Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Scandinavian Medical Solutions opjusterer


106319 ProInvestorNEWS 23/9 2022 06:39
1
Oversigt

Scandinavian Medical Solutions opjusterer både guidance på
omsætning og EBITDA for regnskabsåret 2021/2022

22.9.2022 11:00:00 CEST ' Scandinavian Medical Solutions A/S ' Selskabsmeddelelse
SELSKABSMEDDELELSE Nr. 14 - 2022 ' 22-09-2022
DENNE SELSKABSMEDDELELSE INDEHOLDER INTERN VIDEN.

Voksende global efterspørgsel efter brugt billeddiagnostisk udstyr og høj vækst i ordretilgangen får nu Scandinavian Medical Solutions A/S ('SMS'), til for anden gang i år at opjustere forventningerne til regnskabsåret 2021/2022. Selskabet opjusterer nu forventninger til omsætningen til DKK 105 - 115 mio. mod senest udmeldt DKK 90 - 95 mio. og EBITDA hæves til DKK 14 - 16 mio. mod senest udmeldt DKK 12 - 14 mio. (Ekskl. omkostning i forbindelse med børsnotering).

Godt et år efter at Scandinavian Medical Solutions gik på børsen, hæver selskabet for anden gang i år forventningerne til årets resultat og forventer nu at krydse grænsen til en trecifret millionomsætning.
Selskabets langsigtede forventninger fastholdes, hvilket betyder, at ledelsen derfor forventer at kunne øge omsætningen til DKK 120-130 mio. i regnskabsåret 2023/2024. For blot en måned siden offentliggjorde Scandinavian Medical Solutions opjusterede forventninger til omsætningen på baggrund af den stigende internationale efterspørgsel efter SMS' helstøbte løsning med at opkøbe, servicere og implementere brugt billeddiagnostisk udstyr på hospitaler i hele verden.

Ifølge CEO Jens Krohn er den relative unge Aalborg-ingeniørvirksomhed lykkes med at blive til en bæredygtig virksomhedscase, der scanner for scanner, hæver sundhedsniveauet overalt i verden og kvitterer for investorernes tillid med at levere en sund rentabilitet i driften og opfyldte vækst-målsætninger.

"Vi kan nu se, at vores vækststrategi er den rigtige. Forretningen vokser i alle vores markeder og hurtigere, end vi kunne have forudset ved vores børsnotering for godt et år siden. Vi har brugt nogle af de midler, vi rejste ved børsnoteringen til at udvikle en række nye initiativer, som markedet tager utrolig godt imod. Vi oplever en historisk stor efterspørgsel på vores
brede palette af scannere og services, der nu også inkluderer en nøgleklar leje-baseret løsning, som muliggør akut ekstra kapacitet f.eks. til afhjælpning af ventelister", udtaler CEO Jens Krohn, der peger på Indgående branchekendskab og grundighed som altafgørende for virksomhedens succes og i sidste ende afgørende for de mange patienter, som ønsker
bedre vished om deres helbredsituation.

"I hele verden ser vi nu et grundlæggende opgør med køb og smid væk-kulturen. Vi giver brugte scannere et nyt liv, så mange flere læger får langt bedre mulighed for at stille en præcis diagnose. At passere en omsætning på DKK 100 mio. er en meget stor milepæl for mig som grundlægger og CEO, og jeg vil gerne takke vores dedikerede medarbejdere, ledelse og
bestyrelse og sidst, men bestemt ikke mindst, vores seje investorer."

Offentliggørelsen af årsrapporten for 2021/2022 forventes at ske mandag den 21. november 2022.

Scandinavian Medical Solutions blev stiftet tilbage i 2018 med en mission om at facilitere bedre adgang til omkostningseffektivt og højkvalitets billeddiagnostisk udstyr globalt.

Supplerende Information

For spørgsmål vedrørende denne selskabsmeddelelse kan Selskabets CEO, Jens Krohn, kontaktes på
jens.krohn@scandinavian-medical.com. Selskabets Certified Adviser er Norden CEF A/S, hvor John Norden kan kontaktes via e-mail på jn@nordencef.dk eller telefonisk på +45 2072 0200.

Scandinavian Medical Solutions A/S
Gasværksvej 46,1., DK - 9000 Aalborg
CVR-nummer: 39901749
Hjemmeside: www.scandinavian-medical.com
Selskabsmeddelelser, investornyheder, finansielle rapporter mv. kan findes på
https://www.scandinavian-medical.com/pages/investors

Om Selskabet
Scandinavian Medical Solutions er en succesfuld handelsvirksomhed i Aalborg, der øger scanningskapaciteten globalt gennem specialiseret indkøb og videresalg af brugt billeddiagnostisk udstyr af høj kvalitet. MRI, CT og PET/CT-scannere er blandt det dyreste og mest komplekse udstyr, der findes på et hospital og de tonstungefølsomme maskiner kan kun transporteres, samles og vedligeholdes af specialiserede fagfolk med erfaring og tekniske
færdigheder.

Derfor tilbyder Scandinavian Medical Systems en komplet business til business løsning, som garanterer maskinens kvalitet og funktionalitet.

Scandinavian Medical Solutions tilbyder hospitaler og klinikker verden over et tilgængeligt, pålideligt og bæredygtigt økosystem for handel med scanningsudstyr og skaber dermed grundlag for en cirkulær økonomi, hvor eksisterende materiel får nyt liv.

Scandinavien Medical Solutions har en betalt digital IR-aftale med ProInvestor.com
TRÅDOVERSIGT