Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

ANAVEX ' Historiske og banebrydende resultater i Alzheimers


108323 ProInvestorNEWS 2/12 2022 16:29
Oversigt

Der er måske lys forude for de mange mennesker, der lider af Alzheimers.

Anavex har netop fremlagt resultater for deres Alzheimers-forsøg. Og de ser mildest talt lovende ud.

- Jeg er virkelig imponeret over resultatet af denne undersøgelse, som viste en vending af kognitiv tilbagegang. ANAVEX®2-73 kan være en meget tiltrængt løsning for mange patienter med Alzheimers, siger Stephen Macfarlane, Head of Clinical Services, Demenscenteret, HammondCare.

Læs meget mere om de banebrydende resultater i ProInvestor.com's debat i linket øverst, hvor du også finder meddelelsen fra Anavex.

Disclaimer: Omtalen af Anavex er ikke en købs- ellers salgsanbefaling.

Helge Larsen har aktier i Anavex.




3/12 2022 15:12 Occam 7108349



Jeg er opmærksom på, at biotek-investorer ikke fokuserer så meget på de følgende spørgsmål, og at svarene vil være behæftet med betydelig usikkerhed. Men er der nogen, som kan belyse følgende:

1. Hvad er sandsynligheden for, at Anavex når frem til et godkendt produkt?

2. Hvor lang tid kan der forventes at gå, indtil de har et godkendt produkt?

(3. Og så er der markedets omfang. Det kan jeg selv finde ud af: WHO taler om 6-7 mio nye tilfælde om året. Og i øjeblikket er der ingen kur.

https://www.who.int/news-room/fact-sheets/detail/dementia )



3/12 2022 15:48 Helge Larsen/PI-redaktør 8108352



Occam, Den slags spørgsmål fokuserer investorerne i høj grad på - ikke kun i denne case - men også stort set i alle andre indenfor biotek.

I tilfældet med Anavex bliver investorerne meget klogere, når de færdige data med 50 mg og højere dosis foreligger. Det meldes nok ud senere i december.

Såfremt det færdige datasæt er af tilstrækkelig kvalitet indledes en dialog med FDA omkring det videre forløb i relation til indsendelse af en eventuel ansøgning om markedsføringstilladelse og hvorvidt det er aktuelt med en accelereret godkendelsesprocedure.

I bedste fald vil en endelig godkendelse kunne ske i 2023.



3/12 2022 22:12 Occam 5108359



Tak for svar. Jeg troede, at en evt. godkendelse ville komme meget længere ude i fremtiden. Idet jeg antog, at FDA ville være endnu mere kritisk end internet-debattørerne de sidste par dage.

Jeg kan simpelthen ikke forstå Dr. Missling. Hvis jeg havde ansvaret for et projekt med en potentiel milliardgevinst, så ville jeg på forhånd hyre en topstatistiker med ordre om, at vi skal kunne stå inde for alt, hvad der kommer på tryk eller slides. Men det er åbenbart ikke sket. Det rejser endnu et spørgsmål:

4. Kan vi have tillid til, at Anavex' ledelse kan køre denne sag hjem? Er det her normal præsentations kvalitet for biotek selskaber?



4/12 2022 00:01 Helge Larsen/PI-redaktør 7108360



Det sker af og til, at der kan forekomme unøjagtigheder og rejses tvivl omkring kvaliteten ved sådanne præsentationer.

Hvorvidt det i dette tilfælde er noget, som ikke efterfølgende bliver bliver klarlagt på seriøs og betryggende vis, vil selvfølgelig være negativt for drøftelserne med FDA om det videre forløb.

Eksemplerne på, at biotek- og pharmaselskaber bliver sendt hjem af FDA for at hente yderligere data om omkring effekt og safety er mange. Det har Novo f.eks. prøvet flere gange gennem årene.

Mit bud på en godkendelse i 2023 for Anavex er som skrevet i "bedste fald". Det kan sagtens trække meget længere ud eller helt falde pga data eller en opstået problematik med hensyn til alvorlige bivirkninger.

For mange investorer vil det videre forløb bliver langt mere trygt, såfremt Anavex indgik et partnerskab med en af de helt store pharmaselskaber. Vi må se hvad tiden bringer.





9/12 2022 17:47 Arne A 3108578



Hvis investorerne fokuserer på de spørgsmål skjuler de det godt. Hvis man skal måle på omtalen på debatsider.

Af danske biotekaktier, der har været debatteret de sidste 20 år kan jeg kunne komme i tanke om at Genmab har været en succes. Resten har været fiasko efter fiasko.

Og lige nu balancerer Bavarian mellem en lille succes og fiasko.

Hvis man som investor har som hovedopgave at bevare sin kapital nogenlunde intakt er en af de nemmeste måder at fravælge investering i Biotek.



TRÅDOVERSIGT