Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Kæmperegning til skolelærer for kryptohandel


108965 Urban 27/12 2022 11:56
0
Oversigt

"Skat står klar med kæmperegning til lærer, der har tabt alt på krypto.

Kurserne på kryptovaluta suser op og ned, og det giver kryptospekulanter muligheder for at tjene hurtige formuer. Og for at tabe formuen lige så hurtigt. Begge dele har skolelærer Rune Christiansen prøvet, og oveni har han fået en gigantisk skatteregning for sine kryptohandler, skriver Børsen.

Rune Christiansen begyndte at handle med kryptovaluta for fem år siden, og det gik godt. Rigtig godt, for på kort tid firdoblede han opsparingen til over to millioner kroner. Kort efter var det meste væk efter store kursfald, men kravet fra Skat forsvinder ikke med tabet.

Handel med kryptovaluta er asymmetrisk beskattet, så beskatning af gevinst er højere end fradrag for tab. Indtægten beskattes som personlig indkomst, hvor satsen kan nå op på 53 procent, mens tab udløser et fradrag på 26 procent. Den forskel er for Rune Christiansen summet op i en skattegæld på 2,8 millioner kroner, som han ikke kan betale, og nu løber der oveni renter på en kvart million kroner årligt".

https://www.berlingske.dk/business/business-overblik-skat-klar-med-kaemperegning-til-laerer-der-tabte-alt



27/12 2022 22:32 Esset 1108984



Krypto er at sidestille med tulipanløg, varm luft eller det der er værre. Om ikke så længe er coins nul og nix værd. Undskyld, altså bare min mening. Dog stadig spændende at se hvad der skeer.



TRÅDOVERSIGT