Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Bavarian Nordic: Lille stigning viser store udfordringer


102254 Helge Larsen/PI-redaktør 21/3 2022 15:18
4
Oversigt

Kommentar fra Per Hansen, Investeringsøkonom, Nordnet

Bavarian Nordics aktiekurs sprang i vejret efter deres partnerskabsaftale. Her lidt over middag, er det blevet investeringshverdag igen og stor stigning er vekslet til lille fremgang.

Her er årsagerne:



Partnerskabsaftalen med Nuance er positiv og sætter værdi på hvad en kommerciel kontakt kan være værd. Det er positivt

Partnerskabsaftalen ændrer ikke ved muligheden for at få klinisk succes. På den måde kan man sige, at hurdlen for at klare sig igennem er ligeså stor som i går.

Der er fortsat flere om buddet i RSV henseende, og ingen har klaret udfordringerne endnu

Der var forud for dagens meddelelse en betydelige mængde aktier, som var shortsolgt. Dagens udmelding ændrer ikke ved om shortsælgerne har lyst til at være kort eller inddække. Deres investeringscase er formentlig relateret til om Bavarian Nordic forskningsmæssigt lykkes med at få de rette data


Investeringscase overvejende intakt

Det er naturligt, at dagens stigning på under 2 % skuffer. Jeg er også overrasket over, at den ikke er større. Meddelelsen ændrer ikke ved casen for at være short, og har sandsynligvis ikke fået markant flere, som ikke i forvejen var positive på casen, til at blive positive. Derfor flytter aktien sig ikke nævneværdigt




21/3 2022 16:56 joman18 4102261



Måske et godt sted at starte med at købe lidt i Bavianen!



TRÅDOVERSIGT