Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Ennogie i et mega trend marked som vækster med 75%


111592 StockBull 22/3 2023 07:49
Oversigt

Her opdateret Ennogie analyse som optakt til næste uges 2022 regnskab. Kursen på Ennogie aktien er faldet lidt tilbage siden toppen i kurs 33. Ser det som en suppleringsmulighed. Ligner, at det er gevinsthjemtagning og frygt i markedet der får kursen til, at sive op til regnskabet.
Indholdet af denne diskussion er kun givet som generel information og bør ikke opfattes som investeringsrådgivning. Alt diskussionsindhold skal ikke opfattes som en anbefaling om, at købe eller sælge værdipapirer eller finansielle produkter eller deltage i en bestemt handels- eller investeringsstrategi.
pdfEnnogie_analyse_22_Marts_2023.pdf22/3 2023 12:27 troldmanden 2111597Tak for god update SB.

Rigtig fedt du også har så mange links til div kilder.

Jeg blev i går spurgt til mine forventninger til Ebitda for 2022 idet jeg ikke har nævnt noget der. Ennogie har selv meldt -4 til -8 mio. Jeg har -6 altså midtpoint i mine forventninger. Og lidt over midtpoint på oms

Jeg har kort mødt den nye CFO i selskabet, Trine Andersen. Hun efterlod et ret godt indryk. Jeg har også hørt andre kalde hende "knalddygtig" og "super skarp". Der er nok også en grund til hun i 2021 var med i Berlingske Talent top 100. Altså Berlingske liste over de 100 bedste talenter i DK.

Med Trine om bord i selskabet, så tror jeg vi i løbet af året, vil få flere og flere underliggende data. Det vil hjælpe med at kvalificere analyserne. Pejlemærker på en række forskellige nøgletal. Fra OMS, brutto margin, R&D cost, ebitda/ebit.

Jeg tror ikke nødvendigvis alt det vil komme næste onsdag. Men vi vil alt andet lige begynde at få mere udspecificerede data. Og det bliver godt29/3 2023 08:09 Bidstrup 0111723Tak for den gode analyse. Jeg har købt lidt ind, og så får de lov til at ligge i en håndfuld år. Så må vi se om det bærer frugt. :−)29/3 2023 12:33 troldmanden 0111734Det tror jeg slet ikke er så dårlig en strategi. Købe en mindre stake mhp langsigtet. Den langsigtede trend indenfor tag/BIPV er går kun i en retning.

Men på den korte bane reagere aktier op og ned, og ikke altid af lige rationale årsager

Dem der er lidt mere forsigtig venter måske 6-12 mdr. Indtil selskabet sort på hvidt kan præsentere faktuelle data på den vækst de selv, og nogle af os andre tror på er muligt.

Jeg tror tingene bliver lettere når de reelt kan fremvise 3-cifret mio oms, og de første sorte tal på bundlinjen. Omend de sorte tal bliver i den lavere ende i årTRÅDOVERSIGT