Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Ocuphire


109516 Makingmoney 14/1 2023 10:02
Oversigt

Ocupire (OCUP) er et selskab som er fokuseret på at skabe medicin/behandling til øjensygdomme. De har flere ting i deres i deres vidt fremskredne pipeline. Jeg vil ikke bruge lang tid på at beskrive deres forretning, men kun ridse op hvad det drejer sig om.
Først og fremmest, og vigtigst, har de deres Nyxol. Den består af allerede godkendte ingredienser, altså kendte stoffer i.f.t bivirkninger og virkning. Der foretages alene i USA 100 mill øjenundersøgelser om året. Ved disse får patienterne dryppet deres øjne sådan at deres pupiller udvider sig. Derved kan lægen (bedre) se ind bag i øjet. Desværre går der flere timer før øjet er tilbage i normal tilstand. Tilstanden hedder Mydriasis. Grundet dette er patienterne meget lysfølsomme (smerter) og har svækket syn. Det kan derfor for eksempel være svært at kører hjem fra undersøgelsen selv. Nyxol virker således at pupillen på kort tid vender tilbage til normal, bare ved en dråbe eller 2. Altså fra dårligt syn tilbage til for patienten normalt syn.

OCUP indsendte NDA den 6 dec https://www.ocuphire.com/news-media/press-releases/detail/393/ocuphire-pharma-announces-submission-of-new-drug
Med de resultater som de har haft i deres mange forsøg kan jeg ikke forestille mig at de får andet end ja.
FDA har da også gjort deres ansøgning gratis (31 mill dollar værd): https://www.ocuphire.com/news-media/press-releases/detail/383/ocuphire-pharma-receives-pdufa-fee-waiver-for-nyxol-new. Bliver det ja kommer der indtægter i år allerede.
Selskabet HAR indgået aftale om markedsføring, hvilket indbragte dem 35 mill $ i Upfront betaling, samt senere royalties: https://www.ocuphire.com/news-media/press-releases/detail/391/ocuphire-pharma-enters-into-a-global-license-agreement-for

OCUP har også længe testet Nyxol i en anden indikation Presbyopia, som kort beskrevet er når man med alderen får lidt sløret syn når man ser tæt på. Den kan jeg heller ikke se at der kan blive sagt nej til i en fremtidig NDA. Slet ikke hvis Nyxol allerede er godkendt i Mydriasis. De har lige startet et pivotal fase 3 op:
https://www.ocuphire.com/news-media/press-releases/detail/394/ocuphire-pharma-announces-first-patient-enrolled-in-vega-2

Sidst men også vigtigt er de ved at udvikle en pille mod DME. Lidelsen rammer mennesker med diabetes, og opstår ved at der udskiller sig sukker i de små blodkar i øjet.
Denne indikation er jeg ikke så vidende om, sagt på en anden måde, den er jeg mere usikker på. Der var forventet resultater fra forsøget her
https://www.ocuphire.com/news-media/press-releases/detail/382/ocuphire-pharma-announces-last-patient-completes-final men det bliver så først her i 1 kvt i år.
Disse kan rykke kursen både op og ned, i mine øjne ret betragteligt. Hvis man overvejer at gå ind i denne aktie kan man derfor håbe på dårlige resultater, afvente køb. Er resultaterne gode, ja så må man bare give mere for at komme med på den forhåbentligt store optur når Nyxol bliver godkendt.

Her den seneste virksomheds update: https://www.ocuphire.com/news-media/press-releases/detail/390/ocuphire-pharma-announces-financial-results-for-third
selskabet handles nu til en markedsværdi på 77 mill $ med 39 mill i kassen. Der er kun 21 mill aktier , hvoraf 1 mill shortet.

Disclaimer: Jeg har mange aktier i denne, da jeg er sikker på at den vil være vinderen i 2023 af de mange bioteks i min potte.

Kom gerne med indspark

MM



26/1 2023 08:40 Makingmoney 2109841



Ocuphire opfølgning
Som jeg skrev i mit oprindelige indlæg, så var der en hvis usikkerhed (som altid i biotek) med de ventede resultater i DME. Disse kom igår, og var skuffende i.f.t primære endpoints. Igen, som ofte i biotek, siger selskabet de nu vil holde møder med FDA. Dette for at kører nyt forsøg med disse som primære endpoint. Om de er lovende (nok) ved jeg ikke, men bare en lille forbedring kan give meget i denne sygdom, som jo giver blindhed. Sådan udtaleler disse selskaber sig stort set altid når der kommer dårligt nyt, forsøger at dukke sig indtil stormen går over. Storm var der i aftermarket, aktien faldt med ca 30 %. Jeg har nu stor tillid til CEO Mina Sooch, der findes en god video med hende på Youtube, som dog er ved at være et par år gammel
Dem der, som jeg selv, synes at Nyxol NDA ser lovende ud, ja de kan jo så (gen)overveje om de vil gå ind i aktien i dag, hvor den vil kunne fås til rundt en dollar under prisen igår. Jeg selv tror som sagt meget på aktien, beholder alle mine.

Her link til IR meddelelsen:
https://www.ocuphire.com/news-media/press-releases/detail/395/ocuphire-announces-topline-results-from-zeta-1-phase-2

Her et klip fra Yahoo, derfor med forbehold, fra den 21/1 fra James, som siger han har været øjenlæge:
So I've been reluctant to comment on this. I'm an optometrist, been in practice for 40 years and know quite a bit about this drug. Nyxol has an NDA for reversal of mydriasis (RM). There was a drop that was, and still is, approved for the same thing. It was Reveyes and is no longer made. I used it in the office and it worked. The difference is that, at that time, not many optometrists dilated. Today there are probably 10 times more diluted eye exams per year than 40 years ago. There is a good market for this. In addition, soon there will be an indication for presbyopia. It will compete with Vuity. The difference here is that Nyxol has fewer potential serious side effects which include retinal detachment among other things. Nyxol has the potential to take over the market from Vuity. Thirdly, the indication for night vision disturbances (NVD) adds value. Based on this alone there is good marketable value. Lastly, OCUP has another drug in the pipeline that has the potential to be a blockbuster. I'll save my thoughts on that for another time. So to answer your question, Robert, no we are not "gambling ". We are following the science. The revenues will come when the drug is approved and marketed. I believe that will happen in 2023.

Jeg vil ikke komme med flere updates, men svare om muligt, på eventuelle indlæg her,

God torsdag derude
MM



5/4 2023 08:40 Makingmoney 1111889



Ocuphire. Der er de seneste dage kommet 2 kursmål (høje) fra finanshuse. Dette glemmer markedet dog hurtigt er min erfaring. De har dog medført en pæn stigning de sidste dage. Der tales om at det er shortcovering, men det vil jeg mene er for tidligt da en godkendelse for NYXOL først tentativt kan komme i september.
Grunden til at jeg skriver er at jeg ikke har forstand på teknisk analyse. Jeg overvejer at tage min pæne gevinst, i håb om at kunne genkøbe lavere når den nuværende "eufori" har lagt sig. Måske er en af jer gået med i aktien, og kan hjælpe mig med at oplyse modstand/støtteområder på kort sigt (3-6) måneder?

God påske derude
MM



TRÅDOVERSIGT