Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Anavex Ny tråd feb. 2023 - Nyt Parkinsonforsøg i Australien!


110710 Tasso1 21/2 2023 12:57
25
Oversigt


Anavex 2-73 udvalgt blandt hundredevis af stoffer med størst potential i behandling af Parkinson!

https://www.anglicare.org.au/about-us/media-releases/new-anavex-trial-for-parkinson-s-disease-to-open-in-sydney/

Tidligere Anavex tråd https://www.proinvestor.com/boards/108268


Australian trial announcement.

"The Australian: HOME SCIENCE

World-first Australian trial offers Parkinson's hope. Richard Wyse is a world-leading authority on Parkinson's disease.

EXCLUSIVE
By NOAH YIM and NATASHA ROBINSON

8:22PM FEBRUARY 20, 2023

Australia will host a clinical trial for a drug that promises to fight Parkinson's disease as part of a global research effort to tackle the neurodegenerative disease that affects more than 215,000 people across the country.

Richard Wyse, the world authority on the disease, says the co-ordinated effort will bring "major change" to a field that has not produced a better drug than one discovered almost 50 years ago.

The trial drug, developed by US pharmaceutical company ­Anavex, is one of the therapies identified by a committee of experts as deserving prioritisation among hundreds others."

"Initial overseas results suggested the Anavex drug was a "meaningful step forward" for treating Parkinson's. Researchers hope it could slow the development of the disease within patients, compared to existing therapies that can only ease a patient's decline during otherwise unabated development of the disease.

The Australian trial will be a part of a series to combat Parkinson's disease that Dr Wyse, who chairs the expert committee as ­director of clinical development at UK charity Cure Parkinson's, says makes him "hugely encouraged".

"I think we're going to make a major impact in the neurodegeneration field over the next year or so," he said.

The late-stage clinical trial has been set up by non-profit philanthropy group Shake It Up, under its Catalyst program, which aims to accelerate the rollout of therapies to combat Parkinson's disease.

Shake It Up chief Vicki Miller said she hoped this would be the first of several drugs to be trialled in Australia."21/2 2023 19:44 Tasso1 11110720


21/2 2023 20:14 Budweis 7110721Er det ikke lidt underligt Anavex ikke benytter lejligheden og fortæller den gode nyhed?21/2 2023 20:40 Tasso1 11110722Anavex. I en nøddeskal - det er næsten mere normalen, at sådanne nyheder kommer frem fra alle andre end Anavex - en af de sidste ansættelser var ellers indenfor IR?

Kom til at se, at linket fra "anglicare" må være fra det afsluttede PDD fase 2 forsøg - beklager!
Det nye forsøg understøttet af bl.a. Shake I Up Fundation med 50 % - svarende lidt til det australske MJFF, burde dog være god nok!

Uprofessionelt af 7NEWS, at de fortæller at stoffet hedder Anavex og ikke 2-73!

Når der nu startes nyt forsøg op i Parkinson skulle man næsten tro, at man havde lidt kendskab til PDD OLE resultaterne - Anavex må på dette tidspunkt som minimum have en god ide om, at der er et vist grundlag for at udvikle casen på dette område - havde Anavex viden om et helt fejlet OLE forsøg, så ville man måske ikke være så begejstret i Australien?

Får evt. data fra PDD OLE en af de næste dage?21/2 2023 21:14 vestasfan 7110724Hvornår forventes det at data foreligger i forhold til Australien?21/2 2023 21:44 Solsen 10110725Missling sagde senest, at der nu snart kom gang i de forsøg, der længe har stået stand by.

Håber at dette forsøg er starten på en større udrulning af de påtænkte forsøg. Men umiddelbart synes jeg, at det ligner et initiativ fra Shake it up.

Mon ikke man afventer analyserne af AD fase 2b/3 forsøget således, at man bliver klog på Blarcamesines virkning på pts.

Der er heldigvis nogle der har skrevet til IR med krav om lidt PR.

De må dælme snart komme med noget !
21/2 2023 22:47 Solsen 10110726Hele 7 stk planlagte fase 3 forsøg fremgår af Anavex pipeline.

https://www.anavex.com/therapeutic-candidates

Det er stort og kan blive vildt.

Men vi skal se en eller anden form for cash indskud eller partneraftale inden de alle ruller.
21/2 2023 23:02 poppelkongen 6110727tænker efterhånden, for at blive ansat ved anavex skal man have als, for de glemmer tidt at fortælle om nyheder, eller hvor de har gemt deres data

ironi kan forekomme ti hi7/3 2023 10:44 Milito 2111126Stilheden er desværre ret passende. Havde Missling ikke hyret ind til IR?22/2 2023 06:40 Helge Larsen/PI-redaktør 6110735Pharma og biotek - opdatering fra debat og chat uge 8 Bavarian Nordic ' Novo Nordisk ' Genmab ' Zealand Pharma ' Scandinavian Medical Solutions ' Anavex
23/2 2023 15:17 Tasso1 12110786Anavex Udpegningen af 2-73 som stoffet med største potentiale i behandling af Parkinson.

Et nyt innovativt program for hurtigere at identificere og fremskynde adgangen til effektive nye behandlingsmuligheder i Parkinson - og ekspertgruppen, som har udpeget Blarcamesine/2-73, som 1. prioritet blandt hundredevis af andre stoffer, med største potentiale for en effektiv behandling i Parkinson.
Fase 3 forsøget bliver herudover for en stor del sponseret af bl.a. Shake It Up Fundation.(stifteren af SIUF har selv Parkinson og ejer af en robotfirma i AUS - for nogle år siden styrkede de deres samarbejde med MJFF i US evt. på baggrund af Anavex, hvor MJFF havde sponseret de første forsøg af 2-73 i Parkinson)
Et stærkt signal fra eksperter og ildsjæle, som sandsynligvis har haft adgang til flere information om effekten af 2-73, end os andre alm. aktionærer.

Meget underligt, at hverken Anavex eller US medier følger op på denne anerkendelse og blåstempling?
Forhåbentlig har Anavex bare travlt med en større strategi - at US medierne ikke reagerer illustrerer bare den boble US ofte befinder sig i - og især når det ikke kommer fra en BP!
Havde det været Biogen - så havde vi sikkert fået den med store armbevægelser!


https://shakeitup.org.au/research/catalyst-programme-velocity-cpv/

https://cureparkinsons.org.uk/research/our-research/ilct/ilctcommittee/23/2 2023 21:33 Boersboe 10110799Anavex

Jeg må indrømme, at jeg langsomt mister troen på at Anavex nogensinde bringer 2-73 frem til produktion. Der er larmende tavshed og har været det længe. På alle deres studier og planlagte studier. De viser lidt primary outcomes og så sker der ikke en dyt. Fraset alle spekulationerne om diverse; heriblandt at nogen ved mere end andre. Jeg håber ikke, at nogen ved mere end andre. I så fald bliver det svært at få noget publiceret medmindre de "nogen" er forfattere på den "kommende" peer review artikel. En artikel som også er blevet lovet så mange gange, at det efterhånden er svært at tro på den nogensinde kommer. Anavex er et firma... jeg kunne forstå det langsomme arbejde, hvis det drejede sig om en publikation ved et universitet.

Det eneste positive er, at australske læger/forskere tilsyneladende ved selvsyn har set en effekt af medicinen. For reelt gennemarbejdet statistisk bevis for det, har vi ikke fået endnu.

Nuvel, jeg venter og blander mig i mindre grad i alle de spekulationer, der foregår - for det er spekulationer og intet andet. Jeg er blot begyndt at undre mig - meget. Særligt fordi den smule videnskab som foreligger taler for 2-73, mens man intet hører og i øvrigt ikke er stillet andet end løse løfter i sigte - uden tidslinje! Det finder jeg usædvanligt.24/2 2023 00:29 Tasso1 11110814Anavex Medicare afviser Biogens Leqembi!!

Alzheimer Association (som efter min mening er i lommen på Biogen), havde presset på for at Leqembi blev dækket af Medicare - hvilket lige som Aduhelm nu blev afvist - tror dog ikke det stopper her - Biogen vil forsat presse på med alle midler, for at få de forskellige sundhedsforsikringer til at dække behandlingen!

https://www.cnbc.com/2023/02/23/medicare-rejects-alzheimer-association-request-on-coverage-for-treatments-like-leqembi.html?fbclid=IwAR2kAOsQgKeOt4VfORkswmixFnkZMA1D0QAh_uhPe5f2r_sFNLjmzbieBGc&mibextid=Zxz2cZ

Nej - Anavex får bestemt ikke mange point for fremdrift og kommunikation til os aktionærer - og endnu engang ikke griber chancen for at skabe en positiv fortælling af casen?
Det ændre dog ikke på, at mange forskellige, både interne og eksterne, eksperter ser et stort potentiale i casen og 2-73 - og alt andet lige må disse eksperter være tættere på noget viden, som vi andre endnu ikke har fået den fulde adgang til, før "brikkerne" er mere samlet.24/2 2023 01:54 6110815@Boersboe

Vi taler om fremtiden og tænker det er helt naturligt, at der indgår spekulationer i større eller mindre grad.

Skulle al investering(ssnak) være baseret på rene fakta, så blev der meget stille. Så jeg hilser spekulationer og særligt velovervejet spekulationer velkommen.

Så kan man som læser selv sortere i, hvad man gider læse og hvad man mener, der kan bidrage til ens egne spekulationer om fremtiden.

Tænker ikke der er nogen herinde, der alene investerer i fakta, uden en snert af spekulation om fremtidens resultater.24/2 2023 21:26 Boersboe 7110846Anavex
@LLi

Nu kender jeg ikke din eller den præcise definition af "aktiespekulation". Men i min bog - og her https://ordnet.dk/ddo/ordbog?query=aktiespekulation - er begrebet "aktiespekulation" negativt betonet. Når jeg skriver spekulation, henviser jeg til, at der aktuelt henvises til diverse nye/gamle populistiske nyhedsindslag, eksperter (én ikke beskyttet titel i øvrigt), mulig "email-kommunikation" med "IR fra Anavex" og øvrige kommentarer fra feks stocktwits. Heldigvis så er eksempelvis Tasso1 god til at gøre opmærksom på, når oplysninger skal tages med forbehold. Og det med god grund.

Ovenstående hører ikke under kategorien velovervejede spekulationer i min optik. Særligt ikke når det foregår så massivt som aktuelt. Det skyldes jo tavsheden fra Anavex, hvilket lader folks tanker og ideer løbe bananas.

Der er rigtig nok nogle folk tæt på Anavex og diverse forsøg, som melder om utrolige og/eller gode effekter af 2-73. Men det er ikke et ukendt fænomen, at de som arbejder intenst med et projekt også ønsker det bliver en succes. Det sker også inden for videnskaben. Så mister man nemt jordforbindelsen eller vender det blinde øje til et problem. Deraf er peer-review et særdeles vigtigt redskab, da der her kommer second opinions fra fagfolk, der ikke har noget at vinde eller tabe i sagen. De kritiske øjne er guld værd og kan blåstemple casen. Det mangler hos Anavex. Det ikke bare mangler, men de har lovet artikler i flere indikationer i relation til flere studier, som aldrig er kommet. Desuden er den fulde analyse af seneste AD studie ej heller kommet på gaden. Den analyse er angiveligt udført af et eksternt firma... hvor langsomt arbejder det analysefirma? I princippet må Anavex vel heller ikke holde data tilbage, hvis det for alvor har betydning for kursen. På den anden side er USA - og US børsen - indimellem jo en lidt fordækt forretning.

Nå, men LLi du har jo ganske ret. Selvfølgelig gælder det om at gætte på hvad fremtiden bringer. Investerer man på gammeldags maner, så forventer man jo, at selskabet vokser og gør god forretning over tid. De gæt kan man gøre på forskellige grundlag, og her pointerer jeg blot, at man aktuelt mangler et godt grundlag. Særligt fordi Anavex mangler kommunikation og mangler at overholde hvad de lover. Derimod flyder der med alle mulige spekulationer, som man så begynder at basere sin case på. Det er usundt efter min mening. Uanset hvor god man er til sin kildekritik, så slører det, det overordnede billede. Så jeg råber på besindighed - og en smule irritation over ledelsen hos Anavex :)25/2 2023 02:33 1110849Boersboe

Ja, besindighed er godt, at have med på vejen. Det er kildekritik også. Derfor mener jeg ikke, at man skal stoppe med sine spekulationer om fremtiden, men deltage aktivt i en sund debat, hvor meninger, nuancer og vurderinger deles.

Bemærker i øvrigt, at jeg ikke på noget tidspunkt skriver om "(aktie)spekulation", så jeg er lidt uforstående overfor dit indledende spørgsmål. Du har måske i farten sat lighedstegn mellem spekulationer om fremtiden og "aktiespekulation", som aktive investeringsstrategi? Desuagtet forklaringen, så har det skabt en forkert tangent, i forhold til mit indlæg, som alene omfatter debatten.24/2 2023 03:38 Kyed01 6110816Boersboe , jeg er ikke enig i dine betragtninger må jeg indrømme.
Der har været meget positivt over de sidste par år og de ansætter stille og roligt flere folk, en ovenikøbet fra FDA.

Er enig i at tavsheden er larmende og frustrerende for aktionærerne.

Jeg er ret sikker på at der sker meget bag lukkede døre som vi ikke ved noget om og kan kun spekulere om. Det er som du sagde kun spekulation som ingen rigtigt kan bruge til noget, vi vil meget gerne se noget konkret og helst snart!

Hvis jeg havde samme forbehold som dig ville jeg sælge kraftigt ud og kun beholde et frimærke men jeg har stadig en stor position (i forhold til min finansielle position) og beholder hvad jeg har.

Yderligere er der jo ikke noget AD medicin på marked som virkeligt virker, dyrt og Medicare vil ikke betale. Hvis Anavex 2-73 er bare lidt bedre burde det bane vejen for en godkendelse og meget tyder på at 2-73 er bedre, og i pileform, så nemt og billigt at tage.

Har lidt i SAVA, et frimærke, tror ikke på dem overhovet men venter på "breaking news" fra deres CEO, (han burde være brugt bilforhandler) og de bliver skudt af, swing trading.24/2 2023 10:37 Hyst 9110824Enig eller ikke, men Boersboe har vel en pointe i at papers ikke kommer som lovet.

Dette gør at man bliver lidt eftertænksom, hvad der egentlig foregår.

Det er vel ikke raketvidenskab at lave statistisk analyse på data, hvis man tager hensyn til dem der er modtagelig for produktet og dem er ikke er.
24/2 2023 10:42 6110826Så er det vel i høj grad sundt, at spekulere over hvad der foregår og være kritisk overfor udviklingen.24/2 2023 13:08 Kyed01 8110832@Hyst: Det har han da, ingen tvivl om det.

Jeg har da også før luftet mine egne frustrationer på tidligere tråde og solgt ca 20% af min beholdning.

Jeg har lært på den hårde måde at Biotech tager tid, meget lang tid og er nu mere aller mindre afklaret med det.

Nu er jeg også rimeligt tungt inde i NWBO, nogle investorer der har været med fra starten af deres fase 3 forsøg i hjerne kræft, 15 år og de hænger stadig på.
Paa trods af meget flot peer review i JAMA liger aktien stadig i 0.6-0.7$ området hvad mange er utroligt frustreret over.

Det viser i begge tilfælde at vi ikke ser de store kurs ændringer før en godkendelse er i hus, gode data er ikke nok!
Og hvad er gode data anyway? Det kommer helt an på hvem man spørger og hvilken metode der er brugt, det er sgu forvirrende nogle gange.

Jeg regner ikke med noget nyt af betydning fra Anavex før til sommer, måske i may.

Hvis Anavex kunne præsentere en partner, en af de tunge bio firmaer, vil raketten nok starte og shorterne må dække hvad der giver mere brændstof til raketten.
Ønske tænkning her på en fredag, ha-ha.24/2 2023 13:30 Fandel 4110834Det kunne være fantastisk med et partnerskab. Ganske enig i, at det ville starte raketten.24/2 2023 21:27 Boersboe 7110847@Kyed
Overvejer også at sælge ud. Som skrevet tidligere giver jeg det året ud, men med Anavex' hastighed så tror jeg efterhånden ssh er høj for at Anavex ikke ligger i mit depot 2024.25/2 2023 11:12 VærKritisk 4110852Du har en sund skepsis. En stor thumbs up for den.

Biotek er noget vanskeligt noget i almindelighed, amerikansk biotek i særdeleshed. Af samme grund har jeg kun et frimærke. Det frimærke beholder jeg, da belønningen utvivlsomt vil være ekstraordinær, hvis.......24/2 2023 23:21 TDT123 12110848Jeg har ved flere lejligheder nævnt dette, det er som om at målstregen hele tiden rykkes, det sidste brik mangler, og uger bliver til mdr/år.

Men jeg glemme ikke hvorfor jeg investeret her, og der er i min optik en reel chance, for at dette går hen og bliver en blockbuster.
Det et lille biotek selskab, med Big Risk Big reward, og som oftest når det hele ser mest sort ud, så kommer åbenbaringen.

#jeg holder den faste og swinger i 8$#

Jeg syntes efterhånden at de fleste, post/artikler/analyser mfl. er i den positive skål, og husker godt alle de negative artikler i 21-22, de er ligesom ikke eksisterende mere.

Ting target tid, og i bio target det ekstra lang tid, corona har nok gjort sit, til at det har taget rigtig, rigtig lang tid.

Vedr. Inst. Investor opkøb i avxl, nu har jeg brugt lidt tid på blackrock og Vang og nogle af de andre lømler, de små opstarts virksomheder de investere i, og som regel, som største investor, falder sjovt nok i kurs. Der er ved udlån af aktier, en skyhøj rente. Så god forretning at eje aktien, og i et uroligt market som nu, at tjene penge om det går op eller ned.

Så det ikke nødvendigvis positivt at inst. Investorer køber sig ind, jo hvis det var PFA - danske bank - Novo eller i den dur.

Mvh

Torben

Ps. Regnede faktisk med stigning efter AUS artiklen, men viser igen bare usikkerheden omkring vores lille anavex, og market generelt er ikke med usikker aktier.
27/2 2023 16:01 Helge Larsen/PI-redaktør 13110915Anavex sidst i dagens Millionærklub udsendelse

https://www.euroinvestor.dk/podcast/millionaerklubben-er-festen-forbi
27/2 2023 16:37 vestasfan 8110916Lækkert Helge..27/2 2023 18:50 Tasso1 8110919Anavex Det kom du godt fra Helge - også fint at du fik luftet din mening vedr. fedtfjernelsestilgangen!27/2 2023 21:23 Solsen 9110930Lidt om fedtfjernelsesteorien:
https://www.wsj.com/articles/amyloid-gains-converts-in-debate-over-alzheimers-treatments-52b68ee3?st=hybm9fjahtjtkjx&fbclid=IwAR2nL5oN0K--iaXuor2woLo0AsLCPxNkHZ4ARUqDRlkiqUohSoSACkQHKRw

Med afsluttende bemærkning:
" We may have reached the limit of what amyloid lowering can do," said Dr. Knopman. "We therefore need to be thinking about alternatives, such as treating people earlier, looking at combination therapies and really looking at alternative targets"27/2 2023 21:27 Solsen 9110931En helt ny overskrift jeg har fanget på "Endpoints"

Breaking: FDA neuroscience chief Billy Dunn, who led Aduhelm approval, will leave agency

Zachary Brennan
Senior Editor

The FDA's top neuroscience expert Billy Dunn, who was embroiled in controversy over his close ties with industry ahead of two key Alzheimer's drug approvals, has decided to leave the agency effective immediately, according to an internal email obtained by Endpoints News.

"Billy has decided to retire from the FDA and explore other opportunities while continuing his focus on improving the lives of patients with neurological diseases," Peter Stein, head of the Office of New Drugs, said in the email.

Flere hoveder burde rulle i den skandalesag !27/2 2023 21:52 Solsen 12110934Ser at Stockwits og Ihub var før på færde end mig :−)

Det ser nu bedre ud for Anavex. Hovedmanden bag skandalen om Aduhelm er væk fra fda og man vil nu se nærmere på Anavex m.fl. idet man må gå nye veje.

Fedtfjernelsesteorien har fejlet og har kostet mia af dollers og helt forblændet udviklingen af midler til at hjælpe de syge med Alzheimers mv.27/2 2023 22:24 Milito 6110936Jeg vil nu vente med at se en retning inden at jeg beslutter mig for om det har en positiv påvirkning for Anavex casen.
27/2 2023 22:31 Solsen 12110937Du vil ikke se noget i kursudviklingen. Shorterne styrer lige nu, men de vil kunne væltes med gode nyheder.

Der skulle komme data på shortandelen i dag.

For mig at se har vi den helt store shortsqueeze intakt - forudsat gode meddelelser fra Anavex !

Ved dårlige meddelelser vinder shorterne.

Men en oprydning i fda er for mig at se en fordel for Anavex. BigPharmas indflydelse har være alt for indgribende på beslutningerne. Objektiviteten er forhåbentlig tilbage.28/2 2023 04:40 Kyed01 9110944@Solsen,jeg er helt enig men er lidt bekymret over at FDA er styret af de tunge bio selskaber som kan ses på linket nedenunder, helt grotesk.
Okay gudskelov er der andre godkendelse agenturer and FDA.
Håber virkelig på at Anavex får en stor partner ind hurtigst mugligt, det vil hjælpe gevaldigt med at fremskynde processen og kursen vil også rykke godt nordpå. Jeg håber er de allerede er i forhandlinger om det, vil formode at de får adgang til alle data og kan drage deres egne konklusioner.

https://rumble.com/vv4rzt-fda-executive-officer-exposes-close-ties-between-agency-and-pharmaceutical-.html28/2 2023 17:55 lossen 7110963Tak for link om fedtfjernelse, men er det ikke en lidt misvisende betegnelse? Mig bekendt er amyloid et protein.28/2 2023 09:44 Helge Larsen/PI-redaktør 5110948Axsome says FDA wants to see more data in future filing for Alzheimer's agitation drug.

https://firstwordpharma.com/story/5710220?aid=571022028/2 2023 11:32 Makingmoney 8110950Axsome er en overset aktie her på sitet, ikke kun p.g.a det i artiklen omtalte. Kig på den, jer der læser dette. Med hensyn til højere krav generelt skulle FDA nok gribe fat i deres interne forhold ;−) først. Anavex må være godt stillet, de er da i hvert fald omhyggelige..... Kom nu Missling ! Jeg står og mangler et hus28/2 2023 12:14 Milito 5110951Jeg solgte mit indehav i Axsome for at positionere mig i Anavex, da jeg ikke forventede at den ville bevæge sig meget mere efter FDA godkendelsen af Auvelity sidste år. Desværre (for mig) er den steget lidt yderligere, men man skal huske på at forløbet for Axsome var ret rodet da FDA oprindeligt ikke kunne give en godkendelse i 21. Spørgsmålet er om dette har en indvirkning på deres udtalelse.28/2 2023 10:22 ProInvestorNEWS 6110949


9/3 2023 07:49 ProInvestorNEWS 4111180


9/3 2023 12:41 Kyed01 3111193Artikel i Seeking Alpha med titlen:

Anavex: Many Questions Answered, A Few Still Left, But Things Are Progressing Well.

https://seekingalpha.com/article/4585575-anavex-many-questions-answered-things-progressing-well#comments

Skrevet af nogle der kalder sig Avisol Capital Partners, en tidligere dyrlæge og en kræft læge (mennesker) og bliver fulgt af over 16.000 personer.

https://seekingalpha.com/author/avisol-capital-partners9/3 2023 13:12 Milito 2111196En masse fokus på RETT i artiklen og meget lidt på AD.9/3 2023 16:29 lkr 2111205Anavex

Spænende kursudvikling fra start i dag. Længe siden vi ikke er startet med en masse salg.

https://finance.yahoo.com/news/anavex-life-sciences-appoints-former-120000992.html9/3 2023 17:19 Tasso1 9111210Anavex Langt om længe en bekræftelse af ansættelsen af den nu 3. tidligere FDA ansat - Jin med 27 års hos FDA.

Lige en hilsen fra de norske pister.

"I'm honored to be joining Anavex and I am very much looking forward to helping guide the Company to secure access to better healthcare outcomes for families around the world," said Dr. Jin. "There is such a significant unmet medical need around the globe caused by Alzheimer's disease, Parkinson's disease, and neurodevelopmental diseases like Rett syndrome and Fragile X syndrome. Anavex has a cutting-edge technology that can make a great deal of difference to those patients. I believe I can make a substantial contribution at this very important time in the Company's transition towards commercialization."

Mere end 14 dage efter den seriøse investor fik kendskab til ansættelsen, fik Anavex taget sig sammen til at indvie resten af markedet med denne væsentlige tilgang - nu mangler de så bare lige også at fortælle om at 2-73 er særligt udvalgt i Australien til et nyt og delvis sponsoreret fase 3 forsøg i Parkinson!

- Nuvel, så tror Dr. Jin han kan bidrage til, at 2-73 kan komme på markedet og gøre en stor forskel for mange typer CNS patienter - som tidligere nævnt, havde Dr. Jin sikkert kunne få en langt større løncheck, hvis han havde valgt en BP fremfor lille Anavex!

Lilly: 1100 patienter, 4 1/2 år og millioner af $ spildt på endnu et ubrugeligt fedtfjernelsesforsøg!
SAVA: Endnu et "indsider" opkøb, der puster kunstig liv i aktien.
BIVI: Mit efterhånden store frimærke i AD viser positive takter, men er stadig flere år efter vores kære Anavex.

Ser mest frem til PDD OLE på den korte bane.

Ellers er tålmodighed bare forsat påkrævet!9/3 2023 18:03 Solsen 11111213Jeg læser det mere som en forfremmelse.

Han blev ansat 1. januar og nu forfremmet eller fået en titel.

Mon ikke han de sidste to måneder har vist sit værd mht analyse af ad-studiet. Han vil sikkert også fremstå som medforfatter til den peer review artikel vi venter på.

Anavex kender data nu og ville ikke sende denne pr, hvis det hele var noget skidt.

Hvis citatet i meddelelsen skal tages for gode vare, er vi på rette vej: Anavex has a cutting-edge technology that can make a great deal of difference to those patients. I believe I can make a substantial contribution at this very important time in the Company's transition towards commercialization.

Og som sædvanlig holdes aktien i et jerngreb.9/3 2023 19:23 Tasso1 8111221Anavex Ja dr. Jin har sikkert i den sidste tid haft mulighed for at se potentialet i 2-73 - og er ikke løbet skrigene væk efterfølgende.
Havde et andet, ikke i den grad shortet biotekselskab som Anavex, kunne præsenterer en tidligere højprofileret FDA ansat, så havde vi nok set en mere fair og retvisende afspejling i kursen!
De 22,6 % shortandele holder presset, så længe omsætningen/interessen for aktien ikke er større.10/3 2023 19:36 TDT123 2111252Desværre er vi klar med et nyt swing ( omkring de 8 ) god weekend alle sammen :)

Mvh

Torben

Ikke mange grønne stearinlys10/3 2023 19:40 TDT123 3111253Anavex i en nøddeskal
10/3 2023 20:17 Solsen 4111254Perfekt miljø til shortangreb i dag.

Data og kun data afgør den langsigtede kurs. I dag en tilfældig krusning.

Overvejer køb af flere.10/3 2023 20:28 TDT123 2111255Det kan være et godt suppleringstidspunkt, jeg holder mig dog til swinget i og omkring 8/ nu det vel 5 gang der skal herned.

Nordea investor er pt. Ude af drift eller et eller andet, kan ikke lave handel der, så må i Nordnet....

Mvh12/3 2023 17:02 Hyst 1111279


13/3 2023 00:00 TDT123 2111295Vi har Scilicon Valley Bank i US.... Ikke som LMB som startet finanskrisen i 2008 men nogle mener at som 16 største bank i US kan det kommer store skvulp på de finansielle markeder, efter de nu er blevet lukket, og der derfor er helt slukket, lad os håber de var nogle onde shorter :)

Mvh
13/3 2023 14:10 Tasso1 7111321Anavex Bekræftelse - ingen penge i SVB!!

FORM 8-K pr 10. marts 2023:

Anavex Life Sciences Corp., a Nevada Corporation (the "Company") confirms that it does not hold any deposits or securities or maintain any accounts at Silicon Valley Bank.


https://last10k.com/sec-filings/avxl/0001731122-23-000348.htm13/3 2023 16:25 TDT123 5111326Tasso1 Godt at vide...
Nu var mit indlæg mere omkring aktiemarket generelt, lad det ikke blive en dominoeffekt ! mon ikke nogle bliver ramt et eller andet sted i kæderne, så må man håber det kan inddæmmes til de få...

Når man tænker tilbage på corona-start og frem til nu, så er det nogle kedelige år vi har være vidne til krig Corona inflation prisstigninger, og nu har vi så måske Kina som også kan være med til endnu mere geopolitisk uro.

Det gode nyhed er, at vi ved alle, at på den anden siden af det hele, bliver det hele godt igen :)

Mvh15/3 2023 20:44 Tasso1 10111401Anavex Endnu en positiv artikel fra Motley Fool!

Wall Street Thinks This Small-Cap Stock Can Quadruple in Value

"it's hard not to understate the significance of Anavex 2-73 and what it could mean for the business. Approval of the treatment would not only give the company a source of revenue for years to come, but it could potentially make Anavex an appealing acquisition target"

The consensus analyst price target for Anavex is $41.80.

https://www.nasdaq.com/articles/wall-street-thinks-this-small-cap-stock-can-quadruple-in-value

Hurtigt overblik for den nye investor!

Anavex står nu til at have 38 ansatte og 5 nye jobopslag.
De styrker sig forsat på alle områder og ligner ikke nogen, som tvivler på at deres videnskab får succes i sidste ende.
Men der er godt nok stille omkring status på de forskellige processer - så indtil da minimal omsætning og en kurs, der stort set bare følger resten af markedet.
Sendte en mail om de ville kommenterer på det nye Parkinson forsøg i Australien - men som ofte Inge tilbagemelding - der må dog komme en PR, når forsøget påbegyndes.

Tålmodighed tålmodighed!16/3 2023 10:58 Tasso1 4111423Anavex Positiv Seeking Alpha artikel.

Buy Anavex For Its Likely Positive Alzheimer's Disease Data
Summary

The ANAVEX2-73-AD-004 trial was mostly positive.
A reputable journal article on the missing data would allay fears of a 'spin'.
If the company's lead drug candidate did slow functional decline due to AD compared to the placebo, FDA approval is almost assured.

https://www.stockilluminati.com/avxl/display.php?url=https%3a%2f%2fwww.stockilluminati.com%2favxl%2fsanews.html


Fuld tekst - hvis linket skulle fejle!

Buy Anavex For Its Likely Positive Alzheimer's Disease Data
Summary

The ANAVEX2-73-AD-004 trial was mostly positive.
A reputable journal article on the missing data would allay fears of a 'spin'.
If the company's lead drug candidate did slow functional decline due to AD compared to the placebo, FDA approval is almost assured.

Anavex Life Sciences Corp. (NASDAQ:AVXL) is a small (~$700 million market cap) clinical-stage biopharmaceutical company developing treatments for Alzheimer's disease ("AD"), Parkinson's disease ("PD"), Rett syndrome and other central nervous system diseases (Figure 1). In its February 7 quarterly report, Anavex listed the following key near term pipeline data updates:

AD: Full data ANAVEX2-73-AD-004: Potentially pivotal Phase 2b/3 clinical trial
PD dementia: Data of 48-week open label extension ("OLE") Phase 2 study
Publications: Several clinical publications involving blarcamesine, ANAVEX3-71 and Rett syndrome Burden of Illness study
Investors should be familiar with these catalyst events to build a complete picture of the two core programs and make informed decisions in the near-term (within 1-3 months).

Figure 1. Anavex Therapeutic Candidates

Anavex Therapeutic Candidates
Anavex Corporate Presentation

During December's Clinical Trials on Alzheimer's Disease (CTAD) Congress 2022, Anavex announced positive topline results from its Phase 2b/3 ANAVEX2-73-AD-004 trial of oral blarcamesine for the treatment of mild cognitive impairment and mild AD (collectively known as early AD). The company claimed that blarcamesine "met" the primary endpoints ("PEP") AD Assessment Scale-Cognitive subscale (ADAS-Cog) and AD Cooperative Study-Activities of Daily Living Scale (ADCS-ADL), as well as key secondary endpoint Clinical Dementia Rating-Sum of Boxes (CDR-SB). 'Met' typically means the results were statistically significant. A lot of information was shared (Table 1), yet actual results for ADCS-ADL were not.

Table 1. ANAVEX2-73-AD-004 Top Line Data

Placebo

Blarcamesine

Baseline Characteristics (Full Analysis Set),

mean (standard deviation)

170

338

Mini-Mental State Examination Score

23.11 (2.69)

23.57 (2.92)

ADAS-Cog

30.25 (8.93)

28.75 (8.67)

ADCS-ADL

66.48 (7.08)

66.72 (7.59)

CDR-SB

4.10 (1.76)

3.81 (1.73)

Intent-to-Treat ("ITT") Population,

mean (standard error)

ADAS-Cog, baseline

29.18 (0.61)

27.62 (0.5)

ADAS-Cog, Week 48

33.26 (0.98)

30.36 (0.83)

CDR-SB, baseline

4.11 (0.14)

3.78 (0.1)

CDR-SB, Week 48

5.61 (0.26)

4.89 (0.17)

Safety Population

161

301

Any treatment emergent adverse events (TEAE), n (%)

113 (70.2)

248 (82.4)

Serious TEAE, n (%)

15 (9.3)

47 (15.6)

Adverse Events ≥7.5%

Dizziness

9 (5.6)

76 (25.2)

Confusional State

4 (2.5)

40 (13.3)

Fall

16 (9.9)

21 (7.0)

Click to enlarge
After 48 weeks among randomized patients (the ITT population), blarcamesine significantly reduced cognitive decline compared to placebo as measured with ADAS-Cog by 45%; the treatment difference in mean score change of -1.85 points (p=0.033). Mean baseline scores for patients who took blarcamesine were 27.62, which worsened to 30.36 after 48 weeks of treatment, or an increase of 2.26 points, a correctly calculated figure according to Chief Executive Officer Christopher Missling. Blarcamesine also slowed decline of cognition and function assessed by the CDR-SB compared to placebo (-1.11 vs 1.52), a treatment difference of -0.42 points (p=0.040), representing 27% reduction.

Non-head-to-head trials aren't really comparable. That said, blarcamesine's ADAS-Cog scores appear in line (Table 2) with Biogen's (BIIB) Aduhelm and Leqembi (co-commercialed with Eisai (OTCPK:ESALY)), which received marketing authorization, and Eli Lilly and Company's (LLY) donanemab, which could've but was rejected on a technicality. However, blarcamesine can't be approved on the basis of ADAS-Cog alone, because according to the FDA's guidance document on AD, "An integrated scale that adequately and meaningfully assesses both daily function and cognitive effects in early AD patients is acceptable as a single primary efficacy outcome measure." ADAS-Cog only measures cognitive effects, not function.

Table 2. ADAS-Cog Endpoints in AD Trials of Approved and Approvable Drugs

Study

Approved dose

Study duration

n

Placebo

Difference

% Difference

p

EMERGE

Aduhelm 10 mg/kg every four weeks

78 weeks

547

5.16

-1.40

-27%

0.01

ENGAGE

Aduhelm 10 mg/kg every four weeks

78 weeks

555

5.14

-0.59

-11%

0.258

TRAILBLAZER-ALZ

donanemab

52 weeks

93

2.37

-0.84

-35%

donanemab

76 weeks

93

4.77

-1.86

-39%

lecanemab 201

Leqembi 10 mg/kg biweekly

79 weeks

398

4.90

-2.31

-47%

0.017

Clarity AD

Leqembi 10 mg/kg biweekly

18 months

859

5.58

-1.44

-26%

<0.001

Click to enlarge
CDR-SB is an acceptable PEP. Indeed, Aduhelm and Leqembi were controversially approved on the strength of their statistically significant 22% and 27% reduced declines, which were comparable to blarcamesine (Table 3). As discussed in the preceding article, investors should note that the absolute score differences compared to placebo demonstrated by Aduhelm, Leqembi, and blarcamesine on the CDR-SB scale that ranges from 0 to 18 were 0.39, 0.45 and 0.42 points, respectively, which cannot be detected by clinicians. These lackluster results led the Centers for Medicare and Medicaid Services ("CMS") to implement a National Coverage Determination (NCD) denying coverage of Aduhelm and future monoclonal antibodies targeted against amyloid (including donanemab), outside of clinical trials. CMS upheld its decision after Leqembi's approval under the rationale that "to provide coverage nationally, CMS is required to examine whether a medication is reasonable and necessary [emphasis supplied]. This standard differs from the criteria used by the FDA to assess whether medications are safe and effective." As Sigma-1 receptor agonist and muscarinic receptor modulator, blarcamesine is exempt from the NCD, for now. Nevertheless, the small molecule can't be approved for its CDR-SB performance either, since it was only a secondary endpoint in ANAVEX2-73-AD-004.

Table 3. CDR-SB Endpoints in AD Trials of Approved and Approvable Drugs

Study

Approved dose

Study duration

n

Placebo

Difference

% Difference

p

EMERGE

Aduhelm 10 mg/kg every four weeks

78 weeks

547

1.74

-0.39

-22%

0.012

ENGAGE

Aduhelm 10 mg/kg every four weeks

78 weeks

555

1.56

-0.03

-2%

0.833

TRAILBLAZER-ALZ

donanemab

52 weeks

93

1.21

-0.59

-49%

donanemab

76 weeks

93

1.58

-0.36

-23%

lecanemab 201

Leqembi 10 mg/kg biweekly

79 weeks

398

1.50

-0.40

-26%

0.125

Clarity AD

Leqembi 10 mg/kg biweekly

18 months

859

1.66

-0.45

-27%

<0.001

Click to enlarge
Financials and Takeaways
Anavex has one of the stronger cash positions among biotechs at $143.6 million with no debt. The latest quarterly burn was $13 million, comprising general and administrative expenses of $3.3 million and larger research and development expenses of $12.1 million, slightly offset by grants and tax incentive credits. Even if the company does initiate 4 clinical trials as planned, their funds should be sufficient for at least 12 months as forecast. Therefore, any price near-term movement will be mainly due to clinical developments. An article on the Phase 1 study of ANAVEX 3-71 in healthy volunteers probably won't move the needle at this time, but a confirmation from the OLE of the Phase 2 which demonstrated proof-of-concept in PD dementia could, depending on endpoints presented. But really, the company's future boils down to one critical catalyst.

Publication in a peer-reviewed journal of the full ANAVEX2-73-AD-004 data is much awaited in the AD world. To say that ADCS-ADL is crucial is an understatement. A trial with two PEPs needs statistical significance on both to be positive, so anything short of p<0.05 in the ITT population would demote the trial from "pivotal" to "supporting". A dose-dependent reaction would be nice but not necessary. Aside from this co-PEP uncertainty, any not yet reported serious safety issue is another risk. Overall, it is more likely than not that ADCS-ADL is indeed positive and not fudged by management, making Anavex a Buy. Traders looking to hedge should probably look further ahead in the option chain to at least July 21 at the earliest and straddle the most popular $10 strike. Prices are unlikely to stay at that level no matter which direction the data flows.17/3 2023 01:23 Tasso1 9111447Anavex Vellykket konsortiesamarbejde - Pubmed udgivelse!

I et bredt samarbejde mellem nedenstående selskaber, har man forsøgt at finde et smart og effektivt værktøj til at måle og diagnosticerer - i dette forsøg patienter med skizofreni og sammenlignet med raske patienter.
Hertil har man anvendt et værktøj fra Cognision, der måler hjernebølge/frekvens. (Tænkes dog anvendt til en bred vifte af indikationer indenfor CNS)
Dette værktøj med sensorer sættes på patientens hoved og kan tilsluttes til en pc, hvor eksperter så online kan tilgå målingerne i realtime - f.eks i US eller Australien.
Der kræves således ingen særlig specialist fysisk ved patienten - i princippet kunne man gå til sin praktiserende læge og få monitoreret ens hjerne af en specialist på den anden side af jorden.
Det ser ud til, at forsøget har været meget vellykket, da man tydelig kan se forskel på de værdier man får fra patienterne med skizofreni og raske patienter.
Værktøjet ville kunne hjælpe at stille en diagnose og også kunne vise om en evt. løbende medicinering har en effekt.

Anavex var det selskab, som afprøvede dette værktøj fra Cognision i test fasen og som senere blev godkendt af FDA, som et valid diagnoseværktøj - dette er nok årsagen til, at Anavex som det eneste selskab med praktisk anvendelse af værktøjet, blev en del af konsortiet med iøvrigt flere BPer.
Anavex afsluttede sidste år et vellykket fase 2 forsøg i patienter med skizofreni med anvendelsen af dette værktøj. De anvender det ligeledes, som jeg erindre, i flere af de øvrige forsøg i AD og RETT.
Samarbejdet i konsortiet kan nemt tænkes at forsætte på andre områder med Anavex og en eller flere af de øvrige selskaber - Merck og Takeda kunne f.eks. være et godt bud i forbindelse med Alzheimer og 2-73?

Device: Event-Related Potentials (ERP) and Electroencephalogram (EEG) testing with the COGNISION® System

Novartis
Alkermes, Inc.
Anavex Life Sciences Corp.
Merck Sharp & Dohme LLC
Takeda
Sage Therapeutics
H. Lundbeck A/S
Astellas Pharma Inc
Apex Innovative Sciences
Columbia University
COGNISION

https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04025502?term=anavex&draw=3&rank=12

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/36921403/21/3 2023 11:02 TDT123 2111566Her keder man sig aldrig, nu er jævndøgn passeret
Kom så anavex
22/3 2023 22:20 Trader17 5111612Godaften

Er der slet ingen der har en kommentar til dette ?
Synes der er larmende stilhed fra Anavex's side
siden de kom med data i starten af 2022...?
https://finance.yahoo.com/news/acadia-acad-gets-fda-approval-141902109.html22/3 2023 22:28 Solsen 10111613Anavex afventer data fra fase 3 i rett i børn (Excellence) før de gør mere i den indikation.

Acandias godkendelse kom ikke uventet. Deres produkt giver ubehagelige bivirkninger - diarre. Derfor burde blarcamesine relativt let kunne tage konkurrencen op.

Data fra Anavex først i H223.

Vi afventer partneraftale eller peer review artikel i AD.

Kursen lige nu er ligegyldig. Det er data der er afgørende.22/3 2023 22:43 Trader17 4111614Ok, det giver mening.
Ja tålmodighed må vi væbne os med.
Håber på en god partneraftale med en stor spiller, så vi måske kan få speedet tingene lidt op.

Tak for altid god info og svar Solsen.23/3 2023 00:34 Tasso1 12111616Anavex Udover at 2-73 ikke har de bivirkninger som ACADs pille i RETT, så var data fra Anavexs 2 forsøg i voksne piger umiddelbar bedre på alle punkter, selvom ACAD havde børn i deres forsøg.
Anavex har derfor store forventninger til fase 2/3 forsøget i piger fra 5-18 år, idet Anavex mener, at effekten af 2-73 er større jo tidligere en behandling påbegyndes - giver god og logisk mening i nok langt de fleste indikationer - det er nemmere at give en effektiv behandling jo mindre skadet og fremskreden en sygdom er.
Giver også god mening at afvente børneforsøget, idet det kun er denne der giver mulighed for tildeling af en værdifuld voucher, hvis man får en markedsgodkendelse i RETT for børn først.

PDD OLE ( alle patienter får 2-73) forsøget med 132 patienter i 48 uger blev afsluttet for 8 mdr. siden her den 1. April 2023.
Havde derfor et spinkelt håb om, at Anavex kunne præsenterer resultaterne herfra på næste større AD/PD konference i Sverige her den 28. Marts - 1. April.
Flere andre konkurrenter som BIVI og ANVS præsenterer her - BIVI med et mindre PD fase 2 forsøg, som blev afsluttet for 5 mdr. siden.
Bare data er gode er det dog underordnet, hvor og hvor hurtig de bliver præsenteret.
Anavex havde en 50 min. præsentation i et børneorganisations regi her den 14. marts - men denne blev ikke annonceret og efterfølgende er der heller ikke kommet noget om indholdet frem - angiveligt fordi der blev præsenteret data, som endnu ikke er blevet officielt annonceret?
Det var jo også i Australien, hvor 2-73 som tidligere skrevet, af en national ekspertgruppe var blevet udpeget til opstart af et nyt fase 3 forsøg, blandt hundredevis af andre, som det med største potentiale til behandling af Parkinson - heller ikke her har vi fået nogen kommentar fra Anavex?
Men Australien er det sted, hvor Anavex fra starten har og har haft sin største disponering (forsøg i både AD, PD og RETT) og nok også her, hvor de har haft det tætteste samarbejde med myndighederne - så måske har Anavex også en anden dagsorden med sit besøg i Australien på dette tidspunkt.
Tror stadig på en eller anden form for markedsgodkendelse i Australien, før det sker i andre lande.

Måske den sidste tilkommende tidligere FDA medarbejder, skal hjælpe med det sidste stykke over målstregen?

Uanset så er det ikke konkurser i div. banker eller den øvrige verdens/markedssituation, der har indflydelse på, om 2-73 har et potentiale for at kunne behandle div. CNS indikationer - alene data tæller i sidste ende!23/3 2023 07:35 Fandel 4111619Tak for en rigtig fin og overskuelig "gennemgang" Tasso1. Enig det er kun data der tæller.23/3 2023 08:17 Milito 4111622Godt skrevet Tasso, men som altid med en del spørgsmålstegn ift. status og deraf manglende kommunikation fra Anavex. Det bedste der vel efterhånden kunne ske var at få en ny og mere erfarende CEO ind for at nå den resterende del af rejsen. Lige nu er vi igen efterladt på togperronen, hvor vi så kan spejde ud i det fjerne.23/3 2023 18:05 TDT123 4111630Ja, det vel lidt utroligt, så lidt tillid der er til anavex, den er vel en af de få aktier der ender i rød på dagen (gæt)

Jeg er så afventende som man vel kan blive :) jeg afventer stadigvæk opfølgning på data fremlagt på CTAD sidste år, det muligt det åbentbart skal tage hele 2023 af adskille de fremlagte data ;)

Jamen vi venter da bare lidt mere


Mvh


25/3 2023 01:20 Tasso1 13111665Anavex Evt. Præsentation af 2-73 den 31. Marts???

https://adpd.kenes.com/?utm_source=google&utm_medium=search&utm_campaign=registration&gclid=Cj0KCQjw8e-gBhD0ARIsAJiDsaVzI0cOdlRkpGfbqqrIRfAvKHtu99dPM4COrdfcwqgFNvXESJ5moDwaAoECEALw_wcB

Jeffrey Cummings Anavex scientific advisor annoncerer en præsentation af et molekyle/pipeline med:

"Tremendous advances of small molecules directed at disease modification"Vi ved ikke om det er Anavex og 2-73 han tænkt sig at præsenterer, men i og med at han er tilknyttet Anavex som rådgiver, så er det bestemt en god mulighed.
Jeffrey Cummings er et anerkendt navn inde for CNS og Alzheimer og fungerer sikkert som rådgiver hos andre selskaber også - hvis det er Anavex og 2-73 han hentyder til i videoen, så må der komme en PR. fra Anavex i starten af næste uge!

Ville være rigtig godt med en præsentation fra en anerkendt kapacitet til afveksling fra vores kære tavs CEO.

Vi må se - Anavex kan næsten kun overraske på formidlingsfronten!!25/3 2023 10:01 vestasfan 5111671Enig, nu må de også snart have tygget sig igennem data fra 1. december og give os andre noget mere håndgribeligt.28/3 2023 09:25 klemmensen 8111707Mens vi venter på nyt fra Anavex, har jeg funde denne artikkel fra Ingeniørens nyhedsarkiv om AI software til vurdering bla. Alzheimer medicin. Det er et spritnyt samarbejde ml. Aarhus universitet, DTU og en privat aktør Bioneer. Artiklen ligger bag en betalingsvæk, så jeg har klippet den ind her:
****
AI-værktøj skal analysere 3D-billeder for at vurdere medicin til Alzheimers-patienter

Effektive lægemidler skal udvikles med hjælp fra kunstig intelligens, som kan fortolke komplekse data og teste behandlingsmetoder.

Søren Rosenberg Pedersen, Freelancejournalist

Fremtidens medicin og behandlingsmetoder kommer til at blive udviklet med hjælp fra kunstig intelligens. I hvert fald hvis det står til folkene bag et nyt dataanalyseprojekt på Alexandra Instituttet.
Projektet er et samarbejde mellem Alexandra Instituttet, life science-virksomheden Bioneer A/S og Danmarks Tekniske Universitet, og formålet er at lade AI-værktøjer finde nye metoder til behandling af blandt andet kræft og Alzheimers.
Helt konkret skal den kunstige intelligens foretage effektive billedanalyser af for eksempel celler, som normalt tager meget tid og regnekraft at fortolke.
AI'en skal altså gøre det, den er bedst til: Analysere og fortolke komplekse data. Den skal hjælpe med for eksempel at sortere i data for at kortlægge en sygdom. Herfra kan det testes, hvilken medicin, der giver det bedste resultat.
Det skal være nemmere at arbejde i 3D
Projektet er i sin startfase, og lige nu testes AI-værktøjerne af på to cases inden for præklinisk udvikling, hvor det undersøges, hvilken type medicin, der giver den bedste behandling. Om de to cases udtaler Principal Scientist hos Bioneer A/S, Kim Holmstrøm, i en pressemeddelelse:
»I begge tilfælde kan vi tage billeder (både i 2D og 3D) af, hvordan cellerne ser ud før og efter, vi har påvirket dem med forskellige stoffer. Vi kan dermed måle, om vores cellemodeller er blevet påvirket ved for eksempel at slå cancercellerne ihjel. Disse tidlige prækliniske tests kan bruges til at snævre feltet ind i forhold til, hvilke lægemiddelkandidater det er værd at gå videre med i udviklingen.«
I takt med teknologien inden for scannere og mikroskoper bliver mere avanceret, og detaljegraden i billeddata bliver mere kompleks, så bliver datamængden også større. Fordi datamængden i dag er stor, så vil mange forskere ofte kun udvælge små mængder data, som de analyser i 2D.
Det giver derfor ikke et helhedsbillede af en kompleks lidelse som Alzheimers. Her vil det være mere effektivt at arbejde med billeddata i 3D for at undersøge, hvordan noget bestemt medicin påvirker en patientgruppe med Alzheimers.
I den tredje dimension kan afgørende data gemme sig, som kan give en mere effektiv behandling til patientgruppen, fortæller afdelingsleder i Visual Computing Lab ved Alexandra Instituttet, Kristian Tølbøl Rasmussen.
»Lige så snart man får den tredje dimension med, så er der volumedata frem for bare flade billeder i 2D. Arbejder man med databilleder i 2D, så mister man også en masse information, der kunne gemme sig i den tredje dimension, «fortæller Kristian Tølbøl Rasmussen og uddyber:
»Det betyder konkret, at du får vist en 3D-model på computerskærmen i meget høj opløsning. Den kan du rotere og se fra forskellige vinkler. Du kan dykke ind og se, hvad der er inde i for eksempel væv, og få de ting, du leder efter til at fremstå tydelige, mens de ting, der ikke er så vigtige, ryger lidt mere i baggrunden.«
Lærenem og alsidig AI
Den data, som den kunstige intelligens skal arbejde med, kan både være lukket data fra en enkelt patient, men den kan også sættes op til at trække data fra store databaser for at finde ligheder og forskelle i eksempelvis cellers reaktioner på forskellige typer medicin på tværs af institutioner.
Fordi den udviklede AI er tænkt som et generelt værktøj, så vil den træne med forskellige typer data alt efter det konkrete projekt, fortæller Kristian Tølbøl Rasmussen:
»Med vores kunstige intelligens går vi i retning af generelle analyser, som kan gøre gavn i mange forskellige kontekster og for mange forskellige mennesker. Derfor er den god til for eksempel at søge efter ligheder.
Den består af et neuralt netværk, der er god til at sammenligne og identificere, hvilke elementer der ser ens ud. Den kan så hurtigt finde lignende elementer på tværs af store datasæt.«
Den kunstige intelligens kan med andre ord hurtigt analysere sig frem til relevant data i store datamængder, som det før har været for uoverskueligt for mennesker og almindelige computere at gøre.
Ved at skabe et overskueligt databillede i 3D kan forskere finde frem til for eksempel den bedste kræftbehandling. Med andre ord kan AI'en foretage analyser, som det før ikke har været realistisk at foretage, forklarer Kristian Tølbøl Rasmussen.
Udviklingsholdet forventer, at en tidlig udgave af AI-værktøjet vil være klar til at sende på markedet kommercielt i løbet af 2023.
I den periode skal teknologien testes af, for at finde ud af, hvad der skal forbedres. I første omgang er værktøjet målrettet forskningsmiljøet inden for sundhedsområdet.
28/3 2023 09:33 Fandel 3111708Det lyder da mega spændende. Så kan man måske om ikke så længe, sortere den medicin fra, som man hurtigere kan vurdere ikke har nogen gavnlig effekt...30/3 2023 13:28 LTB1979 12111751


30/3 2023 14:48 Fandel 8111753Det er fantastiske resultater, som jeg tror helt klart viser, hvad vi kan forvente os fremover.
Kommer der så lige en præsentation i morgen af Jeffrey Cummings om Anavex (Alzheimer), så bliver det en super weekend...30/3 2023 15:09 Tasso1 11111755Anavex Planlagt et 6. mdrs. PD-forsøg.

2-73 har potentialet til at bremse og reverserer symptomer i Parkinson!!!

Forbedring i de primære og sekundære endpoints, som også bliver anvendt i det kommende fase 3 forsøg på 6 mdr. - dette må være forsøget man henviste til, hvor 2-73 var blevet udvalgt af en Parkinson ekspertgruppe i Australien (blandt hundredvis af andre stoffer/medikamenter - dvs. at disse givet vis har haft kendskab til de overordnede resultater fra OLE-forsøget)

Dette må alt andet lige mindske investeringsrisikoen i Anavex og underbygger samtidig casen for, at de kommende Peer reviewet resultater for AD fase 2/3 forsøget sandsynligvis også holder vand!
Dette må også kunne øge muligheden for kommende partnerskab/aftale med BP!


The two endpoints, MDS-UPDRS Part II + III and Clinical Global Impression - Improvement (CGI-I) measured in this study are the planned primary and key secondary endpoints in Anavex's forthcoming pivotal 6-month Parkinson's disease study.


"It is encouraging that the patients' clinical symptoms consistently improved longitudinally over time during the extension phase under active ANAVEX®2-73 treatment," said Christopher U Missling, PhD, President & CEO of Anavex. "This data suggests ANAVEX®2-73's potential capability to slow and potentially reverse the life altering symptoms of Parkinson's disease, an urgent unmet global need."

https://www.anavex.com/post/anavex-2-73-blarcamesine-shows-clinical-benefit-in-long-term-48week-phase-2-extension-study-in-pdd30/3 2023 17:08 Solsen 7111757Endnu et søm i kisten til shorterne.

Parkinson er indtil nu kun kendt for at gå en vej. Pts bliver dårligere og dårligere.

Meddelelsen nævner, at det for første gang er set at pts har kliniske forbedringer over tid i behandling med Blarcamesine.

De her data druknes igen af shorterne. Men det bliver ikke ved !30/3 2023 17:16 Tasso1 7111760Anavex JonesTrading gentager kursmål 58 $

Ja shorterne har stadig stor magt over tingene.
Analyse af OLE fra anerkendt side eller opstart af fase 3 i Australien med en udtales fra den nævnte ekspertgruppe, som har udpeget netop 2-73 ville måske hjælpe lidt.

https://www.tipranks.com/news/blurbs/anavex-life-sciences-avxl-gets-a-buy-from-jonestrading-330/3 2023 17:39 Kyed01 4111762Kan nogen her forklare mig hvorfor der kun var n33 i open label extension forsøget?

Der var 132 i fase2 forsøget, så kun ca 25% valgte (eller fik lov) at fortsætte hvis jeg har mine facts korrekt?

Jeg er ikke imponeret over dette og heller ikke Misslings tavshed over dette, nu kommer det så for dagens lys ca 2 år efter.
30/3 2023 17:48 Solsen 8111763Mon ikke covid-19 har væsentlig årsag. Læs det sidste i meddelelsen.

Det er stadig stort, at nogen Parkinson pts opnår forbedring med behandling.

Tror firmaet har opgivet at slås imod shortere og FUD folket.

En dag når partneraftalen kommer i hus er de doomed.30/3 2023 17:54 Kyed01 4111764Der er for meget der bliver "fejet under gulvtæppet" med ham Missling og ingen for lov til at stille nær gående spørgsmål når der er en konference!!

For en del år siden havde Missling aktionær møder med alle som havde lyst og de kunne spørge om det de ville men nu er han for det meste tavs!

Heller ingen data fra ADD!

Jeg er ikke så positiv som jeg har været må jeg indrømme, der er for mange ukendte faktorer.

Jeg håber dog at det er fordi de er i kontakt med nogle store bio selskaber om partnerskab men ved sgu snart ikke hvad jeg skal tro.30/3 2023 18:09 Solsen 5111766Hvis du f.eks. tror de frasorterer pts, der ikke viser effekt, har du ikke tiltro til firmaet.

Så er det bare at sælge.31/3 2023 08:11 Makingmoney 4111775Anavex vær opmærksom på Jesse"s indslag i FB gruppen.31/3 2023 09:19 Steen# 4111779Vil du afsløre lidt for os der ikke er på Facebook? God weekend :−)31/3 2023 09:28 Makingmoney 6111780Steen, link her. Tænker alle kan tilgå hans flotte arbejde https://www.sotcanalytics.com/update-compendium-2023#h.4dn9aj95itx031/3 2023 13:08 Milito 5111784"Finally, while we are pleased with today's data outcome, we drafted an email to Anavex to express perturbation over the companies willingness to keep investors abreast of important developments in their clinical trials. Specifically, we are displeased that the company did not relay to investors earlier that most PDD patients were unable to continue in the OLE. Additionally, we felt that this data - while preliminary, was incomplete and partially unclear - and we expect better communication (especially if written) at this stage in development."

Det er jo absurd at en enkel menig mand gennem hans skriverier formår at (formodentlig) tegne et korrekt billede blot fordi, at Anavex endnu engang er ganske tavse.

Tavsheden gør at man automatisk tænker at der må være ugler i mosen. Så kan man vælge at tillægge en stor værdi i de skriverier som forekommer fra hobbyentusiaster, men det ændrer ikke på den amatøragtige PR indsats fra Anavex.31/3 2023 17:49 Tasso1 8111791Anavex PDD OLE har været udfordret ad COVID-19!

Efter det fantastiske fase 2 forsøg i PDD på 14 uger med 132 patienter, ser det ud til, at der pga. af COVID har været en pause på hele 41 uger, før OLE forsøget blev sat i gang!
Både i Spanien og Australien måtte man ikke en gang forlade huset, medmindre man skulle købe mad og andre kun meget nødvendig ting.
Dette kan vi nu se, at have haft en voldsom indvirkning på indrulningen og fastholdelsen af OLE patienterne.
Selv med de tilbageværende mindre antal patienter har man dog stadig set et klart signal på effekt af 2-73.
I perioden med den tvungne pause på 41 uger, så man en tydelig forværring i patienterne.
Da man genoptog medicineringen med 2-73 (stadig under skrappe Corona restriktioner), så man til gængæld en lige så stor positiv effekt i patienterne!
Dette er et stykke fra det udfald, som vi havde håbet på, hvor største del af patienterne forhåbentlig havde gennemført alle 48 uger og med en effekt svarende til det vi så fra PDD fase 2 forsøget på den høje dosis på 50 mg.

Dette er dog stadig et relativt stærkt signal for, at 2-73 har en meget positiv effekt på patienterne - og samtidig viser, at 2-73 skal indtages dagligt i mange år frem for at bibeholde effekten - dvs. set fra et medicinalselskabs synspunkt et ønskescenarie, med fortløbende salg.
Signalet fra OLE er også stærkt nok til, at en ekspertgruppe, som tidligere beskrevet, har udvalgt 2-73 som et af de bedste bud på en effektiv behandling i Parkinson.
Det nye fase 3 forsøg får en varighed på 6 mdr. - de nærmere forhold og finansieringen bliver nok uddybet inden forsøget opstartes.

Jeffrey Cummings går på her kl. 17.35-17.50 DK-tid på AD/PD i Sverige - spændende om Anavex rådgiveren har noget vedr. 2-73 og Alzheimer.

HC Wainright har pr. 31. marts 2023 øget kursmålet fra 50 til 54 $.
Anavex JonesTrading gentager kursmål 58 $
https://www.marketbeat.com/stocks/NASDAQ/AVXL/price-target/

31/3 2023 18:05 Tasso1 7111792Anavex. Parkinson News Today - positiv artikel!

Uddyber ovenstående.

https://parkinsonsnewstoday.com/news/long-term-anavex-2-73-reduced-parkinsons-dementia-symptoms/31/3 2023 18:44 Milito 2111795Havde Jeffrey Cummings noget at sige?3/4 2023 10:07 Tasso1 6111834Anavex. OLE resultatet er nået til Australien.

Shake It Up Org. har tidligere været ude og annoncerer, at de betaler 50 % af Anavex`s næste Parkinson forsøg (fase 3).
SIUO er en pendant og samarbejder med MJFF og stiftet af en virksomhedsejer (robotteknologi) i Australien, der selv er ramt af Parkinson.

Selvom Anavex og OLE har været meget hårdt ramt af COVID-19, har nu 4 analytiker reageret positivt på resultaterne efterfølgende med kursmål fra 40 - 58$. SIOU fremhæver især signalet på en fremgang hos patienterne, efter de genoptog medicineringen med 2-73 efter pausen på 41 uger pga. COVID-19.
På den statslige database over div. forsøg, har der hele tiden været angivet et uændret antal patienter på 132 patienter i OLE forsøget - selvom Anavex kun havde formået at genoptage OLE forsøget med 33 patienter pga. COVID-19.
Dette har Anavex haft flere muligheder for at meddele markedet, men valgte at udlade.
Tro nok de fleste havde haft en forståelse for omstændighederne, men afspejler dog ledelsens forsatte dårlige kommunikation til os aktionærer.
OLE forsøget havde til formål at illustrere en langtidseffekt af 2-73 og pga. COVID-19, fik man nu også set, at effekten genskabes, når patienter genoptager behandlingen, efter at været faldet tilbage i løbet af den tvungne pause på 41 uger.
Der skulle køres et fase 3 forsøg uanset - spørgsmålet er så om det lave antal patienter har givet tilstrækkelig viden/signal til at sammensætte protokollen for dette nye fase 3 forsøg.
Ekspertgruppen i Australien mener det åbenbart og analytiker har også tolket signalet positivt.
Der planlægges derfor et 6 mdrs. forsøg.

Største og næste milepæle er Peer Reviewet fra AD fase 2/3 - her er de første 4 mdr. nu gået siden præsentation på CTAD - så alt mellem 1-4 mdr. endnu.
RETT Excellence forsøget på 14 uger blev meldt færdig indrullet den 2. Februar 2023 - dvs. må være afsluttet midt/slut maj og så min. 3 mdrs. evaluering.
Vi har stadig mulighed for annoncering af opstart af div. varslede nye forsøg, samt evt. samarbejdsaftaler mm.

Ting tager bare meget længere tid end forventet og COVID-19 har ikke gjort det nemmere.

https://shakeitup.org.au/new-treatment-shows-clinical-benefit-in-patients-parkinsons-disease-dementia/3/4 2023 10:15 Milito 5111836" Største og næste milepæle er Peer Reviewet fra AD fase 2/3 - her er de første 4 mdr. nu gået siden præsentation på CTAD - så alt mellem 1-4 mdr. endnu."

Har Missling kommunikeret en deadline ud?3/4 2023 10:43 Tasso1 10111838Anavex Peer Reviewet evalueres af 3. Part.

Da det er en 3. part, der evaluerer data fra AD fase 2/3, inden det publiceres i et tidsskrift, har Missling nok ikke mulighed for at udmelde en deadline - men det tager forholdsvis lang tid. Typisk er der en løbende dialog mellem selskabet og 3. Part, inden det færdige resultat udgives.
Tidsskriftet skal også blåstemple om de kan stå inde for/have tillid til resultaterne, inden de vil udgive Peer Reviewet.

Har ikke kunnet finde noget fra Jeffrey Cummings - havde der dog været noget væsentlig nyt vedr. 2-73, så skulle der have været udsendt en PR.

Det positive, når vi kigger tilbage trods div. udfordringer er, at alt omkring RETT har været positivt og at det er lykkes at indrulle flere patienter end nødvendig til det vigtige Excellence forsøg i børn.
Samtidig blev AD fase 2/3 forsøget også gennemført, uden et relativt stort frafald - trods COVID-19.

Jeg bibeholder min størrelse af investering i Anavex, men øger ikke min position - der skal komme mere klarhed og skred i tingene, før sådanne overvejelser.
Afventer også evt. nyt i forbindelse med den årlige generalforsamling, som typisk afholdes her i april/start maj.3/4 2023 14:44 Milito 3111842Jeg har stor respekt for den tid som du ligger for Anavex, men desværre er mange af tingene jo formodninger fordi, at Anavex selv er fuldstændig stumme.

Hvor lang tid tager det normalt/traditionelt set med tredje part og et Peer review? Er der nogle der kan byde ind her af erfaring.4/4 2023 20:53 vestasfan 6111874Snart under 8 dollar, jeg fatter ikke at alle disse positive data mv., bliver oversat til det her. Det her kan fandme ikke kun tilskrives US biotek. Min største positioner er Fingerprint cards og Anavex, det kan en beostær eller en han chimpanse i Københavns Zoo gøre bedre..5/4 2023 03:27 Kyed01 5111881Dygtige Trainguy1 på Stocktwist har kontakted Anavex presse officer som følger:

Trainguy1
6:37 AM
$AVXL I sent several questions to Anavex IR requesting details about clinical trials. They declined to respond, but finished their reply with the following blurb, which provides optimism for Q2.

"We are working on a number of initiatives, including updating the powerpoint and releasing additional press releases, but at this time we have no further comment."5/4 2023 03:44 Kyed01 61118825 af bestyrelse medlemmerne har fået tildelt muglighed for at købe aktie "options" i slutning af march måned.
50.000 stk til 8.57$ per person.

De kan så købe de aktier imellem 31/3-2024 og senest 31/3-2033 til 8.57$ uanset hvad prisen er på market.

Ikke en dårlig ting at have i sin kontrakt, isaer ikke hvis Anavex bliver godkendt i en eller flere indikatorer.

Det hjælper nok meget på at de mennesker bliver i firmaet HVIS de tror på casen og arbejder hårdt, en gulerod foran næsen om man vil.

https://www.sec.gov/Archives/edgar/data/1314052/000173112223000585/xslF345X04/ownership.xml5/4 2023 08:18 Tasso1 7111885Anavex. Generalforsamling den 23. maj 2023 - med fremmøde.

https://quantisnow.com/insight/4297425

Disse optioner er ikke meget værd, sålænge aktiekursen er på nuværende niveau og under 8,57 $.
Måske de ville have foretrukket kolde $, hvis fremtiden så dårlig ud?
Stemningen og spørgsmålene ved den kommende GF, bliver ulige mere positive med evt. gode nyheder før - de seneste år har han kunnet "gemme" sig bag en skærm og mere eller mindre sorterer i de evt. kritiske spørgsmål.
Vi må se hvor "kold i r...." Missling eller om han for en gang skyld leverer noget med kød på?

Tildelingen af optioner må alt andet lige tolkes positiv.


5/4 2023 08:24 Fandel 3111887Enig Tasso1...11/4 2023 22:42 TDT123 4111958Ikke alle er lige enige omkring de "free" optioner ....
Min yndlingsfarve er ikke rød/ og gider ikke engang at tage flere swing her....

Tror ikke på tålmodighed manipulation corona og alt det andet, lige ved og næsten er skyld i kursen, det efter min personlige mening, ene og alene ledelsen i anavex som bærer ansvaret, deres udmeldinger til market er af ringe kvalitet, deres udskudte deadlines osv. Og det er yderst sjældent short drengene ikke har ret..

Det er forhåbentligt kun for nu, og vi engang i 2024 muligvis bliver belønnet med et nyt patent og et nyt australsk forsøg...

Lidt sarkastisk herfra, jeg tror stadigvæk på casen 70/30 og holder hele vejen.

Dog elendig ledelse, dårlig IR afdeling, og ikke mindst er man i tvivl om data/forsøg/afslutninger og forventninger til kalenderen, så det bedre intet at sige, frem for at komme med udmeldinger som rammer måneder/kvartaler forbi, bliver faktisk lidt i tvivl om de overhovedet har ramt en deadline nogensinde.

Jeg skal ingen steder, bare lidt træt at tålmodighed tålmodighed vente vente og udmeldinger om nye patenter forsøg mm. Kom nu over den målstreg med bare et produkt fra deres efterhånden lange pipeline

Mvh

Torben
5/4 2023 10:48 troldmanden 4111899Det er røverri ved højlys dag. En warrant pakke som den der. Hvor man har 10 år til at udnytte den.

3 år hvor man "optjener" 1/3 hvert år. Det andet er bestyrelsen der beriger sig selv.5/4 2023 08:22 Fandel 3111886Tak Kyed01. Det er ikke for at lyde som en jubel idiot, men jeg tror de om ganske kort tid, rydder alle forsider...5/4 2023 13:08 Kyed01 4111904Jeg vil blive meget skuffet hvis Missling ikke kommer med betydelige nyheder før generalforsamling den 23 maj og han kommer rigtigt i skudlinjen.

Jeg ser det som positivt at det bliver et åbent møde da han overhovet ikke virker som typen det kan lide at have sure aktionærer som måske råber af ham og skriger; hvad fxxxxx er meningen!!!!!

Saa baseret på det tror jeg der kommer noget nyt med kød på og han for en dag i solen den 23 maj.

@Troldmanden; er det ikke meget normalt i USA?5/4 2023 13:22 Boersboe 8111906@anavex
Min mistillid til firmaet vokser kun. Holder fast i min plan... de kan jo overraske.

Men historikken siger noget andet. Jeg tror ikke på nogle store nyheder inden GF. Ønsker de kun AD resultaterne ud i en peer-review når de det aldrig inden slutningen af maj. Særligt ikke fordi de har taget år om at analysere nogle af deres andre studier... til gengæld ser jeg frem til at nogle måske koger over til den GF.5/4 2023 16:04 TDT123 3111910De har selv solgt aktier til en kurs lidt over kurs 10$ som gav et provenue på 7,7 mil $ læste jeg et sted, de var vist gået efter 50 mil.... Kan ikke lige huske hvor jeg læste det..

Lidt surt at sælge aktier til +10$ hvis der er super fantastiske nyheder på vej, og pt mangler de jo ikke penge.

Så med forbehold for overstående, da jeg ikke lige kan vedhæfte link.

Mvh6/4 2023 07:48 Solsen 5111913Jeg har set lignende, men det var Annovis Bio (ANVS) det drejede sig om.

Anavex søger en stilling besat til leder af R&D med reference til direktøren. Hvis ikke det er en erstatning for en tidligere ansat, er det positivt, at de har mod på at ansætte flere.

Mon ikke vi bare skal have lidt mere tålmodighed.

Partneraftale er min drøm :−)

God påske !6/4 2023 10:24 Tasso1 10111916Anavex 10 stillingsopslag og nyt patent.

https://www.anavex.com/job-opportunities

https://image-ppubs.uspto.gov/dirsearch-public/print/downloadPdf/11617734

Missling på en konference den 1.-2. Maj.
https://events.precision-globe.com/single-event/precision-in-clinical-trials-summit-boston-may-1st-2nd2023

Alt dette er dog ligegyldigt, hvis skidtet ikke skulle virke!!
Ville man forsætte med især at ansætte flere folk, hvis man ikke havde bare nogenlunde gode data?
Ville man ikke spare på resurserne, fremfor at udvide arbejdsstyrken og øge aktiviteten?

Anavex`s kommunikation til os aktionærer og markedet er meget mangelfuldt - mildt sagt, men de må ikke ligge inde med oplysninger, som f.eks modsiger deres udmelding om, at de opnåede de både primære og sekundære mål i AD fase 2/3 forsøget den 1. December 2022 - dette ville sandsynligvis føre til søgsmål og konsekvenser fra SEC mm.
At de formår at hente en 3. tidligere FDA ind (efter data fra AD fase 2/3) og at uvilligdige eksperter ser 2-73 som bedste bud på en behandling i Parkinson peger i en positiv retning.

Reelt kan vi ikke vide noget med sikkerhed pga. den mangelfulde kommunikation, men Anavex ligner ikke et selskab, der er på vej til at lukke og slukke - tværtimod!

Kursudviklingen for XBI-indekset (forsøg f.eks at sammenligne kurven for Anavex og XBI fra 1/1 2023 frem til nu - bevægelserne er lidt forskudte, men næsten synkron) og for rigtig mange andre selskaber har været ramt af den generelle usikkerhed i markedet og især selskaber uden garanti for indtjening som Anavex er nok ikke der de fleste sætter deres penge i krisetider - der vægtes generelt nok her mest på stabilitet og "sikker selskaber".

Tror stadig på casen og en afklaring seneste i løbet af 2. halvår af 2023 med Peer Review for AD og RETT fase 3 data fra Excellence.
Det er dog biotek og her er intet reelt sikker, før man har en endelig markedsgodkendelse i hånden!6/4 2023 11:17 Solsen 8111917Mange spørger sig selv: Hvorfor kommer de ikke videre med forsøgene.

Jeg har to mulige forklaringer.

Enten afventer de funding i form af en partneraftale eller på lidt længere sigt en sikkerhed for penge fra voucheren (approval rett børn).

Eller er det netop den forbedrede version af Blarcamesine de afventer - jf patentet, som Tasso henviser til. Måske mindre dosering og mindre bivirkninger.

IR har udtalt for længe siden, at de ville søge AD approval i år. Jeg tvivler på, at de selv ansøger. De bør have en større partner med ind over ansøgningen, da det kræver erfaring og store ressourcer at udarbejde en sådan.

Så min vurdering er, at først en partner og så igangsættes forsøgene - Missling har sagt på en cc for nylig, at ventetiden på de planlagte forsøg snart er slut.

Det tager måneder at lukke en partneraftale, hvorfor tålmodighed er et must i biotech.6/4 2023 12:57 Tasso1 6111918Anavex. Lane Simonian fra Seeking Alpha.

https://seekingalpha.com/article/4592603-biogen-and-eisai-cassava-sciences-and-anavex-clinical-trial-results-in-need-of-revisions?mailingid=31082444&messageid=2800&serial=31082444.1426&utm_campaign=rta-stock-article&utm_medium=email&utm_source=seeking_alpha&utm_term=31082444.1426

Konklusion for Anavex - Lane Simonian er stadig positiv trods anmærkninger på div. udmeldinger fra Anavex og deres måde at præsenterer de hidtil ellers tilsyneladende positive resultater.

Anavex might still perform somewhat better than Aricept and simufilam for mild cognitive impairment and mild Alzheimer's disease because in addition to being a sigma-1 receptor agonist, it may also acts as a direct antioxidant. More importantly that combination can potentially almost stabilize early stage Alzheimer's disease for at least two to three years. For that reason, Anavex likely remains a good investment, despite underlying issues regarding its data.

Anavex's blarcamesine acting as a sigma-1 receptor (with its amine and methyl groups) and as a possible antioxidant (as a tetrahydrofuran derivative) not only slows down the production of oxidants, such as hydrogen peroxide and peroxynitrite, it also may partially remove these oxidants and reverse part of their damage and thus help nearly stabilize mild cognitive impairment and mild Alzheimer's disease for at least three years. For certain individuals who respond well to the drug without major side effects, it offers some hope in a field littered with failures or "manufactured" successes.6/4 2023 19:21 Tasso1 9111923Anavex. Ansatte gennem årene + de 10 nye opslag.

2013...Dr. Missling is hired
2014 = 4 employees
2015 = 7 employees
2016 = 10 employees
2017 = 10 employees
2018 = 13 employees
2019 = 16 employees
2020 = 20 employees
2021 = 25 employees
2022 = 38 employees

Ligner som nævnt ikke et selskab, som ikke tror på en positiv fremtid?6/4 2023 19:38 PALO 4111924Hvad er, efter jeres mening, et realistisk 12 måneders kursmål for Anavex? Analytikerne ligger mellem 28$ og 58$, men umiddelbart skal der jo ske noget helt ekstraordinært, hvis den pludselig skal derop. Hvad tænker i? Fremragende vidensdeling her i tråden, tak for det!6/4 2023 20:40 Hyst 5111925Spørgsmålet er om det er det vidundermiddel som mange udråbte det til, eller om det blot giver en forbedring.
Bivirkningsmæssig er det langt bedre end andet men der mangler overbevisende data lader det til.

Jeg holder stadig de ca. 4% af mine investeringer i Anavex, men satser ikke hele butikken.

Tasso's link fra Seeking Alpha er værd at læse - bemærk: "Anavex might still perform somewhat better......"
Om han er kvalificeret til at udtale sig ved jeg ikke.

Vi venter fortsat på overbevisende data der anerkendes af den videnskablige verden.6/4 2023 21:06 Solsen 11111926De har vist, at Blarcamesine har signifikant effekt i Parkinson, Alzheimers og Rett.

Hvor er tvivlen :−)

Message bords er håbløse at læse. Fyldt med tosser og kun få kan bevare fokus på hvad der er sandt og falsk.

Jeg sover godt og på et eller andet tidspunkt kommer belønningen. Men det er muligt, at vi skal meget igennem inden.
7/4 2023 11:45 Hyst 7111932Tvivlen er der jo, ellers ville fortsat gentagne gange skrive "hvis skidet virker".

Kun at fokusere på de positive melding kan være farlig, men er menneskeligt, eller som
@Boersboe skiver:


"Heldigvis så er eksempelvis Tasso1 god til at gøre opmærksom på, når oplysninger skal tages med forbehold. Og det med god grund.

Ovenstående hører ikke under kategorien velovervejede spekulationer i min optik. Særligt ikke når det foregår så massivt som aktuelt. Det skyldes jo tavsheden fra Anavex, hvilket lader folks tanker og ideer løbe bananas.

Der er rigtig nok nogle folk tæt på Anavex og diverse forsøg, som melder om utrolige og/eller gode effekter af 2-73. Men det er ikke et ukendt fænomen, at de som arbejder intenst med et projekt også ønsker det bliver en succes. Det sker også inden for videnskaben. Så mister man nemt jordforbindelsen eller vender det blinde øje til et problem. Deraf er peer-review et særdeles vigtigt redskab, da der her kommer second opinions fra fagfolk, der ikke har noget at vinde eller tabe i sagen. De kritiske øjne er guld værd og kan blåstemple casen. Det mangler hos Anavex. Det ikke bare mangler, men de har lovet artikler i flere indikationer i relation til flere studier, som aldrig er kommet. Desuden er den fulde analyse af seneste AD studie ej heller kommet på gaden. Den analyse er angiveligt udført af et eksternt firma... hvor langsomt arbejder det analysefirma? I princippet må Anavex vel heller ikke holde data tilbage, hvis det for alvor har betydning for kursen. På den anden side er USA - og US børsen - indimellem jo en lidt fordækt forretning.

Nå, men LLi du har jo ganske ret. Selvfølgelig gælder det om at gætte på hvad fremtiden bringer. Investerer man på gammeldags maner, så forventer man jo, at selskabet vokser og gør god forretning over tid. De gæt kan man gøre på forskellige grundlag, og her pointerer jeg blot, at man aktuelt mangler et godt grundlag. Særligt fordi Anavex mangler kommunikation og mangler at overholde hvad de lover. Derimod flyder der med alle mulige spekulationer, som man så begynder at basere sin case på. Det er usundt efter min mening. Uanset hvor god man er til sin kildekritik, så slører det, det overordnede billede. Så jeg råber på besindighed - og en smule irritation over ledelsen hos Anavex :)"7/4 2023 03:02 Kyed01 8111929PALO1: Umuligt at sige selvfølgelig, analytikere er generelt konservative.
Analytikere har langtfra altid ret, de kommer med et kvalificeret gæt.
En godkendelse i en af de sygdomme som Anavex kører forsøg i vil "trigger" en kurs eksplosion af rang.
Det er netop derfor så mange af os er i biotech, 1000-2000% over få dage er set før.
Det er ikke nemt at finde det rigtige selskab, langt de fleste fejler, isaer i CNS sygdomme, 98% eller der omkring.

Der er ikke tvivl om at Blarcamesine (2-73) virker efter min mening, spoergsmaalet er bare hvor godt virker det.

Det er mit ukvalificeret gæt, ha-ha.7/4 2023 16:55 kalu 8111937Hej Jeg investeret i annavex; men ny til proinvestor. Mit spørgmål til OLE studiet.
Her blevet der observeret en forbedring grundet medicinen på
a) den store gruppe
b) med en efterfølgende forværring når medicinen ikke blev taget under covid lockdown
c) en forbedring når medicinen igen blev taget; men af en meget mindre delmængde af patienterne

Det er jo udgangpunkt et meget stærk signal om kausal sammenhæng mellem medicinen (lyset tændes når man trykke på knappen, slukkes når man trykker igen osv.).

Men det kan i princippet også skyldes bias i patientgruppen i perioderne "a", "b", "c". Det er vel elefanten i rummet ?

Resultaterne fra OLE vil være mest overbevisende hvis gruppen i
1) "a" og "b" ens /b næsten ens
2) gruppen i c kun sammenlignes med de samme patienter fra phase b

Er der nogen som ved hvordan det forholder sig. Er det beskrevet ?7/4 2023 19:35 Solsen 10111938Her er oprindelige forsøgsresultat:
https://www.anavex.com/post/anavex-life-sciences-presents-proof-of-concept-controlled-phase-2-clinical-trial-data

Bemærk 3 grupper hhv 30, 50 mg og placebo - 132 pts i alt.

Her er OLE opfølgningen:
https://www.anavex.com/post/anavex-2-73-blarcamesine-shows-clinical-benefit-in-long-term-48week-phase-2-extension-study-in-pdd

Kun 33 pts er med i OLE pga at covid-19 forsinkede forsøgets start med ca 41 uger - forklaring på det lille antal der er med i OLE kan være mange og det er et af de spørgsmål der står tilbage. Men sygdommen, alder og corona har helt sikkert gjort sit til de lave antal.

Det er ikke oplyst, hvorledes de 33 pts deltog i det oprindelige forsøg (behandling ctr placebo).

Med gennemsnitlig er deres tilstand forværret på flere målepunkter i de 41 uger, hvor ingen modtog Blarcamesine. Efter genoptagelse af behandling for nogle og påbegyndt behandling for andre forbedres flere målepunkter.

Anavex oplyser ikke for meget, men nærmere for lidt. Dog tilstrækkeligt til at man kan se, at der sker forbedringer på flere punker, som ikke tidligere er set med andre stoffer.

Jeg tror de helt bevidst ikke oplyser for meget af hensyn til konkurrenter mv.

En dag får vi sikkert alle detaljerne oplyst.10/4 2023 13:40 Tasso1 8111947Anavex Webcast den mandag den 17. april kl. 14.00 DK-tid.

22nd Annual Needham Virtual Healthcare Conference 2023 on Monday, April 17, 2023, at 8:00 AM ET.

Webcast kan følges live via link på hjemmesiden: https://www.globenewswire.com/Tracker?data=CXojiC4ZbJCWsT8u7SlhYKrhkcv-b0OKh_76lgMJmf7JmF7VPtwSUdeJRVCJChTQy7EQjJuqBzD1wQ65Mq_ohQ==

https://quantisnow.com/insight/4314516

Nu skal Anavex til at underbygge de data og de planer man har meldt ud.
Tror der pågår mange ting bag ved kulisen og at der arbejdes på flere plan, både med at sætte puslespillet fra deres data rigtig sammen og med en forventning om ekspansion/udvikling med flere forsøg og ansatte, samt samarbejde/partneraftaler.
Positivt at der langt om længe er lidt kommunikation igen - håber vi denne gang får flere svar end nye spørgsmål.
Et eller andet sted har jeg også en forventning om, at ledelsen skal forsøge at "sælge" sig selv bedst muligt inden generalforsamlingen den 23. maj - dette gøres bedst med konkrete data og fastsættelse af en tidslinje for slagplanen fremadrettet, der er baseret på overbevisende resultater og indgåede aftaler med myndighederne.10/4 2023 19:08 Solsen 8111949


10/4 2023 19:38 Hyst 7111950Måske er det mere dette der er på dagordenen:
https://www.nature.com/articles/s41531-023-00496-y10/4 2023 21:29 Budweis 6111951Det er ikke helt utænkeligt. Timingen passer godt med de resultater der netop er rapporteret fra Australien, hvor MJF også har været aktiv sponsor. https://shakeitup.org.au/new-treatment-shows-clinical-benefit-in-patients-parkinsons-disease-dementia/11/4 2023 23:47 Tasso1 12111961Anavex. Det er nu 4. gang på et år, hvor vi har været nede på omkring de 7,50 $ - de tre foregående gange er vi inden for få uger kommet relativt hurtigt op igen på en to-cifferet kurs igen.
Teknisk set og sammenholdt med kommende webcast og forventede snarlige udmeldinger omkring udviklingen i casen, så kan vi kun håbe på, at historien og kursudviklingen gentager sig.
Kursmæssigt ligner nuværende kurs umiddelbart en bund - både i forskellige præklinske og kliniske forsøg har 2-73 udelukkende vist positive signaler/resultater - nu er det tiden til at Anavex får dette omsat til noget mere konkret, som viser at casen kan nå hele vejen I mål.

Satser på at bunden er nået denne gang og en vending understøttes af positive nyheder fra Anavex de næste dage/uger!

- igen kan vi kun formode og gætte, når Anavex stort set har lukket ned for kommunikationen den sidste tid - men selv når tingene har set kursmæssig positiv ud, har den manglende/dårlige kommunikation fra ledelsen desværre været normalen igennem de godt syv år jeg har været investerer i selskabet.12/4 2023 15:19 TDT123 5111965Enig tasso1 i det meste, dog er biotek bundløs, bunden nu kan være bunden indtil en ny bund er bunden, osv
Anavex kom så for s….12/4 2023 15:24 Fandel 4111966Enig i: kom så for s....12/4 2023 22:16 TDT123 6111970Fra 14+ til 7+ på usikkerhed og mistro......

Nå men, op skal den nok komme igen det kræver kun sådan ca. 100% :) men vi er her jo for de 1000% så hvad betyder 100% her og 100% der

70$ er vel ikke utænkeligt, hvis der er hold i casen

Mvh
13/4 2023 07:23 Tasso1 7111973Anavex Ny test kan afslører tidlig udvikling af Parkinson.

Game-Changing New Parkinson's Test Paves Way For Treatments And Cure!

https://www.forbes.com/sites/roberthart/2023/04/12/game-changing-new-parkinsons-test-paves-way-for-treatments-and-cure/?sh=6be3840e7271

Forventer at dette vil være det gennembrud MJFF henviser til på deres kommende møde den 20. April.
Dette giver mulighed for, at starte behandlingen meget tidlig og måske endda før der udvikles symptomer for Parkinson.
Anavex har gentagende understreget og demonstret i prækliniske forsøg, at jo tidligere man kan medicinerer med 2-73 og 3-71 - jo bedre effekt vil man kunne opnå.
Med deres gode bivirkningsprofil, kunne der således præventivt sættes ind - og sandsynligvis også med mindre dosis.

Ja TDT 123 - biotek er i princippet bundløs, hvis skidtet ikke skulle virke - denne sandsynlighed modsiges dog i Anavex`s tilfælde efter udelukkende positive resultater/signaler.
Tror på en kursmæssig stabilisering og snarlig vending fra nuværende niveau.
Igen - intet er dog sikkert i biotek før vi får en markedsgodkendelse!13/4 2023 07:49 Milito 3111975"Anavex har gentagende understreget og demonstret i prækliniske forsøg".

Alligevel luller vi igen rundt under de 10 dollars, hvor Anavex IR nok engang forholder sig fuldstændigt passivt i kommunikationsflowet. Det er ikke særlig tydelige understregninger når man ikke formår på trods af en fin pengetank at gå videre.13/4 2023 07:53 lkr 5111976Her er resultatet MJFF skal tale om:

https://www.thelancet.com/journals/laneur/article/PIIS1474-4422(23)00109-6/fulltext

Anavex er ikke med i studiet.13/4 2023 09:11 Fandel 4111979Tasso1 hvor kan man se, at det er Anavex, der har udviklet testen? Det lyder jo fantastisk...13/4 2023 11:01 Tasso1 8111984Anavex Fandel - det er ikke Anavex der har lavet testen!

Det kan dog være et udmærket værktøj, som kan komme alle former for Parkinson medicin til gode - også Anavex, hvis de da kan eftervise at skidtet virker som de har proklameret.

Nej - er langt fra tilfreds med Anavex`s håndtering og kommunikation - spørgsmålet er om man kan have tillid til deres udmeldinger, om de resultater de har opnået, samt påstanden om at have have opnået div. primære og sekundære endpoints?
Kan man ikke stole på dette, så falder casen til jorden uanset - med efterfølgende sagsanlæg mm.
Vi skal have en afklaring på flere punkter de næste uger - indtil den 23. maj på GF, for at kunne afgøre om videnskaben er valid.13/4 2023 12:00 Fandel 4111989Ok Tasso1. Tak for svar...13/4 2023 14:45 TDT123 6111998Tasso1
Det ikke tit du stille spørgsmålstegn ved anavex.

Vi må tro på, at der er gode grunde til at det hele altid er lige ved og næsten, det må snart komme nogle håndgribelige og klare udmeldinger fra Anavex, nu tror jeg market er ved at være trætte af ventetiden, de får nok ikke lov til at trækken den igennem 2023 uden det får konsekvenser.

Om stilheden er et tegn på forhandlinger med en partner FDA andet, det kan vi ikke vide, eller om de bare trækker det for at kunne indløse hyre så længe som muligt, det ved vi heler ikke (set før)

Nu har vi 2 også været med i en del år, og som du ved, har jeg har sikret min investering af flere omgange, ved ikke hvor meget folk herinde har investeret i anavex, men regner med at risikoen ved bio er indregnet i deres investering.

Sidst men ikke mindst: når det ser sortes ud og man er ved at give op, over for tvivlen, skal man huske på hvorfor man investeret sine penge i casen, Anavex
Vi må som udgangspunkt regner med at de informationer, data der kommer fra Anavex er reelle, og de forskellig forsøg der køres rundt om i verden er vel ikke at glemme, Australien eksempelvis, og de fonde der støtter om omkring anavex er også anerkendte.

Jeg holder ved, og huske vi engang lå i 2 - 2,3 $ og tror på at der ikke er ugler i mosen ( lidt farvet her, af mine frebee )

Det eneste der er lidt bekymrende, er måden aktien stille og roligt siver mere og mere, og selv på de gode dage kan den næsten ikke holde sig i grøn, og på de røde børsdage falder den lidt meget, selvfølgelig er den shortet meget, og hvorfor mon ? Short havde ret i Fingerprint Pandora Bavian osv.

Men tror på at vi snart må blive belønnet, er med hele vejen.

Mvh

Torben13/4 2023 15:35 TDT123 2112000Ja sådan kan det selvfølglig også ende....
Det også set før....

Mvh
13/4 2023 16:40 Tasso1 6112004Anavex TDT123 - nej tror også forsat på casen!!!

Derfor kan man godt være utilfreds med ledelsens håndtering i forløbet.
De har lavet unødvendige fejl og været dårlige til at kommunikere selv gode nyheder ud - ofte skal man selv grave det frem eller finde det på div. fora.
Dette har givet et unødvendig indtryk af, at de ikke er dygtige nok og måske ikke har det fornødne overblik på andre områder også.
Der er dog så mange positive ting i casen med gode data og udmeldinger fra patienter og læger især fra Australien, ansættelse af tidlige FDA ansatte mm., at det ville være usandsynligt, hvis alt hidtil har været varm luft - og der ikke er en bare nogenlunde brug/acceptabel effekt af 2-73 og 3-71 - tror bare de skal have knækket koden for hvilke patienter med de rigtig forudsætninger vil få den bedste effekt.

Tror som sagt på en vending fra denne teknisk afprøvede bund.13/4 2023 09:50 Boersboe 6111981@Tasso1

Ja, jeg ved nu ikke hvor meget Anavex reelt har vist. De har præsenteret nogle halvfærdige dataanalyser. De har vel reelt aldrig fået blåstemplet deres videnskab? Så ved jeg godt der er nogle dyrestudier, men det er jo gennemarbejdede humane studier som skal bane vejen. I hvert fald bare 1 peer-review og et HELT færdigt studie ville være rart. Så undgår man at få indtryk af "cherry picking".

Jeg synes de siger for lidt, gør for lidt og på sin vis agerer mystisk. Jeg bliver tiltagende luren ved det firma og er kommet til den konklusion, at jeg i hvert fald ikke anbefaler andre at smide penge efter det på nuværende tidspunkt. Dertil er usikkerheden alt for stor, hvilket jeg tror afspejles i kursen.13/4 2023 09:31 troldmanden 6111980$70 hvis casen holder. Hvad så hvis den ikke gør? I hvert fald på den kortere bane.

Jeg har stadig min tvivl om de kan godkendes på ét mellem sized forsøg uden for US.

Novo startede fase 3 forsøg i slutningen af 2020. Hmm det er godt 3000 forsøgspersoner i 2 uafhængige fase 3 forsøg.

Så en helt anden power bag.

I øvrigt ret crazy hvis deres diabetes/fedme stof også opnår positiv effekt i AD. Det er allerede på vej mod $20 mia i oms per år


13/4 2023 12:16 Kyed01 3111990Jeg er ikke sikker på at du har ret i at et forsøg er bedre når forsøgs personer (n) er meget stor.
Læste et sted at jo flere man har i et forsøg jo større er chancen for man kan påstå at (lortet) virker og FDA helst ser mindre forsøg men godt designet i stedet.

Anavex AD forsøg er jo designeret 2/3 og folk debatterer vildt om det er nok til godkendelse?
Det kommer nok meget an på resultaterne (fuld data), vi ved jo at 2-73 er rimeligt sikkert at tage.

Goggle:

What is the typical size of clinical trials?
A Phase 1 trial tests an experimental drug or device on a small group of people (around 20 to 80) to judge its safety, including any side effects, and to test the amount (dosage).

A Phase 2 trial includes more people (around 100 to 300) to help determine whether a drug is effective.30 Mar 2023

What is the sample size for a Phase 3 trial?
Researchers design Phase 3 studies to demonstrate whether or not a product offers a treatment benefit to a specific population. Sometimes known as pivotal studies, these studies involve 300 to 3,000 participants.13/4 2023 13:03 Boersboe 8111992Kyed01 @troldmanden

Sample size (n) afhænger af studiedesign og styrkeberegning (power calculation), hvor sidstnævnte typisk er baseret på data fra præliminære eller tidligere studier.

Har man ingen tidligere data, så gætter man.

Sample size beregnes på baggrund af effekt af intervention, varians samt alfa+beta værdi.
Er der feks enorm effekt ved en intervention, så kan man nøjes med et lille studie. Er variansen lille lige så. Omvendt giver lille effekt eller stor varians det modsatte.

Novo har undersøgt vægttab ifm deres tablet. Jeg kender ikke data, men kunne forestille mig, at effekten er moderat med stor varians. Ergo skal de bruge mange forsøgspersoner.

Det giver ikke meget mening at sammenligne sample size på tværs af studier. Der er selvfølgelig altid undtagelser, men en styrkeberegning bør være grundlaget for sample size.13/4 2023 17:32 Solsen 8112008Ja netop sample size fastlægges for at sikre sig, at der kan måles signifikans på målepunkterne (endpoints)

Det er derfor imponerende at Anavex opnår signifikante resultater på små samples. Det viser stor effekt af Blarcamesine behandling.

FDA vil gerne have mindst 150 pts i hver randomiseret gruppe - derfor skulle AD forsøget være tilstrækkelig med godt 150 pts i hver gruppe - 30, 50 mg og placebo.

Mayomobile har fremført, at EMA har ret klare kriterier i AD for godkendelse. Hvis jeg husker rigtigt er det nøgletallet sum off boxes "CDR-SB" der er afgørende - min krav fra EMA er 1,63. Det vurderes til at være ca 2 i 50 mg gruppen.

Skribenten i nedenstående link der kun var aktiv kort efter AD data release har rigtigt mange gode indlæg:
https://investorshub.advfn.com/boards/profile.aspx?user=830388

FDA er en korrupt organisation man ikke helt kan regne med. Men hvis EMA, NICE og TGA vil godkende så er FDA under pres.

Missling har i årevis hævdet, at Blarcamesine kan benyttes præventiv med 100 % effekt. Så hvis en test tidlig kan afgøre om man er i risiko så er vejen banet for udryddelse af AD.

Men de forsøg er ikke gjort i mennesker - kun i mus.

Men sikkert er det, at Blarcamesine virker mere effektiv jo tidligere behandling påbegyndes i sygdomsforløbet.13/4 2023 19:09 troldmanden 4112011Tak for forklaringen Boersboe.

Jeg ved godt man aldrig kan tage 1:1 fra andre studier. Tilfældigt eller ej, så har jeg flere gange set - typisk mindre selskaber med begrænset likviditet - designe mindre fase 2B/3 studer som ender med at fejle

Da Anavex designede det pågældende studie havde de bare data fra 32 AD patienter. De er hvis det jeg vil kalde til den tyde side at designe et pivotalt CNS studie.

Er FDA gået væk fra at kræve der skal være pivotalt forsøg fra US? Avavex har kun studier i AUS

FDA synes de senest år at have løsnet grebet på hvad der kan godkendes. Herunder også i AD. Det kan man så have forskellige holdninger til. Her og nu er det "det nye sort"

Novo har haft stort 5-cifret antal patienter igennem + 68 ugers diabetes og fedme studier. Så de må have set noget i de studier der efterfølgende har fået dem til at validere i præklinik og så scale til fase 313/4 2023 19:24 TDT123 3112012troldmanden
De 32 personer du henviser til, var opstarten på forsøget noget større (mener det var 130) men grundet Corona/andet var der frafald, ikke grundet bivirkninger mig bekendt...

Som jeg lige husker det....13/4 2023 19:59 troldmanden 4112013Det var længe inden Covid :−) CT har det listet i perioden 2014-2018. Og man forlængede så med 21 personer ud af de 32.
13/4 2023 20:47 TDT123 4112014troldmanden modtaget, jeg må blande tingene sammen, beklager

Mvh14/4 2023 13:31 Tasso1 7112028Anavex 8-K ændringer i ledelsen!

https://quantisnow.com/insight/4335051

CEOen kan ikke også være formand for bestyrelsen!
Umiddelbar et positivt tiltag, at magten er sikkert en sund fordeling.
Missling er pt kun CEO og kan således ikke også blive formand.
Ren spekulation fra min side!!! Kunne evt. være et led/krav i forbindelse med en kommende partneraftale???
Måske mister Missling sin plads i bestyrelsen og forbliver kun som CEO???
RENT GÆTTERI FRA MIN SIDE!!!


Udskrift fra bestyrelsesmøde den 11. April 2023:

https://www.conferencecalltranscripts.org/summary/?id=12024905

On
April 11, 2023, the Board of Directors (the "

Board

") of Anavex Life
Sciences Corp., a Nevada corporation (the "

Company

"), determined that it
was in the best interests of the Company and its stockholders to amend and restate the Company's Bylaws, and approved and
adopted the Amended and Restated Bylaws of the Company (the "

Amended and Restated
Bylaws

"). The Board amended the Company's Bylaws to require that the position of Chairman of the Board of
Directors must be filled by an independent director and cannot be held by the Chief Executive Officer of the Company. The Amended
and Restated Bylaws became effective immediately upon their adoption.14/4 2023 16:26 troldmanden 4112037No probs TDT :−)14/4 2023 17:43 Tasso1 6112039Anavex Missling er både bestyrelsesformand og CEO iflg. dette link!

https://www.cnbc.com/quotes/AVXL

Christopher Missling Ph.D.
Chairman of the Board, President, Chief Executive Officer, Company Secretary

Dette betyder, at der skal ske en ændring på formandsposten eller CEO til GF den 23. maj.
Hvis der udskiftes på formandsposten, skal dette indstilles inden for de næste dage, da det er aktionærerne der via. afstemning giver mandat til denne post - proxyen udsendes her i april.
Spændende hvorfor man netop nu laver denne ændring og hvilken post Missling må afgive og til hvem.
Hvis vi snakker et kommende partnerskab, som Anavex har varslet i forbindelse med Alzheimer og Parkinson, så ville det nok være naturligt at en kommende partner fik en post i bestyrelsen - afhængig af omfanget af aftalen?

Men igen ren spekulation fra min side! - måske er dette bare en almindelig og fornuftig tilpasning af forretningsorden.
I min virksomhed er formandsposten og det der svarer til CEO´en adskilt jf. vedtægterne.14/4 2023 17:49 Solsen 6112040Ret beset er det en tåbelig konstruktion set fra aktionærernes side, at de to poster er besat af en og samme mand.

Hvis jeg var Missling ville jeg tage formandsposten, hvor magten ligger.

Men interessant at se de næste måneder.

Endnu en gang er mit håb, at en partneraftale tømmer tarmen på shorterne (undskyld sproget).14/4 2023 17:55 Darvin 4112041Det lyder helt vildt i min optik, hvis han er begge dele. I EU og Danmark er det lovstridigt, hvis en adm dir er bestyrelsesformand.
Troede - og kan ikke forestille mig andet, end at det også er sådan i USA15/4 2023 04:36 Kyed01 5112043Darvin , det kan man åbenbart godt, kan ikke forstille mig at de gør ting som er ulovlige.

Her er lidt om emmet:
https://www.glasslewis.com/wp-content/uploads/2016/03/2016-In-Depth-Report-INDEPENDENT-BOARD-CHAIRMAN.pdf

Der er helt sikket positivt at der kommer en uafhængig bestyrelse formand som kan rette firmaet ind hvis han er utilfreds med noget, eller med andre ord: Give CEO en skideballe eller værre, fyre ham i grove tilfælde.

Mandag morgen US 0800am ET på den årlige Needham healthcare konference vil Missling snakke (igen & igen).
Jeg vil blive meget skuffet (igen & igen) hvis han bare giver den same smøre og ikke kommer med noget nyt. Der er jo ingen grund til at møde op hvis han ikke kommer med nyt men kan bare henvise til den sidste.

Hvis der ikke kommer noget nyt af betydning før aktionær mødet (eller på mødet) er det måske en god ide at Missling møder op med 2 store bevæbnede bodyguards med mindre han er masochist.


15/4 2023 07:40 Milito 4112044Man kan håbe på at det på længere sigt resulterer i en noget mere professionel tilgang, hvor fremgang ift. at nå ud til et marked vægtes langt højere.15/4 2023 13:56 MayoMobile 9112047This is not illegal in the United States. It's actually beneficial in early phases to have the roles filled by the same person.

With that said, I am extremely pleased that Jiong Ma is taking a more key role in the company.15/4 2023 15:24 jkj 3112051Hi MayoMobile

Can you elaborate on what you mean by "Jiong Ma is taking a more key role in the company."
15/4 2023 18:45 Tasso1 7112056Anavex Jiong Ma erstatter Missling som formand!

Missling er stadig CEO - udpegningen af en uafhængig og kompetent ny formand i stedet for Missling kan næsten kun ses positivt.
Giver nuværende og evt. nye aktionærer (og evt. kommende partner), en øget tillid til, at aktionæres interesser sandsynligvis varetages bedre - især når selskabet forhåbentlig står over for en større udvikling.
Missling har haft "for mange hatte på" og kan derfor nemt glemme aktionærene, som den mangelfulde kommunikation især i de senere år har givet indtryk af.
Jiong Ma synes at være den kompetente "voksen", der kan få sat lidt styr på tingene.

Udsendt proxy for det kommende aktionærmøde den 23. Maj 2023:

http://www.viewproxy.com/Anavex/2023/ProxyStatement2023.pdf

Vigtigheden af en uafhængig formand:

Director Independence.
Under the NASDAQ Stock Market Rules, the Board has a responsibility to make an affirmative determination that those members of its Board that serve as independent directors do not have any relationships with the Company and its businesses that would impair their independence. The Board has determined that that Christopher Missling, PhD is not independent as that term is defined by NASDAQ 5605(a)(2) because Dr. Missling serves as our President, Chief Executive Officer, and Secretary.

Udpegning af Dr. Jiong Ma som ny formand:

Board Leadership Structure. The Board of Directors is composed of a majority of independent directors and the Chief Executive Officer of the Company.
Our Board of Directors has appointed an independent Board Chair, Dr. Jiong Ma. As Board Chair, Dr. Ma has the authority, among other things, to call and preside over meetings of our Board, to set meeting agendas, and to determine materials to be distributed to the Board. The Company believes that separation of the positions of Board Chair and Chief Executive Officer reinforces the independence of our Board in its oversight of the business and affairs of the Company. In addition, the Company believes that having an independent Board Chair creates an environment that is more conducive to objective evaluation and oversight of management's performance, increasing management accountability and improving the ability of our Board to monitor whether management's actions are in the best interests of the Company and its stockholders.

Jiong Ma baggrund:

Jiong Ma, PhD. Jiong Ma, age 59, is a senior board executive with over 25 years of experience in investing, building, scaling of companies with focus on innovative product launches in digital health, technology and the new energy transition. Dr. Jiong Ma currently serves on the board of SES AI Corporation (NYSE: SES), and LinkinVax, a biotech company, spin-off from the Vaccine Research Institute in France. Dr. Ma served as Senior Partner and member of the investment committee at Braemar Energy Ventures ("Braemar"). While at Braemar, Dr. Ma has led investments in more than 15 companies involved in either resource efficiency, e-mobility, industrial digitalization, renewable energy, or deep tech, and have achieved multiple successful exists through M&A and IPO. Dr. Ma has significant knowledge and expertise in the technology industry, including information security. Prior to Braemar Energy Ventures, she was with the Venture Capital Group at 3i Group, a global private equity firm, where she led investments across multiple stages in Digital Health, TMT and Cleantech. Preceding the Venture Capital Group at 3i, Dr. Ma held several senior positions at Lucent Technologies and Bell Labs. Her responsibilities included lead roles in product portfolio strategy, new product launches for Optical and Data Networking, and research and product development. Dr. Ma was also a founding team member of Onetta Inc., a fiber networks company. She has a PhD in Electrical and Computer Engineering from the University Colorado at Boulder and an MS in Electrical Engineering from Worcester Polytechnic Institute. Dr. Ma is a Kauffman Fellow.15/4 2023 19:36 jkj 3112057Det er stadigvæk lettere forvirende. Hun er jo ikke udefra, fratræder hun så sin nuværende position hos anavex ?15/4 2023 19:48 MayoMobile 4112058She is taking the Chairman spot. Missling will remain CEO.15/4 2023 20:13 Solsen 5112059In my opinion Missling has lost the ultimative power.

Very good development and healty for the co.

Could we be close to some tipping point.
15/4 2023 22:05 Milito 4112060"In addition, the Company believes that having an independent Board Chair creates an environment that is more conducive to objective evaluation and oversight of management's performance, increasing management accountability and improving the ability of our Board to monitor whether management's actions are in the best interests of the Company and its stockholders."

Aldeles fornuftigt. Forhåbentlig betyder sidste linje at der kommer noget mere fart på.16/4 2023 09:24 Solsen 8112063


17/4 2023 15:20 Tasso1 9112081Anavex Positiv Nedmann konference den 17. april - men ikke meget nyt!

Bundlinje:

Missling gentager at både primære og sekundære endpoints blev opnået i Alzheimer fase 2/3.
Afventer Peer Review, da denne ventes anvendt til at diskuterer med myndighederne om næste skridt - markedsgodkendelse.
Missling påstår også, at Anavex`s resultater er bedre end det vi har set fra ALLE andre - også fra BIIB/EISAI!

Forventer kommercialisering på sigt i AD, Parkinson og RETT i US, Asien og EU mm., som følge af de resultater de har haft og afventer.(Skal han nok sige, ellers giver det vel ingen mening at forsætte!)

Ellers stort set en gentagelse af sidste konference i januar, hvilket ikke er negativt - men der er stadig ingen tidsplan, hvornår vi kan vente resultater og hvornår div. længe proklamererede forsøg i Parkinson, PDD, Fragile X og den anden "hemmelige" og sjældne indikation mm.
Heller ikke nogen tidsplan for 3-71`s videre forløb.

Lyder stadig meget overbevist om, at 2-73 virker, men tror ikke der sker meget før Peer Reviewet fra AD fase 2/3.17/4 2023 15:41 vestasfan 7112082Near term forventes peer review på bla AD. Derudover nævnte han ALS som formentlig den næste indikation de vil forsøge sig i.17/4 2023 15:57 jkj 6112083det virker meget plausibelt at de fulde resultater først kommer med en PR, vel også derfor derfor at tidshorisonten er så flydende fra ANAVEX , da det er uden af deres hænder. Lød også som om at Rett forsøget skal præsenteres via en PR17/4 2023 20:25 Milito 5112084"Ellers stort set en gentagelse af sidste konference i januar, hvilket ikke er negativt - men der er stadig ingen tidsplan, hvornår vi kan vente resultater og hvornår div. længe proklamererede forsøg i Parkinson, PDD, Fragile X og den anden "hemmelige" og sjældne indikation mm.
Heller ikke nogen tidsplan for 3-71`s videre forløb."

Det er vel hellere ikke positivt at man 3 måneder senere blot kører den samme melodi. Det er håbløst.17/4 2023 22:16 Milito 7112087Forhåbentligt bryder vi snart ud efter at bunden blev testet for fjerde gang.
17/4 2023 23:36 TDT123 7112089Aldrig være den store fan af TA, og slet ikke i biotek...

Den eneste grund til at man blive nød til at tage TA en smule alvorligt, er at så mange efterhånden handler efter det, og dermed et selvforstærkende værktøjet, kopper gryder og alle mulige andre streger tror jeg kun skal tages seriøst, fordi instrumentet efterhånden har fået en så stor betydning.

Det min personlige holdning til instrumentet, det er i min verden kun FA der reelt kan flytte kursen til et højre niveau, eller tilsvarende ned.

Men som market er skruet sammen i dag, må man nok indrage både TA og FA hvis man er trader/kortsigtet investore.

Jeg har handlet Anavex mellem 2,3- 3,1 og 8- 12 mfl. ikke fordi jeg bruget TA, men fordi jeg hurtig læste på kursen af der skulle den ligger, jeg kiggede ikke efter bund top og kop, men alene bevægelsen af kursen, som nogle andre bestemte via nogle streger, at her imellem skulle vi bevæge os noget tid (uden FA)

Har dog respekt for de damer og herrer, som har styr på TA

Mvh18/4 2023 07:23 TDT123 3112098Skulle have stået: har aldrig været den store fan af TA18/4 2023 07:53 vestasfan 10112099Jesse har opdateret sin Analyse side; https://www.sotcanalytics.com/update-compendium-2023#h.4dn9aj95itx0

Som i alt andet forskning er det nu man skal være kritisk i forhold til data og udsagn.. Det går næsten for godt med det hele!18/4 2023 13:08 Kyed01 8112103Fantastisk stykke arbejde Jesse har lavet, men det skal tages med lidt forbehold, da han har brugt de data som vi har set indtil nu, vi har ikke "hele billedet" endnu.

Med de ansættelser og omstrukturering de har gjort på det sidste synes jeg at det generelt ser godt ud.

De vil helt sikkert ikke stå model til at Missling lyver om AD 2/3 endepunkterne er mødt hvis de ikke er!!

Nu håber jeg på at en partner bliver annonceret snart. Med det som Missling har sagt om 2-73 mugligheder i CNS kan det blive til en af de største pengemaskiner set i lang tid så man skulle tro at de står i kø for at komme med på vognen og er i en byde krig!

Det bliver meget spændende her i de næste 2-4 måneder tror jeg.18/4 2023 15:20 Tasso1 8112104Anavex Missling på webinar den 26. April!

https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_l8DnuN32Qq26KqHKEdx1kg#/registration?os=ipad

Næste møder.
Kvartalsregnskab omkring den 10 maj og GF den 23 maj 2023.

Godt arbejde som altid Jesse!19/4 2023 15:16 TDT123 2112127


19/4 2023 21:44 Milito 5112135Spørgsmålet er om man tror på TAs anvendelse i mindre biotek aktier, men i hvert fald opleves der en jævn stigning henover dagen og ikke mindst et brud op af en faldende trendkanal. Momentum i RSI samt et brud i glidende gennemsnit. Vi får at se, måske det blot er ønsketænkning.
19/4 2023 21:58 Solsen 10112136Signalet er nok udløst af at shorterne ved, at deres tid er ved at rinde ud ;−)

Fik endelig lyttet til Needham præsentationen. Jeg må sige, at jeg sover roligt !20/4 2023 06:24 Fandel 4112141Det gør jeg også Solsen...24/4 2023 04:48 Makingmoney 4112275Anavex Yderst relevant og spændende læsning hapset fra FB gruppen.
https://news.stanford.edu/2023/04/20/study-finds-new-pathway-clearing-misfolded-proteins/

Hilsen fra Thailand. Kyed, er du i nærheden af Ao Nang?24/4 2023 12:40 TDT123 5112287Makingmoney ... dit heldig asen :) der gad jeg godt opholde mig pt. Har jo selv boet i Phuket i nogle år...

Nåååå:
I Q4 er der øget fra IV, dog uden det har haft andet end den modsatte effekt, de øger og kursen falder.

Opdatering på kursmål, jeg personligt, dog ikke giver meget for.

Jeg set helst at bare, et produkt fra Anavex kommer over målstregen, og gerne de Data fra december, vi stadigvæk afventer hovedet og hale på.

Hvis den kommer i hus, så har vi en helt anden leg med kursen, da det giver stor sikkerhed for at mange af de andre lige ved og næsten, i deres pipeline også kommer i mål. Farvel til Short, og goddag til nye investorer.

Mvh
24/4 2023 19:50 TDT123 3112293Lidt mod min sidste udmelding, har jeg købt lidt....
Den er under 8 - volumen er ultra svag, som i næsten ingen bevægelse, mulig den ender over 8$ ( gæt )

Mvh24/4 2023 19:58 Solsen 4112294Det gør jeg sikkert også.

Den lave omsætning lokker mig :−)24/4 2023 21:07 TDT123 4112295Solsen netop også derfor jeg lod mig friste.......25/4 2023 16:04 TDT123 3112298


25/4 2023 17:08 Kyed01 4112299@Mm, nej jeg er i central Thailand området.

En anden "fireside" den 2 may, jaja i det mindste er det tæt på Anavex kontoret.27/4 2023 18:13 Tasso1 10112329Anavex. Webcast fra den 26. April 2023.

https://sih-st-charts.stocktwits-cdn.com/fit-in/500x0/filters:quality(75)/https%3A%2F%2Fi.ytimg.com%2Fvi%2FBAdClzLxkRs%2Fhqdefault.jpg

Mange guldkorn og en indikering af, at Anavex på baggrund af de gode resultater, tror på markedsgodkendelse ikke så langt ude i fremtiden - der diskuteres bl.a typen af en potentiel partner til Alzheimer og Parkinson - men at Anavex selv vil stå for RETT.
( Missling tidsregning skal dog tages med forbehold )
Under alle omstændigheder, så efterlader præsentationen et indtryk af, at Anavex er meget overbevist om, at skidtet virker og de nok skal komme i mål.
AAIC den 16.-20 juli 2023, https://aaic.alz.org/ - synes at passe fint ind i præsentationen af de komplette AD fase 2/3 resultater - bekræftede igen, at Peer Reviewet vil udkomme i et større fagblad.

Vi må afvente som altid!

27/4 2023 18:18 Tasso1 6112330Anavex Bedre link.
27/4 2023 18:23 Milito 4112331Gårsdagens stigning tyder i hvert fald på, at det gjorde en eller anden grad af indtryk.27/4 2023 18:38 Milito 8112333Mayo has been asked an interesting question at Ihub in relation to a guy he met at CTAD (I remember it to be a person related to a BP company, please correct me if I'm wrong) and if Mayo does still have any contact to this person. The answer from Mayo is just as interesting as the question IMO:


"I speak with him on a near-daily basis as he has become one of the SOTC consultants.

I won't share our private conversations (as with all of my consultants) but let it be known his opinions are weighed in throughout my own projections - albeit not the end all for my conclusions.

Speaking of projections - AAIC 2023 looks ever likely for full AD release. In my opinion - based on all available evidence - this AD release will be world news and deserves a worthy platform."


Mayo, just in case if you do still hang around here, I have a question in relation to your projection about the AAIC conference July. Are you talking about more than just the long awaited peer review article when stating a full release? If yes, what is your take on a release date just for the article? Thanks a lot, I appreciate the time you put into this.28/4 2023 08:26 MayoMobile 9112340Milito, if indeed presenting at AAIC (which appears ever likely), I expect the company to present a dataset similar in quality & specificity to Eisai's core presentation at CTAD 2022. They released a peer-review right after expanding on the already-in-depth analysis at CTAD.28/4 2023 17:15 Milito 4112341Thanks Mayo. Let's hope you are right in terms of an in-depth presentation with a quality dataset.28/4 2023 02:15 Makingmoney 6112334Tak. Han ser sgu træt ud, vi må håbe det er fordi han har megatravlt. For satan da, det har aldrig været mere spændende. Kom nu med den PR, partner eller peer review.30/4 2023 09:11 Solsen 11112362Så fik jeg endelig tid til webinaret fra forleden dag.

Må give jer ret i, at det lyder godt. Jeg vil endda gå så langt at det lyder næsten som "we got it"

Missling siger før første gang, at deres cash skal bruges til bl.a. marketing af produktet. At de har en klar strategi omkring prissætning på differentieret 2-73 produkt (flydende form til rare diseases og piller til AD, PDD etc). Han nævnte også at 2-73 ville være dyrere, hvis man kun vil gå efter de 80% i AD som har bedst virkning end hvis hele populationen omfattes af en evt godkendelse.

I Rett kan man kun udføre forsøg på børn +5 år, fordi variationen er stor på dem der er under. Hermed ikke sagt, at man ikke vil gå længere ned i forhold til at igangsætte behandling - lyder spændende, idet behandling med start kort efter diagnose kunne være interessant i denne spontant opståede og forfærdelige sygdom.

De er langt i partnerovervejelser. De sjældne sygdomme kan komme ind i partneraftaler i visse regioner i verden. Ellers vil de selv markedsføre i de sjældne sygdomme - med den høje prissætning.

Med mindre manden er en notorisk løgner så bliver de næste år mega spændende som aktieejer. Og jeg tror ikke han kunne komme afsted med at forføre os med de folk der er ansat eller er tilknyttet selskabet som rådgivere.

Lad os håbe, at noget af forløsningen kommer på AAIC medio Juli.

Mayomobile, hvis arbejde er uvurderlig, vil deltage i AAIC i Amsterdam. Det er muligt at støtte ham ved at bidrage med at betale rejseomkostningerne.
https://www.gofundme.com/f/attend-aaic-2023-alzheimers-conference?utm_source=customer&utm_medium=copy_link&utm_campaign=p_cf+share-flow-1&fbclid=IwAR0veuxcs9RsMKRUN4alUyg-2iUnp_GpSdh_xih-b0yU15MyPMIWKW4lxqg30/4 2023 09:45 Akku 5112364Håber han ikke er fuld af løgn.30/4 2023 09:59 Makingmoney 8112365Jeg forstår stadig ikke at han kan tale om kommercialisering før noget er godkendt. Der er vel minimum 1,5 til 2 år før vi kan stå med en godkendelse. Han må vide noget vi ikke ved. Jeg har selv støttet Jesse, det mindste vi kan gøre for den ihærdige soldat. Vi må se hvad han tager med hjem fra konferencen.
Pøj pøj til os
MM30/4 2023 10:40 MayoMobile 16112366I appreciate the support and already nearly reached my goal.

I will have a video published Monday regarding one of the questions Missling was asked. Specifically, about the difference between Blarcamesine and 3-71.

Missling regularly dodges this question. I think because he wants to sell the SIGMAR1 component. This really only tells a half-truth however as the secondary binding affinities make the drugs fairly distinct.1/5 2023 13:47 vestasfan 8112378


1/5 2023 13:54 Tasso1 8112379Anavex Tildeling af nyt patent for 2-73 i forhøjet blodtryk.

https://quantisnow.com/insight/4415250

Granted a new U.S. Patent No. 11,622,955 entitled "SIGMA-1 RECEPTOR AGONIST SYSTOLIC BLOOD PRESSURE THERAPY," - løber til 2038.

High blood pressure costs the United States about USD 131 billion each year.

Et stort potentiel marked alene i US.

Først skal vi dog lige have skidtet godkendt, før Anavex kan få adgang til alle disse markeder!
Tror ikke heller Missling kan slippe af sted med udtale sig som han gør i det seneste webcast, uden at der noget hold i tingene.1/5 2023 14:21 TDT123 6112380


1/5 2023 16:29 Hyst 4112381Hm, der er der vel ikke mange penge i?
Nogen info hvorfor man søger et patent på et område hvor masser af kopi eksisterer i forvejen?1/5 2023 17:41 Solsen 7112382Video af Mayomobile
2/5 2023 01:59 Makingmoney 4112384Maybe, after watching this, the dataanalysts at the company more clearly understands what they are workibg with, thereby helping them to get the job done ?. Im 56, with any luck they finish before i catch something......

Thank you Jesse, Hope yoy dont skip TO much of your daytime work ?

Best regards
MM2/5 2023 04:40 Makingmoney 3112385The ? Should have been smileys, just for the record1/5 2023 18:10 vestasfan 6112383forhøjet blodtryk uden nævneværdige bivirkninger! Det tror jeg nok der er.2/5 2023 08:07 Kyed01 8112387@Hyst:Højt blodtryk er et kæmpe marked, kæmpe!

Hvis nogle af indikatorerne er godkendt, vil det værre ret hurtigt og rimeligt billigt at få på markedet. Et P2 efterfulgt af et P4 vil nok kunne gøre det.
2-73 virker også forbyggende imod demens som vi ved. Saa hvis man er oppe i årende og lider af højt blodtryk kan man slå 2 fluer med et smæk med en 2-73 pille hver dag.

Ser ud til at 2-73 kan blive en af de største succeser (gennembrud) set siden penicillin!!2/5 2023 15:01 Tasso1 7112390Anavex Q2 rapport tirsdag den 9. maj 2023.

https://www.stocktitan.net/news/AVXL/anavex-life-sciences-to-announce-fiscal-2023-second-quarter-53a3o4zzij5j.html

Webcast den 9. maj kl. 14.30 DK-tid.

https://us02web.zoom.us/j/89199951143?pwd=S3QrTURzaVFacDJMTWJLanRVZWVjUT09#success

Eller link på deres hjemmeside:

https://www.anavex.com/

Måske et par guldkorn i forbindelse med til kritiske spørgsmål - men man skal nok ikke lægge så meget i disse Q-rapporter.
Nok ikke noget, der rykker noget som helst ved kursen - kun data tæller! - (og måske en lille partneraftale)2/5 2023 20:33 TDT123 2112392Enig, det har til DD ikke flyttet på noget som helst, når der afleveres ER....

Det positive er at de overholder deres deadline på Earnings :)3/5 2023 13:31 Milito 611241331%!

----

Den amerikanske medicinalgigant Eli Lilly har leveret positive resultater i et fase 3-studie med lægemiddelkandidaten Donanemab, der har vist sig at forsinke udviklingen af alzheimers sygdom.
Det fremgår af en børsmeddelelse. Efterfølgende stiger aktien i medicinalselskabet klart i onsdagens amerikanske formarked.
Mere specifikt har Eli Lilly testet Donanemab i 1182 voksne patienter med mild alzheimers sygdom i en periode på halvandet år og har vist, at midlet bremsede alzheimers-patienters tab af kognitive og funktionelle evner med 35 pct. sammenlignet med placebo.
Resultaterne er statistisk signifikante, og Lilly planlægger nu at ansøge om markedsføringstilladelse hos de amerikanske lægemiddelmyndigheder så hurtigt som muligt.

VOLDSOMME BIVIRKNINGER
Omkring 31 pct. af patienterne oplevede hjerneblødninger - dog som regel milde. Der er tale om en bivirkning, der tidligere er set ved tilsvarende stoffer, skriver Bloomberg News. Ifølge Eli Lilly var 1,6 pct. af tilfældene alvorlige.
- Vi er opmuntrede over de potentielle kliniske fordele, som Donanemab kan give, selv om der ligesom med mange effektive behandlinger for invaliderende og dødelige sygdomme er forbundet risici, der kan være alvorlige og livstruende, siger Mark Mintun, direktør for Lillys forskning og udvikling af neurologiske lægemidler.

MARKANT KURSHOP
På aktiemarkedet reageres der stærkt positivt på resultaterne. Aktien i Eli Lilly stiger 8,9 pct. til 440,22 dollar i formarkedet.
Netop udvikling af lægemidler til behandling af alzheimers sygdom har tidligere vist sig så svær og floppet så mange gange, at sygdommen har fået ry for at være medicinalbranchens kirkegård.
Herhjemme håber Lundbeck i næste uge at få godkendt et nyt lægemiddel, der ikke forsinker alzheimers sygdom, men reducerer agitation, eller vredesudbrud, forbundet med alzheimers sygdom.
Det er ifølge Bloomberg News kun anden gang nogensinde, at en lægemiddelkandidat har vist sig at forsinke alzheimers sygdom i et klinisk fase 3-studie.
.\˙ MarketWire3/5 2023 16:15 Occam 4112419Ja, der er penge i Alzheimer. Kan godt forstå, at Lilly sætter fuld fart på. Det ville de fleste gøre.3/5 2023 20:28 Milito 1112425Med undtagelse af Anavex. Tilsyneladende.3/5 2023 13:53 ProInvestorNEWS 2112414Lilly's donanemab slows cognitive, functional decline in key Alzheimer's study

https://firstwordpharma.com/story/57349753/5 2023 16:57 Solsen 5112420Denne historie er en lang hjerneblødning.3/5 2023 17:08 Fandel 4112421Enig Solsen. Men der er bare ikke andet lige nu!
Det er derfor, det er så frygtelig svært at vente på, at Anavex virkelig kommer på banen...3/5 2023 19:07 vestasfan 7112424hvorfor gør man ikke mere for eksponere nogle data? Eli Lily i dag og Biogen for måneder tilbage. Frustrerende at konstatere, at konkurrenterne fremviser data og bliver fremhævet som banebrydende, alt imens denne sluttede forsamling ved noget andet? Hvorfor putter man sådan med data?3/5 2023 21:31 Solsen 7112426De er lidt ligeglade med investorerne lige nu. De har præsenteret gode data for markedet/investorerne. Markedet ville så noget andet end, hvad logikken sagde.

Biotech er bl.a. videnskabsfolk og de vil gerne breake nyhederne på konferencer med stor bevågenhed.

Gad vide om det som Mayomobile gætter på holder nemlig, at AAIC 2023, der afholdes i Amsterdam, er stedet hvor vi får hele datapakken fra AD forsøget ?

https://aaic.alz.org/overview.asp

Ser vi nu starten på det jeg venter mig mere af - stiginger.4/5 2023 08:05 Milito 3112437Ved man om Anavex deltager på AAIC 2023? Jeg synes ikke at kunne finde det.4/5 2023 09:17 Solsen 4112440Det vides ikke endnu.4/5 2023 09:31 Milito 3112441Det er vel ret vigtigt at nævne når vi snakker om Anavex og AAIC 2023.

Hvis jeg som ny i denne tråd læser det som du skriver i indlæg 112426, så fremgår det som om at Anavex deltager og at det blot er indholdet som mangler at blive offentliggjort.

Jeg er selv investeret i Anavex (og nok egentlig også for meget med 1100 stks ift min normale risikoprofil), men ønsker blot at formodninger ikke fremstår som realiteter herinde.4/5 2023 14:45 Tasso1 5112454Anavex Sammendrag fra webcast den 26. april 2023.

https://msqventures.com/msq-ceo-webinar-series-with-anavex

"Question: What do the promising results of ANAVEX®2-73 mean for potential Alzheimer's disease patients, and what are the criteria for selecting patients for the clinical trial?

Answer: The clinical trials have shown that patients with significant Alzheimer's disease who received ANAVEX®2-73 actually reversed their cognitive impairment and improved their activities of daily living, rather than just slowing the decline. This is an exciting result that shows the potential for patients to change the course of their disease pathology."

Missling holder stadig fast i, at nogle patienter faktisk blev bedre og ikke bare fik bremset udviklingen af Alzheimer!
Med tanke om, hvad han må have af viden om detaljerne fra AD fase 2/3 forsøget på dette tidspunkt, så er det noget af en påstand at komme med!
50 mg gruppen må have nogle superresponder der har bekræftet dette - ellers står Missling til en alvorlig anklage om vildledning!4/5 2023 21:13 TDT123 4112470Det rigtigt men i indlæg 112440 skrives der jo netop, at det ikke vides endnu...

Men vi jo også kendte for mange lange tråde :)

Håber seriøst der snart kommer skred i tingene, ellers ender vi med at bliver overhalet indenom, som trådstarter også skriver
-Anavex udvalgt blandt 100vis af stoffer/kandidater-

God lang weekend til jer alle


Mvh4/5 2023 23:07 Milito 2112471Det er da først efter at jeg spørger, at det bliver kommenteret at det endnu ikke vides. Det er derfor at jeg beder om at det bliver udpenslet til en anden gang. Jeg er givet vel farvet af at have læst indlæg på Ihub, Twitter, Facebook og her hvor det flere steder fremgår som stensikkert at Anavex deltager med et indlæg.

Jeg frygter at snakken om AAIC blot er et håb som ikke materialiserer sig, men vi får at se. Det viser endnu engang hvor ringe Anavex IR er.

I lige måde :)4/5 2023 23:22 TDT123 1112473Modtaget beklager :)4/5 2023 15:28 ProInvestorNEWS 8112460Novo Nordisk ' Anavex ' Eli Lilly ' Biogen ' Brain+

Helge Larsen kigger bl.a. på regnskab fra Novo Nordisk og på Anavex og udviklingen inden for medicin mod alzheimers og demens.
5/5 2023 08:29 Milito 6112476Igår udkom der en ny artikel hos Seeking Alpha fra Lane Simonian som kan anbefales at læse.

https://seekingalpha.com/article/4599544-anavex-antioxidant-treatment-alzheimers-disease

Lad os håbe at han har ret i følgende.

Anavex has stated that its phase 2b/3 clinical trial results complement and are consistent with its phase 2a trial results. For those who were not titrated down, the company most likely knows that the 50mg group (which largely corresponds to the high concentration group in the phase 2a trial) did better than the 30mg group in the phase 2b/3 trial. Why Anavex still has not provided data for both groups (after untangling the titration issue) remains a mystery. It could be that Anavex is concerned that the number of participants remaining in the 50mg after dropouts and down titrations is not large enough to gain full approval from the Food and Drug Administration (FDA). The FDA could still grant accelerated approval allowing for the sale of blarcamesine while requiring a larger (and perhaps more lengthy trial) to firmly determine efficacy and safety. Anavex may also approach other regulatory agencies in Australia and Europe, for example, before or while engaging with the FDA in hopes of earlier approvals there.8/5 2023 12:25 Helge Larsen/PI-redaktør 7112512Sund livsstil og sygdomsbekæmpelse er big business - men er det også værd at investere i? Bodil Johanne Gantzel spørger de to erfarne investorer, Lau Svenssen og Helge Larsen, der i studiet stiller op til debat om både den aktuelle markedsstemning og mulige interessante investeringer på lidt længere sigt.
Du kan i dagens afsnit høre mere om blandt andre Bakkafrost, Mowi, Grieg seafood. Nordic Halibut, Anavex, Genmab, Brain+, INSW, Norden, Pfizer, Novo Nordisk, Siemens Energy, Mercedes Benz Group, Ambu, Mærsk og Biogen.

Podcast: https://www.euroinvestor.dk/podcast/millionaerklubben-der-er-penge-i-sundhed8/5 2023 22:24 Solsen 11112517Tak Helge for omtalen af Anavex, selv om du selvfølgelig skulle advare omkring early stage virksomhed og US biotech generelt.

Lytter man til direktøren i Anavex, så bliver han mere og mere selvsikker. Han utrykker sig bl.a. om, at firmaet nu er parat til at være kommerciel.

På kommende gf bliver ny formand for den nyetablerede bestyrelse kørt på plads.

Spændende profil:
https://stocktwits.com/Trainguy1/message/526623559

Den kommende frigivelse af 50 mg gruppen i AD fase 2b/3 tror jeg bliver signalet til shorternes overgivelse og gerne massakre.

AAIC medio Juli en mulig begivenhed eller evt. noget i forbindelse med regnskabet i morgen.

Vi kommer tættere på hver dag :−)9/5 2023 15:10 Tasso1 12112530Anavex Q2 rapport.

Har 153,5 mill. $ på bogen pr. 30. marts 2023 (øget fra 149,2 mill. $) - stadig ingen gæld!

https://www.stocktitan.net/news/AVXL/anavex-life-sciences-reports-fiscal-2023-second-quarter-financial-x37r37za489e.html

Positiv webcast, dog uden nogen kritiske spørgsmål.
Igen ingen angivelser af tidpunkter for de forskellige milepæle.

Missling bekræfter, at man på baggrund af at andre selskaber har opnået acc. godkendelser på baggrund af biomarkører i Alzheimer, så agter Anavex at gå samme vej med de sidste nye positive resultater.
Får Anavex en acc. godkendelse, så kan man få 2-73 på markedet mens man udfører et P4 kontrolforsøg.

Så alt tegner positivt - men Anavex er nok begrænset af at kunne uddybe tingene, indtil de komplette AD data offentliggøres i en Peer Review.

Tålmodighed endnu en gang!9/5 2023 23:54 Tasso1 9112533Anavex 10 Q rapport for Q2 - 2023.

https://quantisnow.com/insight/4472465

Solgte aktier under Lincoln Park aftalen:
2.075.000 aktier til kurs 8,75 $.
Forsætter den fornuftige strategi med at have ca. 150 mill. $ på bogen - giver handlefrihed til udvikling, produktion og til at få produkterne på markedet, uden at være afhængig af BP mm.
Hele 131 mill. $ må der om nødvendig endnu hentes i aftalen - burde være tilstrækkelig indtil vi forhåbentlig snart får indtægter fra evt. salg af 2-73.
Fratrækkes beholdningen, så er hele Anavex`s Pipeline værdiansat til 570 mill. $ - til sammenligning øgede LLY deres MC med hele 22 milliarder $ på deres fase 3 data i AD, hvor 31 % skal forvente hjerneblødninger ved en moderat forbedring af AD symptomer?

During the six months ended March 31, 2023, the Company issued to Lincoln Park an aggregate of 2,159,080 (2022: 0) shares of common stock under the 2023 Purchase Agreement, including 2,075,000 (2022: 0) shares of common stock for an aggregate purchase price of $18,152,500 (2022: $0) and 9,080 (2022: 0) commitment shares.

At March 31, 2023, an amount of $131,847,500 (September 30, 2022: $0) remained available under the 2023 Purchase Agreement.

Eneste deltagende analytiker Jones Trading hævede deres kursmål fra 54 $ til 58 $.
https://www.tipranks.com/stocks/avxl/forecast
10/5 2023 00:18 Milito 7112534Kopieret fra et indlæg på Ihub:

----

Tom Bishop talked to Anavex post CC. Here are his comments.
Anavex's (AVXL $9.20, +9%) (... and wow, Aris is up 25% this morning, I'll hit that next!) quarterly release and conference call was this morning. And after speaking with the Company and clarifying a few issues, there were some exciting revelations. First and foremost, the Company now believes, after 5 months of evaluating the data, that the data from the resent Phase 2b/3 Alzheimer's trial, and especially the data from the improvement in surrogate biomarkers that are associated with the pathology of Alzheimer's are strong enough that it intends to apply to the FDA for approval of A2-73 based on the "Accelerated Approval Pathway." Now this doesn't just mean the process moves along more quickly while it now does a full phase 3 trial. This means conditional approval for commercial sale of A2-73 based on the data already collected from the Phase 2b/3 trial, especially that based on improvement in the various Alzheimer's disease pathology biomarkers, along with the cognitive and other improvements in functional data itself. And then a confirmatory study would be done while the drug is already approved. Recent Alzheimer's drug approvals (Biogen and Lilly) have all utilized this pathway and evidence of improvement of various biomarkers for Alzheimer's disease. So this is rather exciting as there is a reasonable chance now that the Company could get approval relatively soon without waiting to first conduct a full blown Phase 3 trial. No guarantees on this, but very encouraging re the potential time line to market acceleration. Here is something more on this pathway-

"The pathway specifically allows FDA to approve drugs based on a determination that the product has an effect on certain surrogate endpoints or intermediate clinical endpoints. Surrogate or intermediate endpoint can be based on a laboratory measurement (like blood glucose level for diabetes), radiographic image (like tumor size reduction), physical sign (like blood pressure for cardiovascular disease) or other measure. For instance, reduction of viral load in HIV patients, reduced tumor size in cancer patients or alleviation of symptoms can all be used to show a treatment's benefit to patients. Congress has clarified, through statute, that the accelerated approval pathway does not alter the standards of evidence required for approval.
After a medicine is granted accelerated approval, companies are required to conduct, and provide updates on, confirmatory trials and the FDA is required to make this information publicly available.
Companies are required to conduct confirmatory studies of medicines granted accelerated approval and are subject to reporting requirements on the status of these studies. The FDA is required to track, and make publicly available, progress of confirmatory trials."

Remember that the safety data is much better than those Alzheimer's drugs recently approved that can cause brain swelling/bleeding (maybe even death) and the need for periodic/expensive MRI's to monitor this. AND A2-73 is an oral formulation not infusion therapy. So all things being equal, what are you gonna take?

Now the other cool thing here is, as announced in a press release last week, the Company has filed for a patent covering A2-73's use to lower high blood pressure. As you might expect, when patients came in for periodic trial evaluations, they got their blood pressure taken. And the Company noticed that those coming in with high blood pressure saw that drop back into the normal range! So while the Company is a ways off from pursuing this indication on its own, if it can claim this side benefit, in addition to the Alzheimer's benefits above ... like I said, which one are you gonna choose? Duh. (I also recall some potential benefits regarding improved sleep, I hope we get data on that also.) It's like how they have discovered lately that some of the diabetes drugs (Eli Lilly's in particular)) cause significant weight loss! So now these diabetes drugs are in short supply because other people are taking them just for weight loss. So A2-73, if approved, could then potentially be prescribed off label for blood pressure, or at least more likely advertised as a side benefit. The blood pressure data has not been disclosed but perhaps will be in the full release in a medical journal that will cover all the things we have been waiting for (30 vs. 50 mg, ADL and COG, sigma1 normal gene vs. the variant, all the other biomarker data ... ).

Elsewhere, I believe they are at last getting very close to announcing the Phase 3 Parkinson's disease trial initiation, in addition to the full A2-73 data release, plus in H2 the Rett Pediatric data. While this seems to move very slowly the Company is meticulous in its approach, avoiding the pitfalls so many companies fall into with their failed clinical trials and I would remind everybody once again that they have never failed one of their clinical trials. They have all been successful in showing efficacy, and that consistency itself tells you something. Small wonder Dr. Missling reiterated in closing that "... looking forward we're very excited about the Company's potential as well as to build the bio-marker driven precision medicine studies..."
There was more meat on the bone than today's stock market reaction gives credit for (it was down in the pre-market but I see as I finish this that it is now up 8%, still ... plenty of room ahead)- Buy.10/5 2023 04:15 Kyed01 9112535God morgen fra Thailand.

Her er mere fra Tom Bishop:

https://www.moneyshow.com/articles/dailyguru-58760/anavex-drug-pipeline-progress/

Han er positiv og det er jeg også.

Vi kommer langsomt tættere på en godkendelse og jeg er overbevist om at den kommer, måske RETT først?10/5 2023 06:41 Fandel 9112536Der er så meget godt i deres pipeline. Studier som vi næsten ikke har hørt om, men som kan blive fantastiske sidegevinster.13/5 2023 13:23 Kyed01 6112626Ja helt enig Fandel er dog lidt i tvivl om hvordan de vil prissaette 2-73 i de sjældne sygdomme hvis de er godkendt for AD og de som et eksempel tager 12.000$ om året for en daglig pille? Missling har nogle meget høje tal for RETT behandling, var det ikke 140.000 eller 170.000$ om året? Det kan han nok ikke forlange hvis AD er godkendt og meget billigere for behandling.

Her er en ret interessant artikel med navnet: Targeting Sigma Receptors for the Treatment of Neurodegenerative and Neurodevelopmental Disorders

Anavex's 2-73 og 3-71 er nævnt ret prominent.

https://link.springer.com/article/10.1007/s40263-023-01007-6#Sec1313/5 2023 15:38 Fandel 4112628Meget fin artikel Kyed01...12/5 2023 22:21 Milito 3112622At ren nysgerrighed. Er der en herinde som udover Anavex også har viden om Cognition Therapeutics (CGTX)?17/5 2023 07:39 Tasso1 12112665Anavex Ny positiv artikel fra vores Lane Simonian Seeking Alpha.

https://seekingalpha.com/article/4605130-cassava-sciences-shared-mechanisms-of-action-alzheimers-disease?utm_source=stck.pro&utm_medium=referral

Lane Simonian er stadig meget positiv på Anavex.
Hvis Misslings udsagn om, at de udspecificerede resultaterne i AD fase 2/3 forsøget er helt i tråd med det tidligere meget positive fase 2a forsøg, så får Anavex sandsynligvis en acc. markedsgodkendelse af FDA - og andre myndigheder.
Udsagnet blev gentaget på seneste webcast - så vi kan "koge" det ned til om vi kan stole på Missling eller ej?
Kan bare ikke se, hvordan han ville kunne slippe afsted en sådan gentagende udmelding, hvis det ikke havde sin rigtighed - der er jo også en bestyrelse bagved, som har et medansvar for disse udtalelser!

Afventer primært det lovede Peer Review i et anerkendt fagblad!


"The Future

Anavex's CEO Christopher Missling has recently promised to release a clear, detailed analysis of the effects of blarcamesine based on dose. He also said that the phase 2b/3 results are consistent with and complement the phase 2a results. If that is the case those on the 50mg dose of Anavex should perform similar to those in the high concentration group in the phase 2a trial who had mild cognitive impairment or mild Alzheimer's disease and who did not have a "negative" sigma-1 gene variant (an approximate 2.9 point improvement in ADAS-Cog11 scores). That along with good biomarker data should be enough for the FDA to grant accelerated approval for the drug for early stage Alzheimer's disease at least in those who have a fully functioning sigma-1 receptor. Anavex could then sell blarcamesine while it runs a confirmatory trial. And if this is indeed what happens, Anavex is in good shape."
Hvis linket skulle fejle:

Cassava Sciences' Simufilam, Anavex's Blarcamesine, And Aricept: Shared Mechanisms Of Action In The Treatment Of Alzheimer's Disease
May 16, 2023 2:56 PM ETCassava Sciences, Inc. (SAVA)AVXL34 Comments
Lane Simonian profile picture
Lane Simonian
2.36K Followers
Summary

Blarcamesine, Aricept, and most probably simufilam are sigma-1 receptor agonists.
Sigma-1 receptor agonists often produce temporary improvements in cognition for those with mild cognitive impairment and can initially stabilize the disease in mild Alzheimer's disease patients, but not thereafter.
Blarcamesine appears to nearly stabilize mild Alzheimer's disease over longer periods of time than other sigma-1 receptor agonists, perhaps because it is acting as a direct antioxidant.
Cassava Sciences faces charges of data manipulation, staged the results of its early trial, and probably has an incorrect mechanism of action, and yet the results might be just good enough for FDA approval.
Based on yet still publicly unreleased biomarker data and dose dependent responses, the FDA could grant accelerated approval to blarcamesine.

Recently, I compared the relative effectiveness of Anavex's (AVXL) blarcamesine, Cassava Sciences' (NASDAQ:SAVA) simufilam, and Aricept for the treatment of Alzheimer's Disease (article). I noted that blarcamesine and Aricept were sigma-1 receptor agonists and that simufilam was likely a sigma-1 receptor agonist. In this article, more conclusive results of the latter will be provided. Given the same mechanism of action the results for simufilam, blarcamesine, and Aricept should be about the same. The difference is that if blarcamesine also acts as a direct antioxidant, it should slow the advance of Alzheimer's disease during its earlier stages for a longer period of time than simufilam and Aricept. If so, Anavex would have a better treatment and represent a better investment than Cassava Sciences.

In addition to a discussion of the science, I will review recent developments for both companies.

Blarcamesine, Simufilam, and Aricept: A Shared Mechanism of Action

Both blarcamesine and simufilam are methyl amines (N-CH3), and methyl amines appear to be sigma-1 receptor agonists (analysis, alkyl/methyl amines). Aricept/donepezil has also been identified as a sigma-1 receptor agonist. About 20 percent of the population does not have a fully functioning sigma-1 receptor, so they receive very limited benefit from drugs that act as sigma-1 receptor agonists. Also sigma-1 receptor agonists become less effective as Alzheimer's disease progresses as protein kinase C which initially drives the disease becomes inactivated due to nitration (sigma-1 receptor agonists inhibit intracellular calcium release which in part limits the activation of protein kinase C). By contrast, most people with functioning sigma-1 receptors and with mild cognitive impairment or mild Alzheimer's disease benefit from these agonists because early on they reduce acetylcholinesterase activity, reduce the production and aggregation of amyloid and the phosphorylation of tau (study), and most importantly lessen oxidative stress and neuroinflammation (figure three).

Significant (some might say remarkable) improvements in individuals taking Aricept, simufilam, and blarcamesine have been reported. In addition, each drug improves cognitive function by a possibly clinically significant 4 points or more on the Alzheimer's Disease Assessment Scale-Cognition (ADAS-Cog) in some Alzheimer's patients (Aricept, simufilam, blarcamesine). The percentage of people who improve by this amount vary depending on the length of the study and baseline scores, but especially early on sigma-1 receptor agonists can temporarily modify disease progression (for example, 68% of those with mild cognitive impairment on simufilam improved at one year, but only 47% improved after the additional inclusion of mild to moderate Alzheimer's disease patients). Following is a comparison of the impact of these sigma-1 receptor agonists on Alzheimer's disease.

Simufilam versus Acetylcholinesterase Inhibitors (including Aricept) for mild Alzheimer's disease (mean change in ADAS-Cog11 scores)

Simufilam: 19.1 to 19.6

Acetylcholinesterase Inhibitors: 21 to 22.5

There is about a .7 point increase in decline for each change in ADAS-Cog scores for simufilam (from a 2.4 improvement from a baseline of 15 to a 4.4 point decline from a baseline of 25.7). So a close apples to apples comparison would be the following:

Simufilam: 21 to 22.4

Acetylcholineserase Inhibitors: 21 to 22.5

There is little to distinguish simufilam from acetylcholinesterase inhibitors in the treatment of Alzheimer's disease.

Simufilam versus Blarcamesine

The comparison between simufilam and blarcamesine becomes somewhat murkier. In its phase 2a trial, participants with the highest concentrations of the drug, who had mild cognitive impairment or mild Alzheimer's disease, and who did not have a sigma-1 receptor gene variant experienced a 1.7 point improvement in Mini-Mental State Examination (MMSE) scores at 57 weeks which is roughly the equivalent of a 2.9 point improvement in ADAS-Cog11 scores. If Cassava Sciences had only included the same populations, the results may have been close to the same.

Even after dealing with confounding variables such as different baselines, timelines, and genetic make-ups, the impact of sigma-1 receptor agonists on Alzheimer's disease appear similar: they can lead to temporary improvements in those with mild cognitive impairment, they can stabilize for about a year those with mild Alzheimer's disease, and they have a minimal impact on those with moderate and severe Alzheimer's disease.

Cassava Sciences: Pitfalls and Landmines

Mechanism of Action
Cassava Sciences touted a recent cancer study for having validated its proposed mechanism of action for simufilam. The researchers who conducted the study, instead, discovered a significantly different mechanism of action for simufilam: the drug reduced the phosphorylation of filamin A rather than restored it to its normal form. One might argue this newest finding is actually good news for Cassava Sciences since in theory reducing the phosphorylation/misfolding of proteins should provide a more effective treatment for Alzheimer's disease than unfolding them. The problem, however, is that misfolded proteins such as amyloid and filamin A are at best secondary contributors to Alzheimer's disease early on, so reducing their phosphorylation would have very little impact on the progression of the disease. Moreover at the very earliest stages of the disease a considerable amount of "toxic" phosphorylated/soluble filamin A has already been converted into non-toxic insoluble filamin A, so targeting the production of phosphorylated filamin A may not be effective at all (study). In short, the main beneficial mechanism of action of simufilam- likely its only beneficial mechanism of action - is as a sigma-1 receptor agonist.

Legal Troubles
A Federal judge in Texas recently allowed a lawsuit against Cassava Sciences to go forward. The most serious allegation in the lawsuit is that Cassava Sciences' management/team manipulated phase 2b data (specifically removing a tau outlier from the drug group) and then set up large cash bonuses for themselves tied to rises in the stock's value (trial record, pp. 5-6). The plantiffs while acknowledging that Barbier and other Cassava executives did not collect on these bonuses, argued that the company still benefitted from the subsequent rise in stock prices (trial record, pp. 24-25). The exact legal jeopardy that Cassava's management team is in will not be known until the end of the trial.

Staging of the Disease
In its open label trial, Cassava Sciences staged the disease such that the first fifty patients with mild cognitive impairment/amnestic cognitive impairment/prodromal Alzheimer's disease were processed first whereas the results for the last group which had late mild to early moderate Alzheimer's disease was not announced until 16 months later. The first fifty patients improved by a mean of 3.2 points at one year (2.4 points after further adjustment) whereas the last fifty patients declined by 4.4 points (press release). In between, Cassava Sciences averaged the scores for those with mild cognitive impairment with those who had mild Alzheimer's disease, possibly to try to obscure the small decline in the latter group. The company, thus, left the impression for months that individual with mild to moderate Alzheimer's disease had improved by 3.2 points at one year which would indeed have been remarkable achievement if it had been true. As it turned, individuals with less advanced mild Alzheimer's disease declined by .5 points and those with late mild to early moderate Alzheimer's disease declined by 4.4 points. This again is very similar to what one would expect with Aricept (article).

Projections

If Cassava Sciences has not truly randomized its Cognition Maintenance Study but instead continued those with the least cognitive impairment on the drug and switched those with the most cognitive impairment onto the placebo, then the results will be meaningless. If a baseline ADAS-Cog score is not provided for both groups that would be a strong indication that results are not reflective of a randomized trial. Simufilam will almost certainly perform better than the placebo groups in its two phase 3 clinical trials but the question is whether it performs the same or better than the current standard of care (acetylcholinesterase inhibitors) for early stage Alzheimer's disease from one year to 18 months.

Given the added uncertainty of how the legal case against Cassava Sciences will be decided, it is hard to project the company's future stock value. High expectations of full exoneration and great future results by a very loyal investor base and further purchases by insiders may keep the stock in decent shape until the phase 3 clinical trial results are released. Those expectations may be partially dashed. However, despite all its baggage, Cassava Sciences may have a drug that has equal efficacy but perhaps less side effects than acetylcholinesterase inhibitors, and thus gain FDA approval. Hence the hold rating.

Anavex: Omissions and Potential

Omissions
Anavex should have provided a mean change in activities of daily living score at its Clinical Trials on Alzheimer's Disease (CTAD) presentation in December 2022. The company could also have provided the data for those maintained on the 30mg dose and the 50mg dose. Anavex did not provide details on rare side effects caused by the drug nor has it specified the severity and duration of the two main side effects: dizziness and confusion. Some or all of this information may be forthcoming later this year.

Mechanism of Action: Antioxidants Can Make a Difference
Anavex notes that Anavex 2-73/blarcamesine reduces oxidative stress and inflammation in Alzheimer's disease (during its early stages). This is consistent with the action of sigma-1 receptor agonists. The company has never stated that blarcamesine is a direct antioxidant.

Blarcamesine is a tetrahydrofuran derivative whose antioxidant capacity is uncertain. The best case that can be made that tetrahydrofurans are strong antioxidants is that they are ready hydrogen and oxygen donors which is precisely what is needed to scavenge the nitro-oxidant peroxynitrite, and to partially reverse oxidative and nitrostative damage.

At one year for mild cognitive impairment and mild Alzheimer's disease adding powerful antioxidants to an acetylcholinesterase inhibitor appears to make little difference (maybe sigma-1 receptor agonists are enough to sufficiently reduce oxidative stress as this point). But after that, the combination of acetylcholinesterase inhibitors and strong antioxidants helps to largely stabilize mild Alzheimer's disease (retrospective study). This may be what blarcamesine is doing: its methyl amine group is acting as a sigma-1 receptor agonist and its tetrahydrofuran group is acting as an antioxidant. Blarcamesine nearly stabilized most participants with mild cognitive impairment or mild Alzheimer's disease for 148 weeks, which sets it apart from other treatments for Alzheimer's disease (figure two).

The Future

Anavex's CEO Christopher Missling has recently promised to release a clear, detailed analysis of the effects of blarcamesine based on dose. He also said that the phase 2b/3 results are consistent with and complement the phase 2a results. If that is the case those on the 50mg dose of Anavex should perform similar to those in the high concentration group in the phase 2a trial who had mild cognitive impairment or mild Alzheimer's disease and who did not have a "negative" sigma-1 gene variant (an approximate 2.9 point improvement in ADAS-Cog11 scores). That along with good biomarker data should be enough for the FDA to grant accelerated approval for the drug for early stage Alzheimer's disease at least in those who have a fully functioning sigma-1 receptor. Anavex could then sell blarcamesine while it runs a confirmatory trial. And if this is indeed what happens, Anavex is in good shape.17/5 2023 17:47 Milito 5112673Jeg så i køen nede i supermarkedet at svenske Expressen har på forsiden en reference til et interessant Alzheimers studie, hvor en genetisk variant menes at beskytte. Jeg fandt en nyhed om selvsamme hos Harvard.

https://news.harvard.edu/gazette/story/2023/05/newly-identified-genetic-variant-protects-against-alzheimers/

"The entorhinal cortex plays a critical role in memory and learning, and its degeneration is known to lead to cognitive impairment and dementia. Studies in mice done for this paper also showed that the Reelin-COLBOS variant protected against tau pathology.

"This case indicates that the entorhinal region may represent a tiny target that's critical for protection against dementia," said Quiroz.

As investigators pursue the design of gene therapies to deliver treatments that modify or manipulate gene expression, understanding what brain region should be the precise target for delivery will become increasingly important.

Many treatments for Alzheimer's disease, including drugs recently approved by the U.S. Food and Drug Administration, and other drugs currently in clinical trials, work to reduce amyloid plaque buildup.

New avenues for treatment

This study results point to new avenues for treatment because the two patients with nearly intact cognitive function had extremely high levels of amyloid in their brains, yet were protected."18/5 2023 20:07 TDT123 4112683Shares outstanding stiger. Har dobbelte de sidste 5 år.
Man kan jo glæder sig over vi ikke ser emissioner i Anavex, dog vil nogle mene at dette er det samme, det er en lidt mere usynlig måde at øge cashflow. https://ycharts.com/companies/AVXL/shares_outstanding

Mvh
18/5 2023 21:00 Tasso1 11112685Anavex. Udgivelse vedr. mekanismer af bl.a. 2-73 i AD og PD.

Denne afhandling er ikke Peer Reviewet, men forskerne går dybt ind i de mekanismer, som de mener lægger bag ved udviklingen af Alzheimer og Parkinson - og dermed også hvilke mekanismer en evt. behandling skal kunne påvirke.
Dette er ekstrem langhåret, men især 2-73 synes at stimulerer flere af de mekanismer, de mener er nødvendige for kunne give håb om en effektiv behandling.
Dette fortæller også lidt om, hvor kompleks mekanismerne er i disse CNS indikationer - og giver også en ide om, hvor omfattende en Peer Review fra 2-73 fase 2/3 forsøget kan være og derfor ikke noget man bare lige laver, især når den også skal blåstemples af en 3. Part.

Therapeutic Potential of Heterocyclic Compounds Targeting Mitochondrial Calcium Homeostasis and Signaling in Alzheimer's Disease and Parkinson's Disease

https://www.preprints.org/manuscript/202304.0098/v2

Minimum 3 vigtig funktioner 2-73 har en effekt på, som flere og flere mener har en afgørende betydning i behandling af Alzheimer og Parkinson, samt nok mange flere CNS indikationer:

- Modulerer Ca2+ og beskytter mod fejl i Mitchondrial.
- Kontrol af antioxidant og antiinflamation.
- Stimulerer Autophagy funktionen.


"In summary, ANAVEX2-73 interacts with IP3 receptors to modulate Ca2+ release and to prevent mitochondrial failure in multiple ways, including through the activation of the NRF2/ARE pathway that directly controls the expression of several antioxidant and anti-inflammatory genes. In addition, ANAVEX2-73 promotes au- tophagosome biogenesis and autophagic flux to degrade aggregated proteins and dam- aged organelles. Clinical benefits (MDS-UPDRS and CGI-I) have been reported in a 48- week Phase II extension study in patients with PDD (NCT04575259)"
22/5 2023 06:23 ProInvestorNEWS 4112721BioArctic : Marketing Authorization Application For Lecanemab Submitted In Great Britain

https://www.proinvestor.com/investornyt/989216/bioarctic-marketing-authorization-application-for-lecanemab-submitted-in-great-britain22/5 2023 11:11 Tasso1 11112728Anavex Generalforsamling den 23. maj - MayoMobile deltager.

Som altid - kommer der nogle vigtige nyheder på en GF, så skal der komme en PR i dag eller senest i morgen inden GF afholdes!
Ser frem til om vores gode ven Jesse får fanget Missling og evt. får nogle guldkorn med fra mødet.
Tvivler på at vi får en Peer Review fra AD nu - måske inden AAIC i juli ville være fint og inde for en realistisk tidshorisont.
Vi skal have gang i 2-73 hurtigst muligt - inden Lecanemab gør for meget skade - også nu i Europa.22/5 2023 18:21 Tasso1 5112741Anavex Missling definition på "just around the corner" :)

En typisk Missling udsagn nok igen på GF i morgen.

https://media3.giphy.com/media/RorNpSERrxKWQ/giphy.gif?cid=9191ed4c6788ba3833081feb2afeaa146063d48e77546fe0&ep=v1_gifs_gifId&rid=giphy.gif&ct=g23/5 2023 04:17 Kyed01 4112751Ja det bliver meget spændende at høre hvad han har at sige men hvis der ikke kommer en presse meddelelse før market åbner i dag er det en "fuser" og intet nyt af betydning bortset fra: Soon (snart) hvad der som bekendt er meget lang tid set med vores øjne.

Jeg kan se at et par stykker fra Ihub vil deltage i mødet og Jessie (MM) så der er god dækning.

Held og lykke til os aktionærer og selvfølgelig de stakkels mennesker som er berørt af CNS og sikkert ville kunne få det bedre hvis de har adgang til 2-73.23/5 2023 14:33 Boersboe 7112759@Anavex

Ingen nyheder før børsåbning. Tænker ikke der kommer noget nyt i dag.

Ad peer review
Nu har jeg selv udgivet et par peer reviewed artikler. Med den hastighed Anavex lægger for dagen, så tror jeg ikke på peer review i juli. De har været langsomme til ALT og peer review processen tager alene et par måneder alt efter hvor mange spørgsmål reviewers har. Er der tale om et prominent tidsskrift er spørgsmålene nok mange. Og Anavex er vel ikke engang færdige med at se på deres data endnu?
Så jeg forventer faktisk ikke nyt før engang i efteråret. Amerikanerne går vel også på sommerferie - og tror ikke på meget nyt inden ferien.

Jeg håber de kommer med nogle udmeldinger i efteråret. Ellers har jeg dømt mig selv ude jf tidl. skriv :/23/5 2023 20:14 Milito 3112762"... måske inden AAIC i juli ville være fint og inde for en realistisk tidshorisont."

Er det blevet bekræftet at Anavex deltager?23/5 2023 20:32 Milito 3112763"Anavex Generalforsamling den 23. maj - MayoMobile deltager."

Det gjorde han desværre ikke, men jeg kan læse på Ihub at andre har deltaget og delt ud af deres oplevelser.23/5 2023 21:20 Solsen 9112764Ihub - deltagere oplyser, at Missling skulle have udtalt at +300 i OLE skulle have forbedret tilstanden og at 30 og 50 mg grupperne ligger tæt med gode data.

Her er et indlæg: https://investorshub.advfn.com/boards/read_msg.aspx?message_id=171972497

"Ample" eller på dansk stor interesse for AD partnerskab.

...jeg læser videre :−)24/5 2023 00:29 Milito 5112767På Ihub har brugeren Hoskuld tilføjet følgende. En del ny viden for mig ift. den spæde start under Missling.

Couple of items to add:

- Dr. Missling repeatedly said that his priority is creating shareholder value

- Patent protection on 2-73 is solid out to 2039.

- Lecanemab screened 8,000 patients down to 1,700 (had to meet specific beta amyloid load and ab40/ab42 ratio requirements) versus 2-73 trial screen 600 down to 509 (or whatever.)

- 2-73 shows impact on beta amyloid and tau...plus a host of other relevant biomarkers such as inflammation

- the reason it took so long to run the p2b/p3 was money (when Dr.Missling took over Anavex was a penny stock with $5K in the bank and $2m in debt) and they added clinics very slowly because they simply could not manage more burn (other may know this but it was new info to me - not the poverty but the pace being dictated by funding, which now seems obvious.)

- Foundations have funded and encouraged PD, Rett, Anglemans, FragileX, etc...they are active and maybe a couple of more foundations will provide funding (and credibility) soon for other indications

If anything else occurs to me then I will post it. Thanks Bourbon.

https://investorshub.advfn.com/boards/read_msg.aspx?message_id=17197447024/5 2023 08:13 Tasso1 5112771Anavex Mayo indsamlede penge til deltagelse på GF.

Medmindre at der er komet noget i vejen, så burde han have deltaget.
Ellers udmærkede tilbagemeldinger fra GF - peer review for AD synes dog at trække ud til efteråret, når der ikke var sat specifikke tidspunkter på nogen af kommende mange milepæle.

Penge har spillet ind på processen med