Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Aktiemarked


103597 stocktiger 20/5 2022 15:40
2
Oversigt

Der mangler gode nyheder både pengepolitisk men også sikkerhedspolitisk og generelt på Christiansborg og det fantastiske EU. Forbrugerne er i kulkælderen. Politikerne kunne udskrive folketingsvalg så der kom afklaring. Tilbage til markedet. Shorter/sælger spekulanterne nu bare yderligere? Hvis ja, så kan der være langt ned til en bund..



20/5 2022 16:21 DjengisCash 4103598



Spejder efter pointen i dit indlæg Stocktiger.

Alt afhænger jo af øjnene som ser. Nogen ser problemer, andre ser muligheder.

Et aktuelt eksempel er Bavarian Nordic, hvor "nogen" anede muligheden for en short squeeze og købte lidt op, medens andre gav op og solgte på bunden.

Stop piveriet, se mulighederne, handl rationelt og træk dig ud som vinder.

Bunden ved ingen hvor er, men vi er da meget tættere på, end for et halvt år siden, sagde optimisten.



21/5 2022 10:52 jgk 0103607



Sp 500 så vi første angreb under de 3740 ish ikke blive brudt gad vide om vi får et angreb mere på brud i den kommende uge.
Nu er det jo heller ikke alle der kan sidde foran en skærm hele dagen og handle, men hvor ligger den næste mulighed?



21/5 2022 12:36 DjengisCash 6103608



Der er masser af penge i markedet parkeret på sidelinjen, som venter på roligere tider. En inflationsrate på 8 procent og stadig negativ indlånsrente gør, at disse penge nu er ved at være utålmodige for at blive geninvesteret.

Du så et "angreb" på SP500, jeg så en "balance" der blev genoprettet på selve dagen forklaret af købere, der samlede op på de billigere priser.

Der er to slags aktier: Dem der stadig fortjener at falde lidt og dem der hurtigt retter sig igen, når udsalgspresset letter.

Kan du kende forskel på de to typer aktier, så er der masser af muligheder, når markedet er volatilt som nu. Et marked, hvor der kan kapitaliseres på fundamentalt kendskab til selskaberne.




21/5 2022 22:34 PMPirate2 3103613



Flere og flere investerer i passive indeksfonde. Det er ikke så dumt, hvis man ikke gider bruge tid på at følge individuelle aktier.

Men det betyder også, at de individuelle aktier i indekset i langt højere følger indekset. Sælger investorerne i en passiv indeksfond, sælger de jo alle aktierne i indekset (reelt er det indeksfonden der sælger de individuelle aktier). Tilsvarende men omvendt, når investorerne køber ind i indeksfonden.

Så en stor del af aktierne i et indeks købes eller sælges uden en nærmere analyse af de enkelte aktier.

Men her er der gode muligheder for den investor der gider bruge tid på at sætte sig ind i de enkelte selskaber. Nogle af aktierne er overvurderede, og andre er undervurderede.

Når indekset falder skyldes det typisk især de overvurderede aktier. Men p.g.a indeksfondene falder også de undervurderede aktier. Her kan der være en god chance for at købe op i de undervurderede aktier.

Lidt det samme - med omvendt fortegn - gælder, når indekset stiger.



22/5 2022 12:41 007 0103620



Stagflation




TRÅDOVERSIGT