Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Saxo:Afkast analyse:Lukkede positioner:USD konto - Se i DKK


111600 GreenTea 22/3 2023 15:39
0
Oversigt

Deres afkast rapport for lukkede positioner er i USD på ens USD konto.

Det er meget fint men... til skat indberettes beløb jo omregnet i DKK fra dollarkurs for på det givne tidspunkt. Går jeg ned på hver enkelt lukket position kan jeg godt se omregnet til DKK.

Men jeg vil gerne kende tallet i DKK jeg har tabt på amerikanske aktier i 2022 -- således jeg kan mere nøjagtig se hvor meget ved siden af Skat er i deres vurdering. (Dollar svingende meget i 2022)

Nogle her som ved hvordan jeg gør det?



23/3 2023 00:31 tommycarstensen 1111615



GreenTea Jeg plejer at bruge denne side til at hente valutakurser på specifikke datoer:
https://www.xe.com/currencytables/

Hvis du har et Excel-ark med datoer og valuta-kurser, så kan du bare bruge VLOOKUP-funktionen i dit andet ark til at hente valutakursen på den specifikke dato.

Jeg ville selv hente valutakurs for alle dage fra ovennævnte side, men mon ikke data kan findes, hvis du søger på nogle af følgende ord:
currency exchange rate history/historical table USD DKK



23/3 2023 10:56 GreenTea 1111623



Tak for svar. Saxobank har også detaljer handel per handel. Men kunne godt tænke mig kunne filtere ud samlet aktie for aktie eller totalt for en konto. Jeg har endelig fundet ud af hvordan jeg kan se det på skat.dk -- prøver gøre sådan jeg har en bedre mulighed for finde hvor fejlen er i indberetning til skat fra saxobank



TRÅDOVERSIGT