Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Det døde dyr hopper


107442 Weee 1/11 2022 20:23
3
Oversigt

Er helt sikker på at det endnu ikke er gået op for markedet hvor meget FED vil stramme skruen. Fed har udtalt at de er ligeglade med markedet - inflationen m.m skal bekæmpes! Og lige nu har renteforhøjelserne ikke virket. Renterne vil blive strammet mere end forventet.

Det er min påstand at selv uden krigen i Ukraine ville markedet gå ned. Lige nu er det nemt at bebrejde Rusland for den økonomiske nedgang. Krigen gør at nedturen bliver større - men nedturen var kommet uden krigen.

Det største økonomiske eksperiment i verdenshistorien er slut og nu kommer regningen!

Vi har haft kriser og økonomisk doping fra centralbankernes side. Aktierne steg og alle skulle være med. Selv skolebørn.

Problemet er bare at hvis alle bliver rige kan et samfund ikke fungere. Vi ser det i Danmark. Danskerne vil ikke tage rengøringsjob m.m - det skal der udlændinge til - for vi er for fine. Nu har lægevidenskaben udviklet sig og vi bliver alt for gamle til at samfundet kan følge med. Der er ikke hænder nok. Og fremtiden ser brutal ud med den ældrebyrde der kommer.

Så vi har brug for et økonomisk kollaps for hvis alle bliver rige er der ingen der vil have de jobs der skal til for at samfundet kan fungerer.

Weee






1/11 2022 21:07 ProInvestorNEWS 1107444



USA/middag: Frygt for nye Fed-stramninger efter jobtal tynger markedet

1/11 18:08

De amerikanske aktier kører i rødt på månedens første dag, efter at et betydeligt højere antal af ledige stillinger i september har sat sig på stemningen.

Det brede S&P 500-indeks falder ved amerikansk middagstid 0,4 pct., Nasdaq-indekset dykker 0,7 pct., mens Dow Jones-indekset siver 1,0 pct.

Jobtallene indikerer, at den amerikanske centralbank, Federal Reserve, næppe er færdig med at løfte renten.

Indeksfaldene følger en særdeles stærk måned for de amerikanske aktier, der blandt andet betød et plus på 8,0 pct. til S&P 500.

Det er ifølge Reuters stærke regnskaber for tredje kvartal, der har løftet stemningen i oktober.

Blandt regnskaber tirsdag er der nyt fra samkørselstjenesten Uber og Novo Nordisk-rivalen Eli Lilly samt en opjustering fra medicinalgiganten Pfizer.

JOLTS-RAPPORT PEGER PÅ NYE STRAMNINGER

Stemningen tynges tirsdag efter offentliggørelsen af den amerikanske Jolts-rapport, der er en af den amerikanske centralbanks foretrukne mål for, hvor stramt arbejdsmarkedet er.

Den blev i september opgjort til 10,72 mio. ledige stillinger mod ventet 9,75 mio. ledige stillinger og 10,3 mio. måneden før.

- Troen på et dueagtigt skift hos Federal Reserve er fejlplaceret, hvis man tager udgangspunkt i dagens jobtal, siger Ronald Temple, der er aktiechef i Lazard Asset Management, til Reuters.

Det høje antal ledige stillinger indikerer, at der endnu er vej, før Federal Reserves renteløft slår igennem på den amerikanske økonomi.

Den amerikanske centralbank ventes onsdag efter sit rentemøde at hæve renten med 75 basispoint for fjerde gang i træk. Aktiemarkeder nærede ellers et håb om, at Federal Reserve snart vil sætte stramningerne på pause eller i det mindste vil skifte til mindre aggressive forhøjelser, skriver Reuters.

Marketwire



2/11 2022 09:00 Urban 0107449



European markets head for a positive open as investors focus on the Fed's next move

European markets are heading for a positive open as global investors focus on the conclusion of the U.S. Federal Reserve's policy meeting on Wednesday.

The U.S. central bank is expected to hike interest rates by 75 basis points on Wednesday when its meeting concludes.

https://www.cnbc.com/2022/11/02/european-markets-open-to-close-investors-focus-on-the-feds-next-move.html






2/11 2022 09:09 Urban 0107453



Jyske Banks topchef: Et spørgsmål om tid før inflationen bøjer af.

Det er et spørgsmål om tid, før inflationen løjer af, vurderer Jyske Banks ordførende direktør, Anders Dam.

Direktøren ser tegn på, at inflationen snart vil begynde at aftage, siger han til Finanswatch.

»Det ser ud som om, at råvarepriserne på en række områder har toppet. Derfor er det et spørgsmål om tid, før inflationen bøjer af,« lyder det fra Jyske Bank-direktøren.



TRÅDOVERSIGT