlige generalforsamling.

Afslutning af PDD OLE og NDA i RETT voksne piger, kunne hjælpe lidt på til en mere positive stemning.9/5 2022 00:32 Tasso1 8103346Anavex De 20 største BP kunne købe hele MidCap biotek!

https://www.barrons.com/articles/big-pharma-mergers-biotech-cash-51651844327

De 20 største BP har en estimeret cashbeholdning på hele 300 milliarder $ og kunne således i princippet næsten opkøbe samtlige biotekselskaber med en MC på under 5 milliarder $!
Mange af disse BP vækster via. lovende pipelines fra opkøb af mindre biotekselskaber.
Med nuværende kursniveau i f.eks. XBI indekset ( hvor Anavex også befinder sig), må der snart være nogle, der trykker på opkøbsknappen - før andre gør det!
Dette kan samtidig indikerer en vending til en mere positiv kursudvikling i segmentet - pipelines og ny forskning er måske ved at være for billig eller billig nok til at blive et attraktivt køb!
Et par handler/opkøb kan måske sætte gang i tingene igen?
I dag den 8. maj er det 48 uger siden, at Anavex den 8. juni 2021, annoncerede indrulning af den sidste patient ud af 509 patienter i det 48 ugers Alzheimer fase 2/3 forsøg.

PDD OLE forsøget på 48 uger burde være afslutte denne april mdr.

En udmelding omkring dette ville være en fin optakt til Q2 på tirsdag den 10. maj - eller senest til GF den 24. maj.
- men som jeg kender Missling, så trækker det hele altid længere ud end man tror.
Bare skidtet virker, som vi ud fra alle hidtil gode resultater kan have en positiv forventning om, så skal aktiekursen og MC nok rette sig tilsvarende.

Tålmodighed og is i maven er påkrævet lidt endnu!9/5 2022 11:11 Tasso1 8103354Anavex 2-73 en af de mest lovende nye behandlinger af Parkinson.

American Parkisnon Disease Association.
THE FUTURE OF PARKINSON'S DISEASE TREATMENTS.

https://www.apdaparkinson.org/article/new-parkinsons-treatments-and-medication-in-clinical-trials/

Selv for eksperter inden for Parkinson, kan landskabet med nye behandlingstilgange for Parkinson være uoverskuelige.
Dr. Kevin McFarthing har dog gjort et stort arbejde og lavet en liste over de mest lovende nye tilgange.
- 2-73 og Anavex er øverst på denne liste og samtidig en af dem, der er længst fremme i udviklingen!
9/5 2022 17:08 Kyed01 6103361God aften fra Thailand.

Ak ja så røg vi ned igennem kurs 8 og skal faktisk ud på 5 års grafen for a se +, der var der nok ikke mange der havde regnet med.

Mit overskud i AVXL er skrumpet helt ind til næsten ingenting!!

Men det ændrer jo ingenting på længere sigt, og jeg vil i hvert fald ikke sælge nu når vi er så tæt på mål (hmm har vi ikke hørt det udtryk før, ha-ha).

Vi kommer tættere på, men i Missling's skildpadde tempo.

Regnskab i morgen, håber på lidt krummer fra Missling (hmm den har vi sgu da vist også hørt før!).

Paa et personligt plan er mit portfolie reddet af BrainChip (BRN) som nu er min største position pga rigtig god profit og jeg har som sagt ikke solgt ud af Anavex men overskuddet er bare raslet ned siden slutningen af sidste år.

Jeg tror stadig på Anavex og deres 2-73 men market er jo helt ad H til og den gale mand i Rusland hjælper overhovet heller ikke på situationen.
9/5 2022 18:47 vestasfan 7103368alt biotek i USA bliver smadret sønder og sammen - herunder Anavex. Der er absolut ingen logisk sammenhæng mellem disse kursfald og pipeline. Vi er ofre for algorithmernes salgs indstillinger. Det er udsalg big time over hele linjen10/5 2022 13:27 Solsen 6103392Anavex ... Nu åbner de for hvad der sker.

https://www.anavex.com/post/anavex-life-sciences-provides-business-update-reports-fiscal-2022-second-quarter-financial-results

Bl.a. annoncering af R&D day -:)

De fastholder cash beholdning fra sidste Q.

NU bliver det spændende !10/5 2022 14:07 Fandel 4103393Det er helt utroligt, så mange ting de har gang i. Der vil ovenikøbet komme flere nye studier i pipeline - sideløbende med de mange ting der sker nu. Dejligt...10/5 2022 14:11 Budweis 5103394Jeg ville sætte pris på vi snart fik en eller flere partnere involveret i eksekveringen. Potentialet overgår den lille organisations eksekveringsevne. Jeg kunne godt frygte for at endnu flere pipeline studier får det hele endnu mere ned i tempo.10/5 2022 14:20 Fandel 4103395Mon ikke der allerede har været interesserede/henvendelser, som måske kunne booste deres forretningsplan - hvis det blev til noget. Jeg har ikke nogen fornemmelse af, om de selv ønsker en eller flere partnere.10/5 2022 14:41 Tasso1 7103396Anavex Opkøbssæsonen er måske startet for alvor.

Med henvisning til et af mine tidligere indlæg, så holder jeg øje med begyndende opkøb fra PB.
I dag har Pfizer købt Biohaven for 11,6 milliarder $ - + 73% over sidste kurs.
Samtidig har XBI-indekset tangeret lavest kurs siden 2017.
Måske er tingene ved at vende - på et tidspunkt får vi jo et skifte, hvor tingene er blevet for billige og hvor hegefondene skal have realiseret deres gevinst på shortede aktier.
Spændende hvad den 21. juni går ud på og flot, at de stadig har 153 mill. $ på bogen.
Ellers i de helt store nyheder - håber som altid på skarpe spørgsmål i aften på CC` en kl. 22.30.
Ja synes Anavex har brug for en større motor til at håndterer deres omfattende pipeline, som de endda lægger op til at udvide endnu mere - så dog helst en partneraftale - ville være meget ked af kun +73 % gevinst ved et evt. salg så tæt på mål.10/5 2022 14:48 Fandel 6103397Dejlig du holder styr på opkøb fra PB.
Jeg er helt enig med dig i, at et partnerskab ville være at fortrække frem for et salg. Nu har man været med så længe i modgang og medgang - og så tæt på nogle forhåbentlig fantastiske resultater, så ville jeg heller ikke være tilfreds med 73% gevinst.10/5 2022 16:05 Solsen 8103398De har kun meldt ud, at de gerne vil have en partner i Asien. Til de store indikationer, som alzheimers, parkinson etc vil de også gerne have partnere.

Idet de ikke har igangsat ph3 parkinson kunne man forvente, at den indikation udliceteres samtidig med alzheimers, når ph3 i alzheimers foreligger - med forhåbentligt godt resultat.

Ikke noget opkøb nu !10/5 2022 17:26 Tasso1 6103401Anavex "We hope you are as excited as we are"

En af de sætninger Missling har brugt et par gange nu, når han har fremlagt på en CC.
Fra +11 % til -4 % på 11/2 t og ny 1 års bund - jo vi er meget "excited" - næsten som limet til XBI-indekset.

Missling og Anavex skal snart leverer, så vi kobles fra den alm. kursudvikling ellers må de have hjælp til at sætte skub i casen.
Solsen - ja måske sker der en udlicitering af dele af pipelinien til BP.
Skal Missling tilkomme 500.000 optioner, skal han snart komme med et eller andet, ellers risikerer han, at forslaget bliver forkastet den 24. maj på GF.10/5 2022 18:35 Solsen 6103403Det siger han ikke i dag. Så pisser han på aktionærerne.

Selv om kursen er ligegyldig nu så er deres langsomme fremfærd et større problem. Sæt nu skub i tingene og hvis det ikke kan klares af Anavex så lej et firma til det eller partner.

På linie med Budweis så er jeg i tvivl om de har kapacitet til at drive de forsøg uanset hvor små de måtte være.

Lad os høre lidt om holdbare tidslinier i dag.

Vildt sving i dag !10/5 2022 23:19 Solsen 9103409Anavex...Q2 webcast.

Desværre intet væsentligt nyt !

- Man er ikke færdig med analyse af Avatar

- Ikke haft møde med fda omkring Rett

- Lyder lidt til, at man nu tror Excellence studiet skal med i NDA. Men man ved det ikke pga manglende fda-møde

- Arbejder på at optimere FragileX mht homogenitet blandt deltagerne, idet sygdomsbilledet er meget forskelligt.

- Afventer OLE/PDD opfølgningen før fda-møde om parkinson.

- Mange milestones mht data og igangsætninger af forsøg i H2.

- Cash beholdningen er opretholdt ved salg af aktier

Alt sammen meget spændende, men der er ikke rigtigt noget der rykker kursmæssigt.

Men vi kommer stadig tættere på alzheimers ph2/3 data, som nok er de mest afgørende data i år.

De snarlige OLE/PDD data er jeg også meget spændt på.

Rett NDA og approval kan blive i år, men kan også udskydes til næste år, hvis man skal afvente Excellence - data fra sidstnævnte bør være nogenlunde sikre.

Men mere tålmodighed og yderligere undren over hastigheden, der arbejdes med.11/5 2022 07:34 Solsen 6103411Lige en forglemmelse...

Missling oplyste, at over 90% af deltagerne i ph2b/3 alzheimers forsøget deltager i efterfølgende OLE - open label extension forsøget.

Umiddelbart meget positivt, men kan også tilskrives, at der ikke er nogen god alternativ behandling.

Mht kursudviklingen er vi nok stadig bundet til XBI nogle måneder - dog tror jeg, at OLE/PDD kunne skubbe lidt på i den bedre retning.11/5 2022 08:27 vestasfan 4103412Mange gode og spændende ting til fremtiden enig. Dog er det bekymrende, at kursen kan stige 10 procent for kort efter at falde 5 procent. Hvorfor er marked ikke mere bullish på Anavex casen?11/5 2022 12:09 Tasso1 6103420Anavex Super referat Solsen!

Det var også det jeg fik ud af det i hovedtræk.
Som forventet ikke meget nyt, men heller ikke noget, der indikerer, at casen ikke er 100 % intakt.
Afslutningen af PDD OLE (maj?) og især afslutningen af Alzheimer fase 2/3 (maj/juni?) - dvs. når sidste patient har afsluttet forsøget, kan evt. godt give lidt på kursen. Især da AD afslutningen er en af de tre milepæle, som skal opnås før Missling kan få tildelt evt. aktieoptioner og derfor nok bliver meldt officielt ud.

Lidt spændt på denne særlige begivenhed den 21. juni, hvor Anavex vil samle hele ledelsen og måske vil fremlægge en slags overordnet strategi mm. - der ville blive udmeldt noget mere specifikt inden.
(Missling virkede meget positiv omkring dette.)
Kan ikke lige mindes om Anavex har gjort noget tilsvarende tidligere?

Endvidere kan RETT seancen den 18. maj, hvor resultaterne fra RETT forsøgene i voksne patienter fremlægges. Her deltager også forældre til patienter fra forsøgene med deres oplevelse af behandlingen - kunne godt blive interessant!
Walter Kaufmann og en af lederen fra behandlingsstederne Dr. Banka gennemgår.
Har fået min gratis adgang via. registrering på denne side:
https://www.eventbrite.co.uk/e/dr-banka-and-dr-kaufmann-anavex-clinical-trial-tickets-302835458007


Måske har XBI vendt i bunden for denne gang? - godt + 2% i premarket og godt + 5 % i går.
Når der endnu ikke er så meget specifik fokus på Anavex, kan vi håbe på, at den også følger med XBI-indekset den anden vej også?

Konklusion - alt køre forsat i den rigtig retning (bortset fra kursen), men det hele tager bare noget længere tid end jeg havde forestillet mig.

11/5 2022 21:10 Solsen 5103429


12/5 2022 11:51 Tasso1 5103446Anavex Gennemsnitlig kursmål på 39 $ eller + 407 % potentiale.

https://www.tipranks.com/news/blurbs/analysts-offer-insights-on-healthcare-companies-anavex-life-sciences-avxl-and-oncocyte-ocx?utm_source=advfn.com&utm_medium=referral

BTIG har 39 $ og Jones Trading 40 $

I nuværende markedssituation (manipulation), har div. kursmål dog ingen betydning.
Trenden skal vendes eller der skal komme gode og vigtig nyheder fra Anavex.
Alt er lidt som en hønsegård lige pt. - ingen (især ikke de såkaldte eksperter) ved reelt ikke hvor de rigtige markedsværdier skal være.
Læst en artikel i mandags, at der nu var over 200 selskaber på Nasdaq, som blev handlet under deres cashbeholdning - dvs. at man til sammenligning kan købe en 100 kr. seddel til 80-90 kr.
Dette skal nok vende igen - vi så hvordan trenden meget hurtig vendte i midten af marts 2020.12/5 2022 22:55 Tasso1 5103457Anavex XBI indekset måske ved at være attraktiv.

Fra Stocktwits: "XBI was just showcased on Fox Business as the place to start legging in as a good investment. (I've heard that all over the street) If yesterdays low holds (which is the 52wk low which we've made dozens of recent new ones) Imo we're at or very near our bottom."

( Anavex er i XBI-indekset )

Måske og ofte er det sådan en trende ændring sker ved, at der langsom breder sig en opfattelse af, at der både teknisk og værdimæssig set er nået en sund bund, så nye investorer uden større risiko kan begynde investerer eller geninvestere uden større risiko - dvs. at sandsynligheden for at få en gevinst ved en evt. kommende stigning er større end risikoen ved at tabe penge.
Shorterne kan jo også have en stor interesse i at realiserer en gevinst på en formodet bund for så at gå lang og tjene på en optur, for derefter på en formodet ny top, at starte spillet forfra igen på en ny nedadgående trend. - det er ved udsvingene de tjener tjenes penge med deres algoritmer og super computer - de har ingen interesse i en flad kursudvikling.
13/5 2022 00:19 Tasso1 5103459Anavex Ny bred patentansøgning for 2-73 i CNS indikationer.

Pr. 12. maj 2022.

https://appft.uspto.gov/netacgi/nph-Parser?Sect1=PTO1&Sect2=HITOFF&d=PG01&p=1&u=%2Fnetahtml%2FPTO%2Fsrchnum.html&r=1&f=G&l=50&s1=%2220220142968%22.PGNR.&OS=DN/20220142968&RS=DN/20220142968

Med tanke på de hidtil opnåede resultater og ledelsens viden fra de åbne forsøg, sammenholdt med det meget omfattende arbejde, der ligger i udformning af en sådan kompleks ansøgning, så virker Anavex tilsyneladende meget overbevist om en signifikant effekt med 2-73 i forskelige indikationer indenfor CNS.

Da PDD OLE forsøget er helt åben og burde være afsluttet nu eller meget snart, så er det ikke utænkeligt, at Anavex kan have Top Line Data klar til deres særlige begivenhed den 21. juni?13/5 2022 07:25 TDT123 2103463Investor og short

https://shortsqueeze.com/shortinterest/stock/AVXL.htm
https://insider-analysis.com/search_whales.php?ticker=TABLE_AVXL

Det har ikke været super sjovt at være aktionær de sidste mange uger.

Mvh

Torben

God weekend

Anavex, Anavex - Rett, Avxl
13/5 2022 08:58 Solsen 4103473Anavex ... Patent.

Det ligner patentansøgning på "aspirin". Er du lidt dårlig så tag en pille. Virker det ikke tag to (Den ansøgning bliver min bededagslæsning)

Patentet ud til at have god sammenhæng til, hvad Missling for noget tid siden indikerede, at Blarcamesin piller kan tages som aspirin piller.

Vi har et zoom møde den 18. maj om Rett pigerne og så deres R&D day den 21. juni at se frem imod.

Hvis FDA mener noget med, at de gerne vil fremme godkendelsesprocessen med gode midler imod unmet need sygdomme, så må Blarcamesine være et oplagt emne, hvis OLE/PDD kommer godt i mål.13/5 2022 10:57 Tasso1 6103478Anavex. Patent - ja udover en tro på effekten, så synes bivirkningerne ved 2-73 heller ikke at være et problem - ligesom aspirin i mindre dosis.
Missling har iøvrigt selv ved flere lejligheder draget sammenligning med 2-73, som en form for aspirin til CNS.

XBI-indekset nu i 3,8 % i premarket - holder det i dag og måske lidt ind i starten af næste uge, så kunne vi måske have set en bund for denne gang - men absolut intet er normalt i disse tider og et lille "vindstød" kan forandre billedet fuldstændig igen.

Udover Zoom mødet den 18. maj og R&D den 21. juni, så har vi også en generalforsamling den 24. maj - her kunne Anavex måske også " lukke lidt mere op for posen" - det plejer jeg da at gøre i mit selskab.

Ja vi må se om FDA og de andre myndigheder kommer ud af busken - Anavex har jo tilrettet forsøgene efter deres anvisning og herefter opnået særdeles positive resultater, så nu skal de rykke, hvis de mener noget med det.

Ser meget positiv på tingene herfra!13/5 2022 19:32 Solsen 6103482Anavex... Blackrock har solgt 3,4 mio aktier.

https://fintel.io/so/us/avxl

De har fulgt markedet og solgt ud.

Vanguard har øget med over 1 mio aktier.

Mon ikke Blackrock kommer tilbage meget snart.13/5 2022 21:38 Solsen 6103483Anavex...Patent.

Af en eller anden årsag kan jeg ikke åbne Tasso1 link til omtalte patent.

https://appft.uspto.gov/netacgi/nph-Parser?Sect1=PTO1&Sect2=HITOFF&d=PG01&p=1&u=%2Fnetahtml%2FPTO%2Fsrchnum.html&r=1&f=G&l=50&s1=%2220220142968%22.PGNR.&OS=DN/20220142968&RS=DN/20220142968

Ved hurtig gennemlæsning findes mange interessante oplysninger.

Voldsomt mange indikationer er omtalt og det er som om, at patentet kan være opskriften på, at FDA kunne godkende Blarcamesine med en generel tilladelse til mange genetiske neurologiske sygdomme:

Down's syndrome, William's Beuren syndrome, Prader-Willi syndrome, Angelman syndrome, Smith-Magenis syndrome, velo-cardio-facial syndrome, ATR-X syndrome, Barth syndrome, Fragile X- syndrome, ICF syndrome, Neurofibromatosis, Rett syndrome, Smith-Lemli-Opitz syndrome, an addictive disorder, ADFID, an anxiety disorder, Asperger's syndrome, an autistic disorder, depression, dyslexia, an eating disorder, epilepsy, infantile spasms, fetal alcohol syndrome, hydrocephalus, manic depressive illness, mental retardation, schizophrenia, spina bifida, or Tourette's syndrome.

Dosering kunne evt være fleksibel afhængig af vægt, alder, sygdommens fremskredenhed etc.

Der omtales biomarkerkorrelationer, som kan være vigtige i forhold til bl.a. måling af korrekt dosering således, at korrektion let kan fortages ud fra f.eks. en blodprøve.

Ikke at jeg tror, at FDA giver bred godkendelse - men det kunne man håbe, hvis bivirkningerne er så minimale, som patentet også omtaler - hovedpine og svimmelhed (hvilke er normale med CNS midler).

Casen er ikke blevet mindre spændende !13/5 2022 23:03 Tasso1 6103484Anavex Nyt link til patent - det andet virker ikke mere?

https://appft.uspto.gov/netacgi/nph-Parser?Sect1=PTO1&Sect2=HITOFF&d=PG01&p=1&u=%2Fnetahtml%2FPTO%2Fsrchnum.html&r=1&f=G&l=50&s1=%2220220142968%22.PGNR.&OS=DN/20220142968&RS=DN/20220142968

Ja Solsen, der er faktisk en hel del informationer gemt i patentet.
Bredden af potentielle indikationer er ekstrem omfattende!

Et eller andet sted kunne FDA godt forsvare en bredere godkendelse i en eller anden form - med de meget milde bivirkninger i mente.
Jeg ville faktisk mene, at det ville være direkte uetisk ikke at kunne tilbyde 2-73, når Anavex mere og mere sikkert får bekræftet MOA af 2-73 i CNS indikationer og fraværet af alvorlige bivirkninger.
Hvis man skulle gennemfører nye fase 2 og 3 forsøg for hver enkelt lille indikation - med en testperiode på flere år hver især, ville rigtig mange patienter i de mindre sjældne indikationer aldrig få chancen for at komme i behandling med 2-73 - hvad har man at miste ifht. alternativet?

Måske er det noget af det Missling til kryptisk hentydede til ved sidste CC, at Anavex fik mulighed for en større udbredelse af platformen?

En anden tanke, som jeg har luftet tidligere - kunne det tænkes at Anavex har trukket div. forsøg lidt ud, fordi de ikke har fået afklaret patentdelen? - det ville da være træls, hvis andre løb med guldet, bare fordi man ikke havde fået helt styr på denne del?


Udskrift af de indikationer patentet omfatter:
( Forsøgte at lægge en kopi af hele patentet over, men man kan max bruge 65000 ord pr. indlæg - siger bare lidt om, hvor omfattende et arbejde med et enkelt patent indebære!!! )

United States Patent Application 20220142968
Kind Code A1
Missling; Christopher U. ; et al. May 12, 2022
ANAVEX2-73 FOR THE TREATMENT OF GENETIC NEURODEVELOPMENTAL DISORDERS

Abstract
The present invention provides methods for treating a genetic neurodevelopmental disorder, such as Rett syndrome or Fragile X-syndrome, comprising evaluating a subject for his/her occurrence and/or severity of symptoms and/or specific biomarker levels before administering a dosage formulation of ANAVEX2-73 to the subject, administering the dosage formulation of ANAVEX2-73 to the subject for a period of time, re-evaluating the occurrence and/or severity of symptoms and/or specific biomarker levels, and optionally modifying the dosage of ANAVEX2-73 administered to the subject based on the re-evaluation results.

[0026] In one aspect, the subject selection is for treating the subject having a genetic neurodevelopmental disorder selected from the group consisting of Down's syndrome, William's Beuren syndrome, Prader-Willi syndrome, Angelman syndrome, Smith-Magenis syndrome, velo-cardio-facial syndrome, ATR-X syndrome, Barth syndrome, Fragile X- syndrome, ICF syndrome, Neurofibromatosis, Rett syndrome, Smith-Lemli-Opitz syndrome, an addictive disorder, ADHD, an anxiety disorder, Asperger's syndrome, an autistic disorder, depression, dyslexia, an eating disorder, epilepsy, infantile spasms, fetal alcohol syndrome, hydrocephalus, manic depressive illness, mental retardation, schizophrenia, spina bifida, or Tourette's syndrome. a genetic neurodevelopmental disorder selected from the group consisting of Down's syndrome, William's Beuren syndrome, Prader-Willi syndrome, Angelman syndrome, Smith-Magenis syndrome, velo-cardio-facial syndrome, ATR-X syndrome, Barth syndrome, Fragile X- syndrome, ICF syndrome, Neurofibromatosis, Rett syndrome, Smith-Lemli-Opitz syndrome, an addictive disorder, ADHD, an anxiety disorder, Asperger's syndrome, an autistic disorder, depression, dyslexia, an eating disorder, epilepsy, infantile spasms, fetal alcohol syndrome, hydrocephalus, manic depressive illness, mental retardation, schizophrenia, spina bifida, or Tourette's syndrome.14/5 2022 09:31 Solsen 8103486Anavex...Flere patenter.

Tasso1 du fik kopieret afsnittet med flest sygdomme nævnt :−)

Nidan7500 (Ihub skribent) har fundet et patent fra januar 2022, som omhandler diagnose og behandling af neurologiske sygdomme:

https://investorshub.advfn.com/boards/read_msg.aspx?message_id=168857068

Han mener, at patentet kan støtte en NDA til fda. Nok rigtigt, men også interessant at læse for os investorer.

Nedenstående link åbner en lidt bedre metode og læse patentet men også viser figurerne. Klik på "Drawings" i venstre side og bladre patentet igennem. Figurerne kommer først og på side 14 beskrives figurerne, hvis det er nødvendigt. De fleste figurer er data fra 6 Unge Rett piger - må antages at være u. 18 år, men jeg er ikke lige klar over deres alder og om det er fra et forsøg.

https://pdfaiw.uspto.gov/.aiw?docid=20220142968&PageNum=14&IDKey=1471FEC40853&HomeUrl=http://appft.uspto.gov/netacgi/nph-Parser?Sect1=PTO1%2526Sect2=HITOFF%2526d=PG01%2526p=1%2526u=%25252Fnetahtml%25252FPTO%25252Fsrchnum.html%2526r=1%2526f=G%2526l=50%2526s1=%25252220220142968%252522.PGNR.%2526OS=DN/20220142968%2526RS=DN/20220142968

Signifikans all over !

Lidt lørdagslæsning :−)14/5 2022 09:37 Tasso1 6103487Anavex. Solsen - iflg. dit link har Blackrock kun solgt 65.000 aktier pr. 12. maj 2022?

De er stadig største aktionær med godt 5,3 mill. aktier?
Andel større investorer nu oppe på 36,54 % - ca. 2 % mere end før.
Endelig liste opdateres på mandag den 16. maj.14/5 2022 09:59 Solsen 8103488Anavex... Indberetningen er rettet !

Da jeg postede linket var institutional nede på 30%, nu er vi igen tilbage i 36%.

Indberetningen vist minus 64% for Blackrock. Men det har de tilsyneladende fortrudt :−)14/5 2022 10:09 Tasso1 11103489Anavex Oversigt over de patenter Anavex ejer/ har ansøgt!

Sidste fra den 12. maj er øverst.
Adgang til indholdet burde også virke bedre via. denne hjemmeside.

https://patents.justia.com/assignee/anavex-life-sciences-corp

Alt dette arbejde ville i princippet være værdiløst, hvis "skidtet" ikke virkede!
Giver et indtryk af, at Anavex mener det alvorligt og har stor og begrundet tiltro til casen.
Giver også en ide om, hvorfor tingene tager tid, hvis disse patenter løbende skal være på plads for at afdække al risiko for plagiarisme.14/5 2022 10:14 Solsen 10103490Anavex... Data vist i nævnte patent ovenfor er fra forsøg afsluttet i 2019 https://www.anavex.com/post/anavex-life-sciences-announces-preliminary-data-of-its-u-s-phase-2-clinical-trial-of-anavex-2-73

Interessant at Morgan Stanley øger pænt i Anavex.

Vi er på relativ kort tid gået fra 35% til ca 37% institutionals.

Lad det fortsætte :−)16/5 2022 19:26 Tasso1 8103508Anavex. De 3 største institutionals har alle øget!

State Street Corp. har øget med hele 1.743.000 aktier og har nu overhalet Black Rock, som største aktionær med nu hele 5.577.000 aktier.
Andel insti. nu 37,21 % mod godt 34 % tidligere - og man skal have i mente, at Anavex løbende også har solgt lidt flere aktier i perioden.
De store tror åbenbart på casen - plejer at smitte af på andre investorer også.

https://fintel.io/so/us/avxl

Shorts pr. 29. april er på højste niveau i næsten et år med 8.133.000 shortede aktier.
Spørgsmålet er så, hvem der får ret? - bliver casen bekræftet eller yderligere styrket, skal disse jo dækkes ind fra en forholdsvis mindre mængde "frie aktier" og på et tidspunkt må hedge fondene vil også skulle realiserer den gevinst de formodentlig har kunnet score ved et næsten uafbrudt kursfald i + 6 mdr.
Sad jeg med shortede aktier pt, ville jeg nok begynde en delvis inddækning i nuværende kursniveau.18/5 2022 11:56 Tasso1 3103532


18/5 2022 17:13 Budweis 4103535MayoMobiles bemærkninger til webinaret!!

https://stocktwits.com/MayoMobile/message/460381431
18/5 2022 17:53 vestasfan 2103537Jeg studsede over denne i forbindelse med radioprogrammet om demens, (alzheimers), her bekræfter forskeren problemstillingen, med proteinet som ikke bliver renset hos disse patienter; (18.30 inde). https://www.radio4.dk/program/spoerg-laegen/18/5 2022 19:15 Tasso1 6103539Anavex En positiv men også lidt sløj omgang.

Walter Kaufmann var positiv, men brugte nok 70 % af tiden, som vi nok vidste i forvejen og tog fornuftig nok en masse forbehold indtil den komplette analyse for Avatar foreligger.
Det mest positive var nok den del med en af patienters far, der selv og plejerne til datteren, havde oplevet flere fremskridt - så som bedre mobilitet, humør og udtale af hendes første ord siden hun var 3 år. ( Hun var 41 år nu )
Tror vi var 39 deltager på mødet, så det er ikke noget der vil sprede sig langt omkring op påvirke noget som helst i markedet.
Næste opdatering fra Anavex den 24. maj på GF.TRÅDOVERSIGT
102297 Ditto her Kiki 3 ..
23/3 10:15 Fandel 2