Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Det er tid at købe ind


103911 ProInvestorNEWS 6/6 2022 11:19
4
Oversigt

"Nu er stemningen på aktiemarkederne så negativ, at det er tid til at købe ind. De professionelle er i fuld gang.

Morten W. Langer. Økonomisk Ugebrev

søndag 05. juni 2022 kl. 10:00

I både USA og Europa begynder vi nu at se tendenser til opbremsning i samfundsøkonomierne, og tilliden blandt forbrugerne og i erhvervslivet er klart nedadgående. De forskellige ledende indikatorer for erhvervstilliden, forbrugertilliden og for makroøkonomien peger alle ned ad bakke.

Vi kan blot henvise til de forskellige PMI-indikatorer fra S&P (tidligere Markit), eksempelvis for Eurozonen, Citigroups Economic Surprise Indeks og Atlante Fed GDP Now, som er baseret på hårde nøgletal, og som er ved at nærme sig en nulvækst i det igangværende kvartal.

Signalerne om, at væksten i de vestlige økonomier nu bremser op, er rigtigt godt for aktiemarkederne. Bare de ikke bremser for hårdt op. Og det er lige netop den vigtigste pointe:

Med udsigt til, at den økonomiske overophedning er ved at forsvinde, er det også stigende sandsynligt, at centralbankerne ikke behøver at stramme så meget med renteforhøjelser, som det tidligere blev forventet.

Og på den måde er dårlige nyheder blevet til gode nyheder. Altså når økonomierne nu begynder at svækkes, behøver centralbankerne ikke at dreje hårdt på renteskruen. Og det er faktisk godt, fordi det har været frygtet, at centralbankerne nu ville stramme så hårdt, at det ville sende både amerikansk og europæisk økonomi direkte i recession. Og sandsynligheden for dette scenarie er nu klart aftaget.

Netop på baggrund af øget tro på en blød økonomisk landing er aktiemarkederne de seneste 2-3 uger steget. Særligt de rentefølsomme tech, biotech og medtech aktier er spurtet fremad. Eksempelvis det amerikanske tech-indeks, Nasdaq Composite, ligger nu knap ti procent over bunden for to uge siden, og også de hårdt ramte amerikanske biotekaktier ser ud til at vinde ny styrke.

Selvom der nu er markant stigende sandsynlighed for, at vi har ramt den store bund på aktiemarkederne, er det for tidligt at læne sig tilbage og slappe af. Det var fredagens aktiemarked også en påmindelse om: Nasdaq faldt 2,5 procent tilbage efter stærke amerikanske jobtal".

Læs resten af artiklen:

https://ugebrev.dk/flashnews/langers-skarpe-daarlige-nyheder-er-blevet-til-gode-nyheder/






6/6 2022 19:24 bgadk 6103917



Så siger Morten Langer KØB.

Jeg siger Bull Trap.



11/6 2022 00:00 CharlesPonzi321 1103986



Vi kan nøjes med 2500 på sp500 i bedste fald. Renterne tordner op - obligationsmarkederne har reelt fyret centralbankcheferne - bund .. ! LOL



13/6 2022 04:53 bgadk 1104000



Du er noget negativ, men jeg skal ikke udelukke at vi skal helt derned. Det afhænger af om krigen fortsætter og hvor stor en hjerneblødning centralbankerne har fået...

Obligationsmarkederne har i øvrigt ikke fyret centralbankerne. Det er den anden vej rundt. Centralbankerne sætter takten og obligationsmarkederne halser efter hvad de tror centralbankerne kommer til at gøre.



13/6 2022 04:51 bgadk 1103999



Weee, endnu et "pletskud" fra Morten Langer. Dax over 1000 punkter ned siden hans købsanbefaling. Han var tæt på perfect timing, "problemet" var bare at Morten er en omvendt indikator.



TRÅDOVERSIGT