Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Jule Bull ?


107678 Occam 9/11 2022 12:45
2
Oversigt

En senior strateg fra Nordea udtaler: »Det seneste opsving peger på, at det vil gå ret hurtigt, når det begynder at vende. De professionelle investorer sidder på den største kontantbeholdning i 20 år, så det bliver eksplosivt,« https://finans.dk/privatokonomi/ECE14564472/nordea-med-positiv-melding-om-aktiemarkedet-det-kan-blive-eksplosivt/

Kontantbeholdningen er et godt argument. Det vil se ret dumt ud, hvis man står på perronen med alle pengene i lommen, når toget er kørt.

Et andet - mere spekulativt - argument er, at mange institutionelle investorer må være på vej mod et årsregnskab, hvor de skal forklare kunderne, at 10-20% af opsparingen er væk. Og der vel kun én sund måde at forbedre det på: Ind i markedet og håb på, at de andre gør det samme, så kurserne går op.

Er der andre argumenter eller indikatorer?



9/11 2022 12:56 TheNote 6107679



Fed/Ecb dræner markedet for kapital. Faldende aktiv værdier får kapital til at fordampe. Rente og inflation koster afkast og skaber forøgede afkast krav. Højere skat - antallet af interne politiske kriser og usikkerhed med "forlænget" politik .. tjaa, listen er meget lang. Sommetider skal markedet bare igennem "noget rod" for at komme igennem på den anden side.

Timing ?

Når et eller andet begynde at udvise stabil vækst .. bare ET eller ANDET som markedet kan hænge sin tro på.

Indtil da må vi (småspekulanter) små-spekulere inden for hvert vores felt !

:−)

Imho !

mvh



9/11 2022 14:14 stocktiger 1107681



Er i tvivl men tror mest på pressede aktiekurser i den kommende periode.



9/11 2022 15:20 Urban 1107683



Nordea med positiv melding om aktiemarkedet: »Det kan blive eksplosivt«

Hvis vi har lært noget af den seneste tid, er det, at en vending på aktiemarkedet kan komme til at gå meget hurtigt.

Vurderingen kommer fra Nordeas investeringsstrateg Simon Kristiansen, ifølge Finans. Aktierne er i blevet kastet ud i kraftige kursfald i løbet af 2022, men når aktierne stopper deres kursfald, kan det gå hurtigt den anden vej, forklarer han.

Bunden på aktiemarkedet er ikke så langt væk, som mange måske kunne tro. Og vendingen kan komme til at foregå i et vildt tempo. Sådan lyder det fra Nordea, efter at aktiemarkederne rundtom i verden har fået en så stor åreladning, at faldet siden nytår mange steder skal opgøres i to cifre.

»Det seneste opsving peger på, at det vil gå ret hurtigt, når det begynder at vende. De professionelle investorer sidder på den største kontantbeholdning i 20 år, så det bliver eksplosivt,« siger Simon Kristiansen, der er senior investeringsstrateg i Nordea.

Han henviser til, at investorerne under den seneste optur på finansmarkederne mere eller mindre har fået, hvad der svarer til ét års afkast på 14 dage.

»Det siger lidt om, hvor hurtigt det kan gå. Så de fleste investorer bør stille sig selv spørgsmålet om, hvad deres investeringsprofil tilsiger. Langt de fleste aktiver ser meget attraktive ud i øjeblikket, og det er en illusion at kunne købe på bunden, så det er nok bedst at sørge for, at man ikke står på sidelinjen,« siger Simon Kristiansen.

https://finans.dk/privatokonomi/ECE14564472/nordea-med-positiv-melding-om-aktiemarkedet-det-kan-blive-eksplosivt/?st=1



9/11 2022 15:44 TheNote 1107684



Husk rente og cpi fnidder imorgen !

https://www.forexfactory.com/

mvh

:−)



9/11 2022 17:08 Urban 1107686



Der er udsigt til rød åbning, når de amerikanske aktier åbner onsdag. Futures på de tre ledende indeks ligger 0,3-0,4 pct. lavere. Svage kinesiske nøgletal og et fortsat uafklaret amerikansk midtvejsvalg samt venten på torsdagens inflationsdata tynger.

https://www.investing.com/



13/11 2022 12:39 Occam 3107790



Schjerning (Rødekro) for en uge siden: "Her vender aktierne typisk når inflationen topper"
https://www.agrocura.dk/nyheder/inflationen-og-aktier

Det er vel ret beskrivende for, hvad så i torsdags.

Der er noget selvopfyldende ved profetier. Jo flere, der taler aktierne op, jo højere kommer aktierne op.



TRÅDOVERSIGT