Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Mere udbytteskandale ...


107611 TheNote 8/11 2022 09:26
Oversigt

Så er vi til grin igen.

https://www.euroinvestor.dk/nyheder/efter-udbytteskandalen-skat-udbetaler-fortsat-penge-til-de-forkerte

Så lav dog for H****** systemet om.

Hvilket administrativt FÆHOVED laver et system der ikke virker og fastholder det ? STATEN !!!!!!!!!!!!!!

Men mit kørselsfradrag .. ve dig arme stakkel hvis du har skrevet forkert !


Lad os få forenklet reglerne. Så kan vi fyre ca. 70.000 revisorer og tilbehør der så kunne finde sig et rigtigt arbejde !

mvh8/11 2022 09:40 VærKritisk 9107614Skattevæsenet har bare leveret på det folk gerne vil ha', og det politikerne har lovet folket, nedskæringer, væk med administratorerne, ud med djøfferne.....Og når regningen så kommer, så vil ingen kendes ved den.

Hos skat er det enormt let at aflæse resultatet, for det er er et tal der står nederst i excelarket. Den samme regning ser vi nu i hele sundhedsvæsenet. Her er regningen bare ikke et tal, men lange ventetider, omsorgssvigt, ulidelige arbejdsforhold, personaleflugt....og stadig er mange politikere lige blevet valgt på lovning om yderligere besparelser. Og mange er åhhh så enige, altså lige indtil de selv bliver indlagt.
8/11 2022 10:04 Urban 3107621Ja - og Skattestyrelsen har ansat over 100 nye medarbejdere
til at stå for kontrollen med udbytteskat. Det er en parodi, at man ikke kan fange "de store fisk" ved en målrettet kontrol.8/11 2022 10:22 TheNote 5107622Skattesystemet er en farce. Det skal laves om til en flad skat. Så kan alle på 1½ minut regne ud hvad de skylder i skat ! ENORME resourcer kunne frigøres ! Et lille bitte land er ved at drukne i sit eget papir rytteri - VI HAR IKKE RÅD og det er et SINDSYGT OVERFORBRUG af resourcer !8/11 2022 10:31 VærKritisk 5107623Det lyder flot, det lyder let. Og noget populister elsker at rejse rundt med.

Den holder bare ikke en meter. Folk er åhhh så trætte af mange og komplicerede regler, lige indtil de finder ud af at naboen betaler 12 kroner mindre end de selv, selv om han tjener 21 kroner. Så bliver de forargede, så kommer læserbreve, nationen og ekstrabladet på banen med forargelse og misundelse, og inden du har set dig om så er du tilbage. Folk vil have millimeterretfærdighed, men kun med to enkle regler. Det lader sig ikke gøre.8/11 2022 10:59 DjengisCash 7107628Nu bruger du udbytteskatten som eksempel, men det handler jo om aftaler vi har med andre lande om deling af skatten. Så den del lavere politikerne i lille Danmark ikke lige sådan om på.

Men når det kommer til den almindelige personbeskatning, så har de danske politikere ansvaret. For hver gang en fordelingspolitisk aftale skal lukkes, så bygges endnu en lille teknikalitet ind i systemet, så en afgrænset målgruppe kan tilgodeses. "Grøn check" bare for at nævne en lille perversitet.

Så ingen lønmodtagere eller pensionister kan beregne deres egen skat, og det er da et kæmpe problem. Men hver gang nogen taler om en tiltrængt forenkling, så bremses det af, at det har fordelingsmæssige konsekvenser, selvom konsekvenserne er små.

Så ingen kan overskue eller tør røre ved det. Og noget særligt tema var det vist ikke i valgkampen.

Men øv!

8/11 2022 10:40 Occam 3107624Du kan godt kalde staten et fæhoved. Men den bliver nok ikke meget bedre end topledelsen. Som vi allesammen var med til at nyvælge for en uge siden.

Når du (formoder jeg) og jeg ikke gider stille op, så må vi affinde os med, hvad de, der står på stemmesedlen, kan finde på. (Nye Borgerlige har lige taget føringen mht. tåbeligheder.)

Man kan indvende, at det godt kan fungere anderledes. F.eks. som ovre hos Putin. Der er det meget værre.8/11 2022 10:45 Urban 5107625Efter 12 bankers møde med Skatteministeriet blev krav pillet ud af lovforslag, der skulle stoppe svindel.

En gruppe på 12 internationale banker fik i hemmelighed lov til at påvirke et lovforslag, da den danske regering i 2018 forsøgte at forhindre en ny skandale med udbytteskat.

Det fremgår af bogen 'Af hensyn til erhvervslivet' skrevet af DR-journalist Jesper Tynell ifølge Politiken.

Bogen udkommer tirsdag.

To punkter i lovforslaget blev fjernet, efter at nogle af verdens største banker havde mødtes med embedsmænd i Skatteministeriet.

De to regler skulle have gjort det lettere at identificere ejere bag aktioner, som der kræves udbytterefusion for.

Bankernes argument for at ønske regler fjernet var, at internationale investorer ville gå uden om danske aktier, hvis lovforslaget blev til virkelig.

https://www.berlingske.dk/politik/12-banker-fik-lov-til-at-paavirke-lovforslag-om-udbytteskat
8/11 2022 16:45 TeamGarlic 5107646Jeg kan kun anbefale at lytte til podcasten De hemmelige aktionærer fra DR Lyd. Den er aldeles fremragende og man kan ikke kun få brugbar viden, men også et godt indblik i, hvor svært det er at balancere forskellige hensyn af. Hvis nogen tror, at dette er nemt fsva. udbytte-skat, så bliver man helt sikkert klogere af podcasten.
Link: https://www.dr.dk/lyd/p1/de-hemmelige-aktionaerer
God fornøjelse !12/11 2022 16:05 Lembramol 1107775Stort set alle dobbeltbeskatningsaftaler giver firmaets hjemland ret til at beholde en skat på 15% af udbytter. Så kan modtagerens land beskatte derudover.

Så problemet med tilbagebetaling opstår, fordi Danmark tilbageholder mere end de 15% af udbyttet. Kunne man ikke nøjes med 15% i første omgang, og tage resten via årsopgørelsen?12/11 2022 16:21 DjengisCash 1107777Det lyder logisk, men det kræver adgang til ejerforhold og ejernes geografiske placering på alle aktier i et selskab.

Men det, som det fremgår af et andet indlæg i tråden, har bankinteresser lykkes med at blokere for en løsning af.TRÅDOVERSIGT