Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Millionærklubben er en julefrokost klub


107673 EIMiller 9/11 2022 12:13
5
Oversigt

Det er åbenbart ikke seriøst med investeringerne i millionærklubben.


"»I min Millionærklubben-portefølje er jeg er alt, alt for langt bagefter Lau. Det kan jeg jo simpelthen ikke gå til julefrokost med,« siger forvalteren muntert og tilføjer, at han nu prøver at rette op ved at købe Bavarian.

Michael Friis Jørgensen hejser advarselsflaget, fordi det er enormt risikofyldt at satse massivt på en enkelt aktie. Han satser kun så tungt på Bavarian Nordic for at slå en anden af Millionærklubbens faste forvaltere, Lau"

De markedsfører sig ellers som store guru'er.

Jeg troede faktisk at det var lidt seriøst.



9/11 2022 12:24 TheNote 3107675



Helt enig. Men de har jo også haft mange "kloge" gæster inde som med forskellige strategier fører sig frem. De har stort set alle haft deres mærkværdige kæpheste og sære begrundelser for IKKE .. at opretholde maksimal profit. Nemlig at købe og sælge i rette tid.

Så man skal lytte for at blive klogere, I RELATION TIL SIG SELV !

Men portefølgemæssigt skal man altid gøre det man har forberedt grundigt på, sat sig godt ind i og .. forstår det bedste man kan ! Derved får man som regel det bedste afkast samtidig med at man har ro i maven !

DIN KANT .. er der hvor DU .. er skarpest !

(og for lau er det altså olie og tank !)

mvh



9/11 2022 17:49 Manfred 3107687



Når de 3 tenor er på kommer der guldkorn. Ser dem og deres analyser som meget lærerige og oplysende.



TRÅDOVERSIGT