Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Scandinavian Medical Solution.


112150 TheNote 20/4 2023 10:39
Oversigt

SMSMED har allerede opjusteret EN gang for dette år.

Ikke desto mindre har kursen for Scandinavian Medical været lidt presset på det sidste.
Ikke fordi det er den store omsætning, men bærer præg af at nogle gamle aktionærer måske simpelthen synes de trænger til en omlægning og er "trætte af" at have siddet for længe.

Køberne har gang på gang vist interesse og firmaet viser på alle måder gode takter. Men det er efterhånden lykkedes småsælgerne at kvæle det gode humør.

Nu nærmer vi os snart regnskab og en GF som antageligt vil bekræfte den solide case som netop i disse tider kontra en del af markedet vil klare sig godt. Både pga. den relativt inflationssikrede omsætning og ikke mindst fordi brugt udstyr stiger pænt i pris da de følger ny priserne.

Personligt mener jeg ikke vi har set den sidste opjustering for dette regnskabsår. Man har tidligere guidet konservativt og det synes jeg også fremgår denne gang set ud fra en procentuel betragtning over de sidste år.

Casen er inflationssikker, har en solid niche i et svært tilgængeligt marked, og styrkes faktisk af rentabel udlejning og et fint "eftermarkeds" salg.

Tjaa .. jeg undrer mig bare lidt .. medens jeg venter på den næste opjustering.

Mvh


https://www.scandinavian-medical.com/



Og nej, har intet med ordren i 11.35 at gøre ! :−)





26/4 2023 07:45 TheNote 0112301



SMSMED, Scand Med.

Uagtet alle positive tanker omkring aktien er den nu tilsyneladende i nedtrend. Om det er langvarig profittagning fra gamle aktonærer fra kurs 4-8, markedsnervøsitet eller pris eller ?? skal jeg ikke kunne sige. Men uge-chartet ser nu sådan ud.

https://invst.ly/-v2gw

Set i perspektiv kan vi se aktien startede i ca. 6,5 og derefter sivede ned til ca. 4. Derfra tilbage/op.

I perspektiv.

https://invst.ly/-v2pu

som den væsentlige indikator kan vi se at uge-macd er krydset ned. Dvs. at den som hovedregel skal bunde ud før vi får lov at komme op igen. Timing ??

Hmmm ..



22/11 2023 07:28 tommycarstensen 0116894






TRÅDOVERSIGT