Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Biotek i modvind


101053 Aps invest 13/2 2022 22:40
2
Oversigt

Tåbeligt at låne med margincall til aktier i egen virksomhed???
Biotekaktier står ikke øverst på indkøbssedlen hos investorerne i øjeblikket, og det kan ses på de danske selskaber, der er børsnoteret i USA, hvor store værdier er smuldret væk over det seneste år.
Stifter og bestyrelsesformand i biotekselskabet Y-mabs Therapeutics, Thomas Gad, har i den seneste tid været tvunget ud i aktiesalg, da han har købt aktier i biotekselskabet for lånte penge. Det store kursfald betyder, at han over den seneste måned flere gange har solgt aktier for millionbeløb, så hans samlede beholdning er tæt på halveret.
"Det har intet med virksomhedens drift at gøre. Desværre er disse margenkald uforudsete og kommer på grund af det store kursfald i vores aktie," skriver Thomas Gad i en e-mail til børsen.
Når aktier ligger til sikkerhed for et lån, kan mægleren ved kursfald enten bede låner om at købe flere aktier, så sikkerhedsstillelsen ikke ændrer sig, eller låner tvinges til salg af aktier, hvilket er tilfældet for Thomas Gad, efter at Y-mabs er faldet mere end 85 pct. i værdi på et år. I 2022 alene er kursfaldet på over 56 pct.



15/2 2022 09:53 Urban 1101091



Xbrane nyt 15/2-22 :

"Resultaterne fra det registreringsbaserede Xlucane fase III-studie repræsenterer en væsentlig milepæl for Xbrane i at blive en verdensførende biosimilar-udvikler," siger Xbranes bestyrelsesformand Anders Tullgren.

https://xbrane.com/mfn_news_sv/xbrane-tillkannager-positiva-top-line-resultat-fran-den-registreringsgrundande-fas-iii-ekvivalensstudien-med-xlucane-en-biosimilarkandidat-till-lucentis/



TRÅDOVERSIGT