Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Russisk medie: Russiske tropper trækker sig tilbage


101093 Urban 15/2 2022 11:33
6
Oversigt

Nogle af de russiske tropper trækker sig netop nu tilbage, skal man tro det russiske nyhedsbureau Interfax. De citerer kilder i det russiske forsvarsministerium.

- Enheder fra det Sydlige og Vestlige militær distrikt har gennemført deres missioner og er allerede begyndt at boarde jernbane- og vejtransport og vil begynde at vende tilbage til dere garrisoner i dag. Andre enheder vil marchere på fod som del af militære konvojer.

Soldaterne i Hviderusland skal - efter planen - afslutte deres øvelse 20. februar.

En talsperson fra Ruslands udenrigsministerium, Maria Zakharova, har ifølge Financial Times' Moskva-chef sagt følgende i en udtalelse:

15. februar, 2022 vil gå hen i historien som dagen, hvor den vestlige krigspropaganda fejlede. De er blevet til grin og ødelagt, uden at et eneste skud er blevet affyret.



15/2 2022 11:55 Solsen 11101094



Det vil også være startskuddet til, at vesten ikke længere ønsker at være afhængig af russisk energi mv.

Det kommer til at koste dyrt på længere sigt for Putin the beast.

En gang for alle er vi blevet mindet om, at han er en agressor og at Rusland ikke anerkender internationale aftaler og ikke har til hensigt at leve i fred og fordragelighed med deres naboer.

Mon der er forbi nu - næppe.



15/2 2022 13:51 Urban 4101098



Aktuelt kan jeg ikke forestille mig at Olaf Scholz, vil true Putin på mødet i dag med at annullere Nord Stream 2 aftalen med Rusland. Tyskland sidder desværre p.t. i saksen med gasleverancen fra Gazprom.

Men enig i, at det kan koste Putin dyrt i de kommende år. Tilliden til Putin er totalt bristet.



15/2 2022 15:16 stocktiger 4101099



Putin har den fordel at Kina aftager gas og olie fra Rusland, så vestens trusler fylder mindre end man skulle tro. Venskabet med Xi er direkte farligt for os i vesten. I gamle dage frygtede man kommunistisk verdensdominans. Kommunistdiktaturerne Sovjet og Kina har lært af fortiden - de lagde om til en slags kontrolleret markedsøkonomi med fortsat diktatur og vesten har lagt mange penge især i Kina's produktion. Nu er Kina en storspiller som vesten selv har været med til at skabe ved betaling for alt slags vareproduktion. Har vesten dummet sig - på det sikkerhedspolitiske har vi måske. Putin øver sig militært, aflurer reaktioner, ser tiden an, provokerer, bilder hans befolkning ind at det Ukraine der vil angribe.Derudover noterer han sig hvem af de vestlige ledere der gør hvad - hvad gør og siger USA. Putin slipper vi ikke af med foreløbigt.

"
Nato: Vi ser ikke færre russiske styrker på grænsen til Ukraine
15.2.2022 13.21·

Rusland har gang på gang flyttet deres soldater på grænsen til Ukraine. Men det skal ikke ses som tegn på en reel tilbagetrækning.

Det siger Nato-generalsekretær Jens Stoltenberg.

- Rusland flytter hele tiden deres styrker. Men det er ikke ensbetydende med en deeskalering. Styrkerne har flere gange efterladt deres tunge våben og er senere vendt tilbage, siger Stoltenberg på et pressemøde før et forsvarsministermøde onsdag og torsdag i hovedkvarteret i Bruxelles.

Udmeldingen kommer, efter at Rusland tirsdag oplyste, at nogle af de styrker, som var sendt til områder nær Ukraines grænse, trækkes tilbage til deres baser.

- Enheder fra de sydlige og vestlige militære distrikter er begyndt en tilbagetrækning efter at have gennemført deres opgaver, siger en talsmand for det russiske forsvarsministerium.

/ritzau/

Ritzau
"



15/2 2022 15:32 Solsen 4101100



Kinesene er klogere end europæerne. De gør sig ikke afhængige af Rusland.

Xi vil uden problemer tage røven på Putin, hvis det passer ham.

De to banditter kunne uden problemer blive enige om den seneste udtalelse. "Du tager Taiwan og siger et Nato ikke skal udvide" Billige point.

Nu ved vi i vesten, at Rusland skal man gå uden om i alle henseender. Mærkeligt at vi ikke så det med Krim sagen ???

Og ja det er ikke slut endnu !



15/2 2022 15:42 Occam 2101101



Putin og hans venner har store muligheder for at anvende insider viden. Når Putins handlinger og udtalelser kan påvirke alverdens kurser, vil det være værdifuldt at kende dem lidt i forvejen.

I dagens Information refereres fra en senatshøring, at Putins formue anslås til 200 mia usd. Så han har lidt at spille med på børserne.



15/2 2022 16:26 stocktiger 2101102



Hvis Putin styrede trenden på aktiemarkederne havde han slet ikke tid til at "spille skak" på grænsen til ukraine. Børserne reagerer på usikkerhed om fremtiden og 12 års vildt kursboom.



15/2 2022 17:15 Urban 2101105



Ja, Putins popularitet er tiltagende

https://www.etsy.com/market/fuck_putin

Min egen husstands lille ekstra regning på gas- og olie fra Putin lyder på anslået kr. 15.000,- Hertil kommer et foreløbigt stort tab på aktier i de seneste ca. 8-10 dage, der anslået kan henføres til Putin.



15/2 2022 17:44 Match 5101106



Og så ikke at forglemme den "digitale" krig med Putin / FSB m.fl. og deres statshackere.

Jvf. indlæg fra Vestas' CEO i DR's søndagsavis er det også spørgsmålet, om ikke det lykkes russerne en dag at slukke for vore energi- og finanssystemer - måske ikke i lang tid, så dog så vi mærker, hvem der har fat i vitale dele af vores samfundsstrukturer.



15/2 2022 20:39 bikube 4101116



Det er en frygt, jeg har, at vi gør os utroligt sårbare, ved at lægge alt om til elektricitet. Det er meget nemt, at lægge hele landet eller kontinentet ned.



15/2 2022 21:56 bgadk 7101119



Den russiske "tilbage trækning" kan man slet ikke regne med. Det er ren taktik, for at få et telefonmøde med Blinken til. Men der har Putin forregnet sig. USA er slet ikke interesseret i at give Putin noget som helst. Man kan lave gensidige nedrustnings aftaler, men nogen særlig russisk "bonus" for at undgå at Putin angriber Ukraine, kommer slet ikke på tale. Det er ikke i USA's interesser, udover at det også er mod amerikanske principper. Kommer ikke til at ske.

Macron og Scholz kan rejse til Moskva, men de kan heller ikke give noget væk, fordi de ingen magt har. De kan ikke forsvare Ukraine, men de kan heller ikke beslutte hvor USA placerer sine tropper eller hvem som USA tillader får NATO medlemskab (formelt kan de, men reelt kan de ikke. USA bestemmer).



TRÅDOVERSIGT