Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Anavex Ny tråd feb. 2023 - Nyt Parkinsonforsøg i Australien!


110710 Tasso1 21/2 2023 12:57
25
Oversigt


Anavex 2-73 udvalgt blandt hundredevis af stoffer med størst potential i behandling af Parkinson!

https://www.anglicare.org.au/about-us/media-releases/new-anavex-trial-for-parkinson-s-disease-to-open-in-sydney/

Tidligere Anavex tråd https://www.proinvestor.com/boards/108268


Australian trial announcement.

"The Australian: HOME SCIENCE

World-first Australian trial offers Parkinson's hope. Richard Wyse is a world-leading authority on Parkinson's disease.

EXCLUSIVE
By NOAH YIM and NATASHA ROBINSON

8:22PM FEBRUARY 20, 2023

Australia will host a clinical trial for a drug that promises to fight Parkinson's disease as part of a global research effort to tackle the neurodegenerative disease that affects more than 215,000 people across the country.

Richard Wyse, the world authority on the disease, says the co-ordinated effort will bring "major change" to a field that has not produced a better drug than one discovered almost 50 years ago.

The trial drug, developed by US pharmaceutical company ­Anavex, is one of the therapies identified by a committee of experts as deserving prioritisation among hundreds others."

"Initial overseas results suggested the Anavex drug was a "meaningful step forward" for treating Parkinson's. Researchers hope it could slow the development of the disease within patients, compared to existing therapies that can only ease a patient's decline during otherwise unabated development of the disease.

The Australian trial will be a part of a series to combat Parkinson's disease that Dr Wyse, who chairs the expert committee as ­director of clinical development at UK charity Cure Parkinson's, says makes him "hugely encouraged".

"I think we're going to make a major impact in the neurodegeneration field over the next year or so," he said.

The late-stage clinical trial has been set up by non-profit philanthropy group Shake It Up, under its Catalyst program, which aims to accelerate the rollout of therapies to combat Parkinson's disease.

Shake It Up chief Vicki Miller said she hoped this would be the first of several drugs to be trialled in Australia."



21/2 2023 19:44 Tasso1 11110720






21/2 2023 20:14 Budweis 7110721



Er det ikke lidt underligt Anavex ikke benytter lejligheden og fortæller den gode nyhed?



21/2 2023 20:40 Tasso1 11110722



Anavex. I en nøddeskal - det er næsten mere normalen, at sådanne nyheder kommer frem fra alle andre end Anavex - en af de sidste ansættelser var ellers indenfor IR?

Kom til at se, at linket fra "anglicare" må være fra det afsluttede PDD fase 2 forsøg - beklager!
Det nye forsøg understøttet af bl.a. Shake I Up Fundation med 50 % - svarende lidt til det australske MJFF, burde dog være god nok!

Uprofessionelt af 7NEWS, at de fortæller at stoffet hedder Anavex og ikke 2-73!

Når der nu startes nyt forsøg op i Parkinson skulle man næsten tro, at man havde lidt kendskab til PDD OLE resultaterne - Anavex må på dette tidspunkt som minimum have en god ide om, at der er et vist grundlag for at udvikle casen på dette område - havde Anavex viden om et helt fejlet OLE forsøg, så ville man måske ikke være så begejstret i Australien?

Får evt. data fra PDD OLE en af de næste dage?



21/2 2023 21:14 vestasfan 7110724



Hvornår forventes det at data foreligger i forhold til Australien?



21/2 2023 21:44 Solsen 10110725



Missling sagde senest, at der nu snart kom gang i de forsøg, der længe har stået stand by.

Håber at dette forsøg er starten på en større udrulning af de påtænkte forsøg. Men umiddelbart synes jeg, at det ligner et initiativ fra Shake it up.

Mon ikke man afventer analyserne af AD fase 2b/3 forsøget således, at man bliver klog på Blarcamesines virkning på pts.

Der er heldigvis nogle der har skrevet til IR med krav om lidt PR.

De må dælme snart komme med noget !




21/2 2023 22:47 Solsen 10110726



Hele 7 stk planlagte fase 3 forsøg fremgår af Anavex pipeline.

https://www.anavex.com/therapeutic-candidates

Det er stort og kan blive vildt.

Men vi skal se en eller anden form for cash indskud eller partneraftale inden de alle ruller.




21/2 2023 23:02 poppelkongen 6110727



tænker efterhånden, for at blive ansat ved anavex skal man have als, for de glemmer tidt at fortælle om nyheder, eller hvor de har gemt deres data

ironi kan forekomme ti hi



7/3 2023 10:44 Milito 2111126



Stilheden er desværre ret passende. Havde Missling ikke hyret ind til IR?



22/2 2023 06:40 Helge Larsen/PI-redaktør 6110735



Pharma og biotek - opdatering fra debat og chat uge 8 Bavarian Nordic ' Novo Nordisk ' Genmab ' Zealand Pharma ' Scandinavian Medical Solutions ' Anavex




23/2 2023 15:17 Tasso1 12110786



Anavex Udpegningen af 2-73 som stoffet med største potentiale i behandling af Parkinson.

Et nyt innovativt program for hurtigere at identificere og fremskynde adgangen til effektive nye behandlingsmuligheder i Parkinson - og ekspertgruppen, som har udpeget Blarcamesine/2-73, som 1. prioritet blandt hundredevis af andre stoffer, med største potentiale for en effektiv behandling i Parkinson.
Fase 3 forsøget bliver herudover for en stor del sponseret af bl.a. Shake It Up Fundation.(stifteren af SIUF har selv Parkinson og ejer af en robotfirma i AUS - for nogle år siden styrkede de deres samarbejde med MJFF i US evt. på baggrund af Anavex, hvor MJFF havde sponseret de første forsøg af 2-73 i Parkinson)
Et stærkt signal fra eksperter og ildsjæle, som sandsynligvis har haft adgang til flere information om effekten af 2-73, end os andre alm. aktionærer.

Meget underligt, at hverken Anavex eller US medier følger op på denne anerkendelse og blåstempling?
Forhåbentlig har Anavex bare travlt med en større strategi - at US medierne ikke reagerer illustrerer bare den boble US ofte befinder sig i - og især når det ikke kommer fra en BP!
Havde det været Biogen - så havde vi sikkert fået den med store armbevægelser!


https://shakeitup.org.au/research/catalyst-programme-velocity-cpv/

https://cureparkinsons.org.uk/research/our-research/ilct/ilctcommittee/



23/2 2023 21:33 Boersboe 10110799



Anavex

Jeg må indrømme, at jeg langsomt mister troen på at Anavex nogensinde bringer 2-73 frem til produktion. Der er larmende tavshed og har været det længe. På alle deres studier og planlagte studier. De viser lidt primary outcomes og så sker der ikke en dyt. Fraset alle spekulationerne om diverse; heriblandt at nogen ved mere end andre. Jeg håber ikke, at nogen ved mere end andre. I så fald bliver det svært at få noget publiceret medmindre de "nogen" er forfattere på den "kommende" peer review artikel. En artikel som også er blevet lovet så mange gange, at det efterhånden er svært at tro på den nogensinde kommer. Anavex er et firma... jeg kunne forstå det langsomme arbejde, hvis det drejede sig om en publikation ved et universitet.

Det eneste positive er, at australske læger/forskere tilsyneladende ved selvsyn har set en effekt af medicinen. For reelt gennemarbejdet statistisk bevis for det, har vi ikke fået endnu.

Nuvel, jeg venter og blander mig i mindre grad i alle de spekulationer, der foregår - for det er spekulationer og intet andet. Jeg er blot begyndt at undre mig - meget. Særligt fordi den smule videnskab som foreligger taler for 2-73, mens man intet hører og i øvrigt ikke er stillet andet end løse løfter i sigte - uden tidslinje! Det finder jeg usædvanligt.



24/2 2023 00:29 Tasso1 11110814



Anavex Medicare afviser Biogens Leqembi!!

Alzheimer Association (som efter min mening er i lommen på Biogen), havde presset på for at Leqembi blev dækket af Medicare - hvilket lige som Aduhelm nu blev afvist - tror dog ikke det stopper her - Biogen vil forsat presse på med alle midler, for at få de forskellige sundhedsforsikringer til at dække behandlingen!

https://www.cnbc.com/2023/02/23/medicare-rejects-alzheimer-association-request-on-coverage-for-treatments-like-leqembi.html?fbclid=IwAR2kAOsQgKeOt4VfORkswmixFnkZMA1D0QAh_uhPe5f2r_sFNLjmzbieBGc&mibextid=Zxz2cZ

Nej - Anavex får bestemt ikke mange point for fremdrift og kommunikation til os aktionærer - og endnu engang ikke griber chancen for at skabe en positiv fortælling af casen?
Det ændre dog ikke på, at mange forskellige, både interne og eksterne, eksperter ser et stort potentiale i casen og 2-73 - og alt andet lige må disse eksperter være tættere på noget viden, som vi andre endnu ikke har fået den fulde adgang til, før "brikkerne" er mere samlet.



24/2 2023 01:54 6110815



@Boersboe

Vi taler om fremtiden og tænker det er helt naturligt, at der indgår spekulationer i større eller mindre grad.

Skulle al investering(ssnak) være baseret på rene fakta, så blev der meget stille. Så jeg hilser spekulationer og særligt velovervejet spekulationer velkommen.

Så kan man som læser selv sortere i, hvad man gider læse og hvad man mener, der kan bidrage til ens egne spekulationer om fremtiden.

Tænker ikke der er nogen herinde, der alene investerer i fakta, uden en snert af spekulation om fremtidens resultater.



24/2 2023 21:26 Boersboe 7110846



Anavex
@LLi

Nu kender jeg ikke din eller den præcise definition af "aktiespekulation". Men i min bog - og her https://ordnet.dk/ddo/ordbog?query=aktiespekulation - er begrebet "aktiespekulation" negativt betonet. Når jeg skriver spekulation, henviser jeg til, at der aktuelt henvises til diverse nye/gamle populistiske nyhedsindslag, eksperter (én ikke beskyttet titel i øvrigt), mulig "email-kommunikation" med "IR fra Anavex" og øvrige kommentarer fra feks stocktwits. Heldigvis så er eksempelvis Tasso1 god til at gøre opmærksom på, når oplysninger skal tages med forbehold. Og det med god grund.

Ovenstående hører ikke under kategorien velovervejede spekulationer i min optik. Særligt ikke når det foregår så massivt som aktuelt. Det skyldes jo tavsheden fra Anavex, hvilket lader folks tanker og ideer løbe bananas.

Der er rigtig nok nogle folk tæt på Anavex og diverse forsøg, som melder om utrolige og/eller gode effekter af 2-73. Men det er ikke et ukendt fænomen, at de som arbejder intenst med et projekt også ønsker det bliver en succes. Det sker også inden for videnskaben. Så mister man nemt jordforbindelsen eller vender det blinde øje til et problem. Deraf er peer-review et særdeles vigtigt redskab, da der her kommer second opinions fra fagfolk, der ikke har noget at vinde eller tabe i sagen. De kritiske øjne er guld værd og kan blåstemple casen. Det mangler hos Anavex. Det ikke bare mangler, men de har lovet artikler i flere indikationer i relation til flere studier, som aldrig er kommet. Desuden er den fulde analyse af seneste AD studie ej heller kommet på gaden. Den analyse er angiveligt udført af et eksternt firma... hvor langsomt arbejder det analysefirma? I princippet må Anavex vel heller ikke holde data tilbage, hvis det for alvor har betydning for kursen. På den anden side er USA - og US børsen - indimellem jo en lidt fordækt forretning.

Nå, men LLi du har jo ganske ret. Selvfølgelig gælder det om at gætte på hvad fremtiden bringer. Investerer man på gammeldags maner, så forventer man jo, at selskabet vokser og gør god forretning over tid. De gæt kan man gøre på forskellige grundlag, og her pointerer jeg blot, at man aktuelt mangler et godt grundlag. Særligt fordi Anavex mangler kommunikation og mangler at overholde hvad de lover. Derimod flyder der med alle mulige spekulationer, som man så begynder at basere sin case på. Det er usundt efter min mening. Uanset hvor god man er til sin kildekritik, så slører det, det overordnede billede. Så jeg råber på besindighed - og en smule irritation over ledelsen hos Anavex :)



25/2 2023 02:33 1110849



Boersboe

Ja, besindighed er godt, at have med på vejen. Det er kildekritik også. Derfor mener jeg ikke, at man skal stoppe med sine spekulationer om fremtiden, men deltage aktivt i en sund debat, hvor meninger, nuancer og vurderinger deles.

Bemærker i øvrigt, at jeg ikke på noget tidspunkt skriver om "(aktie)spekulation", så jeg er lidt uforstående overfor dit indledende spørgsmål. Du har måske i farten sat lighedstegn mellem spekulationer om fremtiden og "aktiespekulation", som aktive investeringsstrategi? Desuagtet forklaringen, så har det skabt en forkert tangent, i forhold til mit indlæg, som alene omfatter debatten.



24/2 2023 03:38 Kyed01 6110816



Boersboe , jeg er ikke enig i dine betragtninger må jeg indrømme.
Der har været meget positivt over de sidste par år og de ansætter stille og roligt flere folk, en ovenikøbet fra FDA.

Er enig i at tavsheden er larmende og frustrerende for aktionærerne.

Jeg er ret sikker på at der sker meget bag lukkede døre som vi ikke ved noget om og kan kun spekulere om. Det er som du sagde kun spekulation som ingen rigtigt kan bruge til noget, vi vil meget gerne se noget konkret og helst snart!

Hvis jeg havde samme forbehold som dig ville jeg sælge kraftigt ud og kun beholde et frimærke men jeg har stadig en stor position (i forhold til min finansielle position) og beholder hvad jeg har.

Yderligere er der jo ikke noget AD medicin på marked som virkeligt virker, dyrt og Medicare vil ikke betale. Hvis Anavex 2-73 er bare lidt bedre burde det bane vejen for en godkendelse og meget tyder på at 2-73 er bedre, og i pileform, så nemt og billigt at tage.

Har lidt i SAVA, et frimærke, tror ikke på dem overhovet men venter på "breaking news" fra deres CEO, (han burde være brugt bilforhandler) og de bliver skudt af, swing trading.



24/2 2023 10:37 Hyst 9110824



Enig eller ikke, men Boersboe har vel en pointe i at papers ikke kommer som lovet.

Dette gør at man bliver lidt eftertænksom, hvad der egentlig foregår.

Det er vel ikke raketvidenskab at lave statistisk analyse på data, hvis man tager hensyn til dem der er modtagelig for produktet og dem er ikke er.




24/2 2023 10:42 6110826



Så er det vel i høj grad sundt, at spekulere over hvad der foregår og være kritisk overfor udviklingen.



24/2 2023 13:08 Kyed01 8110832



@Hyst: Det har han da, ingen tvivl om det.

Jeg har da også før luftet mine egne frustrationer på tidligere tråde og solgt ca 20% af min beholdning.

Jeg har lært på den hårde måde at Biotech tager tid, meget lang tid og er nu mere aller mindre afklaret med det.

Nu er jeg også rimeligt tungt inde i NWBO, nogle investorer der har været med fra starten af deres fase 3 forsøg i hjerne kræft, 15 år og de hænger stadig på.
Paa trods af meget flot peer review i JAMA liger aktien stadig i 0.6-0.7$ området hvad mange er utroligt frustreret over.

Det viser i begge tilfælde at vi ikke ser de store kurs ændringer før en godkendelse er i hus, gode data er ikke nok!
Og hvad er gode data anyway? Det kommer helt an på hvem man spørger og hvilken metode der er brugt, det er sgu forvirrende nogle gange.

Jeg regner ikke med noget nyt af betydning fra Anavex før til sommer, måske i may.

Hvis Anavex kunne præsentere en partner, en af de tunge bio firmaer, vil raketten nok starte og shorterne må dække hvad der giver mere brændstof til raketten.
Ønske tænkning her på en fredag, ha-ha.



24/2 2023 13:30 Fandel 4110834



Det kunne være fantastisk med et partnerskab. Ganske enig i, at det ville starte raketten.



24/2 2023 21:27 Boersboe 7110847



@Kyed
Overvejer også at sælge ud. Som skrevet tidligere giver jeg det året ud, men med Anavex' hastighed så tror jeg efterhånden ssh er høj for at Anavex ikke ligger i mit depot 2024.



25/2 2023 11:12 VærKritisk 4110852



Du har en sund skepsis. En stor thumbs up for den.

Biotek er noget vanskeligt noget i almindelighed, amerikansk biotek i særdeleshed. Af samme grund har jeg kun et frimærke. Det frimærke beholder jeg, da belønningen utvivlsomt vil være ekstraordinær, hvis.......



24/2 2023 23:21 TDT123 12110848



Jeg har ved flere lejligheder nævnt dette, det er som om at målstregen hele tiden rykkes, det sidste brik mangler, og uger bliver til mdr/år.

Men jeg glemme ikke hvorfor jeg investeret her, og der er i min optik en reel chance, for at dette går hen og bliver en blockbuster.
Det et lille biotek selskab, med Big Risk Big reward, og som oftest når det hele ser mest sort ud, så kommer åbenbaringen.

#jeg holder den faste og swinger i 8$#

Jeg syntes efterhånden at de fleste, post/artikler/analyser mfl. er i den positive skål, og husker godt alle de negative artikler i 21-22, de er ligesom ikke eksisterende mere.

Ting target tid, og i bio target det ekstra lang tid, corona har nok gjort sit, til at det har taget rigtig, rigtig lang tid.

Vedr. Inst. Investor opkøb i avxl, nu har jeg brugt lidt tid på blackrock og Vang og nogle af de andre lømler, de små opstarts virksomheder de investere i, og som regel, som største investor, falder sjovt nok i kurs. Der er ved udlån af aktier, en skyhøj rente. Så god forretning at eje aktien, og i et uroligt market som nu, at tjene penge om det går op eller ned.

Så det ikke nødvendigvis positivt at inst. Investorer køber sig ind, jo hvis det var PFA - danske bank - Novo eller i den dur.

Mvh

Torben

Ps. Regnede faktisk med stigning efter AUS artiklen, men viser igen bare usikkerheden omkring vores lille anavex, og market generelt er ikke med usikker aktier.




27/2 2023 16:01 Helge Larsen/PI-redaktør 13110915



Anavex sidst i dagens Millionærklub udsendelse

https://www.euroinvestor.dk/podcast/millionaerklubben-er-festen-forbi




27/2 2023 16:37 vestasfan 8110916



Lækkert Helge..



27/2 2023 18:50 Tasso1 8110919



Anavex Det kom du godt fra Helge - også fint at du fik luftet din mening vedr. fedtfjernelsestilgangen!



27/2 2023 21:23 Solsen 9110930



Lidt om fedtfjernelsesteorien:
https://www.wsj.com/articles/amyloid-gains-converts-in-debate-over-alzheimers-treatments-52b68ee3?st=hybm9fjahtjtkjx&fbclid=IwAR2nL5oN0K--iaXuor2woLo0AsLCPxNkHZ4ARUqDRlkiqUohSoSACkQHKRw

Med afsluttende bemærkning:
" We may have reached the limit of what amyloid lowering can do," said Dr. Knopman. "We therefore need to be thinking about alternatives, such as treating people earlier, looking at combination therapies and really looking at alternative targets"



27/2 2023 21:27 Solsen 9110931



En helt ny overskrift jeg har fanget på "Endpoints"

Breaking: FDA neuroscience chief Billy Dunn, who led Aduhelm approval, will leave agency

Zachary Brennan
Senior Editor

The FDA's top neuroscience expert Billy Dunn, who was embroiled in controversy over his close ties with industry ahead of two key Alzheimer's drug approvals, has decided to leave the agency effective immediately, according to an internal email obtained by Endpoints News.

"Billy has decided to retire from the FDA and explore other opportunities while continuing his focus on improving the lives of patients with neurological diseases," Peter Stein, head of the Office of New Drugs, said in the email.

Flere hoveder burde rulle i den skandalesag !



27/2 2023 21:52 Solsen 12110934



Ser at Stockwits og Ihub var før på færde end mig :−)

Det ser nu bedre ud for Anavex. Hovedmanden bag skandalen om Aduhelm er væk fra fda og man vil nu se nærmere på Anavex m.fl. idet man må gå nye veje.

Fedtfjernelsesteorien har fejlet og har kostet mia af dollers og helt forblændet udviklingen af midler til at hjælpe de syge med Alzheimers mv.



27/2 2023 22:24 Milito 6110936



Jeg vil nu vente med at se en retning inden at jeg beslutter mig for om det har en positiv påvirkning for Anavex casen.




27/2 2023 22:31 Solsen 12110937



Du vil ikke se noget i kursudviklingen. Shorterne styrer lige nu, men de vil kunne væltes med gode nyheder.

Der skulle komme data på shortandelen i dag.

For mig at se har vi den helt store shortsqueeze intakt - forudsat gode meddelelser fra Anavex !

Ved dårlige meddelelser vinder shorterne.

Men en oprydning i fda er for mig at se en fordel for Anavex. BigPharmas indflydelse har være alt for indgribende på beslutningerne. Objektiviteten er forhåbentlig tilbage.



28/2 2023 04:40 Kyed01 9110944



@Solsen,jeg er helt enig men er lidt bekymret over at FDA er styret af de tunge bio selskaber som kan ses på linket nedenunder, helt grotesk.
Okay gudskelov er der andre godkendelse agenturer and FDA.
Håber virkelig på at Anavex får en stor partner ind hurtigst mugligt, det vil hjælpe gevaldigt med at fremskynde processen og kursen vil også rykke godt nordpå. Jeg håber er de allerede er i forhandlinger om det, vil formode at de får adgang til alle data og kan drage deres egne konklusioner.

https://rumble.com/vv4rzt-fda-executive-officer-exposes-close-ties-between-agency-and-pharmaceutical-.html



28/2 2023 17:55 lossen 7110963



Tak for link om fedtfjernelse, men er det ikke en lidt misvisende betegnelse? Mig bekendt er amyloid et protein.



28/2 2023 09:44 Helge Larsen/PI-redaktør 5110948



Axsome says FDA wants to see more data in future filing for Alzheimer's agitation drug.

https://firstwordpharma.com/story/5710220?aid=5710220



28/2 2023 11:32 Makingmoney 8110950



Axsome er en overset aktie her på sitet, ikke kun p.g.a det i artiklen omtalte. Kig på den, jer der læser dette. Med hensyn til højere krav generelt skulle FDA nok gribe fat i deres interne forhold ;−) først. Anavex må være godt stillet, de er da i hvert fald omhyggelige..... Kom nu Missling ! Jeg står og mangler et hus



28/2 2023 12:14 Milito 5110951



Jeg solgte mit indehav i Axsome for at positionere mig i Anavex, da jeg ikke forventede at den ville bevæge sig meget mere efter FDA godkendelsen af Auvelity sidste år. Desværre (for mig) er den steget lidt yderligere, men man skal huske på at forløbet for Axsome var ret rodet da FDA oprindeligt ikke kunne give en godkendelse i 21. Spørgsmålet er om dette har en indvirkning på deres udtalelse.



28/2 2023 10:22 ProInvestorNEWS 6110949






9/3 2023 07:49 ProInvestorNEWS 4111180






9/3 2023 12:41 Kyed01 3111193



Artikel i Seeking Alpha med titlen:

Anavex: Many Questions Answered, A Few Still Left, But Things Are Progressing Well.

https://seekingalpha.com/article/4585575-anavex-many-questions-answered-things-progressing-well#comments

Skrevet af nogle der kalder sig Avisol Capital Partners, en tidligere dyrlæge og en kræft læge (mennesker) og bliver fulgt af over 16.000 personer.

https://seekingalpha.com/author/avisol-capital-partners



9/3 2023 13:12 Milito 2111196



En masse fokus på RETT i artiklen og meget lidt på AD.



9/3 2023 16:29 lkr 2111205



Anavex

Spænende kursudvikling fra start i dag. Længe siden vi ikke er startet med en masse salg.

https://finance.yahoo.com/news/anavex-life-sciences-appoints-former-120000992.html



9/3 2023 17:19 Tasso1 9111210



Anavex Langt om længe en bekræftelse af ansættelsen af den nu 3. tidligere FDA ansat - Jin med 27 års hos FDA.

Lige en hilsen fra de norske pister.

"I'm honored to be joining Anavex and I am very much looking forward to helping guide the Company to secure access to better healthcare outcomes for families around the world," said Dr. Jin. "There is such a significant unmet medical need around the globe caused by Alzheimer's disease, Parkinson's disease, and neurodevelopmental diseases like Rett syndrome and Fragile X syndrome. Anavex has a cutting-edge technology that can make a great deal of difference to those patients. I believe I can make a substantial contribution at this very important time in the Company's transition towards commercialization."

Mere end 14 dage efter den seriøse investor fik kendskab til ansættelsen, fik Anavex taget sig sammen til at indvie resten af markedet med denne væsentlige tilgang - nu mangler de så bare lige også at fortælle om at 2-73 er særligt udvalgt i Australien til et nyt og delvis sponsoreret fase 3 forsøg i Parkinson!

- Nuvel, så tror Dr. Jin han kan bidrage til, at 2-73 kan komme på markedet og gøre en stor forskel for mange typer CNS patienter - som tidligere nævnt, havde Dr. Jin sikkert kunne få en langt større løncheck, hvis han havde valgt en BP fremfor lille Anavex!

Lilly: 1100 patienter, 4 1/2 år og millioner af $ spildt på endnu et ubrugeligt fedtfjernelsesforsøg!
SAVA: Endnu et "indsider" opkøb, der puster kunstig liv i aktien.
BIVI: Mit efterhånden store frimærke i AD viser positive takter, men er stadig flere år efter vores kære Anavex.

Ser mest frem til PDD OLE på den korte bane.

Ellers er tålmodighed bare forsat påkrævet!



9/3 2023 18:03 Solsen 11111213



Jeg læser det mere som en forfremmelse.

Han blev ansat 1. januar og nu forfremmet eller fået en titel.

Mon ikke han de sidste to måneder har vist sit værd mht analyse af ad-studiet. Han vil sikkert også fremstå som medforfatter til den peer review artikel vi venter på.

Anavex kender data nu og ville ikke sende denne pr, hvis det hele var noget skidt.

Hvis citatet i meddelelsen skal tages for gode vare, er vi på rette vej: Anavex has a cutting-edge technology that can make a great deal of difference to those patients. I believe I can make a substantial contribution at this very important time in the Company's transition towards commercialization.

Og som sædvanlig holdes aktien i et jerngreb.



9/3 2023 19:23 Tasso1 8111221



Anavex Ja dr. Jin har sikkert i den sidste tid haft mulighed for at se potentialet i 2-73 - og er ikke løbet skrigene væk efterfølgende.
Havde et andet, ikke i den grad shortet biotekselskab som Anavex, kunne præsenterer en tidligere højprofileret FDA ansat, så havde vi nok set en mere fair og retvisende afspejling i kursen!
De 22,6 % shortandele holder presset, så længe omsætningen/interessen for aktien ikke er større.



10/3 2023 19:36 TDT123 2111252



Desværre er vi klar med et nyt swing ( omkring de 8 ) god weekend alle sammen :)

Mvh

Torben

Ikke mange grønne stearinlys



10/3 2023 19:40 TDT123 3111253



Anavex i en nøddeskal




10/3 2023 20:17 Solsen 4111254



Perfekt miljø til shortangreb i dag.

Data og kun data afgør den langsigtede kurs. I dag en tilfældig krusning.

Overvejer køb af flere.



10/3 2023 20:28 TDT123 2111255



Det kan være et godt suppleringstidspunkt, jeg holder mig dog til swinget i og omkring 8/ nu det vel 5 gang der skal herned.

Nordea investor er pt. Ude af drift eller et eller andet, kan ikke lave handel der, så må i Nordnet....

Mvh



12/3 2023 17:02 Hyst 1111279






13/3 2023 00:00 TDT123 2111295



Vi har Scilicon Valley Bank i US.... Ikke som LMB som startet finanskrisen i 2008 men nogle mener at som 16 største bank i US kan det kommer store skvulp på de finansielle markeder, efter de nu er blevet lukket, og der derfor er helt slukket, lad os håber de var nogle onde shorter :)

Mvh




13/3 2023 14:10 Tasso1 7111321



Anavex Bekræftelse - ingen penge i SVB!!

FORM 8-K pr 10. marts 2023:

Anavex Life Sciences Corp., a Nevada Corporation (the "Company") confirms that it does not hold any deposits or securities or maintain any accounts at Silicon Valley Bank.


https://last10k.com/sec-filings/avxl/0001731122-23-000348.htm



13/3 2023 16:25 TDT123 5111326



Tasso1 Godt at vide...
Nu var mit indlæg mere omkring aktiemarket generelt, lad det ikke blive en dominoeffekt ! mon ikke nogle bliver ramt et eller andet sted i kæderne, så må man håber det kan inddæmmes til de få...

Når man tænker tilbage på corona-start og frem til nu, så er det nogle kedelige år vi har være vidne til krig Corona inflation prisstigninger, og nu har vi så måske Kina som også kan være med til endnu mere geopolitisk uro.

Det gode nyhed er, at vi ved alle, at på den anden siden af det hele, bliver det hele godt igen :)

Mvh



15/3 2023 20:44 Tasso1 10111401



Anavex Endnu en positiv artikel fra Motley Fool!

Wall Street Thinks This Small-Cap Stock Can Quadruple in Value

"it's hard not to understate the significance of Anavex 2-73 and what it could mean for the business. Approval of the treatment would not only give the company a source of revenue for years to come, but it could potentially make Anavex an appealing acquisition target"

The consensus analyst price target for Anavex is $41.80.

https://www.nasdaq.com/articles/wall-street-thinks-this-small-cap-stock-can-quadruple-in-value

Hurtigt overblik for den nye investor!

Anavex står nu til at have 38 ansatte og 5 nye jobopslag.
De styrker sig forsat på alle områder og ligner ikke nogen, som tvivler på at deres videnskab får succes i sidste ende.
Men der er godt nok stille omkring status på de forskellige processer - så indtil da minimal omsætning og en kurs, der stort set bare følger resten af markedet.
Sendte en mail om de ville kommenterer på det nye Parkinson forsøg i Australien - men som ofte Inge tilbagemelding - der må dog komme en PR, når forsøget påbegyndes.

Tålmodighed tålmodighed!



16/3 2023 10:58 Tasso1 4111423



Anavex Positiv Seeking Alpha artikel.

Buy Anavex For Its Likely Positive Alzheimer's Disease Data
Summary

The ANAVEX2-73-AD-004 trial was mostly positive.
A reputable journal article on the missing data would allay fears of a 'spin'.
If the company's lead drug candidate did slow functional decline due to AD compared to the placebo, FDA approval is almost assured.

https://www.stockilluminati.com/avxl/display.php?url=https%3a%2f%2fwww.stockilluminati.com%2favxl%2fsanews.html


Fuld tekst - hvis linket skulle fejle!

Buy Anavex For Its Likely Positive Alzheimer's Disease Data
Summary

The ANAVEX2-73-AD-004 trial was mostly positive.
A reputable journal article on the missing data would allay fears of a 'spin'.
If the company's lead drug candidate did slow functional decline due to AD compared to the placebo, FDA approval is almost assured.

Anavex Life Sciences Corp. (NASDAQ:AVXL) is a small (~$700 million market cap) clinical-stage biopharmaceutical company developing treatments for Alzheimer's disease ("AD"), Parkinson's disease ("PD"), Rett syndrome and other central nervous system diseases (Figure 1). In its February 7 quarterly report, Anavex listed the following key near term pipeline data updates:

AD: Full data ANAVEX2-73-AD-004: Potentially pivotal Phase 2b/3 clinical trial
PD dementia: Data of 48-week open label extension ("OLE") Phase 2 study
Publications: Several clinical publications involving blarcamesine, ANAVEX3-71 and Rett syndrome Burden of Illness study
Investors should be familiar with these catalyst events to build a complete picture of the two core programs and make informed decisions in the near-term (within 1-3 months).

Figure 1. Anavex Therapeutic Candidates

Anavex Therapeutic Candidates
Anavex Corporate Presentation

During December's Clinical Trials on Alzheimer's Disease (CTAD) Congress 2022, Anavex announced positive topline results from its Phase 2b/3 ANAVEX2-73-AD-004 trial of oral blarcamesine for the treatment of mild cognitive impairment and mild AD (collectively known as early AD). The company claimed that blarcamesine "met" the primary endpoints ("PEP") AD Assessment Scale-Cognitive subscale (ADAS-Cog) and AD Cooperative Study-Activities of Daily Living Scale (ADCS-ADL), as well as key secondary endpoint Clinical Dementia Rating-Sum of Boxes (CDR-SB). 'Met' typically means the results were statistically significant. A lot of information was shared (Table 1), yet actual results for ADCS-ADL were not.

Table 1. ANAVEX2-73-AD-004 Top Line Data

Placebo

Blarcamesine

Baseline Characteristics (Full Analysis Set),

mean (standard deviation)

170

338

Mini-Mental State Examination Score

23.11 (2.69)

23.57 (2.92)

ADAS-Cog

30.25 (8.93)

28.75 (8.67)

ADCS-ADL

66.48 (7.08)

66.72 (7.59)

CDR-SB

4.10 (1.76)

3.81 (1.73)

Intent-to-Treat ("ITT") Population,

mean (standard error)

ADAS-Cog, baseline

29.18 (0.61)

27.62 (0.5)

ADAS-Cog, Week 48

33.26 (0.98)

30.36 (0.83)

CDR-SB, baseline

4.11 (0.14)

3.78 (0.1)

CDR-SB, Week 48

5.61 (0.26)

4.89 (0.17)

Safety Population

161

301

Any treatment emergent adverse events (TEAE), n (%)

113 (70.2)

248 (82.4)

Serious TEAE, n (%)

15 (9.3)

47 (15.6)

Adverse Events ≥7.5%

Dizziness

9 (5.6)

76 (25.2)

Confusional State

4 (2.5)

40 (13.3)

Fall

16 (9.9)

21 (7.0)

Click to enlarge
After 48 weeks among randomized patients (the ITT population), blarcamesine significantly reduced cognitive decline compared to placebo as measured with ADAS-Cog by 45%; the treatment difference in mean score change of -1.85 points (p=0.033). Mean baseline scores for patients who took blarcamesine were 27.62, which worsened to 30.36 after 48 weeks of treatment, or an increase of 2.26 points, a correctly calculated figure according to Chief Executive Officer Christopher Missling. Blarcamesine also slowed decline of cognition and function assessed by the CDR-SB compared to placebo (-1.11 vs 1.52), a treatment difference of -0.42 points (p=0.040), representing 27% reduction.

Non-head-to-head trials aren't really comparable. That said, blarcamesine's ADAS-Cog scores appear in line (Table 2) with Biogen's (BIIB) Aduhelm and Leqembi (co-commercialed with Eisai (OTCPK:ESALY)), which received marketing authorization, and Eli Lilly and Company's (LLY) donanemab, which could've but was rejected on a technicality. However, blarcamesine can't be approved on the basis of ADAS-Cog alone, because according to the FDA's guidance document on AD, "An integrated scale that adequately and meaningfully assesses both daily function and cognitive effects in early AD patients is acceptable as a single primary efficacy outcome measure." ADAS-Cog only measures cognitive effects, not function.

Table 2. ADAS-Cog Endpoints in AD Trials of Approved and Approvable Drugs

Study

Approved dose

Study duration

n

Placebo

Difference

% Difference

p

EMERGE

Aduhelm 10 mg/kg every four weeks

78 weeks

547

5.16

-1.40

-27%

0.01

ENGAGE

Aduhelm 10 mg/kg every four weeks

78 weeks

555

5.14

-0.59

-11%

0.258

TRAILBLAZER-ALZ

donanemab

52 weeks

93

2.37

-0.84

-35%

donanemab

76 weeks

93

4.77

-1.86

-39%

lecanemab 201

Leqembi 10 mg/kg biweekly

79 weeks

398

4.90

-2.31

-47%

0.017

Clarity AD

Leqembi 10 mg/kg biweekly

18 months

859

5.58

-1.44

-26%

<0.001

Click to enlarge
CDR-SB is an acceptable PEP. Indeed, Aduhelm and Leqembi were controversially approved on the strength of their statistically significant 22% and 27% reduced declines, which were comparable to blarcamesine (Table 3). As discussed in the preceding article, investors should note that the absolute score differences compared to placebo demonstrated by Aduhelm, Leqembi, and blarcamesine on the CDR-SB scale that ranges from 0 to 18 were 0.39, 0.45 and 0.42 points, respectively, which cannot be detected by clinicians. These lackluster results led the Centers for Medicare and Medicaid Services ("CMS") to implement a National Coverage Determination (NCD) denying coverage of Aduhelm and future monoclonal antibodies targeted against amyloid (including donanemab), outside of clinical trials. CMS upheld its decision after Leqembi's approval under the rationale that "to provide coverage nationally, CMS is required to examine whether a medication is reasonable and necessary [emphasis supplied]. This standard differs from the criteria used by the FDA to assess whether medications are safe and effective." As Sigma-1 receptor agonist and muscarinic receptor modulator, blarcamesine is exempt from the NCD, for now. Nevertheless, the small molecule can't be approved for its CDR-SB performance either, since it was only a secondary endpoint in ANAVEX2-73-AD-004.

Table 3. CDR-SB Endpoints in AD Trials of Approved and Approvable Drugs

Study

Approved dose

Study duration

n

Placebo

Difference

% Difference

p

EMERGE

Aduhelm 10 mg/kg every four weeks

78 weeks

547

1.74

-0.39

-22%

0.012

ENGAGE

Aduhelm 10 mg/kg every four weeks

78 weeks

555

1.56

-0.03

-2%

0.833

TRAILBLAZER-ALZ

donanemab

52 weeks

93

1.21

-0.59

-49%

donanemab

76 weeks

93

1.58

-0.36

-23%

lecanemab 201

Leqembi 10 mg/kg biweekly

79 weeks

398

1.50

-0.40

-26%

0.125

Clarity AD

Leqembi 10 mg/kg biweekly

18 months

859

1.66

-0.45

-27%

<0.001

Click to enlarge
Financials and Takeaways
Anavex has one of the stronger cash positions among biotechs at $143.6 million with no debt. The latest quarterly burn was $13 million, comprising general and administrative expenses of $3.3 million and larger research and development expenses of $12.1 million, slightly offset by grants and tax incentive credits. Even if the company does initiate 4 clinical trials as planned, their funds should be sufficient for at least 12 months as forecast. Therefore, any price near-term movement will be mainly due to clinical developments. An article on the Phase 1 study of ANAVEX 3-71 in healthy volunteers probably won't move the needle at this time, but a confirmation from the OLE of the Phase 2 which demonstrated proof-of-concept in PD dementia could, depending on endpoints presented. But really, the company's future boils down to one critical catalyst.

Publication in a peer-reviewed journal of the full ANAVEX2-73-AD-004 data is much awaited in the AD world. To say that ADCS-ADL is crucial is an understatement. A trial with two PEPs needs statistical significance on both to be positive, so anything short of p<0.05 in the ITT population would demote the trial from "pivotal" to "supporting". A dose-dependent reaction would be nice but not necessary. Aside from this co-PEP uncertainty, any not yet reported serious safety issue is another risk. Overall, it is more likely than not that ADCS-ADL is indeed positive and not fudged by management, making Anavex a Buy. Traders looking to hedge should probably look further ahead in the option chain to at least July 21 at the earliest and straddle the most popular $10 strike. Prices are unlikely to stay at that level no matter which direction the data flows.



17/3 2023 01:23 Tasso1 9111447



Anavex Vellykket konsortiesamarbejde - Pubmed udgivelse!

I et bredt samarbejde mellem nedenstående selskaber, har man forsøgt at finde et smart og effektivt værktøj til at måle og diagnosticerer - i dette forsøg patienter med skizofreni og sammenlignet med raske patienter.
Hertil har man anvendt et værktøj fra Cognision, der måler hjernebølge/frekvens. (Tænkes dog anvendt til en bred vifte af indikationer indenfor CNS)
Dette værktøj med sensorer sættes på patientens hoved og kan tilsluttes til en pc, hvor eksperter så online kan tilgå målingerne i realtime - f.eks i US eller Australien.
Der kræves således ingen særlig specialist fysisk ved patienten - i princippet kunne man gå til sin praktiserende læge og få monitoreret ens hjerne af en specialist på den anden side af jorden.
Det ser ud til, at forsøget har været meget vellykket, da man tydelig kan se forskel på de værdier man får fra patienterne med skizofreni og raske patienter.
Værktøjet ville kunne hjælpe at stille en diagnose og også kunne vise om en evt. løbende medicinering har en effekt.

Anavex var det selskab, som afprøvede dette værktøj fra Cognision i test fasen og som senere blev godkendt af FDA, som et valid diagnoseværktøj - dette er nok årsagen til, at Anavex som det eneste selskab med praktisk anvendelse af værktøjet, blev en del af konsortiet med iøvrigt flere BPer.
Anavex afsluttede sidste år et vellykket fase 2 forsøg i patienter med skizofreni med anvendelsen af dette værktøj. De anvender det ligeledes, som jeg erindre, i flere af de øvrige forsøg i AD og RETT.
Samarbejdet i konsortiet kan nemt tænkes at forsætte på andre områder med Anavex og en eller flere af de øvrige selskaber - Merck og Takeda kunne f.eks. være et godt bud i forbindelse med Alzheimer og 2-73?

Device: Event-Related Potentials (ERP) and Electroencephalogram (EEG) testing with the COGNISION® System

Novartis
Alkermes, Inc.
Anavex Life Sciences Corp.
Merck Sharp & Dohme LLC
Takeda
Sage Therapeutics
H. Lundbeck A/S
Astellas Pharma Inc
Apex Innovative Sciences
Columbia University
COGNISION

https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04025502?term=anavex&draw=3&rank=12

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/36921403/



21/3 2023 11:02 TDT123 2111566



Her keder man sig aldrig, nu er jævndøgn passeret
Kom så anavex




22/3 2023 22:20 Trader17 5111612



Godaften

Er der slet ingen der har en kommentar til dette ?
Synes der er larmende stilhed fra Anavex's side
siden de kom med data i starten af 2022...?
https://finance.yahoo.com/news/acadia-acad-gets-fda-approval-141902109.html



22/3 2023 22:28 Solsen 10111613



Anavex afventer data fra fase 3 i rett i børn (Excellence) før de gør mere i den indikation.

Acandias godkendelse kom ikke uventet. Deres produkt giver ubehagelige bivirkninger - diarre. Derfor burde blarcamesine relativt let kunne tage konkurrencen op.

Data fra Anavex først i H223.

Vi afventer partneraftale eller peer review artikel i AD.

Kursen lige nu er ligegyldig. Det er data der er afgørende.



22/3 2023 22:43 Trader17 4111614



Ok, det giver mening.
Ja tålmodighed må vi væbne os med.
Håber på en god partneraftale med en stor spiller, så vi måske kan få speedet tingene lidt op.

Tak for altid god info og svar Solsen.



23/3 2023 00:34 Tasso1 12111616



Anavex Udover at 2-73 ikke har de bivirkninger som ACADs pille i RETT, så var data fra Anavexs 2 forsøg i voksne piger umiddelbar bedre på alle punkter, selvom ACAD havde børn i deres forsøg.
Anavex har derfor store forventninger til fase 2/3 forsøget i piger fra 5-18 år, idet Anavex mener, at effekten af 2-73 er større jo tidligere en behandling påbegyndes - giver god og logisk mening i nok langt de fleste indikationer - det er nemmere at give en effektiv behandling jo mindre skadet og fremskreden en sygdom er.
Giver også god mening at afvente børneforsøget, idet det kun er denne der giver mulighed for tildeling af en værdifuld voucher, hvis man får en markedsgodkendelse i RETT for børn først.

PDD OLE ( alle patienter får 2-73) forsøget med 132 patienter i 48 uger blev afsluttet for 8 mdr. siden her den 1. April 2023.
Havde derfor et spinkelt håb om, at Anavex kunne præsenterer resultaterne herfra på næste større AD/PD konference i Sverige her den 28. Marts - 1. April.
Flere andre konkurrenter som BIVI og ANVS præsenterer her - BIVI med et mindre PD fase 2 forsøg, som blev afsluttet for 5 mdr. siden.
Bare data er gode er det dog underordnet, hvor og hvor hurtig de bliver præsenteret.
Anavex havde en 50 min. præsentation i et børneorganisations regi her den 14. marts - men denne blev ikke annonceret og efterfølgende er der heller ikke kommet noget om indholdet frem - angiveligt fordi der blev præsenteret data, som endnu ikke er blevet officielt annonceret?
Det var jo også i Australien, hvor 2-73 som tidligere skrevet, af en national ekspertgruppe var blevet udpeget til opstart af et nyt fase 3 forsøg, blandt hundredevis af andre, som det med største potentiale til behandling af Parkinson - heller ikke her har vi fået nogen kommentar fra Anavex?
Men Australien er det sted, hvor Anavex fra starten har og har haft sin største disponering (forsøg i både AD, PD og RETT) og nok også her, hvor de har haft det tætteste samarbejde med myndighederne - så måske har Anavex også en anden dagsorden med sit besøg i Australien på dette tidspunkt.
Tror stadig på en eller anden form for markedsgodkendelse i Australien, før det sker i andre lande.

Måske den sidste tilkommende tidligere FDA medarbejder, skal hjælpe med det sidste stykke over målstregen?

Uanset så er det ikke konkurser i div. banker eller den øvrige verdens/markedssituation, der har indflydelse på, om 2-73 har et potentiale for at kunne behandle div. CNS indikationer - alene data tæller i sidste ende!



23/3 2023 07:35 Fandel 4111619



Tak for en rigtig fin og overskuelig "gennemgang" Tasso1. Enig det er kun data der tæller.



23/3 2023 08:17 Milito 4111622



Godt skrevet Tasso, men som altid med en del spørgsmålstegn ift. status og deraf manglende kommunikation fra Anavex. Det bedste der vel efterhånden kunne ske var at få en ny og mere erfarende CEO ind for at nå den resterende del af rejsen. Lige nu er vi igen efterladt på togperronen, hvor vi så kan spejde ud i det fjerne.



23/3 2023 18:05 TDT123 4111630



Ja, det vel lidt utroligt, så lidt tillid der er til anavex, den er vel en af de få aktier der ender i rød på dagen (gæt)

Jeg er så afventende som man vel kan blive :) jeg afventer stadigvæk opfølgning på data fremlagt på CTAD sidste år, det muligt det åbentbart skal tage hele 2023 af adskille de fremlagte data ;)

Jamen vi venter da bare lidt mere


Mvh






25/3 2023 01:20 Tasso1 13111665



Anavex Evt. Præsentation af 2-73 den 31. Marts???

https://adpd.kenes.com/?utm_source=google&utm_medium=search&utm_campaign=registration&gclid=Cj0KCQjw8e-gBhD0ARIsAJiDsaVzI0cOdlRkpGfbqqrIRfAvKHtu99dPM4COrdfcwqgFNvXESJ5moDwaAoECEALw_wcB

Jeffrey Cummings Anavex scientific advisor annoncerer en præsentation af et molekyle/pipeline med:

"Tremendous advances of small molecules directed at disease modification"



Vi ved ikke om det er Anavex og 2-73 han tænkt sig at præsenterer, men i og med at han er tilknyttet Anavex som rådgiver, så er det bestemt en god mulighed.
Jeffrey Cummings er et anerkendt navn inde for CNS og Alzheimer og fungerer sikkert som rådgiver hos andre selskaber også - hvis det er Anavex og 2-73 han hentyder til i videoen, så må der komme en PR. fra Anavex i starten af næste uge!

Ville være rigtig godt med en præsentation fra en anerkendt kapacitet til afveksling fra vores kære tavs CEO.

Vi må se - Anavex kan næsten kun overraske på formidlingsfronten!!



25/3 2023 10:01 vestasfan 5111671



Enig, nu må de også snart have tygget sig igennem data fra 1. december og give os andre noget mere håndgribeligt.



28/3 2023 09:25 klemmensen 8111707



Mens vi venter på nyt fra Anavex, har jeg funde denne artikkel fra Ingeniørens nyhedsarkiv om AI software til vurdering bla. Alzheimer medicin. Det er et spritnyt samarbejde ml. Aarhus universitet, DTU og en privat aktør Bioneer. Artiklen ligger bag en betalingsvæk, så jeg har klippet den ind her:
****
AI-værktøj skal analysere 3D-billeder for at vurdere medicin til Alzheimers-patienter

Effektive lægemidler skal udvikles med hjælp fra kunstig intelligens, som kan fortolke komplekse data og teste behandlingsmetoder.

Søren Rosenberg Pedersen, Freelancejournalist

Fremtidens medicin og behandlingsmetoder kommer til at blive udviklet med hjælp fra kunstig intelligens. I hvert fald hvis det står til folkene bag et nyt dataanalyseprojekt på Alexandra Instituttet.
Projektet er et samarbejde mellem Alexandra Instituttet, life science-virksomheden Bioneer A/S og Danmarks Tekniske Universitet, og formålet er at lade AI-værktøjer finde nye metoder til behandling af blandt andet kræft og Alzheimers.
Helt konkret skal den kunstige intelligens foretage effektive billedanalyser af for eksempel celler, som normalt tager meget tid og regnekraft at fortolke.
AI'en skal altså gøre det, den er bedst til: Analysere og fortolke komplekse data. Den skal hjælpe med for eksempel at sortere i data for at kortlægge en sygdom. Herfra kan det testes, hvilken medicin, der giver det bedste resultat.
Det skal være nemmere at arbejde i 3D
Projektet er i sin startfase, og lige nu testes AI-værktøjerne af på to cases inden for præklinisk udvikling, hvor det undersøges, hvilken type medicin, der giver den bedste behandling. Om de to cases udtaler Principal Scientist hos Bioneer A/S, Kim Holmstrøm, i en pressemeddelelse:
»I begge tilfælde kan vi tage billeder (både i 2D og 3D) af, hvordan cellerne ser ud før og efter, vi har påvirket dem med forskellige stoffer. Vi kan dermed måle, om vores cellemodeller er blevet påvirket ved for eksempel at slå cancercellerne ihjel. Disse tidlige prækliniske tests kan bruges til at snævre feltet ind i forhold til, hvilke lægemiddelkandidater det er værd at gå videre med i udviklingen.«
I takt med teknologien inden for scannere og mikroskoper bliver mere avanceret, og detaljegraden i billeddata bliver mere kompleks, så bliver datamængden også større. Fordi datamængden i dag er stor, så vil mange forskere ofte kun udvælge små mængder data, som de analyser i 2D.
Det giver derfor ikke et helhedsbillede af en kompleks lidelse som Alzheimers. Her vil det være mere effektivt at arbejde med billeddata i 3D for at undersøge, hvordan noget bestemt medicin påvirker en patientgruppe med Alzheimers.
I den tredje dimension kan afgørende data gemme sig, som kan give en mere effektiv behandling til patientgruppen, fortæller afdelingsleder i Visual Computing Lab ved Alexandra Instituttet, Kristian Tølbøl Rasmussen.
»Lige så snart man får den tredje dimension med, så er der volumedata frem for bare flade billeder i 2D. Arbejder man med databilleder i 2D, så mister man også en masse information, der kunne gemme sig i den tredje dimension, «fortæller Kristian Tølbøl Rasmussen og uddyber:
»Det betyder konkret, at du får vist en 3D-model på computerskærmen i meget høj opløsning. Den kan du rotere og se fra forskellige vinkler. Du kan dykke ind og se, hvad der er inde i for eksempel væv, og få de ting, du leder efter til at fremstå tydelige, mens de ting, der ikke er så vigtige, ryger lidt mere i baggrunden.«
Lærenem og alsidig AI
Den data, som den kunstige intelligens skal arbejde med, kan både være lukket data fra en enkelt patient, men den kan også sættes op til at trække data fra store databaser for at finde ligheder og forskelle i eksempelvis cellers reaktioner på forskellige typer medicin på tværs af institutioner.
Fordi den udviklede AI er tænkt som et generelt værktøj, så vil den træne med forskellige typer data alt efter det konkrete projekt, fortæller Kristian Tølbøl Rasmussen:
»Med vores kunstige intelligens går vi i retning af generelle analyser, som kan gøre gavn i mange forskellige kontekster og for mange forskellige mennesker. Derfor er den god til for eksempel at søge efter ligheder.
Den består af et neuralt netværk, der er god til at sammenligne og identificere, hvilke elementer der ser ens ud. Den kan så hurtigt finde lignende elementer på tværs af store datasæt.«
Den kunstige intelligens kan med andre ord hurtigt analysere sig frem til relevant data i store datamængder, som det før har været for uoverskueligt for mennesker og almindelige computere at gøre.
Ved at skabe et overskueligt databillede i 3D kan forskere finde frem til for eksempel den bedste kræftbehandling. Med andre ord kan AI'en foretage analyser, som det før ikke har været realistisk at foretage, forklarer Kristian Tølbøl Rasmussen.
Udviklingsholdet forventer, at en tidlig udgave af AI-værktøjet vil være klar til at sende på markedet kommercielt i løbet af 2023.
I den periode skal teknologien testes af, for at finde ud af, hvad der skal forbedres. I første omgang er værktøjet målrettet forskningsmiljøet inden for sundhedsområdet.




28/3 2023 09:33 Fandel 3111708



Det lyder da mega spændende. Så kan man måske om ikke så længe, sortere den medicin fra, som man hurtigere kan vurdere ikke har nogen gavnlig effekt...



30/3 2023 13:28 LTB1979 12111751






30/3 2023 14:48 Fandel 8111753



Det er fantastiske resultater, som jeg tror helt klart viser, hvad vi kan forvente os fremover.
Kommer der så lige en præsentation i morgen af Jeffrey Cummings om Anavex (Alzheimer), så bliver det en super weekend...



30/3 2023 15:09 Tasso1 11111755



Anavex Planlagt et 6. mdrs. PD-forsøg.

2-73 har potentialet til at bremse og reverserer symptomer i Parkinson!!!

Forbedring i de primære og sekundære endpoints, som også bliver anvendt i det kommende fase 3 forsøg på 6 mdr. - dette må være forsøget man henviste til, hvor 2-73 var blevet udvalgt af en Parkinson ekspertgruppe i Australien (blandt hundredvis af andre stoffer/medikamenter - dvs. at disse givet vis har haft kendskab til de overordnede resultater fra OLE-forsøget)

Dette må alt andet lige mindske investeringsrisikoen i Anavex og underbygger samtidig casen for, at de kommende Peer reviewet resultater for AD fase 2/3 forsøget sandsynligvis også holder vand!
Dette må også kunne øge muligheden for kommende partnerskab/aftale med BP!


The two endpoints, MDS-UPDRS Part II + III and Clinical Global Impression - Improvement (CGI-I) measured in this study are the planned primary and key secondary endpoints in Anavex's forthcoming pivotal 6-month Parkinson's disease study.


"It is encouraging that the patients' clinical symptoms consistently improved longitudinally over time during the extension phase under active ANAVEX®2-73 treatment," said Christopher U Missling, PhD, President & CEO of Anavex. "This data suggests ANAVEX®2-73's potential capability to slow and potentially reverse the life altering symptoms of Parkinson's disease, an urgent unmet global need."

https://www.anavex.com/post/anavex-2-73-blarcamesine-shows-clinical-benefit-in-long-term-48week-phase-2-extension-study-in-pdd



30/3 2023 17:08 Solsen 7111757



Endnu et søm i kisten til shorterne.

Parkinson er indtil nu kun kendt for at gå en vej. Pts bliver dårligere og dårligere.

Meddelelsen nævner, at det for første gang er set at pts har kliniske forbedringer over tid i behandling med Blarcamesine.

De her data druknes igen af shorterne. Men det bliver ikke ved !



30/3 2023 17:16 Tasso1 7111760



Anavex JonesTrading gentager kursmål 58 $

Ja shorterne har stadig stor magt over tingene.
Analyse af OLE fra anerkendt side eller opstart af fase 3 i Australien med en udtales fra den nævnte ekspertgruppe, som har udpeget netop 2-73 ville måske hjælpe lidt.

https://www.tipranks.com/news/blurbs/anavex-life-sciences-avxl-gets-a-buy-from-jonestrading-3



30/3 2023 17:39 Kyed01 4111762



Kan nogen her forklare mig hvorfor der kun var n33 i open label extension forsøget?

Der var 132 i fase2 forsøget, så kun ca 25% valgte (eller fik lov) at fortsætte hvis jeg har mine facts korrekt?

Jeg er ikke imponeret over dette og heller ikke Misslings tavshed over dette, nu kommer det så for dagens lys ca 2 år efter.




30/3 2023 17:48 Solsen 8111763



Mon ikke covid-19 har væsentlig årsag. Læs det sidste i meddelelsen.

Det er stadig stort, at nogen Parkinson pts opnår forbedring med behandling.

Tror firmaet har opgivet at slås imod shortere og FUD folket.

En dag når partneraftalen kommer i hus er de doomed.



30/3 2023 17:54 Kyed01 4111764



Der er for meget der bliver "fejet under gulvtæppet" med ham Missling og ingen for lov til at stille nær gående spørgsmål når der er en konference!!

For en del år siden havde Missling aktionær møder med alle som havde lyst og de kunne spørge om det de ville men nu er han for det meste tavs!

Heller ingen data fra ADD!

Jeg er ikke så positiv som jeg har været må jeg indrømme, der er for mange ukendte faktorer.

Jeg håber dog at det er fordi de er i kontakt med nogle store bio selskaber om partnerskab men ved sgu snart ikke hvad jeg skal tro.



30/3 2023 18:09 Solsen 5111766



Hvis du f.eks. tror de frasorterer pts, der ikke viser effekt, har du ikke tiltro til firmaet.

Så er det bare at sælge.



31/3 2023 08:11 Makingmoney 4111775



Anavex vær opmærksom på Jesse"s indslag i FB gruppen.



31/3 2023 09:19 Steen# 4111779



Vil du afsløre lidt for os der ikke er på Facebook? God weekend :−)



31/3 2023 09:28 Makingmoney 6111780



Steen, link her. Tænker alle kan tilgå hans flotte arbejde https://www.sotcanalytics.com/update-compendium-2023#h.4dn9aj95itx0



31/3 2023 13:08 Milito 5111784



"Finally, while we are pleased with today's data outcome, we drafted an email to Anavex to express perturbation over the companies willingness to keep investors abreast of important developments in their clinical trials. Specifically, we are displeased that the company did not relay to investors earlier that most PDD patients were unable to continue in the OLE. Additionally, we felt that this data - while preliminary, was incomplete and partially unclear - and we expect better communication (especially if written) at this stage in development."

Det er jo absurd at en enkel menig mand gennem hans skriverier formår at (formodentlig) tegne et korrekt billede blot fordi, at Anavex endnu engang er ganske tavse.

Tavsheden gør at man automatisk tænker at der må være ugler i mosen. Så kan man vælge at tillægge en stor værdi i de skriverier som forekommer fra hobbyentusiaster, men det ændrer ikke på den amatøragtige PR indsats fra Anavex.



31/3 2023 17:49 Tasso1 8111791



Anavex PDD OLE har været udfordret ad COVID-19!

Efter det fantastiske fase 2 forsøg i PDD på 14 uger med 132 patienter, ser det ud til, at der pga. af COVID har været en pause på hele 41 uger, før OLE forsøget blev sat i gang!
Både i Spanien og Australien måtte man ikke en gang forlade huset, medmindre man skulle købe mad og andre kun meget nødvendig ting.
Dette kan vi nu se, at have haft en voldsom indvirkning på indrulningen og fastholdelsen af OLE patienterne.
Selv med de tilbageværende mindre antal patienter har man dog stadig set et klart signal på effekt af 2-73.
I perioden med den tvungne pause på 41 uger, så man en tydelig forværring i patienterne.
Da man genoptog medicineringen med 2-73 (stadig under skrappe Corona restriktioner), så man til gængæld en lige så stor positiv effekt i patienterne!
Dette er et stykke fra det udfald, som vi havde håbet på, hvor største del af patienterne forhåbentlig havde gennemført alle 48 uger og med en effekt svarende til det vi så fra PDD fase 2 forsøget på den høje dosis på 50 mg.

Dette er dog stadig et relativt stærkt signal for, at 2-73 har en meget positiv effekt på patienterne - og samtidig viser, at 2-73 skal indtages dagligt i mange år frem for at bibeholde effekten - dvs. set fra et medicinalselskabs synspunkt et ønskescenarie, med fortløbende salg.
Signalet fra OLE er også stærkt nok til, at en ekspertgruppe, som tidligere beskrevet, har udvalgt 2-73 som et af de bedste bud på en effektiv behandling i Parkinson.
Det nye fase 3 forsøg får en varighed på 6 mdr. - de nærmere forhold og finansieringen bliver nok uddybet inden forsøget opstartes.

Jeffrey Cummings går på her kl. 17.35-17.50 DK-tid på AD/PD i Sverige - spændende om Anavex rådgiveren har noget vedr. 2-73 og Alzheimer.

HC Wainright har pr. 31. marts 2023 øget kursmålet fra 50 til 54 $.
Anavex JonesTrading gentager kursmål 58 $
https://www.marketbeat.com/stocks/NASDAQ/AVXL/price-target/





31/3 2023 18:05 Tasso1 7111792



Anavex. Parkinson News Today - positiv artikel!

Uddyber ovenstående.

https://parkinsonsnewstoday.com/news/long-term-anavex-2-73-reduced-parkinsons-dementia-symptoms/



31/3 2023 18:44 Milito 2111795



Havde Jeffrey Cummings noget at sige?



3/4 2023 10:07 Tasso1 6111834



Anavex. OLE resultatet er nået til Australien.

Shake It Up Org. har tidligere været ude og annoncerer, at de betaler 50 % af Anavex`s næste Parkinson forsøg (fase 3).
SIUO er en pendant og samarbejder med MJFF og stiftet af en virksomhedsejer (robotteknologi) i Australien, der selv er ramt af Parkinson.

Selvom Anavex og OLE har været meget hårdt ramt af COVID-19, har nu 4 analytiker reageret positivt på resultaterne efterfølgende med kursmål fra 40 - 58$. SIOU fremhæver især signalet på en fremgang hos patienterne, efter de genoptog medicineringen med 2-73 efter pausen på 41 uger pga. COVID-19.
På den statslige database over div. forsøg, har der hele tiden været angivet et uændret antal patienter på 132 patienter i OLE forsøget - selvom Anavex kun havde formået at genoptage OLE forsøget med 33 patienter pga. COVID-19.
Dette har Anavex haft flere muligheder for at meddele markedet, men valgte at udlade.
Tro nok de fleste havde haft en forståelse for omstændighederne, men afspejler dog ledelsens forsatte dårlige kommunikation til os aktionærer.
OLE forsøget havde til formål at illustrere en langtidseffekt af 2-73 og pga. COVID-19, fik man nu også set, at effekten genskabes, når patienter genoptager behandlingen, efter at været faldet tilbage i løbet af den tvungne pause på 41 uger.
Der skulle køres et fase 3 forsøg uanset - spørgsmålet er så om det lave antal patienter har givet tilstrækkelig viden/signal til at sammensætte protokollen for dette nye fase 3 forsøg.
Ekspertgruppen i Australien mener det åbenbart og analytiker har også tolket signalet positivt.
Der planlægges derfor et 6 mdrs. forsøg.

Største og næste milepæle er Peer Reviewet fra AD fase 2/3 - her er de første 4 mdr. nu gået siden præsentation på CTAD - så alt mellem 1-4 mdr. endnu.
RETT Excellence forsøget på 14 uger blev meldt færdig indrullet den 2. Februar 2023 - dvs. må være afsluttet midt/slut maj og så min. 3 mdrs. evaluering.
Vi har stadig mulighed for annoncering af opstart af div. varslede nye forsøg, samt evt. samarbejdsaftaler mm.

Ting tager bare meget længere tid end forventet og COVID-19 har ikke gjort det nemmere.

https://shakeitup.org.au/new-treatment-shows-clinical-benefit-in-patients-parkinsons-disease-dementia/



3/4 2023 10:15 Milito 5111836



" Største og næste milepæle er Peer Reviewet fra AD fase 2/3 - her er de første 4 mdr. nu gået siden præsentation på CTAD - så alt mellem 1-4 mdr. endnu."

Har Missling kommunikeret en deadline ud?



3/4 2023 10:43 Tasso1 10111838



Anavex Peer Reviewet evalueres af 3. Part.

Da det er en 3. part, der evaluerer data fra AD fase 2/3, inden det publiceres i et tidsskrift, har Missling nok ikke mulighed for at udmelde en deadline - men det tager forholdsvis lang tid. Typisk er der en løbende dialog mellem selskabet og 3. Part, inden det færdige resultat udgives.
Tidsskriftet skal også blåstemple om de kan stå inde for/have tillid til resultaterne, inden de vil udgive Peer Reviewet.

Har ikke kunnet finde noget fra Jeffrey Cummings - havde der dog været noget væsentlig nyt vedr. 2-73, så skulle der have været udsendt en PR.

Det positive, når vi kigger tilbage trods div. udfordringer er, at alt omkring RETT har været positivt og at det er lykkes at indrulle flere patienter end nødvendig til det vigtige Excellence forsøg i børn.
Samtidig blev AD fase 2/3 forsøget også gennemført, uden et relativt stort frafald - trods COVID-19.

Jeg bibeholder min størrelse af investering i Anavex, men øger ikke min position - der skal komme mere klarhed og skred i tingene, før sådanne overvejelser.
Afventer også evt. nyt i forbindelse med den årlige generalforsamling, som typisk afholdes her i april/start maj.



3/4 2023 14:44 Milito 3111842



Jeg har stor respekt for den tid som du ligger for Anavex, men desværre er mange af tingene jo formodninger fordi, at Anavex selv er fuldstændig stumme.

Hvor lang tid tager det normalt/traditionelt set med tredje part og et Peer review? Er der nogle der kan byde ind her af erfaring.



4/4 2023 20:53 vestasfan 6111874



Snart under 8 dollar, jeg fatter ikke at alle disse positive data mv., bliver oversat til det her. Det her kan fandme ikke kun tilskrives US biotek. Min største positioner er Fingerprint cards og Anavex, det kan en beostær eller en han chimpanse i Københavns Zoo gøre bedre..



5/4 2023 03:27 Kyed01 5111881



Dygtige Trainguy1 på Stocktwist har kontakted Anavex presse officer som følger:

Trainguy1
6:37 AM
$AVXL I sent several questions to Anavex IR requesting details about clinical trials. They declined to respond, but finished their reply with the following blurb, which provides optimism for Q2.

"We are working on a number of initiatives, including updating the powerpoint and releasing additional press releases, but at this time we have no further comment."



5/4 2023 03:44 Kyed01 6111882



5 af bestyrelse medlemmerne har fået tildelt muglighed for at købe aktie "options" i slutning af march måned.
50.000 stk til 8.57$ per person.

De kan så købe de aktier imellem 31/3-2024 og senest 31/3-2033 til 8.57$ uanset hvad prisen er på market.

Ikke en dårlig ting at have i sin kontrakt, isaer ikke hvis Anavex bliver godkendt i en eller flere indikatorer.

Det hjælper nok meget på at de mennesker bliver i firmaet HVIS de tror på casen og arbejder hårdt, en gulerod foran næsen om man vil.

https://www.sec.gov/Archives/edgar/data/1314052/000173112223000585/xslF345X04/ownership.xml



5/4 2023 08:18 Tasso1 7111885



Anavex. Generalforsamling den 23. maj 2023 - med fremmøde.

https://quantisnow.com/insight/4297425

Disse optioner er ikke meget værd, sålænge aktiekursen er på nuværende niveau og under 8,57 $.
Måske de ville have foretrukket kolde $, hvis fremtiden så dårlig ud?
Stemningen og spørgsmålene ved den kommende GF, bliver ulige mere positive med evt. gode nyheder før - de seneste år har han kunnet "gemme" sig bag en skærm og mere eller mindre sorterer i de evt. kritiske spørgsmål.
Vi må se hvor "kold i r...." Missling eller om han for en gang skyld leverer noget med kød på?

Tildelingen af optioner må alt andet lige tolkes positiv.






5/4 2023 08:24 Fandel 3111887



Enig Tasso1...



11/4 2023 22:42 TDT123 4111958



Ikke alle er lige enige omkring de "free" optioner ....
Min yndlingsfarve er ikke rød/ og gider ikke engang at tage flere swing her....

Tror ikke på tålmodighed manipulation corona og alt det andet, lige ved og næsten er skyld i kursen, det efter min personlige mening, ene og alene ledelsen i anavex som bærer ansvaret, deres udmeldinger til market er af ringe kvalitet, deres udskudte deadlines osv. Og det er yderst sjældent short drengene ikke har ret..

Det er forhåbentligt kun for nu, og vi engang i 2024 muligvis bliver belønnet med et nyt patent og et nyt australsk forsøg...

Lidt sarkastisk herfra, jeg tror stadigvæk på casen 70/30 og holder hele vejen.

Dog elendig ledelse, dårlig IR afdeling, og ikke mindst er man i tvivl om data/forsøg/afslutninger og forventninger til kalenderen, så det bedre intet at sige, frem for at komme med udmeldinger som rammer måneder/kvartaler forbi, bliver faktisk lidt i tvivl om de overhovedet har ramt en deadline nogensinde.

Jeg skal ingen steder, bare lidt træt at tålmodighed tålmodighed vente vente og udmeldinger om nye patenter forsøg mm. Kom nu over den målstreg med bare et produkt fra deres efterhånden lange pipeline

Mvh

Torben




5/4 2023 10:48 troldmanden 4111899



Det er røverri ved højlys dag. En warrant pakke som den der. Hvor man har 10 år til at udnytte den.

3 år hvor man "optjener" 1/3 hvert år. Det andet er bestyrelsen der beriger sig selv.



5/4 2023 08:22 Fandel 3111886



Tak Kyed01. Det er ikke for at lyde som en jubel idiot, men jeg tror de om ganske kort tid, rydder alle forsider...



5/4 2023 13:08 Kyed01 4111904



Jeg vil blive meget skuffet hvis Missling ikke kommer med betydelige nyheder før generalforsamling den 23 maj og han kommer rigtigt i skudlinjen.

Jeg ser det som positivt at det bliver et åbent møde da han overhovet ikke virker som typen det kan lide at have sure aktionærer som måske råber af ham og skriger; hvad fxxxxx er meningen!!!!!

Saa baseret på det tror jeg der kommer noget nyt med kød på og han for en dag i solen den 23 maj.

@Troldmanden; er det ikke meget normalt i USA?



5/4 2023 13:22 Boersboe 8111906



@anavex
Min mistillid til firmaet vokser kun. Holder fast i min plan... de kan jo overraske.

Men historikken siger noget andet. Jeg tror ikke på nogle store nyheder inden GF. Ønsker de kun AD resultaterne ud i en peer-review når de det aldrig inden slutningen af maj. Særligt ikke fordi de har taget år om at analysere nogle af deres andre studier... til gengæld ser jeg frem til at nogle måske koger over til den GF.



5/4 2023 16:04 TDT123 3111910



De har selv solgt aktier til en kurs lidt over kurs 10$ som gav et provenue på 7,7 mil $ læste jeg et sted, de var vist gået efter 50 mil.... Kan ikke lige huske hvor jeg læste det..

Lidt surt at sælge aktier til +10$ hvis der er super fantastiske nyheder på vej, og pt mangler de jo ikke penge.

Så med forbehold for overstående, da jeg ikke lige kan vedhæfte link.

Mvh



6/4 2023 07:48 Solsen 5111913



Jeg har set lignende, men det var Annovis Bio (ANVS) det drejede sig om.

Anavex søger en stilling besat til leder af R&D med reference til direktøren. Hvis ikke det er en erstatning for en tidligere ansat, er det positivt, at de har mod på at ansætte flere.

Mon ikke vi bare skal have lidt mere tålmodighed.

Partneraftale er min drøm :−)

God påske !



6/4 2023 10:24 Tasso1 10111916



Anavex 10 stillingsopslag og nyt patent.

https://www.anavex.com/job-opportunities

https://image-ppubs.uspto.gov/dirsearch-public/print/downloadPdf/11617734

Missling på en konference den 1.-2. Maj.
https://events.precision-globe.com/single-event/precision-in-clinical-trials-summit-boston-may-1st-2nd2023

Alt dette er dog ligegyldigt, hvis skidtet ikke skulle virke!!
Ville man forsætte med især at ansætte flere folk, hvis man ikke havde bare nogenlunde gode data?
Ville man ikke spare på resurserne, fremfor at udvide arbejdsstyrken og øge aktiviteten?

Anavex`s kommunikation til os aktionærer og markedet er meget mangelfuldt - mildt sagt, men de må ikke ligge inde med oplysninger, som f.eks modsiger deres udmelding om, at de opnåede de både primære og sekundære mål i AD fase 2/3 forsøget den 1. December 2022 - dette ville sandsynligvis føre til søgsmål og konsekvenser fra SEC mm.
At de formår at hente en 3. tidligere FDA ind (efter data fra AD fase 2/3) og at uvilligdige eksperter ser 2-73 som bedste bud på en behandling i Parkinson peger i en positiv retning.

Reelt kan vi ikke vide noget med sikkerhed pga. den mangelfulde kommunikation, men Anavex ligner ikke et selskab, der er på vej til at lukke og slukke - tværtimod!

Kursudviklingen for XBI-indekset (forsøg f.eks at sammenligne kurven for Anavex og XBI fra 1/1 2023 frem til nu - bevægelserne er lidt forskudte, men næsten synkron) og for rigtig mange andre selskaber har været ramt af den generelle usikkerhed i markedet og især selskaber uden garanti for indtjening som Anavex er nok ikke der de fleste sætter deres penge i krisetider - der vægtes generelt nok her mest på stabilitet og "sikker selskaber".

Tror stadig på casen og en afklaring seneste i løbet af 2. halvår af 2023 med Peer Review for AD og RETT fase 3 data fra Excellence.
Det er dog biotek og her er intet reelt sikker, før man har en endelig markedsgodkendelse i hånden!



6/4 2023 11:17 Solsen 8111917



Mange spørger sig selv: Hvorfor kommer de ikke videre med forsøgene.

Jeg har to mulige forklaringer.

Enten afventer de funding i form af en partneraftale eller på lidt længere sigt en sikkerhed for penge fra voucheren (approval rett børn).

Eller er det netop den forbedrede version af Blarcamesine de afventer - jf patentet, som Tasso henviser til. Måske mindre dosering og mindre bivirkninger.

IR har udtalt for længe siden, at de ville søge AD approval i år. Jeg tvivler på, at de selv ansøger. De bør have en større partner med ind over ansøgningen, da det kræver erfaring og store ressourcer at udarbejde en sådan.

Så min vurdering er, at først en partner og så igangsættes forsøgene - Missling har sagt på en cc for nylig, at ventetiden på de planlagte forsøg snart er slut.

Det tager måneder at lukke en partneraftale, hvorfor tålmodighed er et must i biotech.



6/4 2023 12:57 Tasso1 6111918



Anavex. Lane Simonian fra Seeking Alpha.

https://seekingalpha.com/article/4592603-biogen-and-eisai-cassava-sciences-and-anavex-clinical-trial-results-in-need-of-revisions?mailingid=31082444&messageid=2800&serial=31082444.1426&utm_campaign=rta-stock-article&utm_medium=email&utm_source=seeking_alpha&utm_term=31082444.1426

Konklusion for Anavex - Lane Simonian er stadig positiv trods anmærkninger på div. udmeldinger fra Anavex og deres måde at præsenterer de hidtil ellers tilsyneladende positive resultater.

Anavex might still perform somewhat better than Aricept and simufilam for mild cognitive impairment and mild Alzheimer's disease because in addition to being a sigma-1 receptor agonist, it may also acts as a direct antioxidant. More importantly that combination can potentially almost stabilize early stage Alzheimer's disease for at least two to three years. For that reason, Anavex likely remains a good investment, despite underlying issues regarding its data.

Anavex's blarcamesine acting as a sigma-1 receptor (with its amine and methyl groups) and as a possible antioxidant (as a tetrahydrofuran derivative) not only slows down the production of oxidants, such as hydrogen peroxide and peroxynitrite, it also may partially remove these oxidants and reverse part of their damage and thus help nearly stabilize mild cognitive impairment and mild Alzheimer's disease for at least three years. For certain individuals who respond well to the drug without major side effects, it offers some hope in a field littered with failures or "manufactured" successes.



6/4 2023 19:21 Tasso1 9111923



Anavex. Ansatte gennem årene + de 10 nye opslag.

2013...Dr. Missling is hired
2014 = 4 employees
2015 = 7 employees
2016 = 10 employees
2017 = 10 employees
2018 = 13 employees
2019 = 16 employees
2020 = 20 employees
2021 = 25 employees
2022 = 38 employees

Ligner som nævnt ikke et selskab, som ikke tror på en positiv fremtid?



6/4 2023 19:38 PALO 4111924



Hvad er, efter jeres mening, et realistisk 12 måneders kursmål for Anavex? Analytikerne ligger mellem 28$ og 58$, men umiddelbart skal der jo ske noget helt ekstraordinært, hvis den pludselig skal derop. Hvad tænker i? Fremragende vidensdeling her i tråden, tak for det!



6/4 2023 20:40 Hyst 5111925



Spørgsmålet er om det er det vidundermiddel som mange udråbte det til, eller om det blot giver en forbedring.
Bivirkningsmæssig er det langt bedre end andet men der mangler overbevisende data lader det til.

Jeg holder stadig de ca. 4% af mine investeringer i Anavex, men satser ikke hele butikken.

Tasso's link fra Seeking Alpha er værd at læse - bemærk: "Anavex might still perform somewhat better......"
Om han er kvalificeret til at udtale sig ved jeg ikke.

Vi venter fortsat på overbevisende data der anerkendes af den videnskablige verden.



6/4 2023 21:06 Solsen 11111926



De har vist, at Blarcamesine har signifikant effekt i Parkinson, Alzheimers og Rett.

Hvor er tvivlen :−)

Message bords er håbløse at læse. Fyldt med tosser og kun få kan bevare fokus på hvad der er sandt og falsk.

Jeg sover godt og på et eller andet tidspunkt kommer belønningen. Men det er muligt, at vi skal meget igennem inden.




7/4 2023 11:45 Hyst 7111932



Tvivlen er der jo, ellers ville fortsat gentagne gange skrive "hvis skidet virker".

Kun at fokusere på de positive melding kan være farlig, men er menneskeligt, eller som
@Boersboe skiver:


"Heldigvis så er eksempelvis Tasso1 god til at gøre opmærksom på, når oplysninger skal tages med forbehold. Og det med god grund.

Ovenstående hører ikke under kategorien velovervejede spekulationer i min optik. Særligt ikke når det foregår så massivt som aktuelt. Det skyldes jo tavsheden fra Anavex, hvilket lader folks tanker og ideer løbe bananas.

Der er rigtig nok nogle folk tæt på Anavex og diverse forsøg, som melder om utrolige og/eller gode effekter af 2-73. Men det er ikke et ukendt fænomen, at de som arbejder intenst med et projekt også ønsker det bliver en succes. Det sker også inden for videnskaben. Så mister man nemt jordforbindelsen eller vender det blinde øje til et problem. Deraf er peer-review et særdeles vigtigt redskab, da der her kommer second opinions fra fagfolk, der ikke har noget at vinde eller tabe i sagen. De kritiske øjne er guld værd og kan blåstemple casen. Det mangler hos Anavex. Det ikke bare mangler, men de har lovet artikler i flere indikationer i relation til flere studier, som aldrig er kommet. Desuden er den fulde analyse af seneste AD studie ej heller kommet på gaden. Den analyse er angiveligt udført af et eksternt firma... hvor langsomt arbejder det analysefirma? I princippet må Anavex vel heller ikke holde data tilbage, hvis det for alvor har betydning for kursen. På den anden side er USA - og US børsen - indimellem jo en lidt fordækt forretning.

Nå, men LLi du har jo ganske ret. Selvfølgelig gælder det om at gætte på hvad fremtiden bringer. Investerer man på gammeldags maner, så forventer man jo, at selskabet vokser og gør god forretning over tid. De gæt kan man gøre på forskellige grundlag, og her pointerer jeg blot, at man aktuelt mangler et godt grundlag. Særligt fordi Anavex mangler kommunikation og mangler at overholde hvad de lover. Derimod flyder der med alle mulige spekulationer, som man så begynder at basere sin case på. Det er usundt efter min mening. Uanset hvor god man er til sin kildekritik, så slører det, det overordnede billede. Så jeg råber på besindighed - og en smule irritation over ledelsen hos Anavex :)"



7/4 2023 03:02 Kyed01 8111929



PALO1: Umuligt at sige selvfølgelig, analytikere er generelt konservative.
Analytikere har langtfra altid ret, de kommer med et kvalificeret gæt.
En godkendelse i en af de sygdomme som Anavex kører forsøg i vil "trigger" en kurs eksplosion af rang.
Det er netop derfor så mange af os er i biotech, 1000-2000% over få dage er set før.
Det er ikke nemt at finde det rigtige selskab, langt de fleste fejler, isaer i CNS sygdomme, 98% eller der omkring.

Der er ikke tvivl om at Blarcamesine (2-73) virker efter min mening, spoergsmaalet er bare hvor godt virker det.

Det er mit ukvalificeret gæt, ha-ha.



7/4 2023 16:55 kalu 8111937



Hej Jeg investeret i annavex; men ny til proinvestor. Mit spørgmål til OLE studiet.
Her blevet der observeret en forbedring grundet medicinen på
a) den store gruppe
b) med en efterfølgende forværring når medicinen ikke blev taget under covid lockdown
c) en forbedring når medicinen igen blev taget; men af en meget mindre delmængde af patienterne

Det er jo udgangpunkt et meget stærk signal om kausal sammenhæng mellem medicinen (lyset tændes når man trykke på knappen, slukkes når man trykker igen osv.).

Men det kan i princippet også skyldes bias i patientgruppen i perioderne "a", "b", "c". Det er vel elefanten i rummet ?

Resultaterne fra OLE vil være mest overbevisende hvis gruppen i
1) "a" og "b" ens /b næsten ens
2) gruppen i c kun sammenlignes med de samme patienter fra phase b

Er der nogen som ved hvordan det forholder sig. Er det beskrevet ?



7/4 2023 19:35 Solsen 10111938



Her er oprindelige forsøgsresultat:
https://www.anavex.com/post/anavex-life-sciences-presents-proof-of-concept-controlled-phase-2-clinical-trial-data

Bemærk 3 grupper hhv 30, 50 mg og placebo - 132 pts i alt.

Her er OLE opfølgningen:
https://www.anavex.com/post/anavex-2-73-blarcamesine-shows-clinical-benefit-in-long-term-48week-phase-2-extension-study-in-pdd

Kun 33 pts er med i OLE pga at covid-19 forsinkede forsøgets start med ca 41 uger - forklaring på det lille antal der er med i OLE kan være mange og det er et af de spørgsmål der står tilbage. Men sygdommen, alder og corona har helt sikkert gjort sit til de lave antal.

Det er ikke oplyst, hvorledes de 33 pts deltog i det oprindelige forsøg (behandling ctr placebo).

Med gennemsnitlig er deres tilstand forværret på flere målepunkter i de 41 uger, hvor ingen modtog Blarcamesine. Efter genoptagelse af behandling for nogle og påbegyndt behandling for andre forbedres flere målepunkter.

Anavex oplyser ikke for meget, men nærmere for lidt. Dog tilstrækkeligt til at man kan se, at der sker forbedringer på flere punker, som ikke tidligere er set med andre stoffer.

Jeg tror de helt bevidst ikke oplyser for meget af hensyn til konkurrenter mv.

En dag får vi sikkert alle detaljerne oplyst.



10/4 2023 13:40 Tasso1 8111947



Anavex Webcast den mandag den 17. april kl. 14.00 DK-tid.

22nd Annual Needham Virtual Healthcare Conference 2023 on Monday, April 17, 2023, at 8:00 AM ET.

Webcast kan følges live via link på hjemmesiden: https://www.globenewswire.com/Tracker?data=CXojiC4ZbJCWsT8u7SlhYKrhkcv-b0OKh_76lgMJmf7JmF7VPtwSUdeJRVCJChTQy7EQjJuqBzD1wQ65Mq_ohQ==

https://quantisnow.com/insight/4314516

Nu skal Anavex til at underbygge de data og de planer man har meldt ud.
Tror der pågår mange ting bag ved kulisen og at der arbejdes på flere plan, både med at sætte puslespillet fra deres data rigtig sammen og med en forventning om ekspansion/udvikling med flere forsøg og ansatte, samt samarbejde/partneraftaler.
Positivt at der langt om længe er lidt kommunikation igen - håber vi denne gang får flere svar end nye spørgsmål.
Et eller andet sted har jeg også en forventning om, at ledelsen skal forsøge at "sælge" sig selv bedst muligt inden generalforsamlingen den 23. maj - dette gøres bedst med konkrete data og fastsættelse af en tidslinje for slagplanen fremadrettet, der er baseret på overbevisende resultater og indgåede aftaler med myndighederne.



10/4 2023 19:08 Solsen 8111949






10/4 2023 19:38 Hyst 7111950



Måske er det mere dette der er på dagordenen:
https://www.nature.com/articles/s41531-023-00496-y



10/4 2023 21:29 Budweis 6111951



Det er ikke helt utænkeligt. Timingen passer godt med de resultater der netop er rapporteret fra Australien, hvor MJF også har været aktiv sponsor. https://shakeitup.org.au/new-treatment-shows-clinical-benefit-in-patients-parkinsons-disease-dementia/



11/4 2023 23:47 Tasso1 12111961



Anavex. Det er nu 4. gang på et år, hvor vi har været nede på omkring de 7,50 $ - de tre foregående gange er vi inden for få uger kommet relativt hurtigt op igen på en to-cifferet kurs igen.
Teknisk set og sammenholdt med kommende webcast og forventede snarlige udmeldinger omkring udviklingen i casen, så kan vi kun håbe på, at historien og kursudviklingen gentager sig.
Kursmæssigt ligner nuværende kurs umiddelbart en bund - både i forskellige præklinske og kliniske forsøg har 2-73 udelukkende vist positive signaler/resultater - nu er det tiden til at Anavex får dette omsat til noget mere konkret, som viser at casen kan nå hele vejen I mål.

Satser på at bunden er nået denne gang og en vending understøttes af positive nyheder fra Anavex de næste dage/uger!

- igen kan vi kun formode og gætte, når Anavex stort set har lukket ned for kommunikationen den sidste tid - men selv når tingene har set kursmæssig positiv ud, har den manglende/dårlige kommunikation fra ledelsen desværre været normalen igennem de godt syv år jeg har været investerer i selskabet.



12/4 2023 15:19 TDT123 5111965



Enig tasso1 i det meste, dog er biotek bundløs, bunden nu kan være bunden indtil en ny bund er bunden, osv
Anavex kom så for s….



12/4 2023 15:24 Fandel 4111966



Enig i: kom så for s....



12/4 2023 22:16 TDT123 6111970



Fra 14+ til 7+ på usikkerhed og mistro......

Nå men, op skal den nok komme igen det kræver kun sådan ca. 100% :) men vi er her jo for de 1000% så hvad betyder 100% her og 100% der

70$ er vel ikke utænkeligt, hvis der er hold i casen

Mvh




13/4 2023 07:23 Tasso1 7111973



Anavex Ny test kan afslører tidlig udvikling af Parkinson.

Game-Changing New Parkinson's Test Paves Way For Treatments And Cure!

https://www.forbes.com/sites/roberthart/2023/04/12/game-changing-new-parkinsons-test-paves-way-for-treatments-and-cure/?sh=6be3840e7271

Forventer at dette vil være det gennembrud MJFF henviser til på deres kommende møde den 20. April.
Dette giver mulighed for, at starte behandlingen meget tidlig og måske endda før der udvikles symptomer for Parkinson.
Anavex har gentagende understreget og demonstret i prækliniske forsøg, at jo tidligere man kan medicinerer med 2-73 og 3-71 - jo bedre effekt vil man kunne opnå.
Med deres gode bivirkningsprofil, kunne der således præventivt sættes ind - og sandsynligvis også med mindre dosis.

Ja TDT 123 - biotek er i princippet bundløs, hvis skidtet ikke skulle virke - denne sandsynlighed modsiges dog i Anavex`s tilfælde efter udelukkende positive resultater/signaler.
Tror på en kursmæssig stabilisering og snarlig vending fra nuværende niveau.
Igen - intet er dog sikkert i biotek før vi får en markedsgodkendelse!



13/4 2023 07:49 Milito 3111975



"Anavex har gentagende understreget og demonstret i prækliniske forsøg".

Alligevel luller vi igen rundt under de 10 dollars, hvor Anavex IR nok engang forholder sig fuldstændigt passivt i kommunikationsflowet. Det er ikke særlig tydelige understregninger når man ikke formår på trods af en fin pengetank at gå videre.



13/4 2023 07:53 lkr 5111976



Her er resultatet MJFF skal tale om:

https://www.thelancet.com/journals/laneur/article/PIIS1474-4422(23)00109-6/fulltext

Anavex er ikke med i studiet.



13/4 2023 09:11 Fandel 4111979



Tasso1 hvor kan man se, at det er Anavex, der har udviklet testen? Det lyder jo fantastisk...



13/4 2023 11:01 Tasso1 8111984



Anavex Fandel - det er ikke Anavex der har lavet testen!

Det kan dog være et udmærket værktøj, som kan komme alle former for Parkinson medicin til gode - også Anavex, hvis de da kan eftervise at skidtet virker som de har proklameret.

Nej - er langt fra tilfreds med Anavex`s håndtering og kommunikation - spørgsmålet er om man kan have tillid til deres udmeldinger, om de resultater de har opnået, samt påstanden om at have have opnået div. primære og sekundære endpoints?
Kan man ikke stole på dette, så falder casen til jorden uanset - med efterfølgende sagsanlæg mm.
Vi skal have en afklaring på flere punkter de næste uger - indtil den 23. maj på GF, for at kunne afgøre om videnskaben er valid.



13/4 2023 12:00 Fandel 4111989



Ok Tasso1. Tak for svar...



13/4 2023 14:45 TDT123 6111998



Tasso1
Det ikke tit du stille spørgsmålstegn ved anavex.

Vi må tro på, at der er gode grunde til at det hele altid er lige ved og næsten, det må snart komme nogle håndgribelige og klare udmeldinger fra Anavex, nu tror jeg market er ved at være trætte af ventetiden, de får nok ikke lov til at trækken den igennem 2023 uden det får konsekvenser.

Om stilheden er et tegn på forhandlinger med en partner FDA andet, det kan vi ikke vide, eller om de bare trækker det for at kunne indløse hyre så længe som muligt, det ved vi heler ikke (set før)

Nu har vi 2 også været med i en del år, og som du ved, har jeg har sikret min investering af flere omgange, ved ikke hvor meget folk herinde har investeret i anavex, men regner med at risikoen ved bio er indregnet i deres investering.

Sidst men ikke mindst: når det ser sortes ud og man er ved at give op, over for tvivlen, skal man huske på hvorfor man investeret sine penge i casen, Anavex
Vi må som udgangspunkt regner med at de informationer, data der kommer fra Anavex er reelle, og de forskellig forsøg der køres rundt om i verden er vel ikke at glemme, Australien eksempelvis, og de fonde der støtter om omkring anavex er også anerkendte.

Jeg holder ved, og huske vi engang lå i 2 - 2,3 $ og tror på at der ikke er ugler i mosen ( lidt farvet her, af mine frebee )

Det eneste der er lidt bekymrende, er måden aktien stille og roligt siver mere og mere, og selv på de gode dage kan den næsten ikke holde sig i grøn, og på de røde børsdage falder den lidt meget, selvfølgelig er den shortet meget, og hvorfor mon ? Short havde ret i Fingerprint Pandora Bavian osv.

Men tror på at vi snart må blive belønnet, er med hele vejen.

Mvh

Torben



13/4 2023 15:35 TDT123 2112000



Ja sådan kan det selvfølglig også ende....
Det også set før....

Mvh




13/4 2023 16:40 Tasso1 6112004



Anavex TDT123 - nej tror også forsat på casen!!!

Derfor kan man godt være utilfreds med ledelsens håndtering i forløbet.
De har lavet unødvendige fejl og været dårlige til at kommunikere selv gode nyheder ud - ofte skal man selv grave det frem eller finde det på div. fora.
Dette har givet et unødvendig indtryk af, at de ikke er dygtige nok og måske ikke har det fornødne overblik på andre områder også.
Der er dog så mange positive ting i casen med gode data og udmeldinger fra patienter og læger især fra Australien, ansættelse af tidlige FDA ansatte mm., at det ville være usandsynligt, hvis alt hidtil har været varm luft - og der ikke er en bare nogenlunde brug/acceptabel effekt af 2-73 og 3-71 - tror bare de skal have knækket koden for hvilke patienter med de rigtig forudsætninger vil få den bedste effekt.

Tror som sagt på en vending fra denne teknisk afprøvede bund.



13/4 2023 09:50 Boersboe 6111981



@Tasso1

Ja, jeg ved nu ikke hvor meget Anavex reelt har vist. De har præsenteret nogle halvfærdige dataanalyser. De har vel reelt aldrig fået blåstemplet deres videnskab? Så ved jeg godt der er nogle dyrestudier, men det er jo gennemarbejdede humane studier som skal bane vejen. I hvert fald bare 1 peer-review og et HELT færdigt studie ville være rart. Så undgår man at få indtryk af "cherry picking".

Jeg synes de siger for lidt, gør for lidt og på sin vis agerer mystisk. Jeg bliver tiltagende luren ved det firma og er kommet til den konklusion, at jeg i hvert fald ikke anbefaler andre at smide penge efter det på nuværende tidspunkt. Dertil er usikkerheden alt for stor, hvilket jeg tror afspejles i kursen.



13/4 2023 09:31 troldmanden 6111980



$70 hvis casen holder. Hvad så hvis den ikke gør? I hvert fald på den kortere bane.

Jeg har stadig min tvivl om de kan godkendes på ét mellem sized forsøg uden for US.

Novo startede fase 3 forsøg i slutningen af 2020. Hmm det er godt 3000 forsøgspersoner i 2 uafhængige fase 3 forsøg.

Så en helt anden power bag.

I øvrigt ret crazy hvis deres diabetes/fedme stof også opnår positiv effekt i AD. Det er allerede på vej mod $20 mia i oms per år






13/4 2023 12:16 Kyed01 3111990



Jeg er ikke sikker på at du har ret i at et forsøg er bedre når forsøgs personer (n) er meget stor.
Læste et sted at jo flere man har i et forsøg jo større er chancen for man kan påstå at (lortet) virker og FDA helst ser mindre forsøg men godt designet i stedet.

Anavex AD forsøg er jo designeret 2/3 og folk debatterer vildt om det er nok til godkendelse?
Det kommer nok meget an på resultaterne (fuld data), vi ved jo at 2-73 er rimeligt sikkert at tage.

Goggle:

What is the typical size of clinical trials?
A Phase 1 trial tests an experimental drug or device on a small group of people (around 20 to 80) to judge its safety, including any side effects, and to test the amount (dosage).

A Phase 2 trial includes more people (around 100 to 300) to help determine whether a drug is effective.30 Mar 2023

What is the sample size for a Phase 3 trial?
Researchers design Phase 3 studies to demonstrate whether or not a product offers a treatment benefit to a specific population. Sometimes known as pivotal studies, these studies involve 300 to 3,000 participants.



13/4 2023 13:03 Boersboe 8111992



Kyed01 @troldmanden

Sample size (n) afhænger af studiedesign og styrkeberegning (power calculation), hvor sidstnævnte typisk er baseret på data fra præliminære eller tidligere studier.

Har man ingen tidligere data, så gætter man.

Sample size beregnes på baggrund af effekt af intervention, varians samt alfa+beta værdi.
Er der feks enorm effekt ved en intervention, så kan man nøjes med et lille studie. Er variansen lille lige så. Omvendt giver lille effekt eller stor varians det modsatte.

Novo har undersøgt vægttab ifm deres tablet. Jeg kender ikke data, men kunne forestille mig, at effekten er moderat med stor varians. Ergo skal de bruge mange forsøgspersoner.

Det giver ikke meget mening at sammenligne sample size på tværs af studier. Der er selvfølgelig altid undtagelser, men en styrkeberegning bør være grundlaget for sample size.



13/4 2023 17:32 Solsen 8112008



Ja netop sample size fastlægges for at sikre sig, at der kan måles signifikans på målepunkterne (endpoints)

Det er derfor imponerende at Anavex opnår signifikante resultater på små samples. Det viser stor effekt af Blarcamesine behandling.

FDA vil gerne have mindst 150 pts i hver randomiseret gruppe - derfor skulle AD forsøget være tilstrækkelig med godt 150 pts i hver gruppe - 30, 50 mg og placebo.

Mayomobile har fremført, at EMA har ret klare kriterier i AD for godkendelse. Hvis jeg husker rigtigt er det nøgletallet sum off boxes "CDR-SB" der er afgørende - min krav fra EMA er 1,63. Det vurderes til at være ca 2 i 50 mg gruppen.

Skribenten i nedenstående link der kun var aktiv kort efter AD data release har rigtigt mange gode indlæg:
https://investorshub.advfn.com/boards/profile.aspx?user=830388

FDA er en korrupt organisation man ikke helt kan regne med. Men hvis EMA, NICE og TGA vil godkende så er FDA under pres.

Missling har i årevis hævdet, at Blarcamesine kan benyttes præventiv med 100 % effekt. Så hvis en test tidlig kan afgøre om man er i risiko så er vejen banet for udryddelse af AD.

Men de forsøg er ikke gjort i mennesker - kun i mus.

Men sikkert er det, at Blarcamesine virker mere effektiv jo tidligere behandling påbegyndes i sygdomsforløbet.



13/4 2023 19:09 troldmanden 4112011



Tak for forklaringen Boersboe.

Jeg ved godt man aldrig kan tage 1:1 fra andre studier. Tilfældigt eller ej, så har jeg flere gange set - typisk mindre selskaber med begrænset likviditet - designe mindre fase 2B/3 studer som ender med at fejle

Da Anavex designede det pågældende studie havde de bare data fra 32 AD patienter. De er hvis det jeg vil kalde til den tyde side at designe et pivotalt CNS studie.

Er FDA gået væk fra at kræve der skal være pivotalt forsøg fra US? Avavex har kun studier i AUS

FDA synes de senest år at have løsnet grebet på hvad der kan godkendes. Herunder også i AD. Det kan man så have forskellige holdninger til. Her og nu er det "det nye sort"

Novo har haft stort 5-cifret antal patienter igennem + 68 ugers diabetes og fedme studier. Så de må have set noget i de studier der efterfølgende har fået dem til at validere i præklinik og så scale til fase 3



13/4 2023 19:24 TDT123 3112012



troldmanden
De 32 personer du henviser til, var opstarten på forsøget noget større (mener det var 130) men grundet Corona/andet var der frafald, ikke grundet bivirkninger mig bekendt...

Som jeg lige husker det....



13/4 2023 19:59 troldmanden 4112013



Det var længe inden Covid :−) CT har det listet i perioden 2014-2018. Og man forlængede så med 21 personer ud af de 32.




13/4 2023 20:47 TDT123 4112014



troldmanden modtaget, jeg må blande tingene sammen, beklager

Mvh



14/4 2023 13:31 Tasso1 7112028



Anavex 8-K ændringer i ledelsen!

https://quantisnow.com/insight/4335051

CEOen kan ikke også være formand for bestyrelsen!
Umiddelbar et positivt tiltag, at magten er sikkert en sund fordeling.
Missling er pt kun CEO og kan således ikke også blive formand.
Ren spekulation fra min side!!! Kunne evt. være et led/krav i forbindelse med en kommende partneraftale???
Måske mister Missling sin plads i bestyrelsen og forbliver kun som CEO???
RENT GÆTTERI FRA MIN SIDE!!!


Udskrift fra bestyrelsesmøde den 11. April 2023:

https://www.conferencecalltranscripts.org/summary/?id=12024905

On
April 11, 2023, the Board of Directors (the "

Board

") of Anavex Life
Sciences Corp., a Nevada corporation (the "

Company

"), determined that it
was in the best interests of the Company and its stockholders to amend and restate the Company's Bylaws, and approved and
adopted the Amended and Restated Bylaws of the Company (the "

Amended and Restated
Bylaws

"). The Board amended the Company's Bylaws to require that the position of Chairman of the Board of
Directors must be filled by an independent director and cannot be held by the Chief Executive Officer of the Company. The Amended
and Restated Bylaws became effective immediately upon their adoption.



14/4 2023 16:26 troldmanden 4112037



No probs TDT :−)



14/4 2023 17:43 Tasso1 6112039



Anavex Missling er både bestyrelsesformand og CEO iflg. dette link!

https://www.cnbc.com/quotes/AVXL

Christopher Missling Ph.D.
Chairman of the Board, President, Chief Executive Officer, Company Secretary

Dette betyder, at der skal ske en ændring på formandsposten eller CEO til GF den 23. maj.
Hvis der udskiftes på formandsposten, skal dette indstilles inden for de næste dage, da det er aktionærerne der via. afstemning giver mandat til denne post - proxyen udsendes her i april.
Spændende hvorfor man netop nu laver denne ændring og hvilken post Missling må afgive og til hvem.
Hvis vi snakker et kommende partnerskab, som Anavex har varslet i forbindelse med Alzheimer og Parkinson, så ville det nok være naturligt at en kommende partner fik en post i bestyrelsen - afhængig af omfanget af aftalen?

Men igen ren spekulation fra min side! - måske er dette bare en almindelig og fornuftig tilpasning af forretningsorden.
I min virksomhed er formandsposten og det der svarer til CEO´en adskilt jf. vedtægterne.



14/4 2023 17:49 Solsen 6112040



Ret beset er det en tåbelig konstruktion set fra aktionærernes side, at de to poster er besat af en og samme mand.

Hvis jeg var Missling ville jeg tage formandsposten, hvor magten ligger.

Men interessant at se de næste måneder.

Endnu en gang er mit håb, at en partneraftale tømmer tarmen på shorterne (undskyld sproget).



14/4 2023 17:55 Darvin 4112041



Det lyder helt vildt i min optik, hvis han er begge dele. I EU og Danmark er det lovstridigt, hvis en adm dir er bestyrelsesformand.
Troede - og kan ikke forestille mig andet, end at det også er sådan i USA



15/4 2023 04:36 Kyed01 5112043



Darvin , det kan man åbenbart godt, kan ikke forstille mig at de gør ting som er ulovlige.

Her er lidt om emmet:
https://www.glasslewis.com/wp-content/uploads/2016/03/2016-In-Depth-Report-INDEPENDENT-BOARD-CHAIRMAN.pdf

Der er helt sikket positivt at der kommer en uafhængig bestyrelse formand som kan rette firmaet ind hvis han er utilfreds med noget, eller med andre ord: Give CEO en skideballe eller værre, fyre ham i grove tilfælde.

Mandag morgen US 0800am ET på den årlige Needham healthcare konference vil Missling snakke (igen & igen).
Jeg vil blive meget skuffet (igen & igen) hvis han bare giver den same smøre og ikke kommer med noget nyt. Der er jo ingen grund til at møde op hvis han ikke kommer med nyt men kan bare henvise til den sidste.

Hvis der ikke kommer noget nyt af betydning før aktionær mødet (eller på mødet) er det måske en god ide at Missling møder op med 2 store bevæbnede bodyguards med mindre han er masochist.






15/4 2023 07:40 Milito 4112044



Man kan håbe på at det på længere sigt resulterer i en noget mere professionel tilgang, hvor fremgang ift. at nå ud til et marked vægtes langt højere.



15/4 2023 13:56 MayoMobile 9112047



This is not illegal in the United States. It's actually beneficial in early phases to have the roles filled by the same person.

With that said, I am extremely pleased that Jiong Ma is taking a more key role in the company.



15/4 2023 15:24 jkj 3112051



Hi MayoMobile

Can you elaborate on what you mean by "Jiong Ma is taking a more key role in the company."




15/4 2023 18:45 Tasso1 7112056



Anavex Jiong Ma erstatter Missling som formand!

Missling er stadig CEO - udpegningen af en uafhængig og kompetent ny formand i stedet for Missling kan næsten kun ses positivt.
Giver nuværende og evt. nye aktionærer (og evt. kommende partner), en øget tillid til, at aktionæres interesser sandsynligvis varetages bedre - især når selskabet forhåbentlig står over for en større udvikling.
Missling har haft "for mange hatte på" og kan derfor nemt glemme aktionærene, som den mangelfulde kommunikation især i de senere år har givet indtryk af.
Jiong Ma synes at være den kompetente "voksen", der kan få sat lidt styr på tingene.

Udsendt proxy for det kommende aktionærmøde den 23. Maj 2023:

http://www.viewproxy.com/Anavex/2023/ProxyStatement2023.pdf

Vigtigheden af en uafhængig formand:

Director Independence.
Under the NASDAQ Stock Market Rules, the Board has a responsibility to make an affirmative determination that those members of its Board that serve as independent directors do not have any relationships with the Company and its businesses that would impair their independence. The Board has determined that that Christopher Missling, PhD is not independent as that term is defined by NASDAQ 5605(a)(2) because Dr. Missling serves as our President, Chief Executive Officer, and Secretary.

Udpegning af Dr. Jiong Ma som ny formand:

Board Leadership Structure. The Board of Directors is composed of a majority of independent directors and the Chief Executive Officer of the Company.
Our Board of Directors has appointed an independent Board Chair, Dr. Jiong Ma. As Board Chair, Dr. Ma has the authority, among other things, to call and preside over meetings of our Board, to set meeting agendas, and to determine materials to be distributed to the Board. The Company believes that separation of the positions of Board Chair and Chief Executive Officer reinforces the independence of our Board in its oversight of the business and affairs of the Company. In addition, the Company believes that having an independent Board Chair creates an environment that is more conducive to objective evaluation and oversight of management's performance, increasing management accountability and improving the ability of our Board to monitor whether management's actions are in the best interests of the Company and its stockholders.

Jiong Ma baggrund:

Jiong Ma, PhD. Jiong Ma, age 59, is a senior board executive with over 25 years of experience in investing, building, scaling of companies with focus on innovative product launches in digital health, technology and the new energy transition. Dr. Jiong Ma currently serves on the board of SES AI Corporation (NYSE: SES), and LinkinVax, a biotech company, spin-off from the Vaccine Research Institute in France. Dr. Ma served as Senior Partner and member of the investment committee at Braemar Energy Ventures ("Braemar"). While at Braemar, Dr. Ma has led investments in more than 15 companies involved in either resource efficiency, e-mobility, industrial digitalization, renewable energy, or deep tech, and have achieved multiple successful exists through M&A and IPO. Dr. Ma has significant knowledge and expertise in the technology industry, including information security. Prior to Braemar Energy Ventures, she was with the Venture Capital Group at 3i Group, a global private equity firm, where she led investments across multiple stages in Digital Health, TMT and Cleantech. Preceding the Venture Capital Group at 3i, Dr. Ma held several senior positions at Lucent Technologies and Bell Labs. Her responsibilities included lead roles in product portfolio strategy, new product launches for Optical and Data Networking, and research and product development. Dr. Ma was also a founding team member of Onetta Inc., a fiber networks company. She has a PhD in Electrical and Computer Engineering from the University Colorado at Boulder and an MS in Electrical Engineering from Worcester Polytechnic Institute. Dr. Ma is a Kauffman Fellow.



15/4 2023 19:36 jkj 3112057



Det er stadigvæk lettere forvirende. Hun er jo ikke udefra, fratræder hun så sin nuværende position hos anavex ?



15/4 2023 19:48 MayoMobile 4112058



She is taking the Chairman spot. Missling will remain CEO.



15/4 2023 20:13 Solsen 5112059



In my opinion Missling has lost the ultimative power.

Very good development and healty for the co.

Could we be close to some tipping point.




15/4 2023 22:05 Milito 4112060



"In addition, the Company believes that having an independent Board Chair creates an environment that is more conducive to objective evaluation and oversight of management's performance, increasing management accountability and improving the ability of our Board to monitor whether management's actions are in the best interests of the Company and its stockholders."

Aldeles fornuftigt. Forhåbentlig betyder sidste linje at der kommer noget mere fart på.



16/4 2023 09:24 Solsen 8112063






17/4 2023 15:20 Tasso1 9112081



Anavex Positiv Nedmann konference den 17. april - men ikke meget nyt!

Bundlinje:

Missling gentager at både primære og sekundære endpoints blev opnået i Alzheimer fase 2/3.
Afventer Peer Review, da denne ventes anvendt til at diskuterer med myndighederne om næste skridt - markedsgodkendelse.
Missling påstår også, at Anavex`s resultater er bedre end det vi har set fra ALLE andre - også fra BIIB/EISAI!

Forventer kommercialisering på sigt i AD, Parkinson og RETT i US, Asien og EU mm., som følge af de resultater de har haft og afventer.(Skal han nok sige, ellers giver det vel ingen mening at forsætte!)

Ellers stort set en gentagelse af sidste konference i januar, hvilket ikke er negativt - men der er stadig ingen tidsplan, hvornår vi kan vente resultater og hvornår div. længe proklamererede forsøg i Parkinson, PDD, Fragile X og den anden "hemmelige" og sjældne indikation mm.
Heller ikke nogen tidsplan for 3-71`s videre forløb.

Lyder stadig meget overbevist om, at 2-73 virker, men tror ikke der sker meget før Peer Reviewet fra AD fase 2/3.



17/4 2023 15:41 vestasfan 7112082



Near term forventes peer review på bla AD. Derudover nævnte han ALS som formentlig den næste indikation de vil forsøge sig i.



17/4 2023 15:57 jkj 6112083



det virker meget plausibelt at de fulde resultater først kommer med en PR, vel også derfor derfor at tidshorisonten er så flydende fra ANAVEX , da det er uden af deres hænder. Lød også som om at Rett forsøget skal præsenteres via en PR



17/4 2023 20:25 Milito 5112084



"Ellers stort set en gentagelse af sidste konference i januar, hvilket ikke er negativt - men der er stadig ingen tidsplan, hvornår vi kan vente resultater og hvornår div. længe proklamererede forsøg i Parkinson, PDD, Fragile X og den anden "hemmelige" og sjældne indikation mm.
Heller ikke nogen tidsplan for 3-71`s videre forløb."

Det er vel hellere ikke positivt at man 3 måneder senere blot kører den samme melodi. Det er håbløst.



17/4 2023 22:16 Milito 7112087



Forhåbentligt bryder vi snart ud efter at bunden blev testet for fjerde gang.




17/4 2023 23:36 TDT123 7112089



Aldrig være den store fan af TA, og slet ikke i biotek...

Den eneste grund til at man blive nød til at tage TA en smule alvorligt, er at så mange efterhånden handler efter det, og dermed et selvforstærkende værktøjet, kopper gryder og alle mulige andre streger tror jeg kun skal tages seriøst, fordi instrumentet efterhånden har fået en så stor betydning.

Det min personlige holdning til instrumentet, det er i min verden kun FA der reelt kan flytte kursen til et højre niveau, eller tilsvarende ned.

Men som market er skruet sammen i dag, må man nok indrage både TA og FA hvis man er trader/kortsigtet investore.

Jeg har handlet Anavex mellem 2,3- 3,1 og 8- 12 mfl. ikke fordi jeg bruget TA, men fordi jeg hurtig læste på kursen af der skulle den ligger, jeg kiggede ikke efter bund top og kop, men alene bevægelsen af kursen, som nogle andre bestemte via nogle streger, at her imellem skulle vi bevæge os noget tid (uden FA)

Har dog respekt for de damer og herrer, som har styr på TA

Mvh



18/4 2023 07:23 TDT123 3112098



Skulle have stået: har aldrig været den store fan af TA



18/4 2023 07:53 vestasfan 10112099



Jesse har opdateret sin Analyse side; https://www.sotcanalytics.com/update-compendium-2023#h.4dn9aj95itx0

Som i alt andet forskning er det nu man skal være kritisk i forhold til data og udsagn.. Det går næsten for godt med det hele!



18/4 2023 13:08 Kyed01 8112103



Fantastisk stykke arbejde Jesse har lavet, men det skal tages med lidt forbehold, da han har brugt de data som vi har set indtil nu, vi har ikke "hele billedet" endnu.

Med de ansættelser og omstrukturering de har gjort på det sidste synes jeg at det generelt ser godt ud.

De vil helt sikkert ikke stå model til at Missling lyver om AD 2/3 endepunkterne er mødt hvis de ikke er!!

Nu håber jeg på at en partner bliver annonceret snart. Med det som Missling har sagt om 2-73 mugligheder i CNS kan det blive til en af de største pengemaskiner set i lang tid så man skulle tro at de står i kø for at komme med på vognen og er i en byde krig!

Det bliver meget spændende her i de næste 2-4 måneder tror jeg.



18/4 2023 15:20 Tasso1 8112104



Anavex Missling på webinar den 26. April!

https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_l8DnuN32Qq26KqHKEdx1kg#/registration?os=ipad

Næste møder.
Kvartalsregnskab omkring den 10 maj og GF den 23 maj 2023.

Godt arbejde som altid Jesse!



19/4 2023 15:16 TDT123 2112127






19/4 2023 21:44 Milito 5112135



Spørgsmålet er om man tror på TAs anvendelse i mindre biotek aktier, men i hvert fald opleves der en jævn stigning henover dagen og ikke mindst et brud op af en faldende trendkanal. Momentum i RSI samt et brud i glidende gennemsnit. Vi får at se, måske det blot er ønsketænkning.




19/4 2023 21:58 Solsen 10112136



Signalet er nok udløst af at shorterne ved, at deres tid er ved at rinde ud ;−)

Fik endelig lyttet til Needham præsentationen. Jeg må sige, at jeg sover roligt !



20/4 2023 06:24 Fandel 4112141



Det gør jeg også Solsen...



24/4 2023 04:48 Makingmoney 4112275



Anavex Yderst relevant og spændende læsning hapset fra FB gruppen.
https://news.stanford.edu/2023/04/20/study-finds-new-pathway-clearing-misfolded-proteins/

Hilsen fra Thailand. Kyed, er du i nærheden af Ao Nang?



24/4 2023 12:40 TDT123 5112287



Makingmoney ... dit heldig asen :) der gad jeg godt opholde mig pt. Har jo selv boet i Phuket i nogle år...

Nåååå:
I Q4 er der øget fra IV, dog uden det har haft andet end den modsatte effekt, de øger og kursen falder.

Opdatering på kursmål, jeg personligt, dog ikke giver meget for.

Jeg set helst at bare, et produkt fra Anavex kommer over målstregen, og gerne de Data fra december, vi stadigvæk afventer hovedet og hale på.

Hvis den kommer i hus, så har vi en helt anden leg med kursen, da det giver stor sikkerhed for at mange af de andre lige ved og næsten, i deres pipeline også kommer i mål. Farvel til Short, og goddag til nye investorer.

Mvh




24/4 2023 19:50 TDT123 3112293



Lidt mod min sidste udmelding, har jeg købt lidt....
Den er under 8 - volumen er ultra svag, som i næsten ingen bevægelse, mulig den ender over 8$ ( gæt )

Mvh



24/4 2023 19:58 Solsen 4112294



Det gør jeg sikkert også.

Den lave omsætning lokker mig :−)



24/4 2023 21:07 TDT123 4112295



Solsen netop også derfor jeg lod mig friste.......



25/4 2023 16:04 TDT123 3112298






25/4 2023 17:08 Kyed01 4112299



@Mm, nej jeg er i central Thailand området.

En anden "fireside" den 2 may, jaja i det mindste er det tæt på Anavex kontoret.



27/4 2023 18:13 Tasso1 10112329



Anavex. Webcast fra den 26. April 2023.

https://sih-st-charts.stocktwits-cdn.com/fit-in/500x0/filters:quality(75)/https%3A%2F%2Fi.ytimg.com%2Fvi%2FBAdClzLxkRs%2Fhqdefault.jpg

Mange guldkorn og en indikering af, at Anavex på baggrund af de gode resultater, tror på markedsgodkendelse ikke så langt ude i fremtiden - der diskuteres bl.a typen af en potentiel partner til Alzheimer og Parkinson - men at Anavex selv vil stå for RETT.
( Missling tidsregning skal dog tages med forbehold )
Under alle omstændigheder, så efterlader præsentationen et indtryk af, at Anavex er meget overbevist om, at skidtet virker og de nok skal komme i mål.
AAIC den 16.-20 juli 2023, https://aaic.alz.org/ - synes at passe fint ind i præsentationen af de komplette AD fase 2/3 resultater - bekræftede igen, at Peer Reviewet vil udkomme i et større fagblad.

Vi må afvente som altid!





27/4 2023 18:18 Tasso1 6112330



Anavex Bedre link.




27/4 2023 18:23 Milito 4112331



Gårsdagens stigning tyder i hvert fald på, at det gjorde en eller anden grad af indtryk.



27/4 2023 18:38 Milito 8112333



Mayo has been asked an interesting question at Ihub in relation to a guy he met at CTAD (I remember it to be a person related to a BP company, please correct me if I'm wrong) and if Mayo does still have any contact to this person. The answer from Mayo is just as interesting as the question IMO:


"I speak with him on a near-daily basis as he has become one of the SOTC consultants.

I won't share our private conversations (as with all of my consultants) but let it be known his opinions are weighed in throughout my own projections - albeit not the end all for my conclusions.

Speaking of projections - AAIC 2023 looks ever likely for full AD release. In my opinion - based on all available evidence - this AD release will be world news and deserves a worthy platform."


Mayo, just in case if you do still hang around here, I have a question in relation to your projection about the AAIC conference July. Are you talking about more than just the long awaited peer review article when stating a full release? If yes, what is your take on a release date just for the article? Thanks a lot, I appreciate the time you put into this.



28/4 2023 08:26 MayoMobile 9112340



Milito, if indeed presenting at AAIC (which appears ever likely), I expect the company to present a dataset similar in quality & specificity to Eisai's core presentation at CTAD 2022. They released a peer-review right after expanding on the already-in-depth analysis at CTAD.



28/4 2023 17:15 Milito 4112341



Thanks Mayo. Let's hope you are right in terms of an in-depth presentation with a quality dataset.



28/4 2023 02:15 Makingmoney 6112334



Tak. Han ser sgu træt ud, vi må håbe det er fordi han har megatravlt. For satan da, det har aldrig været mere spændende. Kom nu med den PR, partner eller peer review.



30/4 2023 09:11 Solsen 11112362



Så fik jeg endelig tid til webinaret fra forleden dag.

Må give jer ret i, at det lyder godt. Jeg vil endda gå så langt at det lyder næsten som "we got it"

Missling siger før første gang, at deres cash skal bruges til bl.a. marketing af produktet. At de har en klar strategi omkring prissætning på differentieret 2-73 produkt (flydende form til rare diseases og piller til AD, PDD etc). Han nævnte også at 2-73 ville være dyrere, hvis man kun vil gå efter de 80% i AD som har bedst virkning end hvis hele populationen omfattes af en evt godkendelse.

I Rett kan man kun udføre forsøg på børn +5 år, fordi variationen er stor på dem der er under. Hermed ikke sagt, at man ikke vil gå længere ned i forhold til at igangsætte behandling - lyder spændende, idet behandling med start kort efter diagnose kunne være interessant i denne spontant opståede og forfærdelige sygdom.

De er langt i partnerovervejelser. De sjældne sygdomme kan komme ind i partneraftaler i visse regioner i verden. Ellers vil de selv markedsføre i de sjældne sygdomme - med den høje prissætning.

Med mindre manden er en notorisk løgner så bliver de næste år mega spændende som aktieejer. Og jeg tror ikke han kunne komme afsted med at forføre os med de folk der er ansat eller er tilknyttet selskabet som rådgivere.

Lad os håbe, at noget af forløsningen kommer på AAIC medio Juli.

Mayomobile, hvis arbejde er uvurderlig, vil deltage i AAIC i Amsterdam. Det er muligt at støtte ham ved at bidrage med at betale rejseomkostningerne.
https://www.gofundme.com/f/attend-aaic-2023-alzheimers-conference?utm_source=customer&utm_medium=copy_link&utm_campaign=p_cf+share-flow-1&fbclid=IwAR0veuxcs9RsMKRUN4alUyg-2iUnp_GpSdh_xih-b0yU15MyPMIWKW4lxqg



30/4 2023 09:45 Akku 5112364



Håber han ikke er fuld af løgn.



30/4 2023 09:59 Makingmoney 8112365



Jeg forstår stadig ikke at han kan tale om kommercialisering før noget er godkendt. Der er vel minimum 1,5 til 2 år før vi kan stå med en godkendelse. Han må vide noget vi ikke ved. Jeg har selv støttet Jesse, det mindste vi kan gøre for den ihærdige soldat. Vi må se hvad han tager med hjem fra konferencen.
Pøj pøj til os
MM



30/4 2023 10:40 MayoMobile 16112366



I appreciate the support and already nearly reached my goal.

I will have a video published Monday regarding one of the questions Missling was asked. Specifically, about the difference between Blarcamesine and 3-71.

Missling regularly dodges this question. I think because he wants to sell the SIGMAR1 component. This really only tells a half-truth however as the secondary binding affinities make the drugs fairly distinct.



1/5 2023 13:47 vestasfan 8112378






1/5 2023 13:54 Tasso1 8112379



Anavex Tildeling af nyt patent for 2-73 i forhøjet blodtryk.

https://quantisnow.com/insight/4415250

Granted a new U.S. Patent No. 11,622,955 entitled "SIGMA-1 RECEPTOR AGONIST SYSTOLIC BLOOD PRESSURE THERAPY," - løber til 2038.

High blood pressure costs the United States about USD 131 billion each year.

Et stort potentiel marked alene i US.

Først skal vi dog lige have skidtet godkendt, før Anavex kan få adgang til alle disse markeder!
Tror ikke heller Missling kan slippe af sted med udtale sig som han gør i det seneste webcast, uden at der noget hold i tingene.



1/5 2023 14:21 TDT123 6112380






1/5 2023 16:29 Hyst 4112381



Hm, der er der vel ikke mange penge i?
Nogen info hvorfor man søger et patent på et område hvor masser af kopi eksisterer i forvejen?



1/5 2023 17:41 Solsen 7112382



Video af Mayomobile




2/5 2023 01:59 Makingmoney 4112384



Maybe, after watching this, the dataanalysts at the company more clearly understands what they are workibg with, thereby helping them to get the job done ?. Im 56, with any luck they finish before i catch something......

Thank you Jesse, Hope yoy dont skip TO much of your daytime work ?

Best regards
MM



2/5 2023 04:40 Makingmoney 3112385



The ? Should have been smileys, just for the record



1/5 2023 18:10 vestasfan 6112383



forhøjet blodtryk uden nævneværdige bivirkninger! Det tror jeg nok der er.



2/5 2023 08:07 Kyed01 8112387



@Hyst:Højt blodtryk er et kæmpe marked, kæmpe!

Hvis nogle af indikatorerne er godkendt, vil det værre ret hurtigt og rimeligt billigt at få på markedet. Et P2 efterfulgt af et P4 vil nok kunne gøre det.
2-73 virker også forbyggende imod demens som vi ved. Saa hvis man er oppe i årende og lider af højt blodtryk kan man slå 2 fluer med et smæk med en 2-73 pille hver dag.

Ser ud til at 2-73 kan blive en af de største succeser (gennembrud) set siden penicillin!!



2/5 2023 15:01 Tasso1 7112390



Anavex Q2 rapport tirsdag den 9. maj 2023.

https://www.stocktitan.net/news/AVXL/anavex-life-sciences-to-announce-fiscal-2023-second-quarter-53a3o4zzij5j.html

Webcast den 9. maj kl. 14.30 DK-tid.

https://us02web.zoom.us/j/89199951143?pwd=S3QrTURzaVFacDJMTWJLanRVZWVjUT09#success

Eller link på deres hjemmeside:

https://www.anavex.com/

Måske et par guldkorn i forbindelse med til kritiske spørgsmål - men man skal nok ikke lægge så meget i disse Q-rapporter.
Nok ikke noget, der rykker noget som helst ved kursen - kun data tæller! - (og måske en lille partneraftale)



2/5 2023 20:33 TDT123 2112392



Enig, det har til DD ikke flyttet på noget som helst, når der afleveres ER....

Det positive er at de overholder deres deadline på Earnings :)



3/5 2023 13:31 Milito 6112413



31%!

----

Den amerikanske medicinalgigant Eli Lilly har leveret positive resultater i et fase 3-studie med lægemiddelkandidaten Donanemab, der har vist sig at forsinke udviklingen af alzheimers sygdom.
Det fremgår af en børsmeddelelse. Efterfølgende stiger aktien i medicinalselskabet klart i onsdagens amerikanske formarked.
Mere specifikt har Eli Lilly testet Donanemab i 1182 voksne patienter med mild alzheimers sygdom i en periode på halvandet år og har vist, at midlet bremsede alzheimers-patienters tab af kognitive og funktionelle evner med 35 pct. sammenlignet med placebo.
Resultaterne er statistisk signifikante, og Lilly planlægger nu at ansøge om markedsføringstilladelse hos de amerikanske lægemiddelmyndigheder så hurtigt som muligt.

VOLDSOMME BIVIRKNINGER
Omkring 31 pct. af patienterne oplevede hjerneblødninger - dog som regel milde. Der er tale om en bivirkning, der tidligere er set ved tilsvarende stoffer, skriver Bloomberg News. Ifølge Eli Lilly var 1,6 pct. af tilfældene alvorlige.
- Vi er opmuntrede over de potentielle kliniske fordele, som Donanemab kan give, selv om der ligesom med mange effektive behandlinger for invaliderende og dødelige sygdomme er forbundet risici, der kan være alvorlige og livstruende, siger Mark Mintun, direktør for Lillys forskning og udvikling af neurologiske lægemidler.

MARKANT KURSHOP
På aktiemarkedet reageres der stærkt positivt på resultaterne. Aktien i Eli Lilly stiger 8,9 pct. til 440,22 dollar i formarkedet.
Netop udvikling af lægemidler til behandling af alzheimers sygdom har tidligere vist sig så svær og floppet så mange gange, at sygdommen har fået ry for at være medicinalbranchens kirkegård.
Herhjemme håber Lundbeck i næste uge at få godkendt et nyt lægemiddel, der ikke forsinker alzheimers sygdom, men reducerer agitation, eller vredesudbrud, forbundet med alzheimers sygdom.
Det er ifølge Bloomberg News kun anden gang nogensinde, at en lægemiddelkandidat har vist sig at forsinke alzheimers sygdom i et klinisk fase 3-studie.
.\˙ MarketWire



3/5 2023 16:15 Occam 4112419



Ja, der er penge i Alzheimer. Kan godt forstå, at Lilly sætter fuld fart på. Det ville de fleste gøre.



3/5 2023 20:28 Milito 1112425



Med undtagelse af Anavex. Tilsyneladende.



3/5 2023 13:53 ProInvestorNEWS 2112414



Lilly's donanemab slows cognitive, functional decline in key Alzheimer's study

https://firstwordpharma.com/story/5734975



3/5 2023 16:57 Solsen 5112420



Denne historie er en lang hjerneblødning.



3/5 2023 17:08 Fandel 4112421



Enig Solsen. Men der er bare ikke andet lige nu!
Det er derfor, det er så frygtelig svært at vente på, at Anavex virkelig kommer på banen...



3/5 2023 19:07 vestasfan 7112424



hvorfor gør man ikke mere for eksponere nogle data? Eli Lily i dag og Biogen for måneder tilbage. Frustrerende at konstatere, at konkurrenterne fremviser data og bliver fremhævet som banebrydende, alt imens denne sluttede forsamling ved noget andet? Hvorfor putter man sådan med data?



3/5 2023 21:31 Solsen 7112426



De er lidt ligeglade med investorerne lige nu. De har præsenteret gode data for markedet/investorerne. Markedet ville så noget andet end, hvad logikken sagde.

Biotech er bl.a. videnskabsfolk og de vil gerne breake nyhederne på konferencer med stor bevågenhed.

Gad vide om det som Mayomobile gætter på holder nemlig, at AAIC 2023, der afholdes i Amsterdam, er stedet hvor vi får hele datapakken fra AD forsøget ?

https://aaic.alz.org/overview.asp

Ser vi nu starten på det jeg venter mig mere af - stiginger.



4/5 2023 08:05 Milito 3112437



Ved man om Anavex deltager på AAIC 2023? Jeg synes ikke at kunne finde det.



4/5 2023 09:17 Solsen 4112440



Det vides ikke endnu.



4/5 2023 09:31 Milito 3112441



Det er vel ret vigtigt at nævne når vi snakker om Anavex og AAIC 2023.

Hvis jeg som ny i denne tråd læser det som du skriver i indlæg 112426, så fremgår det som om at Anavex deltager og at det blot er indholdet som mangler at blive offentliggjort.

Jeg er selv investeret i Anavex (og nok egentlig også for meget med 1100 stks ift min normale risikoprofil), men ønsker blot at formodninger ikke fremstår som realiteter herinde.



4/5 2023 14:45 Tasso1 5112454



Anavex Sammendrag fra webcast den 26. april 2023.

https://msqventures.com/msq-ceo-webinar-series-with-anavex

"Question: What do the promising results of ANAVEX®2-73 mean for potential Alzheimer's disease patients, and what are the criteria for selecting patients for the clinical trial?

Answer: The clinical trials have shown that patients with significant Alzheimer's disease who received ANAVEX®2-73 actually reversed their cognitive impairment and improved their activities of daily living, rather than just slowing the decline. This is an exciting result that shows the potential for patients to change the course of their disease pathology."

Missling holder stadig fast i, at nogle patienter faktisk blev bedre og ikke bare fik bremset udviklingen af Alzheimer!
Med tanke om, hvad han må have af viden om detaljerne fra AD fase 2/3 forsøget på dette tidspunkt, så er det noget af en påstand at komme med!
50 mg gruppen må have nogle superresponder der har bekræftet dette - ellers står Missling til en alvorlig anklage om vildledning!



4/5 2023 21:13 TDT123 4112470



Det rigtigt men i indlæg 112440 skrives der jo netop, at det ikke vides endnu...

Men vi jo også kendte for mange lange tråde :)

Håber seriøst der snart kommer skred i tingene, ellers ender vi med at bliver overhalet indenom, som trådstarter også skriver
-Anavex udvalgt blandt 100vis af stoffer/kandidater-

God lang weekend til jer alle


Mvh



4/5 2023 23:07 Milito 2112471



Det er da først efter at jeg spørger, at det bliver kommenteret at det endnu ikke vides. Det er derfor at jeg beder om at det bliver udpenslet til en anden gang. Jeg er givet vel farvet af at have læst indlæg på Ihub, Twitter, Facebook og her hvor det flere steder fremgår som stensikkert at Anavex deltager med et indlæg.

Jeg frygter at snakken om AAIC blot er et håb som ikke materialiserer sig, men vi får at se. Det viser endnu engang hvor ringe Anavex IR er.

I lige måde :)



4/5 2023 23:22 TDT123 1112473



Modtaget beklager :)



4/5 2023 15:28 ProInvestorNEWS 8112460



Novo Nordisk ' Anavex ' Eli Lilly ' Biogen ' Brain+

Helge Larsen kigger bl.a. på regnskab fra Novo Nordisk og på Anavex og udviklingen inden for medicin mod alzheimers og demens.




5/5 2023 08:29 Milito 6112476



Igår udkom der en ny artikel hos Seeking Alpha fra Lane Simonian som kan anbefales at læse.

https://seekingalpha.com/article/4599544-anavex-antioxidant-treatment-alzheimers-disease

Lad os håbe at han har ret i følgende.

Anavex has stated that its phase 2b/3 clinical trial results complement and are consistent with its phase 2a trial results. For those who were not titrated down, the company most likely knows that the 50mg group (which largely corresponds to the high concentration group in the phase 2a trial) did better than the 30mg group in the phase 2b/3 trial. Why Anavex still has not provided data for both groups (after untangling the titration issue) remains a mystery. It could be that Anavex is concerned that the number of participants remaining in the 50mg after dropouts and down titrations is not large enough to gain full approval from the Food and Drug Administration (FDA). The FDA could still grant accelerated approval allowing for the sale of blarcamesine while requiring a larger (and perhaps more lengthy trial) to firmly determine efficacy and safety. Anavex may also approach other regulatory agencies in Australia and Europe, for example, before or while engaging with the FDA in hopes of earlier approvals there.



8/5 2023 12:25 Helge Larsen/PI-redaktør 7112512



Sund livsstil og sygdomsbekæmpelse er big business - men er det også værd at investere i? Bodil Johanne Gantzel spørger de to erfarne investorer, Lau Svenssen og Helge Larsen, der i studiet stiller op til debat om både den aktuelle markedsstemning og mulige interessante investeringer på lidt længere sigt.
Du kan i dagens afsnit høre mere om blandt andre Bakkafrost, Mowi, Grieg seafood. Nordic Halibut, Anavex, Genmab, Brain+, INSW, Norden, Pfizer, Novo Nordisk, Siemens Energy, Mercedes Benz Group, Ambu, Mærsk og Biogen.

Podcast: https://www.euroinvestor.dk/podcast/millionaerklubben-der-er-penge-i-sundhed



8/5 2023 22:24 Solsen 11112517



Tak Helge for omtalen af Anavex, selv om du selvfølgelig skulle advare omkring early stage virksomhed og US biotech generelt.

Lytter man til direktøren i Anavex, så bliver han mere og mere selvsikker. Han utrykker sig bl.a. om, at firmaet nu er parat til at være kommerciel.

På kommende gf bliver ny formand for den nyetablerede bestyrelse kørt på plads.

Spændende profil:
https://stocktwits.com/Trainguy1/message/526623559

Den kommende frigivelse af 50 mg gruppen i AD fase 2b/3 tror jeg bliver signalet til shorternes overgivelse og gerne massakre.

AAIC medio Juli en mulig begivenhed eller evt. noget i forbindelse med regnskabet i morgen.

Vi kommer tættere på hver dag :−)



9/5 2023 15:10 Tasso1 12112530



Anavex Q2 rapport.

Har 153,5 mill. $ på bogen pr. 30. marts 2023 (øget fra 149,2 mill. $) - stadig ingen gæld!

https://www.stocktitan.net/news/AVXL/anavex-life-sciences-reports-fiscal-2023-second-quarter-financial-x37r37za489e.html

Positiv webcast, dog uden nogen kritiske spørgsmål.
Igen ingen angivelser af tidpunkter for de forskellige milepæle.

Missling bekræfter, at man på baggrund af at andre selskaber har opnået acc. godkendelser på baggrund af biomarkører i Alzheimer, så agter Anavex at gå samme vej med de sidste nye positive resultater.
Får Anavex en acc. godkendelse, så kan man få 2-73 på markedet mens man udfører et P4 kontrolforsøg.

Så alt tegner positivt - men Anavex er nok begrænset af at kunne uddybe tingene, indtil de komplette AD data offentliggøres i en Peer Review.

Tålmodighed endnu en gang!



9/5 2023 23:54 Tasso1 9112533



Anavex 10 Q rapport for Q2 - 2023.

https://quantisnow.com/insight/4472465

Solgte aktier under Lincoln Park aftalen:
2.075.000 aktier til kurs 8,75 $.
Forsætter den fornuftige strategi med at have ca. 150 mill. $ på bogen - giver handlefrihed til udvikling, produktion og til at få produkterne på markedet, uden at være afhængig af BP mm.
Hele 131 mill. $ må der om nødvendig endnu hentes i aftalen - burde være tilstrækkelig indtil vi forhåbentlig snart får indtægter fra evt. salg af 2-73.
Fratrækkes beholdningen, så er hele Anavex`s Pipeline værdiansat til 570 mill. $ - til sammenligning øgede LLY deres MC med hele 22 milliarder $ på deres fase 3 data i AD, hvor 31 % skal forvente hjerneblødninger ved en moderat forbedring af AD symptomer?

During the six months ended March 31, 2023, the Company issued to Lincoln Park an aggregate of 2,159,080 (2022: 0) shares of common stock under the 2023 Purchase Agreement, including 2,075,000 (2022: 0) shares of common stock for an aggregate purchase price of $18,152,500 (2022: $0) and 9,080 (2022: 0) commitment shares.

At March 31, 2023, an amount of $131,847,500 (September 30, 2022: $0) remained available under the 2023 Purchase Agreement.

Eneste deltagende analytiker Jones Trading hævede deres kursmål fra 54 $ til 58 $.
https://www.tipranks.com/stocks/avxl/forecast




10/5 2023 00:18 Milito 7112534



Kopieret fra et indlæg på Ihub:

----

Tom Bishop talked to Anavex post CC. Here are his comments.
Anavex's (AVXL $9.20, +9%) (... and wow, Aris is up 25% this morning, I'll hit that next!) quarterly release and conference call was this morning. And after speaking with the Company and clarifying a few issues, there were some exciting revelations. First and foremost, the Company now believes, after 5 months of evaluating the data, that the data from the resent Phase 2b/3 Alzheimer's trial, and especially the data from the improvement in surrogate biomarkers that are associated with the pathology of Alzheimer's are strong enough that it intends to apply to the FDA for approval of A2-73 based on the "Accelerated Approval Pathway." Now this doesn't just mean the process moves along more quickly while it now does a full phase 3 trial. This means conditional approval for commercial sale of A2-73 based on the data already collected from the Phase 2b/3 trial, especially that based on improvement in the various Alzheimer's disease pathology biomarkers, along with the cognitive and other improvements in functional data itself. And then a confirmatory study would be done while the drug is already approved. Recent Alzheimer's drug approvals (Biogen and Lilly) have all utilized this pathway and evidence of improvement of various biomarkers for Alzheimer's disease. So this is rather exciting as there is a reasonable chance now that the Company could get approval relatively soon without waiting to first conduct a full blown Phase 3 trial. No guarantees on this, but very encouraging re the potential time line to market acceleration. Here is something more on this pathway-

"The pathway specifically allows FDA to approve drugs based on a determination that the product has an effect on certain surrogate endpoints or intermediate clinical endpoints. Surrogate or intermediate endpoint can be based on a laboratory measurement (like blood glucose level for diabetes), radiographic image (like tumor size reduction), physical sign (like blood pressure for cardiovascular disease) or other measure. For instance, reduction of viral load in HIV patients, reduced tumor size in cancer patients or alleviation of symptoms can all be used to show a treatment's benefit to patients. Congress has clarified, through statute, that the accelerated approval pathway does not alter the standards of evidence required for approval.
After a medicine is granted accelerated approval, companies are required to conduct, and provide updates on, confirmatory trials and the FDA is required to make this information publicly available.
Companies are required to conduct confirmatory studies of medicines granted accelerated approval and are subject to reporting requirements on the status of these studies. The FDA is required to track, and make publicly available, progress of confirmatory trials."

Remember that the safety data is much better than those Alzheimer's drugs recently approved that can cause brain swelling/bleeding (maybe even death) and the need for periodic/expensive MRI's to monitor this. AND A2-73 is an oral formulation not infusion therapy. So all things being equal, what are you gonna take?

Now the other cool thing here is, as announced in a press release last week, the Company has filed for a patent covering A2-73's use to lower high blood pressure. As you might expect, when patients came in for periodic trial evaluations, they got their blood pressure taken. And the Company noticed that those coming in with high blood pressure saw that drop back into the normal range! So while the Company is a ways off from pursuing this indication on its own, if it can claim this side benefit, in addition to the Alzheimer's benefits above ... like I said, which one are you gonna choose? Duh. (I also recall some potential benefits regarding improved sleep, I hope we get data on that also.) It's like how they have discovered lately that some of the diabetes drugs (Eli Lilly's in particular)) cause significant weight loss! So now these diabetes drugs are in short supply because other people are taking them just for weight loss. So A2-73, if approved, could then potentially be prescribed off label for blood pressure, or at least more likely advertised as a side benefit. The blood pressure data has not been disclosed but perhaps will be in the full release in a medical journal that will cover all the things we have been waiting for (30 vs. 50 mg, ADL and COG, sigma1 normal gene vs. the variant, all the other biomarker data ... ).

Elsewhere, I believe they are at last getting very close to announcing the Phase 3 Parkinson's disease trial initiation, in addition to the full A2-73 data release, plus in H2 the Rett Pediatric data. While this seems to move very slowly the Company is meticulous in its approach, avoiding the pitfalls so many companies fall into with their failed clinical trials and I would remind everybody once again that they have never failed one of their clinical trials. They have all been successful in showing efficacy, and that consistency itself tells you something. Small wonder Dr. Missling reiterated in closing that "... looking forward we're very excited about the Company's potential as well as to build the bio-marker driven precision medicine studies..."
There was more meat on the bone than today's stock market reaction gives credit for (it was down in the pre-market but I see as I finish this that it is now up 8%, still ... plenty of room ahead)- Buy.



10/5 2023 04:15 Kyed01 9112535



God morgen fra Thailand.

Her er mere fra Tom Bishop:

https://www.moneyshow.com/articles/dailyguru-58760/anavex-drug-pipeline-progress/

Han er positiv og det er jeg også.

Vi kommer langsomt tættere på en godkendelse og jeg er overbevist om at den kommer, måske RETT først?



10/5 2023 06:41 Fandel 9112536



Der er så meget godt i deres pipeline. Studier som vi næsten ikke har hørt om, men som kan blive fantastiske sidegevinster.



13/5 2023 13:23 Kyed01 6112626



Ja helt enig Fandel er dog lidt i tvivl om hvordan de vil prissaette 2-73 i de sjældne sygdomme hvis de er godkendt for AD og de som et eksempel tager 12.000$ om året for en daglig pille? Missling har nogle meget høje tal for RETT behandling, var det ikke 140.000 eller 170.000$ om året? Det kan han nok ikke forlange hvis AD er godkendt og meget billigere for behandling.

Her er en ret interessant artikel med navnet: Targeting Sigma Receptors for the Treatment of Neurodegenerative and Neurodevelopmental Disorders

Anavex's 2-73 og 3-71 er nævnt ret prominent.

https://link.springer.com/article/10.1007/s40263-023-01007-6#Sec13



13/5 2023 15:38 Fandel 4112628



Meget fin artikel Kyed01...



12/5 2023 22:21 Milito 3112622



At ren nysgerrighed. Er der en herinde som udover Anavex også har viden om Cognition Therapeutics (CGTX)?



17/5 2023 07:39 Tasso1 12112665



Anavex Ny positiv artikel fra vores Lane Simonian Seeking Alpha.

https://seekingalpha.com/article/4605130-cassava-sciences-shared-mechanisms-of-action-alzheimers-disease?utm_source=stck.pro&utm_medium=referral

Lane Simonian er stadig meget positiv på Anavex.
Hvis Misslings udsagn om, at de udspecificerede resultaterne i AD fase 2/3 forsøget er helt i tråd med det tidligere meget positive fase 2a forsøg, så får Anavex sandsynligvis en acc. markedsgodkendelse af FDA - og andre myndigheder.
Udsagnet blev gentaget på seneste webcast - så vi kan "koge" det ned til om vi kan stole på Missling eller ej?
Kan bare ikke se, hvordan han ville kunne slippe afsted en sådan gentagende udmelding, hvis det ikke havde sin rigtighed - der er jo også en bestyrelse bagved, som har et medansvar for disse udtalelser!

Afventer primært det lovede Peer Review i et anerkendt fagblad!


"The Future

Anavex's CEO Christopher Missling has recently promised to release a clear, detailed analysis of the effects of blarcamesine based on dose. He also said that the phase 2b/3 results are consistent with and complement the phase 2a results. If that is the case those on the 50mg dose of Anavex should perform similar to those in the high concentration group in the phase 2a trial who had mild cognitive impairment or mild Alzheimer's disease and who did not have a "negative" sigma-1 gene variant (an approximate 2.9 point improvement in ADAS-Cog11 scores). That along with good biomarker data should be enough for the FDA to grant accelerated approval for the drug for early stage Alzheimer's disease at least in those who have a fully functioning sigma-1 receptor. Anavex could then sell blarcamesine while it runs a confirmatory trial. And if this is indeed what happens, Anavex is in good shape."




Hvis linket skulle fejle:

Cassava Sciences' Simufilam, Anavex's Blarcamesine, And Aricept: Shared Mechanisms Of Action In The Treatment Of Alzheimer's Disease
May 16, 2023 2:56 PM ETCassava Sciences, Inc. (SAVA)AVXL34 Comments
Lane Simonian profile picture
Lane Simonian
2.36K Followers
Summary

Blarcamesine, Aricept, and most probably simufilam are sigma-1 receptor agonists.
Sigma-1 receptor agonists often produce temporary improvements in cognition for those with mild cognitive impairment and can initially stabilize the disease in mild Alzheimer's disease patients, but not thereafter.
Blarcamesine appears to nearly stabilize mild Alzheimer's disease over longer periods of time than other sigma-1 receptor agonists, perhaps because it is acting as a direct antioxidant.
Cassava Sciences faces charges of data manipulation, staged the results of its early trial, and probably has an incorrect mechanism of action, and yet the results might be just good enough for FDA approval.
Based on yet still publicly unreleased biomarker data and dose dependent responses, the FDA could grant accelerated approval to blarcamesine.

Recently, I compared the relative effectiveness of Anavex's (AVXL) blarcamesine, Cassava Sciences' (NASDAQ:SAVA) simufilam, and Aricept for the treatment of Alzheimer's Disease (article). I noted that blarcamesine and Aricept were sigma-1 receptor agonists and that simufilam was likely a sigma-1 receptor agonist. In this article, more conclusive results of the latter will be provided. Given the same mechanism of action the results for simufilam, blarcamesine, and Aricept should be about the same. The difference is that if blarcamesine also acts as a direct antioxidant, it should slow the advance of Alzheimer's disease during its earlier stages for a longer period of time than simufilam and Aricept. If so, Anavex would have a better treatment and represent a better investment than Cassava Sciences.

In addition to a discussion of the science, I will review recent developments for both companies.

Blarcamesine, Simufilam, and Aricept: A Shared Mechanism of Action

Both blarcamesine and simufilam are methyl amines (N-CH3), and methyl amines appear to be sigma-1 receptor agonists (analysis, alkyl/methyl amines). Aricept/donepezil has also been identified as a sigma-1 receptor agonist. About 20 percent of the population does not have a fully functioning sigma-1 receptor, so they receive very limited benefit from drugs that act as sigma-1 receptor agonists. Also sigma-1 receptor agonists become less effective as Alzheimer's disease progresses as protein kinase C which initially drives the disease becomes inactivated due to nitration (sigma-1 receptor agonists inhibit intracellular calcium release which in part limits the activation of protein kinase C). By contrast, most people with functioning sigma-1 receptors and with mild cognitive impairment or mild Alzheimer's disease benefit from these agonists because early on they reduce acetylcholinesterase activity, reduce the production and aggregation of amyloid and the phosphorylation of tau (study), and most importantly lessen oxidative stress and neuroinflammation (figure three).

Significant (some might say remarkable) improvements in individuals taking Aricept, simufilam, and blarcamesine have been reported. In addition, each drug improves cognitive function by a possibly clinically significant 4 points or more on the Alzheimer's Disease Assessment Scale-Cognition (ADAS-Cog) in some Alzheimer's patients (Aricept, simufilam, blarcamesine). The percentage of people who improve by this amount vary depending on the length of the study and baseline scores, but especially early on sigma-1 receptor agonists can temporarily modify disease progression (for example, 68% of those with mild cognitive impairment on simufilam improved at one year, but only 47% improved after the additional inclusion of mild to moderate Alzheimer's disease patients). Following is a comparison of the impact of these sigma-1 receptor agonists on Alzheimer's disease.

Simufilam versus Acetylcholinesterase Inhibitors (including Aricept) for mild Alzheimer's disease (mean change in ADAS-Cog11 scores)

Simufilam: 19.1 to 19.6

Acetylcholinesterase Inhibitors: 21 to 22.5

There is about a .7 point increase in decline for each change in ADAS-Cog scores for simufilam (from a 2.4 improvement from a baseline of 15 to a 4.4 point decline from a baseline of 25.7). So a close apples to apples comparison would be the following:

Simufilam: 21 to 22.4

Acetylcholineserase Inhibitors: 21 to 22.5

There is little to distinguish simufilam from acetylcholinesterase inhibitors in the treatment of Alzheimer's disease.

Simufilam versus Blarcamesine

The comparison between simufilam and blarcamesine becomes somewhat murkier. In its phase 2a trial, participants with the highest concentrations of the drug, who had mild cognitive impairment or mild Alzheimer's disease, and who did not have a sigma-1 receptor gene variant experienced a 1.7 point improvement in Mini-Mental State Examination (MMSE) scores at 57 weeks which is roughly the equivalent of a 2.9 point improvement in ADAS-Cog11 scores. If Cassava Sciences had only included the same populations, the results may have been close to the same.

Even after dealing with confounding variables such as different baselines, timelines, and genetic make-ups, the impact of sigma-1 receptor agonists on Alzheimer's disease appear similar: they can lead to temporary improvements in those with mild cognitive impairment, they can stabilize for about a year those with mild Alzheimer's disease, and they have a minimal impact on those with moderate and severe Alzheimer's disease.

Cassava Sciences: Pitfalls and Landmines

Mechanism of Action
Cassava Sciences touted a recent cancer study for having validated its proposed mechanism of action for simufilam. The researchers who conducted the study, instead, discovered a significantly different mechanism of action for simufilam: the drug reduced the phosphorylation of filamin A rather than restored it to its normal form. One might argue this newest finding is actually good news for Cassava Sciences since in theory reducing the phosphorylation/misfolding of proteins should provide a more effective treatment for Alzheimer's disease than unfolding them. The problem, however, is that misfolded proteins such as amyloid and filamin A are at best secondary contributors to Alzheimer's disease early on, so reducing their phosphorylation would have very little impact on the progression of the disease. Moreover at the very earliest stages of the disease a considerable amount of "toxic" phosphorylated/soluble filamin A has already been converted into non-toxic insoluble filamin A, so targeting the production of phosphorylated filamin A may not be effective at all (study). In short, the main beneficial mechanism of action of simufilam- likely its only beneficial mechanism of action - is as a sigma-1 receptor agonist.

Legal Troubles
A Federal judge in Texas recently allowed a lawsuit against Cassava Sciences to go forward. The most serious allegation in the lawsuit is that Cassava Sciences' management/team manipulated phase 2b data (specifically removing a tau outlier from the drug group) and then set up large cash bonuses for themselves tied to rises in the stock's value (trial record, pp. 5-6). The plantiffs while acknowledging that Barbier and other Cassava executives did not collect on these bonuses, argued that the company still benefitted from the subsequent rise in stock prices (trial record, pp. 24-25). The exact legal jeopardy that Cassava's management team is in will not be known until the end of the trial.

Staging of the Disease
In its open label trial, Cassava Sciences staged the disease such that the first fifty patients with mild cognitive impairment/amnestic cognitive impairment/prodromal Alzheimer's disease were processed first whereas the results for the last group which had late mild to early moderate Alzheimer's disease was not announced until 16 months later. The first fifty patients improved by a mean of 3.2 points at one year (2.4 points after further adjustment) whereas the last fifty patients declined by 4.4 points (press release). In between, Cassava Sciences averaged the scores for those with mild cognitive impairment with those who had mild Alzheimer's disease, possibly to try to obscure the small decline in the latter group. The company, thus, left the impression for months that individual with mild to moderate Alzheimer's disease had improved by 3.2 points at one year which would indeed have been remarkable achievement if it had been true. As it turned, individuals with less advanced mild Alzheimer's disease declined by .5 points and those with late mild to early moderate Alzheimer's disease declined by 4.4 points. This again is very similar to what one would expect with Aricept (article).

Projections

If Cassava Sciences has not truly randomized its Cognition Maintenance Study but instead continued those with the least cognitive impairment on the drug and switched those with the most cognitive impairment onto the placebo, then the results will be meaningless. If a baseline ADAS-Cog score is not provided for both groups that would be a strong indication that results are not reflective of a randomized trial. Simufilam will almost certainly perform better than the placebo groups in its two phase 3 clinical trials but the question is whether it performs the same or better than the current standard of care (acetylcholinesterase inhibitors) for early stage Alzheimer's disease from one year to 18 months.

Given the added uncertainty of how the legal case against Cassava Sciences will be decided, it is hard to project the company's future stock value. High expectations of full exoneration and great future results by a very loyal investor base and further purchases by insiders may keep the stock in decent shape until the phase 3 clinical trial results are released. Those expectations may be partially dashed. However, despite all its baggage, Cassava Sciences may have a drug that has equal efficacy but perhaps less side effects than acetylcholinesterase inhibitors, and thus gain FDA approval. Hence the hold rating.

Anavex: Omissions and Potential

Omissions
Anavex should have provided a mean change in activities of daily living score at its Clinical Trials on Alzheimer's Disease (CTAD) presentation in December 2022. The company could also have provided the data for those maintained on the 30mg dose and the 50mg dose. Anavex did not provide details on rare side effects caused by the drug nor has it specified the severity and duration of the two main side effects: dizziness and confusion. Some or all of this information may be forthcoming later this year.

Mechanism of Action: Antioxidants Can Make a Difference
Anavex notes that Anavex 2-73/blarcamesine reduces oxidative stress and inflammation in Alzheimer's disease (during its early stages). This is consistent with the action of sigma-1 receptor agonists. The company has never stated that blarcamesine is a direct antioxidant.

Blarcamesine is a tetrahydrofuran derivative whose antioxidant capacity is uncertain. The best case that can be made that tetrahydrofurans are strong antioxidants is that they are ready hydrogen and oxygen donors which is precisely what is needed to scavenge the nitro-oxidant peroxynitrite, and to partially reverse oxidative and nitrostative damage.

At one year for mild cognitive impairment and mild Alzheimer's disease adding powerful antioxidants to an acetylcholinesterase inhibitor appears to make little difference (maybe sigma-1 receptor agonists are enough to sufficiently reduce oxidative stress as this point). But after that, the combination of acetylcholinesterase inhibitors and strong antioxidants helps to largely stabilize mild Alzheimer's disease (retrospective study). This may be what blarcamesine is doing: its methyl amine group is acting as a sigma-1 receptor agonist and its tetrahydrofuran group is acting as an antioxidant. Blarcamesine nearly stabilized most participants with mild cognitive impairment or mild Alzheimer's disease for 148 weeks, which sets it apart from other treatments for Alzheimer's disease (figure two).

The Future

Anavex's CEO Christopher Missling has recently promised to release a clear, detailed analysis of the effects of blarcamesine based on dose. He also said that the phase 2b/3 results are consistent with and complement the phase 2a results. If that is the case those on the 50mg dose of Anavex should perform similar to those in the high concentration group in the phase 2a trial who had mild cognitive impairment or mild Alzheimer's disease and who did not have a "negative" sigma-1 gene variant (an approximate 2.9 point improvement in ADAS-Cog11 scores). That along with good biomarker data should be enough for the FDA to grant accelerated approval for the drug for early stage Alzheimer's disease at least in those who have a fully functioning sigma-1 receptor. Anavex could then sell blarcamesine while it runs a confirmatory trial. And if this is indeed what happens, Anavex is in good shape.



17/5 2023 17:47 Milito 5112673



Jeg så i køen nede i supermarkedet at svenske Expressen har på forsiden en reference til et interessant Alzheimers studie, hvor en genetisk variant menes at beskytte. Jeg fandt en nyhed om selvsamme hos Harvard.

https://news.harvard.edu/gazette/story/2023/05/newly-identified-genetic-variant-protects-against-alzheimers/

"The entorhinal cortex plays a critical role in memory and learning, and its degeneration is known to lead to cognitive impairment and dementia. Studies in mice done for this paper also showed that the Reelin-COLBOS variant protected against tau pathology.

"This case indicates that the entorhinal region may represent a tiny target that's critical for protection against dementia," said Quiroz.

As investigators pursue the design of gene therapies to deliver treatments that modify or manipulate gene expression, understanding what brain region should be the precise target for delivery will become increasingly important.

Many treatments for Alzheimer's disease, including drugs recently approved by the U.S. Food and Drug Administration, and other drugs currently in clinical trials, work to reduce amyloid plaque buildup.

New avenues for treatment

This study results point to new avenues for treatment because the two patients with nearly intact cognitive function had extremely high levels of amyloid in their brains, yet were protected."



18/5 2023 20:07 TDT123 4112683



Shares outstanding stiger. Har dobbelte de sidste 5 år.
Man kan jo glæder sig over vi ikke ser emissioner i Anavex, dog vil nogle mene at dette er det samme, det er en lidt mere usynlig måde at øge cashflow. https://ycharts.com/companies/AVXL/shares_outstanding

Mvh




18/5 2023 21:00 Tasso1 11112685



Anavex. Udgivelse vedr. mekanismer af bl.a. 2-73 i AD og PD.

Denne afhandling er ikke Peer Reviewet, men forskerne går dybt ind i de mekanismer, som de mener lægger bag ved udviklingen af Alzheimer og Parkinson - og dermed også hvilke mekanismer en evt. behandling skal kunne påvirke.
Dette er ekstrem langhåret, men især 2-73 synes at stimulerer flere af de mekanismer, de mener er nødvendige for kunne give håb om en effektiv behandling.
Dette fortæller også lidt om, hvor kompleks mekanismerne er i disse CNS indikationer - og giver også en ide om, hvor omfattende en Peer Review fra 2-73 fase 2/3 forsøget kan være og derfor ikke noget man bare lige laver, især når den også skal blåstemples af en 3. Part.

Therapeutic Potential of Heterocyclic Compounds Targeting Mitochondrial Calcium Homeostasis and Signaling in Alzheimer's Disease and Parkinson's Disease

https://www.preprints.org/manuscript/202304.0098/v2

Minimum 3 vigtig funktioner 2-73 har en effekt på, som flere og flere mener har en afgørende betydning i behandling af Alzheimer og Parkinson, samt nok mange flere CNS indikationer:

- Modulerer Ca2+ og beskytter mod fejl i Mitchondrial.
- Kontrol af antioxidant og antiinflamation.
- Stimulerer Autophagy funktionen.


"In summary, ANAVEX2-73 interacts with IP3 receptors to modulate Ca2+ release and to prevent mitochondrial failure in multiple ways, including through the activation of the NRF2/ARE pathway that directly controls the expression of several antioxidant and anti-inflammatory genes. In addition, ANAVEX2-73 promotes au- tophagosome biogenesis and autophagic flux to degrade aggregated proteins and dam- aged organelles. Clinical benefits (MDS-UPDRS and CGI-I) have been reported in a 48- week Phase II extension study in patients with PDD (NCT04575259)"




22/5 2023 06:23 ProInvestorNEWS 4112721



BioArctic : Marketing Authorization Application For Lecanemab Submitted In Great Britain

https://www.proinvestor.com/investornyt/989216/bioarctic-marketing-authorization-application-for-lecanemab-submitted-in-great-britain



22/5 2023 11:11 Tasso1 11112728



Anavex Generalforsamling den 23. maj - MayoMobile deltager.

Som altid - kommer der nogle vigtige nyheder på en GF, så skal der komme en PR i dag eller senest i morgen inden GF afholdes!
Ser frem til om vores gode ven Jesse får fanget Missling og evt. får nogle guldkorn med fra mødet.
Tvivler på at vi får en Peer Review fra AD nu - måske inden AAIC i juli ville være fint og inde for en realistisk tidshorisont.
Vi skal have gang i 2-73 hurtigst muligt - inden Lecanemab gør for meget skade - også nu i Europa.



22/5 2023 18:21 Tasso1 5112741



Anavex Missling definition på "just around the corner" :)

En typisk Missling udsagn nok igen på GF i morgen.

https://media3.giphy.com/media/RorNpSERrxKWQ/giphy.gif?cid=9191ed4c6788ba3833081feb2afeaa146063d48e77546fe0&ep=v1_gifs_gifId&rid=giphy.gif&ct=g



23/5 2023 04:17 Kyed01 4112751



Ja det bliver meget spændende at høre hvad han har at sige men hvis der ikke kommer en presse meddelelse før market åbner i dag er det en "fuser" og intet nyt af betydning bortset fra: Soon (snart) hvad der som bekendt er meget lang tid set med vores øjne.

Jeg kan se at et par stykker fra Ihub vil deltage i mødet og Jessie (MM) så der er god dækning.

Held og lykke til os aktionærer og selvfølgelig de stakkels mennesker som er berørt af CNS og sikkert ville kunne få det bedre hvis de har adgang til 2-73.



23/5 2023 14:33 Boersboe 7112759



@Anavex

Ingen nyheder før børsåbning. Tænker ikke der kommer noget nyt i dag.

Ad peer review
Nu har jeg selv udgivet et par peer reviewed artikler. Med den hastighed Anavex lægger for dagen, så tror jeg ikke på peer review i juli. De har været langsomme til ALT og peer review processen tager alene et par måneder alt efter hvor mange spørgsmål reviewers har. Er der tale om et prominent tidsskrift er spørgsmålene nok mange. Og Anavex er vel ikke engang færdige med at se på deres data endnu?
Så jeg forventer faktisk ikke nyt før engang i efteråret. Amerikanerne går vel også på sommerferie - og tror ikke på meget nyt inden ferien.

Jeg håber de kommer med nogle udmeldinger i efteråret. Ellers har jeg dømt mig selv ude jf tidl. skriv :/



23/5 2023 20:14 Milito 3112762



"... måske inden AAIC i juli ville være fint og inde for en realistisk tidshorisont."

Er det blevet bekræftet at Anavex deltager?



23/5 2023 20:32 Milito 3112763



"Anavex Generalforsamling den 23. maj - MayoMobile deltager."

Det gjorde han desværre ikke, men jeg kan læse på Ihub at andre har deltaget og delt ud af deres oplevelser.



23/5 2023 21:20 Solsen 9112764



Ihub - deltagere oplyser, at Missling skulle have udtalt at +300 i OLE skulle have forbedret tilstanden og at 30 og 50 mg grupperne ligger tæt med gode data.

Her er et indlæg: https://investorshub.advfn.com/boards/read_msg.aspx?message_id=171972497

"Ample" eller på dansk stor interesse for AD partnerskab.

...jeg læser videre :−)



24/5 2023 00:29 Milito 5112767



På Ihub har brugeren Hoskuld tilføjet følgende. En del ny viden for mig ift. den spæde start under Missling.

Couple of items to add:

- Dr. Missling repeatedly said that his priority is creating shareholder value

- Patent protection on 2-73 is solid out to 2039.

- Lecanemab screened 8,000 patients down to 1,700 (had to meet specific beta amyloid load and ab40/ab42 ratio requirements) versus 2-73 trial screen 600 down to 509 (or whatever.)

- 2-73 shows impact on beta amyloid and tau...plus a host of other relevant biomarkers such as inflammation

- the reason it took so long to run the p2b/p3 was money (when Dr.Missling took over Anavex was a penny stock with $5K in the bank and $2m in debt) and they added clinics very slowly because they simply could not manage more burn (other may know this but it was new info to me - not the poverty but the pace being dictated by funding, which now seems obvious.)

- Foundations have funded and encouraged PD, Rett, Anglemans, FragileX, etc...they are active and maybe a couple of more foundations will provide funding (and credibility) soon for other indications

If anything else occurs to me then I will post it. Thanks Bourbon.

https://investorshub.advfn.com/boards/read_msg.aspx?message_id=171974470



24/5 2023 08:13 Tasso1 5112771



Anavex Mayo indsamlede penge til deltagelse på GF.

Medmindre at der er komet noget i vejen, så burde han have deltaget.
Ellers udmærkede tilbagemeldinger fra GF - peer review for AD synes dog at trække ud til efteråret, når der ikke var sat specifikke tidspunkter på nogen af kommende mange milepæle.

Penge har spillet ind på processen med hastigheden for gennemførsel på de forskellige forsøg - en tidlig partner kunne nok have fremskyndet dette, men nok på bekostning af at måtte afgive relativ meget af selskabets værdi. - der er nu stor interesse for at indgå partnerskab med Anavex.

Bekræfter at man ser biomarkøren for reduktion af Tau/fedtproteiner, som man tilsvarende Biogen/Easai vil anvende til ansøgning om acc. godkendelse.
(Bemærk at Biogen på baggrund af blot et AD fase 2 forsøg, fik acc. godkendelse på denne biomarkør!)

2-73 også ser ud til at have en faktisk effekt på AD symptomer, hvis man kan stole på, at et stort antal patienter (300 pts.) fra OLE AD forsøget har vist en forbedring - udover de resultater vi allerede har set.

Intet negativt på GF - men igen tager processen bare meget længere tid en de fleste af os havde ventet.



24/5 2023 08:49 Milito 5112772



Mayo har selv skrevet på Ihub at han ikke selv har deltaget, men det er jo reelt set også ligegyldigt så længe, at det er begrænset af nyt som kommer ud på en GF.



24/5 2023 17:12 Solsen 6112784



Det var ikke til gf han indsamlede penge (Mayomobile), men derimod til AAIC i juli. Her tror han, at AD data offentliggøres i sin helhed.



24/5 2023 18:53 Solsen 6112788



Iflg FB så mener han, at release af fulde AD datasæt måske kunne være CTAD i oktober 2023 https://www.ctad-alzheimer.com/

Men mere om det ved månedens udgang.

Passer nok også bedre med det virksomheden melder ud - "i år"

Det kræver sin tålmodighed. Lad os dog håbe på nyheder fra fda-møderne inden da.



24/5 2023 22:50 Milito 5112790



Eli Lilly nævnte i slut maj da de præsenterede deres topline data af donanemab fase 3 studiet, at de forventer at præsentere mere data i juli og det resterende lidt senere i en publikation.

Mon det er AAIC i juli med fuld release i oktober op til CTAD, hvor Eli Lilly er sponsor af selvsamme? Der virker til at være fuld fart på BP imens at Missling fortsat er alt for vag i sine udmelding med "this year". Vi får at se, oktober 2023 virker mindre absurd med tanke på forhåbningerne i starten af året. Det havde været rart med bedre aktionærpleje ala Eli Lillys udmeldinger.



31/5 2023 15:23 Milito 5112895



Det ser ud til Anavex har sikret sig endnu et patent på Blarcamesine dateret i går.

https://image-ppubs.uspto.gov/dirsearch-public/print/downloadPdf/11661405



31/5 2023 16:51 Tasso1 7112899



Anavex Patent frem til 2039.

Iflg. en deltager på GF her den 23. maj, så skulle Missling direkte spurgt ad af denne, have udtalt, at 2-73 reelt er patentbeskyttet frem til 2039 - dvs. kommer 2-73 på markedet i 2024, så har Anavex 15 gode år før kopiproduktionen sætter ind.
Nå - men lad os nu bare få nogle data i første omgang og få skidtet på markedet først i et eller andet.

Iflg. https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04304482, så skulle alle data nu være indsamlet og låst fra RETT fase 3 børne forsøget her den 1. juni 2023.
Top Line Data - TLD nok om 2-3 mdr.
Det kunne dog være positivt med en PR på dette og evt. en udmelding om, hvor mange af de 92 piger der er forsat i OLE-forsøget. Kunne jo indikerer lidt om effekten og bivirkningsprofilen af 2-73.

Iflg. ST, så er det også sidste frist i dag, hvis Anavex skal godkendes til en evt. late breaking på AAIC i Holland i midten af juli 2023 - tvivler dog på, at Peer Reviewen bliver klar.
RETT fase 3 børn eller AD fase 2/3 - hvad kommer først?

Inden da kan jeg ikke se noget til hindre for, at de nu kan starte nogle af de andre lovede forsøg op.

Tålmodighed, tålmodighed!




1/6 2023 13:55 Tasso1 7112925






1/6 2023 14:00 Milito 3112926



Hvor ser jeg opdateringen henne? Det fremstår mest af alt som en tekst fra 2015.



1/6 2023 15:55 Tasso1 4112928



Anavex Ja kan godt se nu, at der ingen dato er på MJFF - det er de faktisk rigtig dårlige til at angive - så dette kan meget vel være af ældre dato?



3/6 2023 11:41 Tasso1 9112966



Anavex. BP har 1400 - 1500 milliarder $ til bl.a. opkøb!

https://www.investors.com/news/technology/biotech-stocks-are-in-blistering-ma-climate-ftc-could-change-that/?src=A00220

Patentudløb truer flere BP`er - løsningen er iflg. artiklen opkøb af biotekselskaber med en lovende pipeline - og især af den type, som Anavex repræsenterer med oral og lille molekylestruktur.
BP har tjent styrtende under bl.a. Corona og man har set et stigende antal opkøb ifht. tidligere år.
Iflg Missling var der stor interesse for partneraftaler med Anavex, men når BP nu har pengepungen helt fyldt op til bristepunktet, så ville de nok helst bare købe Anavex - hvis data i AD og måske også RETT er så overbevisende, som jeg mener er stillet os i udsigt.
Så med gode data, kan tingene gå rigtig hurtigt - er overbevist om, at Anavex er langt henne i evt. udformning af partneraftaler - dog betinget af at skidtet virker!
- Selvom "hurtigt" normalt ikke er et udtryk vi kan forbinde med Anavex:)

"With patent cliffs and Medicare pricing in mind, "What would the rational economic actor do?" asked Greg Grove, an attorney with the law firm Neal Gerber Eisenberg. Grove assists life sciences companies with transactions.

The clear answer, experts say, is to buy promising new drugs or companies."



3/6 2023 23:08 Kuur 6112969



UBS har øget deres andel i Anavex ifølge denne:

https://www.marketbeat.com/instant-alerts/nasdaq-avxl-sec-filing-2023-06-02/



6/6 2023 13:43 vestasfan 6112993






6/6 2023 14:09 Tasso1 11112994



Anavex Vi kan nok forvente TLD for Excellence okt. 2023.

Anavex kunne godt have oplyst, hvor mange af de 92 piger, der ønsker at forsætte i OLE forsøget.



6/6 2023 16:14 Milito 3112996



Når Anavex udmelder "second half of this year" forventer jeg et tidspunkt i december. Helt enig i at de godt kunne have udmeldt mere.



6/6 2023 14:09 poppelkongen 7112995



The Company expects to announce topline results from this study in the second half of this year.
Eller næste år eller der omkring



6/6 2023 18:51 Kyed01 5112999



Rimeligt lille forsøg så de burde have TLD klar til sep/okt, isaer med 3 tidligere FDA folk i firmaet.
Ak ja så er der sgu snart gået et år mere.

Gider ikke at læse indlæg på Ihub mere omkring AVXL medmindre jeg ser noget nyt på Yahoo finance.
Det er en stor børnehave, men kan dog til tider værre hylende morsomme at læse hvis jeg keder mig.



8/6 2023 19:34 TDT123 5113045



:) ja hvis det ikke bliver i 25 eller 26 eller....
Glæder mig til der bare leveres en fuld afsluttet datapakke, som entydigt, og så krystalklart, at alle og en hver uden tvivl kan forstå fremlagte data...

Bare en eneste gang :)

1000000 tak



9/6 2023 13:35 Kyed01 5113086



Annovis Bio (ANVS) spilder ikke tiden (host-host) men har indrullet 520 patienter på bare 9 måneder i deres fase3 (ja fase 3 og ikke 2/3- host host) i Parkinson's.
De er en direkte konkurent til Anavex og har også AD forsøg men tror at Anavex har den bedste medicin.

https://ih.advfn.com/stock-market/NYSE/annovis-bio-ANVS/stock-news/91279722/annovis-bio-announces-completion-of-phase-iii-park



9/6 2023 19:50 TDT123 6113099



Øv troede lige vi var ved at få en squeeze - data eller nogen havde hørt noget på vandrørene, men det vist bare options....

Der smuttet 2 mil aktier igennem på meget kort tid

Nåååå men det kan da stadigvæk godt lade sig med en squezze


God weekend




9/6 2023 20:15 lkr 5113100



Hold da op et indkøb nogen har lavet. Forsæt bare :−)



9/6 2023 20:25 Solsen 5113101



Udløb på call optioner kan være årsag.
https://finance.yahoo.com/quote/AVXL/options?date=1686268800&p=AVXL



9/6 2023 21:25 TDT123 4113103



Ak ja... +9% til -2 lige så hurtig som der lå en mulig optur..
Der 37 min tilbage, så grøn eller rød, sikkert rød arghh




10/6 2023 07:11 ProInvestorNEWS 3113107



Breaking
An FDA advisory panel has voted 6-0 in favour of recommending that Eisai and Biogen's Alzheimer's drug Leqembi be granted full approval.

https://firstwordpharma.com/story/5750049



12/6 2023 14:01 poppelkongen 5113161



https://finance.yahoo.com/news/anavex-life-sciences-reports-publication-113000723.html

NEW YORK, June 12, 2023 (GLOBE NEWSWIRE) -- Anavex Life Sciences Corp. ("Anavex" or the "Company") (Nasdaq: AVXL), a clinical-stage biopharmaceutical company d...

Lidt fremgang er der da.



12/6 2023 18:59 Hyst 2113165



Samme risk advarsel.



12/6 2023 20:44 TDT123 3113167



Ikke det forventede overhovedet...... market giver ikke meget for den Peer ..

Vi venter bare lidt endnu meget længere :)




12/6 2023 20:53 Solsen 6113168



Aktien stiger og falder uden at nogen af os ved hvorfor.

Afvent afgørende data, fda udmelding mv.

Al kursudvikling frem til de afgørende begivenheder er ligegyldig.



12/6 2023 21:15 Hyst 3113169



Det er måske fordi det ikke blev et mainstream journal.
https://academic-accelerator.com/Impact-of-Journal/AJIDD-American-Journal-on-Intellectual-and-Developmental-Disabilities

Men RETT er jo ej heller mainstream.

Kan ikke læse det, men det er vel bare et metode study?

Received:
November 27 2021
Accepted:
October 18 2022
Volume 128, Issue 3
May 2023



12/6 2023 21:28 vestasfan 8113170



Omkring CTAD data 1. december sidste år, er jeg stadig undrende over at det skulle præsenteres i al hast og efterfølgende er der ikke kommet så meget som et pip! Det er fandme uanstændigt overfor pts og aktionærer!



12/6 2023 22:37 Boersboe 7113171



Det nævnte studie har jo ikke rigtig noget at gøre med Anavex som sådan. Havde Anavex en reel indflydelse var studiet nok blevet publiceret "omkring årsskiftet" :)
Spøg til side. Det studie har og bør ikke have nogen som helst indflydelse på Anavex' kurs. Ren metode. Har svært ved at forstå hvordan de kan lave en PR ud af det.

Jeg håber stadigvæk på noget nyt engang i efteråret, men som tiden går, synes jeg mit håb svinder. Jeg er efterhånden mest bekymret for at et stort farma-selskab finder og lancerer et fornuftigt produkt mod Alz inden Anavex får deres 2-73 på markedet. Med den hastighed Anavex skyder, vurderer jeg, at det er en ganske reel "trussel". De har jo ikke engang fået deres små Rett studier ud over rampen.



13/6 2023 17:34 TDT123 5113194



Helt enig...
Har nævnt det før, de står i stampe, og konkurrenterne flyver snart forbi...
Og tiltroen til om de reelt har noget brugbart, kan man vel også godt snart være lidt bekymret over....

Kan ikke huske at jeg tidligere har været aktionær i et Bio selskab hvor det føles som om man bare går rundt i en svingdør, man kommer ikke rigtig nogen steder...

Bliver sagt et masse om potientiale og blockbuster, og nu er vi næsten i mål, men målstregen rykkes hele tiden.

Man kunne få det skøre ide, at det en måde at holde forretningen kørende.

Hmm. Mon vi også sidder og skriver det samme næste år, som vi har skrevet de sidste par år :)

jeg har været med så længe, at jeg selvfølgelig holder ved hele vejen.....


Mvh

Torben






13/6 2023 21:36 Steen# 5113203



Hvor realistisk er det at de har ansat velrenommerede FDA eksperter, hvis ikke der er noget substans bag?
Omvendt er det utroligt der aldrig er et insider køb, og alle optioner bliver solgt øjeblikkeligt...



13/6 2023 22:18 TDT123 7113205



Ja det rigtigt, det burde være en rette snor.
men der er dog stadigvæk masser af spørgsmål.... mener vi afventer/mangler nogle klare svar/handling/udmeldinger fra selskabet....

Jeg lidt ligeglad med at de skal være med på en eller anden healtcare messe, som i bund og grund er det vi høre mest om.

Jeg kan kun bruge en færdig datapakke fra deres pipeline til noget, alt det andet er bare støj.....

Håber det er stilhed før stormen :)

Jeg skal ingen steder, bare små irriteret over det hele bliver trukket ud til verdens længste elastik, nu sker der måske noget i slutning af året, det samme snakkede vi om sidste år, og året før


Mvh

Torben



15/6 2023 13:50 Tasso1 13113232



Anavex Compassion brug af 2-73 i RETT pts. i Canada!

https://www.anavex.com/post/anavex-2-73-receives-compassionate-use-authorization-for-pediatric-patients-with-rett-syndrome

2-73 har både en gavnlig effekt og en god bivirkningsprofil!
Et ønske fremsat på vejene af patienter, der har afsluttet OLE forsøget på 48 uger - andre lande følger sandsynligvis.
Myndighederne tildeler ikke en sådan tilladelse, hvis ikke der var en synlig effekt eller en god bivirkningsprofil i sårbare børn under 18 år.
I min optik det nærmeste man kan komme en godkendelse, inden den tildeles resten af patientgruppen ved den sideløbende procedure.

"Special Access Program (SAP) applications are granted at a physicians' request on behalf of patients. Based on the safety profile of ANAVEX®2-73 (blarcamesine), as well as clinical evidence that the study drug will continue to benefit patients."



15/6 2023 14:36 Fandel 6113233



Selvom man føler det går alt for langsomt, så sker der da noget i kulissen.
Det her er da mega positivt...



18/6 2023 10:33 Tasso1 12113281



Anavex Alzheimer Association - positiv afhandling!

16. juni 2023.

https://alz-journals.onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/alz.059024

Study of the mechanism of action of Blarcamesine (ANAVEX®2-73): Whole blood transcriptomics analysis identifies treatment impact on compensatory pathways by restoring key neurodegenerative pathways functionality, including Alzheimer's disease pathway


"Results

Blarcamesine significantly restores functionality in key pathways of Alzheimer's disease, Parkinson's disease and Prion diseases."

Ligner konklusionen af den Peer Review vi er blevet stillet i udsigt for Parkinson, hvor også sammenhæng og MOA mellem gener, blodanalyser og Alzheimer bekræftes?

Den 13. juni 2023 er der også lavet en opdatering hos NIH af beskrivelsen af 2-73 molekylet, hvilket bl.a er påkrævet ved en evt. senere ansøgning hos FDA.

https://pubchem.ncbi.nlm.nih.gov/compound/Blarcamesine

Uanset hvad vi skal kalde ovenstående, så pågår der rigtig mange ting, som peger på/bekræfter MOA og en forberedelse til næste trin hen mod en ansøgning hos div. myndigheder.

Vi må se, men forventer mange positive ting de næste par mdr. og en milepæl i Anavex sagaen, som vil bringe aktien op på et helt andet niveau end vi ser i dag!
I biotek er intet dog sikkert, før myndighederne har sat deres stempel!



18/6 2023 12:13 Fandel 5113285



Tak Tasso1. Vi må være lidt tålmodige, men jeg tror virkelig på, at både patienter og os som investorer, vil blive belønnet på et tidspunkt i dette år...



19/6 2023 18:21 CSørensen 7113314



Så vidt jeg kan se, er den pågældende artikel "blot" et abstract af et indlæg (en poster) på AAIC 2022 - se titlen på bladet, den er trykt i. Men det fremstår ikke ganske klart.



19/6 2023 23:04 Boersboe 6113318



Anavex
@CSørensen

Enig. Tror også det er abstracts fra AAIC 2022. Det er meget normalt, at man samler abstracts i et nummer af et tidsskrift. American Heart Ass. gør eksempelvis det samme.

Det undrer mig dog, at de først gør det næsten et år efter eventet. Det plejer ikke at være kutyme... spøjst.

Jeg tror fortsat ikke på noget nyt før efteråret. Sommerferien er over US og os.



26/6 2023 17:36 Tasso1 13113491



Anavex HC Wainright fireside chat 26.juni.

https://finance.yahoo.com/news/anavex-life-sciences-present-h-113000313.html


Med forbehold fra Stocktwist:

100fold
4:10 PM
$AVXL I listened to the call and my reflections follow:

-The call covered 4 main topics: AD, PD,RETT, financials, partnerships

-Confirmed that the company is excited about taking the AA approach to approval, where they have the same or better bio marker improvement that the approved MAB's have. Indicated that Lecanemab trial screened out 80% of AD population, and they included 80% of all trial applicants. Nothing on timing of full data.

-Confirmed PD trial will be pivotal and start this year. Excited about results from 'drug holiday' to see patients discontinue and worsen and then continue and improve.

- Longest discussion was about Rett. I sense from CM that they will go for the voucher and expect
To get $80 - $100 MM on its sale. This means RETT approval before AD. He said if the Excellence trial has good results the drug will be approved. Strategy was to follow Trofinetide, an inferior indication, to market to establish pricing ($500,000) and insurance procedure codes.


Skal man tro "100fold" fra ST, så kører alt planmæssigt, dog uden tidsangivelser for de forskellige kommende milepæle.

Anavex går efter Acc. Approval for 2-73 i Alzheimer, tilsvarende Biogen med biomarkører.
Anavex og 2-73 dækker dog væsentlig flere patienter (80 %) end f.eks. Lecanemab (20 %).

Bekræfter, at der et endeligt (fase 3) Parkinson forsøg på vej i år - der var glæde over, at man i OLE forsøget så en forbedring efter den tvungne pause efter fase 2, hvor patienterne ellers havde vist positiv respons i fase 2 forsøget, men blev dårligere i pausen. - en dobbelt kontrol, at 2-73 havde en effekt!

Meget fokus på RETT - gode resultater også i fase 3 børneforsøget, vil med stor sandsynlighed give en godkendelse!
Høj prissætning/indtjeningsmulighed, svarende til konkurrenten Trofinetide. (TFT har modsat 2-73 dog flere store bivirkninger)

Vi må bare vente lidt længere endnu!



26/6 2023 18:05 Fandel 5113493



Tak Tasso1



26/6 2023 21:56 Milito 5113499



Mayo har ligeledes opdateret med dagens gennemgang.

https://www.sotcanalytics.com/update-compendium-2023



27/6 2023 03:30 Kyed01 8113502



God morgen fra Thailand,

Jesse (MayoMobile) lyder meget selvsikker hvad der er herligt. 100% sikker på godkendelse i RETT og over 500k$ per år for behandling! Der er som bekendt ikke noget der er 100% sikkert i small cab biotech, men 2-73 har en meget bedre sikkerheds profil end Trofinetide og de (ifølge Jesse) kigger efter markting folk allerede, så jeg er meget positiv på en godkendelse, jeg giver det +90%.

Missling sagde at Lecanemab CLARITY AD forsøg var screenet meget kraftigt og 80% frasorteret under screening men i Anavex AD 2/3 kun ca 10% var frasorteret så resultatet fra Anavex giver er meget bedre billede af hele AD befolkningen mens Lecanemab's er udvalgte personer (nok dem med mindst chance for hjerne blødning). Dette er også rigtigt godt for os da Anavex ikke "har fisket" efter gode resultater. 2-73 er jo som bekendt meget nemmere at have med at gøre, en pille før sengetid. mAb patienter skal scannes hver 3 uge af sikkerheds mæssige årsager, en meget dyr løsning (hvis man kan kalde det en løsning!). Saa det ser også rigtigt ud også her synes jeg, jeg giver det +75% chance for godkendelse.

Saa alt i alt en meget positiv konference set fra mit noget uvidende kendskabs på området..



27/6 2023 07:00 Fandel 7113503



Godmorgen Kyed01 fra Jylland.
Er helt enig med dig. Tror bare aldrig jeg vender mig til, at processerne tager så langgggg tid. Jeg vil have nogle data nu... LOL



27/6 2023 13:38 Fandel 5113514



Så kom første partnerskab.
Anavex Life Sciences and Partex Group Announce Strategic Partnership to Leverage AI for Drug Development and Healthcare Sales Marketing Building a Patient-Centric Digital Ecosystem



27/6 2023 14:10 digafarm 5113515



Næppe det partnerskab nogen har ventet på. Rykker ingenting, og kommerciel værdi bringer det heller ikke. Partex har 12 ansatte i følge Linkedin.

Mærkelig prioritering af indsats er min første reaktion.



27/6 2023 14:11 poppelkongen 4113516



Det er bare en app ikke andet



27/6 2023 14:17 Fandel 5113517



Det første partnerskab!!!



27/6 2023 14:27 Fandel 5113519



Med en global tilstedeværelse, der strækker sig fra Asien-Stillehavsområdet til Amerika, med kontorer i øjeblikket i Indien, Tyskland, Schweiz og USA, er Partex' vision at transformere Life Science Industry ved at helbrede uhelbredelige sygdomme og øge menneskehedens levetid.
Partex koncernselskaber:

Det er vel ikke en bolcheforretning



27/6 2023 14:42 Tasso1 7113520



Anavex Uanset, så vidner denne aftale om, at Anavex tror på en godkendelse/markeds adgang af 2-73 i nær fremtid.

https://www.globenewswire.com/news-release/2023/06/27/2695194/29248/en/Anavex-Life-Sciences-and-Partex-Group-Announce-Strategic-Partnership-to-Leverage-AI-for-Drug-Development-and-Healthcare-Sales-Marketing-Building-a-Patient-Centric-Digital-Ecosystem.html

Passer godt til Anavex`s tilgang med nytænkning inden for området - Anavex bruger også AI til at analyserer deres resultater.
Har dog ikke forventninger om, at markedet tillægger dette nogen større kursmæssig betydning pt.

How blockchain and AI can help us decipher medicine's big data
https://www.ted.com/talks/gunjan_bhardwaj_how_blockchain_and_ai_can_help_us_decipher_medicine_s_big_data



27/6 2023 15:18 Milito 4113521



Det er noget fis at i skriver at der kun er 12 ansatte i følge LinkedIn og at der blot er tale om en app. I kigger på forkerte firma med samme navn.

Partex NV er ikke så lille en fisk endda med over 500 ansatte.

Det virker ret interessant.



27/6 2023 15:23 Milito 4113522



Et par screenshots fra deres hjemmeside. Partex.io




27/6 2023 15:30 digafarm 6113523



Milito hvis du lige skruer ned for de belærende ord, og klikker på Linkedin logoet nederst på den hjemmeside du selv refererer til "partex.io", så vil du blive guidet til firmaets Linkedin profil som har 12 ansatte.



27/6 2023 16:32 Milito 7113524



Hvis du går ind på deres hjemmeside og går ned til bunden på undersiden "Our Company" så fremgår det, at Partex ejer en række firmaer.

Det står sådan set også på deres LinkedIn side og i nyheden hos Anavex, hvor der refereres til de enkelte virksomheder samt at der står "With a global presence that extends from Asia-Pacific to the Americas, with offices currently in India, Germany, Switzerland and USA, Partex's vision is to transform the Life Science Industry by curing incurable diseases and increasing humanity's longevity."

Eksempelvis:

Innoplexus (The expert in AI technology for drug discovery and development.) 20,539 followers - 324 employees

Cureteq AG (Cureteq is an asset management and biotechnology company - enabled by artificial intelligence (AI). 1,096 followers - 10 employees

Amrit AG (A global data exchange marketplace-licensing consented data for drug discovery programs, patients get incentivized.) 1,833 followers - 7 employees

Så er der de resterende. Det må formodes at Partex trækker på ressourcerne bredt i gruppen.



27/6 2023 16:33 Milito 6113525



I øvrigt beklager jeg hvis mit skriv fremstår belærende, det var på ingen måde hensigten. Af den årsag benytter jeg mig til tider af smileys (nok også lidt for ofte) for at få teksten til ikke at fremstå for krakilsk.



27/6 2023 16:44 Milito 4113526



Innoplexus har Boehringer Ingelheim og Pfizer listet som kunder (blandt flere andre). Innoplexus virker også til at være ganske tilfredse med annonceringen om samarbejdet med Anavex.




27/6 2023 17:51 Kyed01 4113527



Jo det er et ret stort firma, ingen tvivl om det.
De skriver oppe i hjørnet: A Partex company.

https://www.innoplexus.com/who-we-are/#team-overview



28/6 2023 13:54 Tasso1 10113543



Anavex Langtidseffekt i voksne RETT patienter!

https://flashalert.me/?symbol=AVXL&source=PR&referer=https://stocktwits.com/&url=https://www.globenewswire.com/news-release/2023/06/28/2696073/29248/en/Long-term-Clinical-Study-Demonstrates-Disease-Modifying-Effects-of-ANAVEX-2-73-blarcamesine-for-Rett-Syndrome.html&s3=AVXL/2023-06-28/07-32-00_000000/glob/a79859071092fdceee4053baefc07f1e/Long-term-Clinical-Study-Demonstrates-Disease-Modifying-Effects-of-ANAVEX-2-73-blarcamesine-for-Rett-Syndrome.html

Umiddelbar meget positiv, at effekten af 2-73 forsætter over længere tid i voksne RETT patienter - burde egentlig ikke være muligt, når sygdommen er så fremskreden i ældre og langvarige patienter.
Lover rigtig godt for børneforsøget, som Anavex har understreget, vil have helt anderledes gode forudsætninger for en positiv effekt med 2-73 - i børn og unge er der stadig mulighed for at rette op på mindre udtalt skadet celler mm. - jo tidligere behandlingen sættes ind, jo bedre - gælder også for alle øvrige indikationer, som AD, PD mm.

Disse og kommende data fra børneforsøget, må give Anavex gode kort på hånden overfor myndighederne vedr. markedsgodkendelse!



28/6 2023 14:06 Tasso1 9113544



Anavex Disease modifying effect of ANAVEX®2-73 for adult patients with Rett syndrome.

Definition Google:

Sygdomsmodificerende behandling.

Sygdomsmodificerende behandling kan reducere sygdommens påvirkning af patienter, familien og omsorgspersonernes liv og give dem mere livskvalitet. Sygdomsmodificerende behandlinger vil være en fordel for sundhedssystemet, da behandlingerne vil udsætte behovet for det høje niveau af pleje, som fx Alzheimers kræver.

Positiv og giver håb for formentlig rigtig mange CNS indikationer!



28/6 2023 14:10 Fandel 7113545



Det ser virkelig virkelig lovende ud.



28/6 2023 14:39 Kyed01 7113549



Helt enig Tasso og Fandel det ser sgu rigtig godt ud og endda med meget lille n.

Mærkelig nok bevæger aktien sig ikke meget i pre-market; +1%!

Vi plejer jo at falde på gode nyheder, ha-ha, men på et tidspunkt stopper det når folk ser hvor det bærer hen.



28/6 2023 15:51 Tasso1 7113551



Anavex Falder 2 % - godt de ikke kom med dårlige nyheder:)


Shortandel øget med ca. 2 mill. den sidste mdr.
Der skal manipuleres i stor stil for at holde kursen nede.
En dag som i dag med gode nyheder, illustrerer med al tydelighed, at kursudviklingen og casen ikke behøver at hænge sammen - shorterne vil ikke tabe penge uanset om data siger noget andet.

SETTLEMENT DATE SHORT INTEREST AVG. DAILY SHARE VOLUME DAYS TO COVER
06/15/2023 17,739,562
05/31/2023 16,508,942
05/15/2023 15,901,191

https://www.nasdaq.com/market-activity/stocks/avxl/short-interest



28/6 2023 15:57 Fandel 4113552



Ja det er s.. utrolig...



28/6 2023 19:00 Tasso1 10113557



Anavex Missling køber de første 268.000 aktier til optionskurs 1,60 $

https://www.sec.gov/Archives/edgar/data/1314052/000194984623000171/xsl144X01/primary_doc.xml

Senest den 5. Juli 2023 kan Missling købe op til 500.000 aktier til en tidligere fastsat optionskurs på 1,60 $.

Spørgsmålet om han har købt dem for at beholde dem i forventning om en endnu højere kurs i de nuværende 8 $ - i så fald vil vi få en tilsvarende SEC meddelese ved et evt. salg.

Beholder han dem og måske også køber de sidste 232.000 aktier, vil det sende et positivt signal om en forventet højere kurs i fremtiden pga. udsigten til gode ventede data i AD ( Peer review ) - Missling må på nuværende tidspunkt kende disse data og er godt klar over, at falder disse igennem, så skal vi noget længere ned end 8 $!
I princippet kunne han bare købe alle 500.000 aktier til kurs 1,60, for bare at sælge dem igen til kurs 8 $ og putte pengene i lommen.

Vi må se hvad han gør?



28/6 2023 20:37 TDT123 6113558



Imponerende den ikke kan komme/holde sig i grønt :/
Market er stadigvæk åbent, og noget mere volume en normalt på nuværende tidspunkt, så lad os se hvad der sker.

De fleste small cap Bio, kan sagtens flytte sig på nyheder som denne, og de fleste er også godt shortet ! Faktisk lidt utroligt.

angående options, så kunne han have købt og indløst til en højre kurs, så giver ingen mening hvis han skyder dem af med det samme...

Det ville virkelig sende et rigtigt dårligt signal....


Mvh






28/6 2023 20:48 vestasfan 6113559



Anavex er verdensmester i at være i grønt premarket og aftermarket! I dag var den oppe med 75 cent før åbning. Da klokken var 15.30 gik den i minus..



28/6 2023 21:02 Solsen 12113561



Det er jo shorternes fortjeneste, at ved gode nyheder bankes kursen ned.

Så bliver aktieejerne trætte.

Det gør jeg ikke så længe nyhederne er gode :−)



28/6 2023 23:11 TDT123 7113565



Solsen Ja det er også en mulighed, nogle ville nok mene det IR hos anavex som er mest trættende :)

Shorterne er her jo kun, fordi at der for mange ubekendte og manglende data, og en tidshorisont der flyttes.
Short har jo ramt meget godt de sidste mange mdr.

Glemmer dog ikke vi kom fra omkring 2$

Ser frem til 50$ så trækker jeg en del gevinst ud :)


God sommeferie
Allesammen



29/6 2023 06:44 Fandel 4113570



I lige måde TDT123...



29/6 2023 15:09 Tasso1 9113591



Anavex Analytikernes kursmål i forbindelse med de seneste nyheder for RETT.


Berenberg Bank 40 $
https://www.stck.pro/news/AVXL/54409887/

HC Wainwright 54 $

Jones Trading 58 $
https://www.stck.pro/news/AVXL/54395050/

Ved Anavex er det dog næsten en naturlov, at dette retter markedet (shorterne) sig ikke efter.

Kun data tæller i sidste ende!



29/6 2023 15:22 VærKritisk 5113592



Er det ikke ved at være tid til en ny tråd



29/6 2023 21:55 Milito 4113596



Mon at vi skal ned i 7.60 igen, igen. Jeg tænker at købe lidt op igen hvis vi nærmer os.



30/6 2023 08:25 ProInvestorNEWS 8113604






30/6 2023 09:13 Fandel 4113606



Det er meget positivt...



30/6 2023 10:52 Tasso1 8113612



Anavex Positiv omtale i meget velrenommerede "Nature"

30. juni 2023.

https://www.nature.com/articles/s41392-023-01484-7

ANAVEX®2-73 (Blarcamesine), which targets sigma-1 and M1 muscarinic receptors, has also demonstrated its disease-modifying activity in AD transgenic mice (3xTg-AD), including reducing amyloid and tau pathologies as well as improving cognitive deficits.51,52 The results of its Phase 2B/3 study, presented at the Clinical Trials on Alzheimer's Disease (CTAD) Congress 2022, showed that 48 weeks of blarcamesine treatment significantly reduced cognitive decline in patients with early AD.

Gennemsnitlig kursmål fra analytikerne er nu på 47 $ eller godt 500 % over nuværende kurs. I den normale verden burde dette, samt den i øvrige positive nyhedsstrøm/omtale, blive afspejlet i kursen i en eller anden grad. At vi ikke ser dette ske, vidner bare om, hvor manipuleret biotek kan være.
TLD fra RETT børneforsøget, samlede data fra AD eller en partneraftale ville nok i en vis grad få shorterne til at kapitulerer - og måske ligefrem blive investorer i Anavex.



30/6 2023 10:52 Budweis 5113613






30/6 2023 11:05 Budweis 7113615



Fra artiklen: "ANAVEX®2-73 (Blarcamesine), which targets sigma-1 and M1 muscarinic receptors, has also demonstrated its disease-modifying activity in AD transgenic mice (3xTg-AD), including reducing amyloid and tau pathologies as well as improving cognitive deficits.51,52 The results of its Phase 2B/3 study, presented at the Clinical Trials on Alzheimer's Disease (CTAD) Congress 2022, showed that 48 weeks of blarcamesine treatment significantly reduced cognitive decline in patients with early AD. This series of positive results offers a fresh hope and indicates that Aβ-based therapy may be indeed the right direction to be followed. In this review, we summarized the history and current understanding of the "amyloid cascade hypothesis". In particular, we discussed the pitfalls, promise and important unanswered questions about the current anti-Aβ therapy, which will provide a foundation for further studying and developing more feasible Aβ-targeted strategies to optimize AD prevention and treatment."



30/6 2023 11:06 Tasso1 7113616



Anavex Nyhedsoversigt for juni 2023.

Fra IHUB:

June Anavex News:

6-1 2-73 patent
6-6 completion pediatric Rett's ph 2/3
6-12 Anavex publishes Rett's RSBQ journal article
6-15 Anavex receives compassionate use authorization for RETTs in Canada
6-26 Anavex presents at Wainwright Conf
6-27 Anavex hires Partex for AI humanless marketing force
6-28 Anavex publishes adult Rett's OLE results showing disease modification
6-28 TGD CMissling exercised 500000 share option (dilutative)
6-30 Positiv omtale i Nature
500 % kursmål fra analytikere.

Kursen er dog trods denne positive nyhedsstrøm gået ned fra 9,10 $ til 7,91 $ i juni???
Shortandel øget med ca. 2 mill. i samme periode kunne jo godt foranledige en til at tro, at der foregår en smule manipulation? - døm selv!



30/6 2023 11:29 Fandel 4113617



Ja det lugter langt væk af manipulation...



30/6 2023 11:40 VærKritisk 5113618



Alle de gode nyheder er (foreløbig!) fugle på taget. Shorterne har derimod rigtige penge i klemme, og de kommer seriøst på røven hvis.... Jeg kan simpelthen ikke se hvorfor det skulle være manipulation. Det er et sats, en risiko, de tager.

Jeg har selv anavex.



30/6 2023 11:43 Fandel 5113619



Det er da ikke fugle på taget - det er da facts...



30/6 2023 11:58 VærKritisk 7113620



Kursmål er ikke facts, men forhåbninger. Positiv omtale er ikke facts, men forhåbninger. Et patent er fint nok, hvis man kan bruge det til noget. Hiring a marketing force er fint, hvis man har noget at markedsføre osv osv. osv.

Hvis du synes, må du gerne kalde det facts for min skyld. Men havde det været facts med slag i, så havde demente over hele verden storædt deres medicin som cornflakes, og big Pharma havde været oppe at slåes og i budkrig for at overtage anavex. Det kan være budkrigen kommer. Men i min verden er anavex altså stadig mere fugle end facts.



30/6 2023 12:08 Fandel 4113621



Helt fint VærKritisk. Så må vi vente på nogle data. Det kan vi vel kalde facts...



30/6 2023 12:57 Tasso1 7113624



Anavex Kun data tæller i sidste ende!

Du har helt ret VK, at kun data tæller - hvilket vi jo også har fået flere af i tidens løb.
Når analytikere sætter deres kursmål over for deres klienter, sker det vel efter at have gennemgået og vurderet substansen i casen - herunder foreløbige data og øvrige ting relateret til selskabet - og sandsynligheden for en forsat positiv udvikling, baseret på en samlet vurdering.

Måske lokker de deres klienter bevist i en økonomisk fælde eller udstiller sig selv som utroværdige? - men helt korrekt VK, så ved vi reelt ikke noget med sikkerhed før vi har en godkendelse og at produktet også sælger!
Jer synes dog det kunne være lidt sjovere at være med lidt før dette sker - når alt synes at pege den vej:)



30/6 2023 13:32 VærKritisk 5113625



Analytikere vurderer på de facts de har, sføli. Men det er nu engang facts, der ikke er fuldstændige. De mest afgørende mangler, og derfor rammer masser af kursmål da også langt forbi målet.




30/6 2023 15:07 vestasfan 6113628



.. Facts er bla., at Missling havde meget travlt med at samle noget materiale sammen, til CTAD 1. dec. 22. Herefter har vi intet, intet nyt hørt. Det er også en slags facts. Hvis Anavex ikke var noteret, var det i min verden helt legitimt at opføre sig sådan - bare ikke når man er børsnoteret. Kattens leg med musen, (shorterne/skeptikerne osv), hører ikke hjemme her. Jeg håber sateme at han er i gang med samtalerne med fda., som tidligere lovet..



1/7 2023 09:51 Tasso1 11113649



Anavex Missling og 500.000 optioner - Form 4.

https://quantisnow.com/insight/4711716

Missling købte 268.000 aktier til kurs 1,6 $ og solgte dem med det samme igen til ca. kurs 8 $.
Herefter købte ( og beholdt - foreløbig ) han de sidste 232.000 aktier til kurs 1,6 $.
US skat er på 20 % ved aktiegevinst, så bundlinjen for Missling er, at han får ca. 1.000.000 $ efter skat og har nu 232.000 aktier mere i beholdning.

Som Trainguy1 fra ST skriver, så er jeg også sikker på, at visse betingelser skulle være opfyldt før disse 500.000 optioner blev udløst:

"For Chris to receive all 500k stock options, the Fragile X trial and the Parkinson's imaging trial must be initiated. That means both trials need to be planned and entered into clinicaltrials.gov:443/ within 3 weeks, and at least one patient needs to be recruited in each trial."

En 3. Betingelse var afslutningen af AD fase 2/3 - dvs. at vi må forvente opstart af Fragile X og Parkinson Image (sponsoreret af MJFF) inden for de næste uger?

Det mest positive ville have været, at Missling havde beholdt alle 500.000 aktier og betalt disse af egen lomme.
Omvendt beholdt han knap halvdelen og vil holde meget øje med om han beholder disse i tiltro til en positiv udvikling i casen eller om han også sælger disse - dette ville evt. blive meddelt i en SEC bekendtgørelse.
(Tro dog han ville have solgt de sidste nu, hvis dette var hensigten)
Vil også holde øje med og evt. afkræve svar fra Anavex vedr. de sidste 2 betingelser for optioner!

I tilfælde af ny vigtig udvikling i casen, så påtænker jeg at starte en ny tråd igen i løbet af de næste dage/uger - håber dette er ok?

God weekend.



1/7 2023 14:12 Milito 3113652



Hvad er hans grundløn? Det er ikke ligefrem det billigste område at Anavex har HQ, så det er forståeligt hvis han har andet at bruge sine tjente penge på. Så længe han ikke hver gang har solgt ud af samtlige optioner, så er jeg fint tilfreds.



1/7 2023 14:19 Milito 4113654



God ide med en ny tråd.



1/7 2023 15:37 TDT123 4113656



Efter min bedste overbevisning, burde han ikke have solgt noget som helst for nuværende, der er for mange ubekendte, og signalet havde været meget bedre i nuværende ventende situation.

Han må være mere end bevist om at market er noget kritisk omkring de manglende data/opdateringer, og med hans egne udtalelser om at aktionærene er en vigtig del af selskabet, så det ikke egen vinding der skal skabe overskrifter.

Min personlige mening...... :)

Tog endnu et swing i 8,01

Elendigt vejr at starte sin ferie ud med :)

God lang weekend herfra




1/7 2023 19:29 vestasfan 4113657



https://www.sec.gov/Archives/edgar/data/1314052/000173112223001246/0001731122-23-001246-index.htm?fbclid=IwAR2JFSdQRcoAbVICJVNxj5qOwv12eTOcEPG8cBUe_qbstqRxqQPRigUp1v8

Christopher U Missling, Anavex Life Sciences Corp.'s President and CEO and a director of the company, recently acquired 232,000 shares of the company. The buys took place at prices ranging from $1.60 to $7.98 per share, on dates ranging from June 28 to June 29, 2023. Missling now owns 1,250,210 shares of the company. Missling operates out of New York, NY. Some additional info was provided as follows:
The price reported in Column 4 is a weighted average price. These shares were sold in multiple transactions at prices ranging from $7.95 to $8.09, inclusive. The reporting person undertakes to provide to the Issuer, any security holder of the Issuer, or the staff of the Securities and Exchange Commission, upon request, full information regarding the number of shares sold at each separate price within the ranges set forth in this footnote (1) to this Form 4.



8/7 2023 21:01 vestasfan 3113824






11/7 2023 20:09 Solsen 11113930



En vigtig tråd af Mayomobile på Stocktwits:
https://stocktwits.com/MayoMobile/message/535456481



12/7 2023 03:45 Kyed01 7113934



Ja Jesse har købt adgang til journalen og han er meget positiv.
Det var RETT lav dose forsøget på voksne personer så det lover rigtig godt.



12/7 2023 03:47 Kyed01 6113935



Her er linket til artiklen som er bag ved en betalings væg:

The New Big Is Small: Leveraging Knowledge from Small Trials for Rare Disease Drug Development - Blarcamesine for Rett Syndrome

https://bpspubs.onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/bcp.15843



12/7 2023 05:20 Tasso1 8113936



Anavex Artiklen er endnu ikke færdig Peer Reviewet, men synes tæt på den endelige udgivelse.

Den færdige Peer Review og data fra det nylige afsluttede børne forsøg i RETT, må give et godt udgangspunkt for en hurtig godkendelse i RETT og udløse den lukrative Voucher (værdi 80-100 mill. $)
Anavex har jo tidligere allerede fået tildelt "Fast Track" i myndigsbehandling hos FDA og EMA.

Tror resultaterne fra RETT børneforsøget bliver meget overbevisende, når man ser effekten i et af de voksne RETT forsøg ifht. Mayos omtalte "Cohens D." definition (Et udtryk for en sandsynlighedsfaktor for effekten)
Jo tidligere behandling, jo større effekt børn/voksne - tilsvarende vil en tidligere behandling i AD, PD mm., sandsynligvis også have størst effekt.

"MayoMobile
Yesterday 6:57 PM
@Plexrec effects were measured using Cohens D. Effect sizes being the 'impact' of the therapy. A drug could have statistically significant results with a low effect size. What you want is a high effect size (impact) with statistical significance.

0.2 would equate to a low effect size
0.5 would equate to a medium effect size
0.8 would equate to a large effect size
Anything over about 1.1 would be extremely large.

The Rett patients with S1R WT genes (our preferred patient) had effect sizes in excess of 1.8

You read that correctly."



12/7 2023 08:16 Steen# 4113940



Hvor stor en procentdel vil have denne genvariant og hvordan med resten?



12/7 2023 08:51 Tasso1 6113944



Anavex Ca. 80 % har alle mennesker har S1R WT (Wild type) gen varianten (varierer lidt ifht. etnicitet) - der er dog en mindre, men stadig en god effekt i de sidste 20 %. Dette gør sig derfor tilsvarende gældende i AD og PD, samt alle øvrige indikationer.
Når Anavex en gang får analyseret alle data fra deres AD forsøg, burde de før en behandling med 2-73 kunne sandsynliggøre, hvor stor en effekt 2-73 ville kunne have i den enkelte patient.



12/7 2023 08:28 Budweis 9113941



Det ser meget lovende ud!

Det er ikke noget helt lille marked. Fra seneste præsentation på H.C. Wainwright konferencen ved vi at..

- Anavex grundet deres eksisterende tilstedeværelse og kendskab til RETT miljøerne selv vil markedsføre indenfor RETT.
- De forventer en prissætning på 500.000$ årligt pr patient! Ud fra prissætningen på Trofinetide, og Anavex markant bedre sikkerhedsprofil, måske en smule højere.

Til min smag måtte de godt skrue voldsomt op for gearingen af organisationen. En organisation på 40 FTE virker ekstremt forsigtigt i forhold til det potentiale vi ser ind i.



12/7 2023 12:42 Boersboe 10113950



Anavex

Har lige skimtet den nye artikel fra Anavex. Den er godkendt til publikaton - så peer review er færdigt. Ingen tvivl. Det der mangler er et spm om layout og visuel opsætning af artiklen i tidsskriftets format. Tidsskriftet hører under British J of Pharmacology, som er relativt velanset. Det er dog ikke i "hoved-tidsskiftet", men et datterblad med en relativt lille impact på 3-4. Nå ja, bedre end ingen publikation!

På baggrund af en hurtig gennemlæsning har jeg svært ved at udtale mig om særlig meget konkret. Jeg forholder mig mest til rå data, og denne artikel gør meget ud af at fortælle om nye statistiske metoder. Det kræver længere tid at sætte sig ind i disse. Artiklen indeholder dog også en del data fra det lille Rett studie. Der synes at være belæg for, at Anavex 2-73 har effekt, men spm er hvor stor effekten er. Den varierer en del mellem grupper. Har ikke overblik til at kunne udtale mig yderligere om det.

Nå, men noget tyder på, at stoffet har en effekt. Der er ikke mange muligheder for behandling af Rett, så hvis de ikke prissætter 2-73 for dyrt bør der snart være gode muligheder for at det kan komme patienterne til gode. Omvendt arbejder Anavex usandsynligt langsomt, så jeg er stadigvæk bekymret for, at de overhales inden om. Husk på at Anavex ikke er den eneste med en S1R agonist i lommen! Prilenia Therapeutics (pridopidine) er igang og er allerede ved at indtage både ALS og Huntington's såvidt jeg kan se med en hurtig google-søgning. Så Anavex har allerede mistet to indikationer i min optik. Så er der selvfølgelig altid et spm om affinitet og bivirkninger mellem de to stoffer, der kan gøre plads til to eller flere stoffer rettet mod samme receptor/sygdom.


Jeg håber de får mere fart på og kan vinde lidt af markedet. Om det bliver en guldgrube eller jeg når at sælge inden må tiden vise. Jeg er fortsat semi-skeptisk til trods for en god portion Anavex i depotet.



12/7 2023 13:40 Solsen 8113955



I min optik er rett indikationen alene tilstrækkelig til et pænt afkast over de næste år.

Men hastigheden Anavex kører frem i er ringe.

Partneraftale vil være velkommen nu.



12/7 2023 19:16 TDT123 4113974



Igen Ikke det forventede, dog bedre end ingenting....

Kom nu med noget fra øverste hylde, og ikke kun fra nederste reol.....

Enig i en partneraftale, og DET kan kun gå for langsomt, altså lige som nu :)

Mvh



13/7 2023 02:32 Kyed01 7113986



Jeg fandt dette via Ihub:

Alzheimer's Drug Leqembi Less Effective in Women

https://www.newsmax.com/health/health-news/alzheimers-medication-leqembi/2023/07/11/id/1126726/

Det må siges at værre et søm i ligkisten for Biogen and Eisai.

Mange flere kvinder end mænd udvikler Alzheimer's, noget i retning a 75/25.

Kom så Anavex!!!!!!!!!



13/7 2023 05:27 Fandel 7113987



Godt fundet Kyed01. Fra artiklen! Dr. Matthew S. Schrag, en bestyrelsescertificeret vaskulær neurolog og assisterende professor i neurologi ved Vanderbilt University Medical Center. Han tilføjede, at fordelen er lille for alle undergrupper, især i lyset af lægemidlets risiko. "Jeg tror ikke, der er nogen gruppe patienter, som jeg vil anbefale dette lægemiddel til." Det synes jeg siger rigtig meget om lægemidlet...



17/7 2023 09:12 ProInvestorNEWS 4114049



New Alzheimer's Drug Is First to Show It Slows Disease. But It's Facing a Rocky Rollout

https://firstwordpharma.com/story/5761407



17/7 2023 10:54 ProInvestorNEWS 4114054



Acadia Pharmaceuticals Rights Deal and Bullish Outlook Sends Shares Surging 16%. Here's What To Expect

17/7 10:18

In a stunning two-day rally, shares of Acadia Pharmaceuticals (US:ACAD) have seen a 16% surge following the announcement of the company's acquisition of expanded commercial rights for the groundbreaking Rett syndrome drug, trofinetide.


https://www.proinvestor.com/investornyt/1016000/acadia-pharmaceuticals-rights-deal-and-bullish-outlook-sends-shares-surging-16-heres-what-to-expect





Acadia (ACAD) Soars 24.7%: Is Further Upside Left in the Stock?

17/7 08:53

Acadia Pharmaceuticals (ACAD) shares ended the last trading session 24.7% higher at $32.18. The jump came on an impressive volume with a higher-than-average number of shares changing hands in the session.

https://www.proinvestor.com/investornyt/1015999/acadia-acad-soars-247-is-further-upside-left-in-the-stock



17/7 2023 15:19 elssan 12114058



Der har været 2 artikler om Anavex i det ugentlige nyhedsbrev Rettsyndromenews.com med meget positiv gennemgang af Anavex 2-73.
Hvis artiklernes indhold ikke svarede til det, patienterne / brugerne af Anavex 2-73 havde oplevet, ville der vel komme en reaktion på artiklerne.
https://rettsyndromenews.com/news/phase-2-extension-trial-shows-sustained-benefits-anavex-2-73/?utm_source=RETT&utm_campaign=79bcffa88f-RETT_ENL_3.0_NON-US&utm_medium=email&utm_term=0_ca8f619b8e-79bcffa88f-73775393



17/7 2023 18:10 ProInvestorNEWS 6114060






27/7 2023 21:46 TDT123 3114265



Røg støtten lige der..... 7,7$
Jeg har jo ikke den store fidus TA, den eneste grund til vi overhovedet roder rundt under 12$ er stilheden, og elastikken der åbentbart bare kan evighedsstrækkes:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Håber seriøst de arbejder på en partner......

God weekend når i når der til, og sikkert ferie til en del :)



28/7 2023 06:46 Fandel 3114266



Også en god weekend til dig TDT123.
Vi trænger virkelig til nogle gode nyheder, så vi kan få kursen på rette køl...



28/7 2023 14:17 Solsen 5114280



Biogens opkøb af Reata i dag til $7,3 bn er ganske interessant.

Reata har et godkendt stof i pipelinen til en sjælden neurologisk indikation, som i frekvens og udtryk nok har mange ligheder med rett. Så gode rett data og evt godkendelse kan rykke værdierne væsentligt.

https://finance.yahoo.com/m/be132fdb-bc51-3351-a0d3-c73f59e531bf/biogen-to-buy-reata.html



28/7 2023 15:22 Solsen 8114281



Reata er en case, der er interessant at studere, idet den kan ligne Anavex en del.

Pivotal trial offentliggjort i 2019 og approval i 2023 !

Modgang undervejs, men til slut en lykkelig udgang.

Umiddelbart en vild pris i mine øjne på noget der ikke gik problemfrit gennem forsøg og godkendelsesprocedurer.

Prissætning på behandling meget lig forventninger til rett og som jeg ser det stort set samme patientgrundlag.

Tillæg så de øvrige indikationer Blarcamesine retter sig imod :−)

Men vi skal igennem nåleøjet først.



28/7 2023 17:12 Tasso1 9114284



Anavex Reata købt til ca. 11 gange MC på Anavex!

Reata har som I skriver tidligere fået godkendt SKYCLARYS i en ultra sjældne CNS indikation med ca. 5000 patienter i US - og de har stort set ikke andet i deres pipeline!
De havde et årlig cashburn på ca. 300 mill. $
Biogen betaler nu hele 7,3 milliarder $ for dette???

Kommer Anavex bare i mål med RETT med minimum dobbelt så mange patienter som FA, så har vi en ide om, hvad MC skal nærme sig - kommer de også i mål med AD og PD, så skal MCen langt højere op!
Men lad os nu bare komme i mål med et eller andet i første omgang.
Anavex har tilsyneladende også holdt sommerferie som nok de fleste af os andre også har - er dog overbevist, at der arbejdes i kulissen .
Q3 rapporten blev aflagt den 9. August i 2022 og Anavex skal aflægge senest den 15. August 2023.
Håber der før dette kan komme en nyhed eller to, der er værd at starte en ny tråd på - det må snart være op over med nu 1 mdr. siden sidste nyhed fra Anavex - i juni alene fik vi 7 nyheder.
Stilhed før storm?



28/7 2023 20:19 Solsen 8114289



Jeg mener nu ikke vi er helt skævt på retts værdi. Jeg har hele tiden troet på kurs 80 ved rett godkendelse. Markedet synes nok at 30-50 vil være passende :−)

Men big pharma er parat med den store tegnebog, når et nyt drug er ledigt. Reates fortid er fyldt med problemer og cashburn er mega stort set i forhold til Anavex.

Umiddelbart ligner det at Reatas godkendte middel ikke havde helt overbevisende i forsøgsresultater.

Men Biogen er god til at tjene penge på middelmådige drugs.



3/8 2023 13:10 Tasso1 7114343



Anavex Q3 rapport og præsentation hos BTIG.

Q3 rapport tirsdag den 8. Aug. 2023 kl. 14.30 DK-tid.
Igen - hvis der ikke kommer nyheder udsendt før, så skal vi ikke forvente større nyheder.
Vi kan evt. håbe på lidt kritiske/uddybende spørgsmål fra analytikerne sidste i webcastet.

https://us02web.zoom.us/j/89199951143?pwd=S3QrTURzaVFacDJMTWJLanRVZWVjUT09

https://finance.yahoo.com/news/anavex-life-sciences-announce-fiscal-113000102.html

Mandag den 7. Aug er Missling på via. et "Fireside" møde hos BTIG ( en af de analytiker selskaber, som dækker Anavex ).
Mødet/præsentationen kan tilgås igennem BTIG, dette lykkedes ikke sidste gang for mig at komme igennem.
Da præsentationen ikke er helt åben for alle, kommer der nok heller ikke meget nyt her, men er mere for nye potentielle investorer.

https://finance.yahoo.com/news/anavex-life-sciences-present-btig-113000382.html

Vedr. De komplette AD fase 2/3 resultater, så tror jeg de senest bliver præsenteret på CTAD i Boston den 24.-27 oktober 2023!
En Peer Review burde derfor blive udgivet før dette tidspunkt.

Som vi så med RETA kan en partneraftale/opkøb komme uden varsel. BP har som tidligere beskrevet pengene og samtidig patententer der udløber.
Prof. Gimmer ( nu ansat tysk Anavex rådgiver/konsulent, der var leder for en af Anavexs AD site i Tyskland ) , som Mayo talte med på AAIC i Amsterdam, så mente han, at Anavex højst sandsynlig var i dialog med en evt. kommende partner - hvilket han dog intet konkret belæg havde for.
Synes bare risikoen for shorterne er øget, når div. Data og evt. aftaler rykker tættere på.



7/8 2023 13:36 vestasfan 4114423






7/8 2023 14:08 Tasso1 8114427



Anavex Peer Review på 3-71 vedr. positiv bivirkningsprofil.

https://www.anavex.com/post/anavex-life-sciences-reports-publication-of-anavex-3-71

Opstart fase 2 Skizofreni i år!
Anavex har nu med denne gode bivirkningsprofil banet vejen for, at fase 2 i Alzheimer, FD og Skizofreni kan opstartes - Anavex vælger nu at begynde med Skizofreni - Alzheimer burde jo i første omgang jo være godt dækket ind af 2-73, hvis vi da her snart får bekræftende data.
Positivt med endnu flere heste at spille på - vild pipeline efterhånden - tænker til samlingning med lige opkøbte RETA til 7,3 milliarder $!

"This published clinical study demonstrates Anavex's commitment to advance Anavex's clinical pipeline including ANAVEX®3-71 for Schizophrenia, Frontotemporal Dementia, and Alzheimer's Disease," said Christopher U Missling, PhD, President and Chief Executive Officer of Anavex. "We are looking forward to initiating the Phase 2 clinical trial in Schizophrenia with ANAVEX®3-71 in the second half of 2023."



7/8 2023 16:20 TDT123 5114434



@Tasso1

Super cool...
Glæder mig dog mest til vi modtager nogle håndfaste data, som kan understøtte resten af deres pipeline...

........Fint med opstart af nye fase 2, men ser gerne snart en fuld data pakke i et komplet afsluttet studie af deres store pipeline...

Lige nu er det vel fugle på taget, og klokke slår ikke i anavex favør....

Kom så med de ........ data

Market er vist snart immune over flere nystartet forsøg, kursudviklingen og volumen siger det meste.


Mvh

Torben




7/8 2023 17:08 Milito 2114435



Helt enig Torben



7/8 2023 17:22 Milito 2114436



Hvor længe har man ventet på peer review for 3-71? Ligeså længe som vi har ventet for 2-73? (8 måneder).



7/8 2023 18:16 Tasso1 7114438



Anavex Komplet ignorering af nyheder.

Dette er desværre mere normen end undtagelsen, men bortset fra dette, så falder alle mine US aktier i dag mellem 3-6 % - selv mine PLUG, FCEL og ENPH mfl. er påvirket af Anavex nyhederne:)
Nej det ligner mere en generel korrektion i flere sektorer og har intet med manglende AD data at gøre.
Ja det tog hele 19 mdr. fra afslutning af fase 1 forsøget med 3-71 til dagens Peer Review - fakta er dog, at data var gode.
Håber sandelig ikke vi skal vente tilsvarende længe på det komplette AD data - vores kære Missling har gentagende gange lovet disse data i 2. halvleg af 2023.
Anavex har siden styrket deres stab og burde have AD - og RETT, som alt overskyggende første prioritet!
Tror og håber som tidligere skrevet på senest til CTAD den 24. - 27. oktober i år.
Har et meget spinkelt håb om, at vi bliver lidt klogere på tidsplanen i morgen efter kl. 14.30 på Q3 - vi kan næsten kun blive positivt overrasket i forventninger.



7/8 2023 21:23 TDT123 4114445



Tasso1 jeg er med dig hele vejen...

Men er dog til stadighed noget forundret, og noget bekymret over tidshorisonten på alt de fortager sig

Og de fleste nyheder er fugle på taget, og gentagelser om udskydelser af deadline...

Ved godt ting tager tid, og tålmodighed i bio er en nødvendighed ( ellers havde jeg ikke siddet her i flere år )

Nååå

En dag får vi syn for sagen, fugl eller fisk :) eller ingen af delene


Mvh




7/8 2023 21:29 TDT123 3114446



Tasso1 nu du nævner plug Fcel hvem havde regnet med at Gevo ville indhente fcel på kursen....
Iøvrigt de 2 nævnte er blevet banket godt og grundigt baglæns i dette herrens børs år... har alle 3 nævnte
Gudskelov plug fra 2,5 $ Gevo 1,2



7/8 2023 23:42 toov 3114454



Jeg læser det sådan at Anavex vælger at gå videre med skizofreni i 2 fase fremfor Alzheimer. Er deres Alzheimer ikke allerede i 2b/3 fase? Det store spørgsmål er vel om en egentlig 3 fase forsøg er nødvendig? Er Anavex på tilbagetog i forhold til tidligere udmeldte positive meldinger på Alzheimer?



8/8 2023 07:20 Solsen 8114464



toov Der er tale om to forskellige stoffer. 3-71 til skizofreni og 2-73 (Blarcamesine) i alzheimers.

Det forventes af selskabet, at deres fase 2b/3 er nok til godkendelse i alzheimers og at et fase 4 vil kræves af myndighederne - altså et forsøg efter godkendelse, der skal fastslå effekten på måske en større patientgruppe og evt også et begrænset udsnit af samme - afhængig af godkendelsens omfang.

Jf referatet fra sidste kvartals regnskab kører tingene efter planen om end lidt langsomt efter aktionærernes mening :−)



7/8 2023 21:11 ProInvestorNEWS 8114444



Anavex nævnt her:

Siden starten af 2022 har det været en blandet fornøjelse at være investor i bioteksektoren. Når selskaberne f.eks. kommer med meddelelser om positive data, så stiger aktien - for blot at falde igen. Et aktuelt eksempel på dette er Bavarian Nordic, der netop er kommet med gode data på deres vaccine mod en myggeoverført sygdom. Se med her, når Helge Larsen ser på tendenserne i bioteksektoren og hos Bavarian Nordic.




8/8 2023 13:24 Tasso1 6114486






8/8 2023 14:28 Fandel 3114490



Der er godt nok meget at se frem til.



8/8 2023 15:00 Solsen 12114492



Deres zoom cc lød meget optimistisk med oplysning om at alt går efter planen.

AD extension study kan evt. blive confirmatory study til deres fase 2b/3 i AD. Men de vil være parate til en fase 4 studie, hvis det kræves af myndighederne. De må være i kontakt med fda med de oplysninger. Beslutning afventer nogle data senere i år.

De venter rett data i dette halvår og de er ved at lave planer omkring salg og markedsføring med et eksternt firma. De har interesserede partnere/licenstagere.

Flere forsøg under vejs (det har de nu sagt i flere år snart)

De ønskede ikke præcisere hvornår data mv kommer. De ville overraske markedet - lade shorterne dø :−)

Sluttede skuffende med kun en spørger.

Men jeg er stadig optimist og tålmodig ;−)



8/8 2023 15:23 Fandel 3114494



Tak Solsen...



8/8 2023 15:29 BioShare 2114496



Haha Solsen, det var sgu da en total dødedans af en kedelig omgang ;−)



8/8 2023 15:14 Tasso1 11114493



Anavex Q3 Webcast.

Missling virkede sikker på, at vi både får de komplette data fra AD fase 2/3 og TLD fra RETT fase 2/3 Excellence i 2023.
På spørgsmål fra den eneste analytiker, der deltog, så fremgik det efter min mening tydeligt, at Anavex er langt henne i data behandlingen af AD fase 2/3 - desuden nævnte Missling, at det 96 ugers ekstension forsøg i AD muligvis ville kunne anvendes som fase 4/kontrol forsøg ved en evt. acc. godkendelse af 2-73 på AD fase 2/3 data!

Vedr. RETT synes Anavex at være nået langt med flere kommende potentielle samarbejdspartner WW til en evt. kommende markedsføring af 2-73, hvor partnerskabet med AI selskabet Partex skal hjælpe med en innovativ markedsføring. (Missling ser ikke ud til at tvivle på en godkendelse af 2-73 i RETT!)

Igen intet konkret, men håber Missling for en gangs skyld vil overraske markedet - som han nævnte i forbindelse med tidspunktet at offentliggørelsen af kommende data.

Så er forsat meget positiv på casen!
En sprøjte fra Novo Nordisk og Genmab, samt en pille fra Anavex - så burde man være godt dækket ind:)

Andre input/iagttagelser?



8/8 2023 15:25 Fandel 4114495



Tak Tasso1...



8/8 2023 15:33 Solsen 8114497



Det lyder til, at Anavex står i startblokken.

Først rett resultater. Ved forventede gode data har de sikret sig en voucher til ca 100 mln us doller indenfor et år.

Herefter slipper de kassebeholdningen løs på alle de nye studier.

Partnerskaber/licensaftaler giver tillige cash efter rett data (forudsat gode).

AD NDA ansøgning er det svært at gætte på. Lyder stadig som de afventer data. Burde vel snart være gennemanalyseret.

Men det bliver spændende resterende måneder i 2023 !!!



8/8 2023 15:58 Tasso1 8114500



Anavex Efterrationalisering af at "ville overraske markedet"!

Misslings udtalelse om at ville overraske markedet med data, er i min optik meget positivt ladet!!

Efter han lige har antydet, at extensionforsøget i AD muligvis ville kunne anvendes som et fase 4 forsøg, formidler han samtidig en forventning om positive data fra AD fase 2/3!
Samtidig indikerer det fremskredende arbejde hen mod markedsføring af 2-73 i RETT WW for optimering af aktionærenes værdi, at data for RETT også er positive!

Jeg spørger så: Hvordan kan en CEO på nogen måde tillade sig, at bruge udtrykket, "at ville overraske markedet"??? - hvis der var det mindste udsigt til fejlede data?

Han agter vel ikke at overraske os med fejlede data, når han udmærket må kende udfaldet af data i store træk på nuværende tidspunkt?
Missling ville miste al tillid fra investorerne og med mulig retsforfølgelse for vildledning!

Er helt på linje med Solsen!



8/8 2023 16:03 Akku 3114501



Hvorfor skal det i fase 4 er det kun fase 3 normalt



8/8 2023 16:10 Tasso1 8114502



Anavex Udskrift Q3 rapport.

Anavex Life Sciences Corp. (AVXL) Q3 2023 Earnings Call Transcript
Aug. 08, 2023 9:40 AM ETAnavex Life Sciences Corp. (AVXL)
SA Transcripts profile picture
SA Transcripts
139.51K Followers
Anavex Life Sciences Corp. (NASDAQ:AVXL) Q3 2023 Earnings Conference Call August 8, 2023 8:30 AM ET

Company Participants

Clint Tomlinson - IR

Christopher Missling - President and CEO

Sandra Boenisch - Principal Financial Officer

Conference Call Participants

Soumit Roy - Jones Trading

Operator

Good morning and welcome to the Anavex Life Sciences' Fiscal 2023 Third Quarter Conference Call. My name is Clint Tomlinson, and I will be your host for today's call. At this time, all participants are in a listen-only mode. Later, we will conduct a question-and-answer session. [Operator Instructions] Please note that this conference is being recorded. The call will also be available for replay on Anavex's website at www.anavex.com.

With us today is Dr. Christopher Missling, President and Chief Executive Officer; and Sandra Boenisch, Principal Financial Officer.

Before we begin, please note that during this conference call, the company will make some projections and forward-looking statements. These statements are only predictions based on current information and expectations and involve a number of risks and uncertainties. We encourage you to review the company's filings with the SEC. This includes, without limitation, the company's Forms 10-K and 10-Q which identify the specific factors that may cause actual results or events to differ materially from those described in these forward-looking statements.

These factors may include, without limitation, risks inherent in the development and/or commercialization of potential products, uncertainty in the results of clinical trials or regulatory approvals, need and ability to obtain future capital, and maintenance of intellectual property rights.

And with that, I'd like to turn the call over to Dr. Missling.

Christopher Missling

Thank you Clint and good morning everyone. Thank you for being with us today to review our most recently reported financial results and to provide our quarterly business update. We are very excited to be entering an important phase of the company with several key data readouts within the remainder of 2023 for blarcamesine. First on Rett syndrome, in June we announced the completion of the placebo-controlled excellent Phase 2/3 clinical trial RS03 in pediatric patients with Rett syndrome and we're looking forward to the top-line data of this potentially pivotal clinical trial in the second half of 2023.

On June 12, we announced the publication of a new peer-reviewed study in the American Journal on Intellectual and Developmental Disabilities with relevance to this clinical trial entitled, "Rett syndrome" behavioral questionnaire in children and adults with 'Rett syndrome Psychometric Characterization and Revised Factor Structure.' In the EXCELLENCE clinical trial, the Characterized Rett syndrome Behaviour Questionnaire RSBQ together with a clinical global impression improvement scale CGI-I represents the co-primary efficacy endpoints of the trial. This psychosomatic study is timely and significant as it provides additional support for the use of the RSBQ in children and adults as well as reference values and revised subscales for its improved use. We have also been further encouraged for the results of this upcoming data readout based on recent long-term clinical trial results from the U.S. ANAVEX2-73-RS-001 clinical trial which we announced end of June.

The long-term data demonstrated disease-modifying effect of blarcamesine for adult patients with Rett syndrome. Results from pharmacometric modeling of the full clinical data from baseline of the double blind study to the end of the open label extension study indicated that the data are best characterized by a combined symptomatic and disease-modifying drug effect model meaning that blarcamesine exhibited both symptomatic and disease-modifying effects in the treatment of Rett syndrome in a clinical setting. Continued improvement from the drug as measured with the RSBQ total score was observed from the start of the double blind study to the end of the open label extension for patients continuing on blarcamesine.

Additionally, disease progression which is defined as the change in Rett syndrome disease severity with time was also reduced with long-term treatment with blarcamesine. In Alzheimer's disease, we look forward to presenting, including in a scientific journal once available, the complete data set of the recently completed phase 2/3 Alzheimer's disease trial of blarcamesine. With newly available preliminary efficacy results of surrogate biomarkers, we intend to initiate discussions with regulatory agencies in the context of the on-going clinical development of blarcamesine in this indication. With a goal of providing a much needed treatment for the millions of patients living with Alzheimer's disease in a convenient once-daily oral treatment, we expect to be able to announce this data also within the second half of 2033.

Following on the encouraging results of our Parkinson's and dementia clinical trial, including the results of the 48-week open-label extension of this trial, which we announced at the end of March, we intend to use the same endpoints in a forthcoming pivotal study of blarcamesine in Parkinson's disease, which is currently in the planning stages and we look forward to announcing the significant milestones of this clinical trial initiation as they are executed. Further, the pipeline expansions of the ANAVEX platform using gene biomarkers of response applying precision medicine for neurological disorders is expected, including a planned initiation of blarcamesine imaging-focused Parkinson's disease clinical trial sponsored by the Michael Fox Foundation, a planned initiation of a potentially pivotal blarcamesine phase 2/3 clinical trial in Fragile X syndrome, and a planned initiation of a phase 2 clinical trial in ANAVEX3-73in Schizophrenia.

We also are planning an initiation of a potentially pivotal blarcamesine trial phase 2/3 for the treatment of a new rare disease indication, which we announced accordingly. And we continue to expect clinical publications involving ANAVEX2-73, blarcamesine, and ANAVEX3-73.

In conjunction with these planned clinical developments, we continue to strive to remain at the forefront of innovation. In June, we announced we entered into a strategic partnership with Partex Group to leverage artificial intelligence for drug development and healthcare sales marketing, potentially involving a digital healthcare sales marketing pharma platform with the overall ambition to reshape the future of the biopharma business model.

By combining ANAVEX's innovative small molecule precision medicine drug development platform and Partex's disruptive approach of AI-enabled drug development and healthcare sales marketing, this collaboration is intended to drive efficiency, effectiveness, and innovation across the value chain with patients centric focused at every step.

Additionally, we continue to expand and strengthen our patent portfolio for blarcamesine with a new U.S. patent awarded expanding ANAVEX patent coverage of certain crystal forms of blarcamesine compositions, process of preparation, and uses thereof.

And now I would like to direct the call to Sandra Boenisch, Principal Financial Officer of ANAVEX, for a brief financial summary of the recently reported quarter.

Sandra Boenisch

Thank you, Christopher, and good morning to everyone. I am pleased to share with you today our third quarter financial results. During our most recent quarter, our general and administrative expenses remained consistent year-over-year at $3.2 million. Our research and development expenses for the quarter were $10.3 million as compared to $9.3 million in the comparable quarter of fiscal 2022. The increase in research and development costs year-over-year was primarily a result of our expanded team as well as a sustained increase in drug manufacturing activities and development for future clinical and potential market supply.

Overall, we reported a net loss of $11.3 million, which is $0.14 per share, inclusive of $3.9 million in non-cash items. Our cash position at June 30th was $154.8 million. During the quarter, we utilized cash and cash equivalents of $7.7 million to fund operations. At our current cash utilization rate, we believe we have continued to have sufficient cash runway to fund our operations and clinical programs beyond the next four years.

Thank you, and now I will turn it back over to you, Christopher.

Christopher Missling

Thank you, Sandra, and this is a really exciting time for the company, and we remain on track for readouts of completed clinical trials and initiation of additional biomarker-driven precision medicine clinical trials as planned.

I would now like to turn the call back to Clint for Q&A.

Question-and-Answer Session

Operator

Thank you. We will now begin the Q&A session. [Operator Instructions] So our first question is coming from Soumit Roy at Jones Research. You can go ahead and speak, Soumit.

Soumit Roy

Hi. Good morning, everyone, and congratulations on the solid quarter and all the progress. A question on the Alzheimer program. Are the patients continuing on a long-term study and any progress on the confirmatory study to initiate on?

Christopher Missling

Yes. Excellent question. So the patient on the extension study actually was given a name. It's called the ATTENTION-AD Study, and it's going over 96 weeks. We have been heard from KOLs that actually this extension study could be the confirmatory study of the ANAVEX2-73 Phase II, Phase III study itself. So we want to basically put this in context and see how this will progress. Accordingly, so we might already have started this confirmatory study with that open-label study, but it will be determined in discussion with regulatory agencies. But we would, of course, be able to, without a problem, initiate a study, if so required, at any time.

Soumit Roy

I see. Do you have any date in mind when the FDA conversation could happen if this study can translate into a confirmation study?

Christopher Missling

Yes. We are planning to do this once the data is available, which is expected this year. And thereafter, agency is able to address things with data as well. And that's what will happen with data, in presence of data.

Soumit Roy

Okay. And the biomarker study data, could you give us some color on how many patient results are going to present an expectation? Because this is not a targeted agent towards [Indiscernible]. So what should be Street's expectations? And could you refine the timeline? Is it going to be later, like in November timeline, or could be earlier in third quarter?

Christopher Missling

I would say we keep the, we want to surprise the market. So we, it's the second half of this year, and we be able to then provide the data once it's available. And regarding the color, so it will be the entire participants of the trial. And the majority of them have received blood biomarker assessment before and after, as well as MRI assessment. And a smaller sample size has also received CSF samples. So this is right now, the entire population of the trial.

Soumit Roy

Wow. That is really helpful. And one last question on the Rett program. Clearly you are heading towards getting the top-line data from the EXCELLENCE study. How are you thinking path forward? Are you thinking about commercializing yourself, or is it going to be a partnership program? If it's going to be by ANAVEX, the commercialization part, when should we start thinking about hiring the commercial team?

Christopher Missling

Yes. Excellent question. So with the collaboration with Partex, we already initiated the strategizing on the sales for numbers, the expansion of marketing strategies, but also we received unsolicited interest from across the globe, in all regions of the world, from all regions of the world, to either co-market or to license blarcamesine for Rett syndrome already. So we have multiple options open, and we try to make a decision based on shareholder value. So what will create more shareholder value accordingly? And we will base that decision based on that information once we are able to get terms on the table, which will likely happen after the data is out.

Soumit Roy

Thanks. Well, thank you again for taking all the questions and congratulations on all the progress.

Christopher Missling

Thank you.

Operator

I don't see any other analyst questions, Dr. Missling, if there's anything that you want to add here, you're more than welcome to.

Thank you very much. I think the question from Soumit was very comprehensive. Again, we like to very much point out that we're looking forward to a very excited second half of this year. We are very excited about the potential, what we build. We're expecting further publications and of our biomarker-driven precision medicine studies, which have all significant unmet need and economic burden. And we remain focused on execution as we prepare for a pivotal year ahead of us, potentially involving meaningful advances in our neuro developmental in neurodegenerative precision medicine portfolio. Thank you very much and stay tuned looking forward.

Operator

Thank you, Dr. Missling. Ladies and gentlemen, that will conclude our call for today. We appreciate your participation and you may now disconnect.


Til Akku:
Fase 4 eller kontrolforsøg kan køre efter og samtidig med en evt. acc. godkendelse, hvor stoffet kan markedsføres. Kontrolforsøget kan så understøtte en forsat godkendelse eller rejse spørgsmål eller stoppe markedsføring ved. evt. opståede bivirkninger mm.



9/8 2023 21:22 Hyst 1114544



Lidt forskrækkende at der kun er én der stiller spørgsmål.

Er andre analytiker slet ikke interesseret?



8/8 2023 16:21 Solsen 9114503



Hvis fase 3 (2b/3) har været mindre i størrelse eller resultater ikke har været helt overbevisende kræver fda ofte et fase 4 forsøg efter godkendelse af et stof.

I tilfældet Blarcamesine vil nogle nok mene, at der burde være to større forsøg før en godkendelse.

Men da AD er unmet need kan godkendelse ske på et mindre forsøg og efterfølgende vil et et fase 4 kunne cementere resultaterne. Ved negativt udfald af fase 4 kan godkendelse evt. tilbagekaldes.



8/8 2023 21:40 Solsen 10114507



Mayomobiles referat og syn på kvartalsregnskabet og zoom mødet https://www.sotcanalytics.com/update-compendium-2023#h.xhufh3u0z28j

Han bekymrer sig om et fjendtligt bud.

Missling har efter min vurdering haft det i tankerne i årevis. Med indsættelse af poison pill i vedtægterne for et år eller to siden, mener jeg, at han har sikret sig imod det.



9/8 2023 16:10 Kuur 6114535



Anavex stiger kraftigt i dag med høj volumen. Det er markant anderledes end trenden de sidste måneder. Måske den gode Missling fik formuleret sig tilpas overbevisende i går?



9/8 2023 20:19 TDT123 8114543



Næææ, den er bare af flere gange trykket ned i 7,7 nu kom der så en modreaktion, som nok forstærkes af at støtten har holdt af flere omgang, så muligt der købes ind her, med forventning om at 7,7 er bunden... ?

Så må vi se om der sættes nye short oven på dagens stigning ?

1 god stigning efterfølges som regel af 2 efterfølgende børsdage med yderligere stigninger ! så skal vi jo håbe på noget nyhedsstof, som kan holde hånden under stigningerne, måske der er noget i vente, nogle ved altid noget før os andre....

Men nok mest det første + lykkeridder trader og andet godtfolk.

Det ville virkelig være Nice med breaking news, så kursen får et Los i røven, og bliver oppe uden den sædvanlige siven baglæns.

Men det jo ren gæt herfra, men dejligt med en god stigning, som forhåbentlig holder hele vejen hjem, og luk i dagens højste..

Mvh



10/8 2023 17:48 Solsen 9114590



Så trak Adam Fuerstein en artikel frem af posen der sætter spørgsmålstegn omkring Anavex. Dette efterfulgt af dumpning af aktier.

Lad os håbe at shortsqueezen bygges op.

Lad ham og hans følgere få brændt røven !




10/8 2023 18:48 Milito 5114591



Hvem af BP betaler ham?



10/8 2023 18:52 Solsen 8114594



Det skriver han ikke noget om :−)

Det er en del af gamet.

Volumen er aftaget, hvilket er godt for os longs.

Hvis der er nogen der tager kampen op ved at købe til stigende kurser kan vi nærme os noget interessant.

Let the show begin ;−)



10/8 2023 18:49 Tasso1 9114592



Anavex Ufatteligt at den mand ikke sidder i spjældet!

Det er igen igen det samme han henviser til vedr. det ene RETT forsøg, hvor Anavex efter aftale med FDA valgte et sværere opnåeligt endpoint, hvor de udover det normale spørgeskema fra familie/plejer inddragede lægernes evaluering af virkningen på de voksne RETT patienter.
Anavex meddelte dog først denne ændring få uger før afslutning af forsøget.
Den gang formåede AF at skabe så meget usikkerhed omkring ellers virkelige gode resultater, at shorterne havde nemt ved at banke kursen ned!

Det er helt grotesk, hvordan denne manipulation forsat kan pågå så åbentlyst?

Håber Missling netop med Peer Reviwede data kan lukke munden på AF en gang for alle - og fange AF`s shortkumpaner med bukserne nede!
Sjovt nok skriver han f.eks. ikke noget kritisk om, at patienterne dør i BP`ernes Alzheimer forsøg!




10/8 2023 18:51 Madmax26 4114593



Man kan kun ønske at den bliver den nye GameStop, så alle de parasitter fra Blackrock og Vanguard brænder fingrene til ukendelighed. Den aktie styres jo i den grad med hård hånd. Den skal med vold og magt holdes nede. Håbet er vel at de store pengetanke får gjort de fleste småsktionærer modløse og så i sidste ende købe for at afnotere skidtet. Og den gode Mistling hjælper jo i den grad til at Anavex er blevet til en krabbeaktie. Det er sku ved at være op ad bakke.



10/8 2023 19:01 Solsen 6114595



Der er et par gode skribenter, der de seneste dage er kommet med en forklaring på hvorfor Missling gerne vil have rett som første godkendte indikation. Voucheren er en grundl men også noget med godkendelsesproceduren for stoffet i efterfølgende indikationer.

Covid har så været årsagen til at det hele trækker ud.

Jeg har ikke helt gennemskuet fordelen ved ovennævte endnu. Men vil prøve at få tid til at kigge på det.



10/8 2023 19:06 Solsen 6114596



Kursudviklingen og volumen efter AFs artikel har ikke aflyst en squeeze.

Hvor sælger vi ved "Gamestop scenariet" ?

Jeg har tålmodighed til kurs 80 ;−)



10/8 2023 20:02 Milito 4114597



Missiling bør denne gang blive inspireret af SAVA.

https://www.cassavasciences.com/news-releases/news-release-details/cassava-sciences-files-lawsuit-against-perpetrators-short-and

AUSTIN, Texas, Nov. 03, 2022 (GLOBE NEWSWIRE) -- Cassava Sciences, Inc. (Nasdaq: SAVA), a clinical-stage biotechnology company, today announced that it has filed a lawsuit in federal court against certain individuals who executed a "short and distort" campaign against the Company. The 150+ page complaint alleges that the Defendants' disinformation campaign caused a precipitous decline in Cassava Sciences' stock price, a multi-billion dollar decline in its market capitalization, and delayed the Company's work in developing a treatment for Alzheimer's disease.

The lawsuit alleges: "Defendants placed personal enrichment over science, over the health of patients, and over the truth. Defendants saw an opportunity to manipulate a stock price and financially benefit from their 'short positions' by defaming a company developing a drug for people with Alzheimer's disease, a condition that afflicts millions of people. Defendants seized that opportunity and, while enriching themselves, caused irreparable harm to the company, its attempts to find a treatment for the disease, and patients waiting for that treatment. Defendants' conduct is beyond shameful. It is unlawful."



10/8 2023 20:03 Milito 4114598



Hvilket jeg vist endda også skrev herinde sidst at fuskeren dukkede op på Twitter.



10/8 2023 20:22 Solsen 7114600



Hvorfor bruge tid og penge på at jagte shortere - det er langt dyrere for dem at blive overrasket af Missling. Men irriterende er det !

Her er et af de indlæg jeg tidligere har henvist til:

https://investorshub.advfn.com/boards/read_msg.aspx?message_id=172554901

Med lidt yderligere forklaring:

https://cdcn.org/repurpose/

Teorien er så, at Missling har følt sig mest sikker på rett indikationen og godkendelse i denne. Herefter skulle godkendelse af Blacamesine være lettere i efterfølgende indikationen.

Dette skulle forklare, at man træder vande mht partnerskaber og søge på data i alzheimers ?

Muligt det er rigtigt, men ikke noget der er nævnt af Anavex. Men selvfølgelig en katastrofe, at få afvist en NDA i alzheimers pga, at forsøget er for lille.



22/8 2023 13:50 Hyst 0114847



Det ville være at bruge sine kræfter forkert.



10/8 2023 20:36 TDT123 6114601



Lidt ærgeligt den abe (Adam) kom på banen, det startet ellers som jeg tegnede op igår...
Han skulle have lov at krydse motorvejen, med 2 fyldte bæreposer med glas :) det gas :)

Fedt hvis der lander en god PR, som lige kunne sende os i den rigtige retning igen ...

Mvh




11/8 2023 07:40 Tasso1 9114614



Anavex. Kommunikation med FDA pågår løbende!

Med alle mulige forbehold, så har troværdige Trainguy1 fra Stocktwits igen haft kontakt med IR fra Anavex.
Iflg. ham, så er der en løbende kommunikation med FDA i processen.
Trainguy1 har gennem årene flere gange påstået at have kontaktet Anavex og fået mere eller mindre brugbare svar. IR/Anavex kan kun i begrænset og i et generelt omfang fortælle noget til enkeltpersoner - men positivt, at der åbenbart er en løbende dialog med myndighederne. (forventeligt med bl.a. Fast Track i flere indikationer i min optik)

Question to IR fromTrainguy1 on ST-
If the FDA agrees to evaluate
Blarcamesine for accelerated
approval for Alzhiemers, has the FDA
indicated what parts of the standard
NDA need to be submitted to obtain
accelerated approval? Also, is
Anavex's response to 21 CFR 312.120
[Foreign Clinical Studies Not
Conducted Under An IND] required to
obtain accelerated approval?

>IR-We communicate with the FDA if
and when needed, as such, final
decisions are made based on
management, board of directors and
scientific advisors input, as well as
potentially lawyers and others that
are well-versed in the dealings with
the FDA. Communications with the
FDA are ongoing and it would be
impossible to constantly disclose
each and every correspondence. If
and when something is material, we
will issue a press release and/or file
an 8K.



11/8 2023 07:46 Fandel 8114615



Jeg tror der sker rigtig meget på gangene lige nu. Nu venter jeg bare på den helt rigtige nyhed/kommunikation fra Anavex...



12/8 2023 13:28 Solsen 9114635



Piotr har begået et nyt indlæg:

https://piotrpeterblog.com/2023/08/12/cohens-d-effect-size-and-time-in-the-trials-for-alzheimers-drug-blarcamesine-and-why-results-come-in-the-second-half-of-2024-avxl-sava/

Interessant læsning. Han opfordre til, at man ser rett som første indikation der kan give medvind, idet han ser risiko for, at man afventer måske hele OLE forsøget i AD før man offentliggør noget.

Godt at han stadig er "sikker" på casen i AD. Modsat alle endre stoffer så ser det ud til, at Blarcamesine holder effekten over tid. Hvorfor OLE forsøget vil skyde enhver tvivl væk om hvorvidt Blarcamesine har effekt.

OLE forsøget er som forkortelsen siger, et open label extension forsøg. Derfor kan Anavex eller hvem de har til det hele tiden følge med i resultaterne. Mange pts er færdige og monitorering på de der stadig er i forsøg er tilgængelig. FDA kunne jo også kigge i dem og måske derfor, at Missling antyder, at det kunne udgøre et fase 4 forsøg.

Det at de taler fase 4 indikerer at approval eller NDA godt kan effektueres inden OLE er færdig, hvorfor tidslinien ikke nødvendigvis går helt medio 2024, som Piotr antyder (OLE slutter juli 2024).

Mange spændende måneder forude.



17/8 2023 16:58 TDT123 3114788



Groundhog day ... swing smidt på stigningen, med lille gevinst/ ser ud til at jeg kan starter forfra igen
Og det må bliver omkring 8/ nærmere 7,7 da jeg lige skal se om den holder støtten, hvis market fortsætter den negative trend, så det en mulighed at vi skal under 7 måske 6,5 uden nyheder altså.....

Desværre

Mvh



17/8 2023 21:02 Milito 3114791



Nede med over 13% i denne uge. TA bestemmer i den grad udviklingen pt.



17/8 2023 21:15 TDT123 4114792



Er market bare en smule til den negative side, så står anavex først i rækken til kurstab...

Anavex (m/nyheder) i en nøddeskal :)
Det faktisk lidt ærgerligt, at deres IR ikke kan holde aktionærende lidt til fadet, det kunne evt. ske med en smule mere udadvendt kommunikation til market, der skal faktisk ikke meget til.

Man kunne måske følge lidt op, på de dårlige artikler (aben) :) smider i market.

Ved godt, det kun er data der tæller, men får vi så snart noget konkret :)

Mvh



17/8 2023 23:14 Sjufta 4114793



Af ren nysgerrighed, hvor mange % udgør Anavex i jeres portfølje. Investere selv meget highrisk og den udgør omkring 5-7% hos mig.



21/8 2023 19:08 Tasso1 7114838



Anavex Missling ejer min. 1.250.000 aktier.

https://wallmine.com/people/1816/christopher-u-missling

Med tanke på, at Anavex præsenterede TLD fra AD fase 2/3 den 2. December 2022 og nu sandsynligvis er i tæt dialog vedr. den lovede Peer Review, hvor kendskab til resultaterne er en nødvendig forudsætning, samt at Excellence forsøget i RETT blev afslutte for ca. 2 mdr. siden, hvor de første patienter længe er gået videre i ekstension forsøget, hvor der i et eller andet omfang må have været noget løbende feedback fra forældre/plejer og læger - så synes Anavex og især vores kære Missling, at være så tryg/overbevist om et positivt udfald, at han stadig holder fast i sine min. 1.250.000 aktier til en nuværende værdi på ca. 10.000.000 $.

Ja han har ikke købt flere, udover de ca. 235.000 stk. han genkøbte ud af optionspakken på 500.000 aktier - men i min optik er et ikke salg et lige så stærkt signal, som et køb.
Måske han endda undlader køb af nye aktier, for ikke at komme i klemme på den insiderviden han nødvendigvis må have på dette tidspunkt.

Bare lige et par tanker efter en uges fisketur ved de norske elve:)

Afventer stadig nyheder af en vis afgørende betydning for opstart af en ny tråd!




22/8 2023 07:23 Kyed01 4114842



Synes at man kan lugte lidt ugler i mosen her og der.

Nogle af dem som har virkelig forstand på at læse data fra et forsøg var mildest talt ikke tilfredse med det som kom i december 2022.

En af de dygtigste analytikere (den højst rangerende) Charles Duncan holdt op med at følge firmaet efter den præsentation, han vil have mere klarhed.

Jeg tror selv at RETT er sikker så jeg beholder mine aktier for nu.

https://seekingalpha.com/news/3914435-anavex-life-sciences-stock-slides-as-downgraded-to-neutral-at-cantor-fitzgerald



22/8 2023 09:53 Solsen 6114845



Den er fra dec 22.

Mit indtryk er, at det bliver mere og mere klart, at Blarcamesine virker og bliver ved med at virke, hvorfor man måske afventer langtidsdata i AD.

Mange artikler om SIGMA1 og Blarcamesine er lagt op på det seneste, der understøtter ovennævnte.

Missling siger, at netop OLE - langtidsfosøget - kan udgøre fase 4 i en approvalproces i AD.

Hvis de udmeldte opnående resultater i AD forsøget ikke holder er Missling på dybt vand. Jeg tror ikke på, at man har kunnet holde på de mange dygtige medarbejdere og tilknyttede eksperter, hvis der er ugler i mosen.

Rett skal i mål og så er vi i smult vande.

Hvis ikke bliver der bølgegang og det er ikke til den positive side.

Vi må have mere tålmodighed.




22/8 2023 12:33 Kyed01 7114846



Jeg ved godt at den er fra sidste år.

Jeg kan bare ikke lide at han sidder på data i så lang tid, det er ikke normalt.

Okay nu har jeg været her så længe så jeg bliver indtil vi kommer over stregen.

Jeg har lært en del om biotech siden jeg gik ind, det tager utroligt langt tid og hvis "timeline" er "ung" boer man handle lidt undervejs.
Den "spike" op til 30$ vi havde for ca 2 år siden var helt uventet og man skulle have solgt dengang/eller bare 10-20% som mange af de garvede også gjorde på Ihub for så senere at købe tilbage/eller have "gratis" aktier.

Man skal lære så længe man lever!



22/8 2023 16:48 Milito 2114849



"Jeg tror ikke på, at man har kunnet holde på de mange dygtige medarbejdere og tilknyttede eksperter, hvis der er ugler i mosen."

Hvilke dygtige medarbejdere og eksperter tænker du på her?



22/8 2023 17:35 Solsen 6114850



Der er jo flere tidligere medarbejdere fra fda med bl.a. statistik som speciale og rigtig mange års erfaring fra fda. De om nogen ville flygte, hvis de fattede mistanke om urent trav.

Derudover er der en lang række eksterne eksperter tilknyttet Anavex (professorer mv), som optræder på deres hjemmeside. De vil også springe fra ved mistanke.

Alle sørger for at deres renomme ikke spoleres af fusk.



22/8 2023 18:47 Solsen 5114851



Mere specifik er det Kun Jin Phd, jeg tænker på:
https://www.anavex.com/about-us

Jin kom til Anavex i januar 23 umiddelbart efter offentliggørelsen af AD resultaterne i fase 2a/3.

Før dette arbejdede han i fda i 27 år og sidst som teamleder i statistisk afd. med neurologiske sygdomme som speciale.

https://www.linkedin.com/in/kun-jin-46b76116

Man skulle næsten tro, at fda har plantet ham i organisationen. Mere realistisk er han blevet lokket til Anavex med god løn og evt. interesse for og godt øje til firmaet.

Han er leder af statistisk afd i Anavex og vil nu have indgående kendskab til resultater og virksomheden. Tvivler på, at han bliver siddende, hvis Missling er en bedrager !

Tilsvarende kan man finde andre, hvoraf jeg kan nævne prof. Grimmer, som bla. har fremlagt AD resultaterne i december. Han har bl.a. nævnt overfor Mayomobile, at han tror at Anavex pt arbejder på at finde en partner. Næppe et udsagn fra ham, hvis han var i tvivl om resultaterne.

Intet er 100% bevisførelse. Men intet peger på fusk i min optik.



23/8 2023 11:18 troldmanden 2114873



Der er over 18.000 ansatte i FDA, så mon ikke stort set alle US selskaber har flere tidligere FDA ansatte.

På Netflix er der kommet en ny serie der hedder "Painkiller".Den handler om hvordan Purdue Pharma manipulerede/bestak flere forskellige instanser herunder FDA for at få OxyContin godkendt.

Serien viser hvor ulækker branchen også kan være. Grådighed der overskygger alt andet og ufattelig mange personer har lidt (og døde) pga det.

Jeg er slet ikke i tvivl om der er andre selskaber og individuelle personer der forsøger og rent faktisk lykkedes med at manipulere med kliniske data. Effekt og side effect

Jeg siger IKKE Anavex gør noget lignede. Blot at vi som investor skal være bevidst om den høje risiko der er i denne branche. Og at selv professionelle individer i branchen, kan til tider have svært ved at forstå/gennemskue alle date, der kommer ud på specifikke lægemidler under udvikling.

i DK kan jeg huske Neurosearch der først fik sendt ret positive data ud på et stof rettet mod Huntington. Kursen steg massivt.

1-2 mdr senere kom der så en meddelelse ud, at de første data var præsenteret for positiv. Effekten blev nedjusteret hvorefter kursen kollapsede.



23/8 2023 16:53 Solsen 2114881



Jeg husker godt din begejstring for NEUR.

Nu er der gået lidt mere end et par måneder efter offentliggørelsen af AD data så mon ikke de havde fundet de fejl der måtte være ift offentliggørelsen af data.

At skræmme investorerne NEUR har du da lov til. Men selskaberne tåler ikke sammenligning.

Mht Kun Jin så er han jo ikke blot en blandt 18.000 i fda. Han bestred en topstilling i nøjagtigt det sygdomsområde Anavex arbejder. Så et super catch af Anavex og få hyret ham ind op til en NDA.

Brug lidt tid på at studere selskabet i stedet for at generalisere omkring biotech.



23/8 2023 17:06 Solsen 4114882



Kun Jin tjente godt i fda og havde næppe økonomisk behov for at flytte til Anavex:
https://www.federalpay.org/employees/food-and-drug-administration/jin-kun

Hans meriter fremgår af pressemeddelelsen ved forfremmelsen:
https://www.anavex.com/post/anavex-life-sciences-appoints-former-fda-lead-neurology-statistician-as-vp-head-of-biostatistics

Ikke en tilfældig fda ansat !



23/8 2023 20:41 Milito 1114887



"Kun Jin tjente godt i fda og havde næppe økonomisk behov for at flytte til Anavex:
https://www.federalpay.org/employees/food-and-drug-administration/jin-kun"

Interessant. Jeg har svært ved at vurdere om det er i samme niveau som man finder hos eksempelvis BP.



22/8 2023 19:43 Milito 5114852



Jeg er helt med på Kun Jin som der blev skrevet en del om rundt omkring på de forskellige fora da nyheden kom frem.

Er en ansættelse hos FDA et kvalitetsstempel? Jeg spørger af ren uvidenhed. Herhjemme er det at være ansat 27 år i et offentligt anliggende i sig selv på ingen måde et kvalitetsstempel, nok nærmere tværtimod.

Hvem er der ellers ansat af dygtige medarbejdere direkte hos Anavex? Jeg har længe forsøgt at snuse det frem på LinkedIn, men det er begrænset hvor meget jeg finder det.

Mayo har jeg respekt for, men jeg kender ham ikke personligt og jeg har derfor halvsvært ved at bedømme ægtheden i de påstået samtaler.

Misforstå mig ikke, jeg er selv lastet med 1000 AVXL aktier, men det er sundt med en hvis mængde skepsis, især med tanke på at vi nu har ventet 8 måneder på artiklen. Ansættelsen af Kun Jin ser jeg også som ret positivt.



22/8 2023 19:46 Milito 3114853



"Han er leder af statistisk afd i Anavex og vil nu have indgående kendskab til resultater og virksomheden. Tvivler på, at han bliver siddende, hvis Missling er en bedrager !"

Hvilken årgang er Kun Jin fra? Anavex er vel ikke den sidste store løncheck inden man lader sig pensionerer?



22/8 2023 20:10 Solsen 5114854



Som skrevet er det ikke et 100% bevis. Men alt kan man jo sætte spørgsmålstegn ved - men hvorfor ?

Flere andre medarbejdere er meget kvalificerede og anerkendte eksperter indenfor bl.a. rett (Kaufmann) https://scholar.google.com/citations?hl=da&user=5TQE7xgAAAAJ&view_op=list_works&sortby=pubdate

En række eksterne KOL/eksperter står opført på hjemmesiden. En stribe af professorer, MD, Phd, MBA etc

Fuskerfirma - næppe.

Men jo heller ikke 100% garanti for succes, idet biotech er med indbygget høj risiko.



22/8 2023 13:56 Hyst 4114848



Svar til Sjufta 2,1%



23/8 2023 03:42 Kyed01 6114855



Part 1:
Jeg tror skam heller ikke at han fusker som sådan, men måden data fremstilles på er noget forvirrende og vildledende ifølge dem som har forstand på den slags (ikke mig, ha-ha). Det er så kompliceret med de data fra forsøg og kan fremstilles så det ser godt ud men virkeligheden er en anden med mindre alle kortene er lagt på bordet.
Vi har endnu ikke set et fuldt data set fra en eneste indikation, hvorfor ikke om man må spørge?
Jeg tror det kan værre en af årsagerne til at de ansatte en anden FDA medarbejder, rede trådene ud for Missling og præsentere nogle data set som FDA kan tyde.
Missling sagde at ende punkterne var mødt i AD 2/3, det er strafbart at lyve om den slags men nu er det 9 måneder siden top line data så vi vil gerne snart se noget mere.



23/8 2023 04:23 Kyed01 7114856



Part 2:

Hvis man køber en dejlig stor 20 cm høj lagkage vil man nok føle sig snydt når man kommer hjem og finder ud af at de øverste 10 cm er flødeskum.

Det er det jeg er lidt bekymret over.

Okay det værre sagt så er der mange positive ting at huske på, bla at 2-73 i nogle tilfælde kan reversere sygdommen(ene) hvilket jo er helt fantastisk og ikke set før. Alle der har fulgt casen ved at hvis AD er for fremskredet er der ikke noget at gøre længere da hjernen er beskadiget for meget, men forløbet kan bremses.

Det der er på marked for AD er mildest talt noget lort og en del eksperter sår tvivl om det overhovet hjælper. Mon ikke 2-73 kan gøre det bedre i tidlig AD patienter, jo det tror jeg men ved ikke hvor meget og hvor mange i patient grupperne?

Ja-ja Missling har jo lovet mere i slutningen af året så vi må bare vente lidt endnu, det er vi jo blevet ret gode til, at vente!



24/8 2023 20:35 Milito 3114917



Hold da op, der var nogle som skulle ud med det samme kl 19:57. 58.000 stks.



24/8 2023 21:03 TDT123 4114918



Bare det ikke var Missling :) måske en der blev lidt træt af, at alle nyheder pt er fra trejdepart (skribenter med nærkontakt til 2 part)

Market er ikke super pt. Det gør det jo ikke bedre, at vi så har at gøre med High Risk.

Måske nogle banditter, de såkaldte ind.investorer som lige skulle teste støtten.

Eller.... måske der skulle betales termin, eller afdrag på indkøb af hus båd på forventninger om, at allerede nu troede person han var blevet anavex millionær.

Spøg til side, lad os nu få noget med kød på............

Har startet mit swing igen.....


Mvh


Torben



24/8 2023 21:06 Boersboe 8114919



Anavex

Ja, man går da efterhånden også selv med salgstanker. Min mulige gevinst nærmer sig 0 kr. Inden længe formoder jeg den er negativ. Jeg forsøger dog, at holde fast i min strategi med tidligst at sælge til nytår, men det er svært. Jeg har efterhånden svært ved at finde noget positivt at sige om Anavex - fraset deres halvfærdige præsentationer af formodede gode studier. Så findes der lidt dyrestudier, men hastigheden hvormed Anavex kommunikerer og tilsyneladende arbejder er langsom. Så langsom at jeg ser det som en reel risiko, at en anden spiller med en sigma-1 receptor agonist kommer først på flere indikationer.

Jeg tror efterhånden mest på, at jeg må finde en anden investering der kan give mig råd til et sommerhus. Anavex kan måske give et shelter i haven :). Man kan altid håbe at jeg tager fejl, men et par ny-ansættelser i Anavex har ikke givet mig ekstra håb. Blot for at kommentere på den seneste tids diskussion.



24/8 2023 21:15 Boersboe 6114920



Anavex
@Milito
PS: Ansat i et offentligt anliggende i >20 år er vel hverken værre eller bedre end et privat anliggende inden for videnskab? Tror feks at der relativt set er flere naturvidenskabelige nobelprismodtagere fra "offentlige anliggender" end der er fra private. Ligesom at medicinal industrien i flere tilfælde er dybt afhængige af medicinske eksperter fra "offentlige anliggender".



24/8 2023 22:16 Milito 3114922



Du har givetvis ret, da jeg kun kan relatere det til mit professionelle virke som teknisk ingeniør (og ikke indenfor det medicinsk område), hvor det i den grad er svært for styrelser og myndigheder at tiltrække (og især fastholde) dygtige medarbejdere, da lønnen er en del højere i det private arbejdsmarked.



26/8 2023 11:54 Kyed01 7114955



@Boersboe: Sælge så tæt på resultater? Det er selvfølgelig din beslutning og kun din!

Jeg venter, isaer RETT/PDD er jeg positiv på.
AD? Ved det ikke men Missling var positiv og som sagt mange gange før: endepunkterne mødt.

Dr.Kun Jin:
"I'm honored to be joining Anavex and I am very much looking forward to helping guide the Company to secure access to better healthcare outcomes for families around the world," said Dr. Jin. "There is such a significant unmet medical need around the globe caused by Alzheimer's disease, Parkinson's disease, and neurodevelopmental diseases like Rett syndrome and Fragile X syndrome. Anavex has a cutting-edge technology that can make a great deal of difference to those patients. I believe I can make a substantial contribution at this very important time in the Company's transition towards commercialization."

Han siger vel ikke sådan noget hvis han ikke mener det?

Okay med over 27 år i FDA får han sikkert en ret god pension men hans omdømme er nok lige så vigtig for ham tror jeg, han har sikkert set resultaterne og ved om det er værd at værre med eller holde sig væk.

https://www.anavex.com/post/anavex-life-sciences-appoints-former-fda-lead-neurology-statistician-as-vp-head-of-biostatistics

Tasso hvor er du? Vi mangler dine fine indlæg.



27/8 2023 11:54 Tasso1 12114969



Anavex. Er her endnu!

Når man tillader sig at trække stikket en uges tid til de norske elve, så betaler man i min stilling regningen efterfølgende med et ekstremt arbejdspres.

Der har heller ikke været noget nævneværdigt nyt siden sidste udmærkede Q3 rapport den 8. august 2023.
Som jeg tidligere har skrevet, så kan alt næsten koges ned til, om Missling er troværdig og om vi kan stole på de udmeldinger Anavex kommer med generelt.
Missling er med 1.250.000 millioner aktier stadig en af de største aktionærer i selskabet - og med den viden han på nuværende tidspunkt må sidde inde, så har han ikke solgt nogen aktier, udover ca. halvdelen af de sidste tildelte 500.000 optioner til indbetaling af skat, genkøb af aktier og en personlig relativ mindre gevinst.
Det 92 ugers OLE forsøg i AD (480 patienter) afsluttes juli 2024, så der må være rigtig meget viden om mange af disse patienters situation og oplevelser fra behandling, som Anavex og Missling må have kendskab til.
Det giver i min optik heller ikke mening at Missling på Q3 nævner muligheden for at anvende OLE forsøget, som et evt. P4/kontrol forsøg ved en evt. acc. godkendelse af AD fas 2/3, hvis man ikke havde data, der forsat støttede udmeldingen om, at Topline resultaterne TLR er opnået pr. den 2. December 2022!

RETT er både på baggrund af tidligere resultater og øvrige udmeldinger efter min overbevisning mere end 90 % sikker på en markedsgodkendelse og heraf tildeling af den værdifulde Voucher til ca. 100 mill. $, som ville overflødiggøre yderligere udvanding ved salg af egen aktier.
Anavex ville herefter stå utrolig stærk til selv at kunne finansierer forsat udvikling eller stå meget stærk i en forhandlingssituation med en evt. partner.

Vedr. kursudviklingen, er det bare det sædvanlige - uden nyheder i biotek er lig med faldende kurs.
Som til kommentar til den "hønsegådsstemning", der er altid kommer, når kursen falder, trods gode nyheder, vil jeg gerne henvise til Helge Larsens knivskarpe indlæg længere oppe i tråden, hvor han netop beskriver de mekanismer og AI algoritmer, som aktiveres for at gøre småinvestorernes usikre.

Følger forsat med mig vil som skrevet gerne starte en ny tråd, hvis vi forhåbentlig snart får afgørende nyt.

Forsat god weekend.



27/8 2023 15:47 toov 3114973



Enig i at der er meget hønsegårdsstemning. Alligevel synes jeg Anavex skyder sig i foden ved at love endelige data indenfor "near future". Det er selvfølgeligt forskelligt hvad man forstår ved nærmeste fremtid, men når forsøgsfasen er afsluttet vil det efter min mening være væsentlig kortere end 12 måneder. Hele databehandlingen omkring Alzheimer forsøget virker kludret. Omkring RETT virker det som noget med stort kommercielt potentielle. I en artikel hvor Missling er medforfatter på argumenteres der for at små forsøgsgrupper kan anvendes selvom der ikke kan statueres statistisk signifikans. Det virker imidlertid ikke som om myndighederne deler dette synspunkt. Er der nogen der har input til godkendelsesprocessen ved små forsøgsgrupper?



28/8 2023 12:22 Boersboe 9114985



Anavex

@Kyed01: Ja, tæt på resultater... det kan vel diskuteres? Ved vi det med sikkerhed? Jeg ved godt Missling har sagt inden årets udgang mht resultaterne, men han er vist løbet fra løfter før? Han har som minimum benyttet tidsangivelser som "around the corner", hvor "around the corner" blev til mange måneder. Desuden har de ikke færdiggjort noget reelt endnu. De har en del bolde i luften, men den rygende pistol er udeblevet. Og den er udeblevet FOR længe efter min mening.

Så henvises der til posiitive udtalelser fra en nyansat, men han udtaler sig selvfølgelig positivt om casen. Ellers kunne han lige så godt skrive sin egen fyreseddel. Har han et renomme at beskytte? Næppe. Han vil da ryge lige i glemmebogen, hvis han blev fyret i morgen for en løgn. Anavex er jo bare et lille firma - endnu.

Ad hønsegårdsstemning. Jeg ved ikke helt hvad dette begreb dækker over. Hvis der hentydes til de mange kritiske røster - herunder undertegnede - så vil jeg skyde bolden tilbage på den anden banehalvdel, hvor flere skribenter virker overordentligt positive på Anavex. Her fokuseres der på udtalelser, nyansættelser, dyreforsøg m.m., som i sidste ende ikke er et bevis på noget som helst andet end teori, snak, cashburn og grundforskning.

Jeg er med tiden blevet mere kritisk ift Anavex, da jeg ikke mener, at Anavex præsentere videnskabelige data professionelt. Jeg mener heller ikke, at de benytter tiden til deres fordel. De mange løse ender og det halvfærdige videnskabelige arbejder efterlader nogen skuffelse og "aktiverer" en god portion skepsis hos mig. Så bliver jeg heller ikke helt så skuffet, hvis Anavex viser sig at floppe eller miste markedet til en konkurrent. Her vil jeg gentage, at Anavex IKKE er den eneste spiller med en sigma-1 receptor agonist. Andre er på vej. De store medicinal firmaer kan køre kliniske forsøg med en uhyggelig hastighed.

Jeg beholder mine aktier indtil videre og kommenterer helst først igen, når (bemærk ordvalget) der kommer noget videnskab med kød på.



29/8 2023 13:00 Kyed01 8115006



Stof til eftertanke Boersboe.

Fandt dette paa Ihub mht mange bolde i luften:



abew4me

Re: Blarcasamine post# 428736

Monday, August 28, 2023 4:27:23 PM
Post# of 428787
Yup. The only way that you can skip the required P1 and P2 trials and go directly to a P3 trial is if you are going to repurpose a drug for another disease.

IMO, this is confirmation that Anavex will in fact be repurposing A2-73 after it is approved for Rett...which is exactly what I had outlined in my previous post a few weeks ago. (See below)

*****************************************************************************************************

abew4me
Post# 426544
Wednesday, August 09, 2023

Yes. I think they'll present the OLE as an alternative to a full-blown confirmatory trial because their NDA (New Drug Application) will be focused on repurposing A2-73.
This has been Anavex's plan from the beginning (IMO)...but the Covid virus delayed the approval of Rett. Now everything is back on track!

Drug repurposing, or repositioning, is a strategy aimed at identifying new uses for already approved drugs, which fall outside their original medical indication. This strategy has led not only to the successful preclinical and clinical testing in multiple neurological disorders, but also to the reevaluation of disused drugs, epitomized by the remarkable case of thalidomide.

In recent years drug repurposing has covered a wide range of neurological disorders, from neurodegenerative and neuropsychiatric to drug abuse-related disorders.

Alzheimer's disease and Parkinson's disease, for example, are the two most common neurodegenerative diseases, for which only symptomatic therapies are available, while neuroprotective drugs are still an urgent unmet need. They are therefore in the top list of neurological disorders for the investigation of repurposed drugs, targeting both the disease neuropathology and symptoms.

**************************************************************************************************

The FDA can approve an NDA (New Drug Application) with one successful P3 trial and the repurposing of an FDA-approved drug.

So, if the FDA approves A2-73 for Rett, that would qualify for the first half of our Alzheimer's application. The other half would be our P2b/3 AD trial.

IMO, this is the main reason why Anavex wants the FDA to approve Rett first. Once it is approved, they can expedite the entire process for our Alzheimer's application by simply repurposing A2-73. (Qualifying for the $100M voucher is a bonus)

Our FDA guys know what they're doing...especially Dr. Jin.

TGD and his team know what they're doing. Just sit back and enjoy the ride.

https://investorshub.advfn.com/boards/read_msg.aspx?message_id=172705163



29/8 2023 13:10 Fandel 5115010



Det er godt fundet Kyed01.



29/8 2023 13:18 Boersboe 8115011



Anavex
@kyed

Jeg er selv sundhedsfagligt uddannet og har beskæftiget mig med farmakologisk forskning. Er deraf bekendt med det ovenstående. Ændrer ikke ved mine udtalelser. Ét er at have mange bolde i luften- andet er at love noget og præsentere halvfærdige præsentationer på konferencer. Uprofessionelt.



30/8 2023 18:08 Tasso1 11115068



Anavex Der skal ikke meget til for at slå Daybue i RETT!

https://reverserett.org/news/articles/daybue-trofinetide-key-facts-for-parents/

Daybue blev godkendt i RETT fornyelig.

RSBQ score var bedre, men siger ikke noget om det er clinicaly significant.

It is not possible to conclude whether a 3.2 point difference on this scale is clinically significant as there are no publications that define what constitutes a meaningful change in the RSBQ score.


CGI-I scoren var næsten lig med placebo. 3,8/3,5

WHAT IS THE CGI-I?

The Clinical Global Impression - Improvement scale (CGI-I) is a seven-point scale where the clinicians assess how much the patient's illness has improved or worsened over the 12 weeks of treatment. The scores range from 1 to 7:

1 - Very much improved
2 - Much improved
3 - Minimally improved
4 - No change
5 - Minimally worse
6 - Much worse
7 - Very much worse


86 % får diarre af Daybue! - INGEN HOS Anavex 2-73!

Prissætning på Daybue afhængig vægt:
Helt op til 924.180 $ pr. år!

PRICING

Acadia announced on their webcast that the list price of DAYBUE is $21.10 per mL. That comes to $9,495 per 450 mL bottle. Given the dosage included in the prescribing information, cost per patient, depending on weight, will be between $385,075 and $924,180 per year. Acadia has not yet announced if there will be discounts or rebates on pricing.


Selv Anavex`s to forsøg fase 2 og fase 3 i piger over 18 år synes bedre på alle parameter - og med minimale bivirkninger. ( Daybue 5-40 år i forsøget )

Anavex har hele tiden udtalt, at man forventer noget bedre resultater i Excellence forsøget med 5-17 årige piger.
( husk Anavex har OLE forsøg kørende, som de for Canadas vedkommende lige fik forlænget i juni efter ønske fra plejer og læger - mon ikke der har været noget feedback her til Anavex?)
Chancen for at 2-73 slår Daybue er efter min mening meget stor - og ud fra prissætningen af Daybue er der et kæmpe markedspotentiale. ( udover Voucheren på ca. 100 mill. $)
Ydermere er Daybue hidtil begrænset til US - 2-73 satser både på US, EU, UK, AUS og Canada på samme tid - hvad vi ved indtil nu.

Forventer TLD ca. 3-4 mdr. efter det afsluttede Excellence forsøg - dvs. slut september/oktober 2023!

Nedtællingen er startet for shorterne - hvor længe tør de trække den? - og hvor længe bliver øvrige større investorer på sidelinjen?

Uanset kommer der til at ske noget afgørende for Anavex inden for de næste par mdr!




31/8 2023 07:16 Milito 4115076



" Nedtællingen er startet for shorterne - hvor længe tør de trække den? - og hvor længe bliver øvrige større investorer på sidelinjen?"

Hvor længe har den nedtælling efterhånden varet? ;−)



31/8 2023 09:08 Tasso1 8115082



Anavex Den helt afgørende forskel er nu, at alle forsøg er afsluttet - resultaterne gode eller dårlige skal derfor komme inden for de næste uger/mdr.

Tidligere var afslutningstidspunktet af div. forsøg usikker pga. COVID-19 - eller risikoen for evt. bivirkninger og heraf mulig afbrydelse af forsøg mm.
Alt dette er nu overstået og nu vil der komme resultater uanset positiv eller negativ udfald.

Tiltroen til gode RETT resultater, bunder bl.a. også i de sidste to PR`s vi fik i juni:

Tildeling af forsat brug i RETT børn:
https://finance.yahoo.com/news/anavex-2-73-blarcamesine-receives-113000106.html

Meningsfyldt forbedringer i voksne RETT patienter:
https://finance.yahoo.com/news/long-term-clinical-study-demonstrates-113000653.html

Disse udmeldinger kan efter min beskedne mening kun tolkes positivt og give en forventning om gode data - og især i unge piger, hvor der sandsynligvis er større mulighed for at rette mere op på flere symptomer ifht. voksne piger.



31/8 2023 10:05 vestasfan 4115083



Sjovt nok Tasso, så har jeg lige nu den samme fornemmelse som med RSV data. Rolf Sass Sørensen var meget positiv og gav indtryk af noget stort. Ligeså her, flotte data på AD 1. december 2022, data som blev hastet igennem til kongressen. Siden da intet nyt intet. Jeg er selvfølgelig i minus i Anavex, men holder.



31/8 2023 21:12 TDT123 3115101



Høns mig her og kyllinger mig der... (kunne ikke dy mig)
Kursen er faldet 2023 igennem, tildels pga af manglende indfrielser af udmeldte forventninger, så det nok ikke kun fordi kursen lige pt. Ikke flytte sig meget fra støttepunktet 7,7- men på den lange (langsomlige) bane.

Over 10$ skal den nok komme uden nyheder, medmindre støtten bankes helt væk, hvilket jeg dog ikke tror sker/ selv i dette herrens urolige market :)

Mvh




31/8 2023 21:22 Solsen 6115102



Markedet for små biotech i US er banket under gulvbrædderne.

Jeg vil ikke undres hvis støtten brydes. Men jeg vil også være ligeglad. Jeg er stadig fuld af fortrøstning :−)



31/8 2023 22:15 TDT123 3115103



Solsen så har vi lidt spænding i vores tråd (brydes ikke brydes) mens vi venter

Mvh



31/8 2023 22:33 TDT123 4115104



Måske en dag, kun måske :)




31/8 2023 22:38 Milito 4115105



ADTX er nu "kun" oppe med 19% YTD. Forhåbentlig skal Anavex ikke sive så voldsomt.



31/8 2023 23:23 TDT123 3115107



Ikke så meget det jeg ville fortælle, det var dagens stigning som var interesant...
Men +19% for året er bedre end -40% i samme periode :) komme jo også helt an' på hvornår med lavede sin investering.

De er mega svære at ramme disse højdespringer, det 100 gange nemmere at ramme modsat...

Men kender ikke ADTX, der er sikkert udvanding split osv at tage med i grafen...

Mvh



8/9 2023 07:44 Tasso1 9115246



Anavex Endnu en patentansøgning vedr. 2-73.

https://image-ppubs.uspto.gov/dirsearch-public/print/downloadPdf/20230278973

Som jeg læser det er det en patentansøgning, der sker i forlængelse af tidligere patenter, som præcisere krystalformen af 2-73.
En teknisk formalitet for helt at beskytte alle former for 2-73 mod at andre kan "stjæle" stoffet fra Anavex.

Dette er som skrevet kun en patentansøgning af mange efterhånden fra Anavex vedr. 2-73 - Men spørgsmålet er:
Hvorfor bruger Anavex så meget krudt på dette, hvis man ikke havde set en god effekt i brugen af 2-73 i forskellige indikationer??

Vi må bare afvente data!




12/9 2023 14:40 Tasso1 11115366



Anavex Ny ansættelse til Scientific Advisory Board.

https://finance.yahoo.com/news/anavex-announces-appointment-dr-marwan-113000870.html

"I'm excited to join Anavex's Scientific Advisory Board at this time of important progress of the Company," said Professor Dr. Sabbagh. "There is such a significant unmet medical need around the globe caused by Alzheimer's disease and given the robust clinical data of blarcamesine (ANAVEX®2-73) in Alzheimer's disease I look forward to joining the scientific team at Anavex to move forward a path for patients and their loved ones to be able to provide an effective therapeutic which can be taken orally and is generally safe."

Mon ikke professor Dr. Sabbagh har set mere data end os andre alm. aktionærer?


Artikel i Neurologylive fra den 11. September 2023.

https://www.neurologylive.com/view/efforts-made-improve-rett-syndrome-behavior-questionnaire

Af denne artikel fremgår det, at flere forsker/læger fra bl.a. Danmarks har forsøgt at forbedre den 20 år gamle engelsk RSBQ analysemetode, som anvendes som standard for RETT i dag. (i mangel af bedre?)
Anavex har efter dialog med FDA forsøgt at indarbejde en bedre og mere retvisende måde at tolke effekten af 2-73 i patienterne.
Dette har de også tilpasset i de endpoints, som vi snart får fra Excellence forsøget.
I min optik igen et bevis på, at Anavex har en innovativ tilgang, så man optimerer behandlingerne til reel gavn for patienterne.





12/9 2023 18:38 Solsen 9115383



Dr Sabbagh er ikke hvem som helst:

https://www.azhear.com/dr-marwan-sabbagh-the-cutting-edge-research-on-alzheimers/

Markedet læser ikke meddelelserne fra Anavex :−)



12/9 2023 19:07 Milito 6115384



"Anavex har efter dialog med FDA forsøgt at indarbejde en bedre og mere retvisende måde at tolke effekten af 2-73 i patienterne."

Hvorfor har Anavex brugt energi på dette, kunne man ikke komme igennem med den angiveligt dårligere metode?

Det vil være ønskeligt med mindre akademisk navlepilleri og et større kommercielt fokus.



14/9 2023 14:13 vestasfan 5115439






14/9 2023 14:14 Kuur 2115440



Spændende!!! Så sker der endelig noget :−)



14/9 2023 14:16 Kuur 2115441



Vi har nu biomarkører, der viser effekt af blarcamasine. Det kan være helt essentielt for godkendelse - i min optik



14/9 2023 14:46 Tasso1 3115443



Anavex NY TRÅD 14. september 2023!!

https://www.proinvestor.com/boards/115442

Håber I vil følge den nye tråd og evt. meget gerne tage gl. relevante indlæg med over!



TRÅDOVERSIGT
















110849 ..
25/2 02:33 1

110816 ..
24/2 03:38 Kyed01 6

110824 Enig eller ikke, men ..
24/2 10:37 Hyst 9








110916 Lækkert Helge....
27/2 16:37 vestasfan 8





















111253 Anavex i en nøddeskal ..
10/3 19:40 TDT123 3






111326 ..
13/3 16:25 TDT123 5








































111887 Enig Tasso1.....
5/4 08:24 Fandel 3







































111992 ..
13/4 13:03 Boersboe 8



112012 ..
13/4 19:24 TDT123 3


112014 ..
13/4 20:47 TDT123 4


112037 No probs TDT :-)..
14/4 16:26 troldmanden 4




112043 ..
15/4 04:36 Kyed01 5

























112287 ..
24/4 12:40 TDT123 5



112295 ..
24/4 21:07 TDT123 4


































112440 Det vides ikke endnu...
4/5 09:17 Solsen 4





112473 Modtaget beklager :)..
4/5 23:22 TDT123 1












































113086 Annovis Bio (ANVS) sp..
9/6 13:35 Kyed01 5







113165 Samme risk advarsel...
12/6 18:59 Hyst 2
















113493 Tak Tasso1..
26/6 18:05 Fandel 5



























113565 ..
28/6 23:11 TDT123 7

113570 I lige måde TDT123.....
29/6 06:44 Fandel 4


















































114435 Helt enig Torben..
7/8 17:08 Milito 2



114445 ..
7/8 21:23 TDT123 4

114446 ..
7/8 21:29 TDT123 3


114464 ..
8/8 07:20 Solsen 8





114494 Tak Solsen.....
8/8 15:23 Fandel 3



114495 Tak Tasso1.....
8/8 15:25 Fandel 4











114591 Hvem af BP betaler ham?..
10/8 18:48 Milito 5
































114848 Svar til ..
22/8 13:56 Hyst 4





















115103 ..
31/8 22:15 TDT123 3


115105 ADTX er nu "kun" opp..
31/8 22:38 Milito 4