Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

aktiegruppe Aalborg


103339 Skidtmads 7/5 2022 23:40
7
Oversigt

Hej forum. - Aalborg.
Vi er alle investorer, og vi ønsker alle at gøre den rigtige investering på det rigtige tidspunkt!
Jeg selv har været med i rigtig mange år, og forsøger fremdeles at gøre den rigtige investering på det rigtige tidspunkt!

Men jeg savner folk som jeg selv; folk, som jeg kan tale med i virkeligheden - om det her at investere. Jeg læser rigtig meget på nettet, og der forekommer rigtig mange meninger og individer. Nogle mener dette - andre mener hint. Nogle forekommer velorienterede - andre er tydeligvis nybegyndere. Nogle kan bidrage med paratviden, andre har insider-viden. Nogle er hjemme i skatte-regler, andre har viden om enkelt-aktier. Fælles for dette er - at det luftes i et fælles-forum.

Jeg føler trang til at diskutere dette i VIRKELIGHEDEN. Altså har jeg brug for at mødes med nogle ligesindede i en situation, hvor vi også kan SE hinanden. Jeg er ligeglad med, om I forvalter multo-millioner - eller I bare er novicer på markedet. Det, der er vigtigt, er, at I har interesse i at debattere jeres/vores investeringer, strategi, nyheder, portaler, interessante websites osv. Altså: At I har en stor interesse i at investere!!

Kunne du tænke dig at mødes privat - otte til 10 personer - 4-6 gange om året, for at diskutere og debattere aktier og børshandel (i Aalborgområdet) så skriv en bette smule om dig selv til phfakta@gmail.com

så vil jeg forsøge at dechifrere og skabe et lokalt forum, hvor vi kan mødes og berige/bekrige hinanden med tanker og fakta.

PS: Dette er forsøg nummer eet. Hvis det ikke virker, vil jeg naturligvis søge andre medier. For jeg savner simpelthen at tale med mennesker, der har samme investerings-interesse.




9/5 2022 09:24 Urban 1103352



Jeg tror let resultatet kan blive en lokal social "snakkeklub/kaffeklub", hvor en stor del af deltagerne hovedsageligt, vil bestå af usikre investorer, der ikke kan bidrage med interessante og brugbare forslag. Men det må tiden jo vise.! Pøj-pøj med forslaget og udbyttet.



10/5 2022 18:55 Skidtmads 1103405



@Urban: Jeg vil under ingen omstændigheder anfægte dit synspunkt; det KAN gå sådan!
Men jeg har ja-hatten på og har allerede modtaget en del mails fra brugere, der bestemt ikke lyder, som om de ikke har noget at byde ind med.
Der er stadig hjerterum og plads!



9/5 2022 11:07 PeterVesterager 3103353



Jeg har nu skrevet til dig :) Syntes at det lyder som en god idé.



15/5 2022 23:59 Skidtmads 1103499



Der er positive tilkendegivelser. Det tegner fint. Der er dog stadig plads til to-tre aktivt tænkende investorer. Overvej lige, om ikke du kunne have glæde af at vende dine investeringer med ligesindede...!



16/5 2022 12:15 tommycarstensen 2103503



Skidtmads Måske har dette relevans:
DAF Nordjylland
https://www.shareholders.dk/lokalforeninger/nordjylland



16/5 2022 21:47 Skidtmads 2103510



Tak Tommy. Du tænker altid positivt og har et godt hjerte for at hjælpe os andre imbecile!! Jeg er dog bange for at DAF bliver for stort for mit "mikro-projekt". Selv i DENNE verden er vi nogle, der helst færdes i diskretion. Men tusind tak for dit engagement i alting!



TRÅDOVERSIGT