Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Alligator bioscience


112342 HaninDk 28/4 2023 22:22
Oversigt

Hej, nogle der har en mening om alligator bioscience? Jeg skal have fundet ud af om jeg vil benytte mine tegnings rettigheder, men jeg kan ikke vurdere om deres data er "gode nok" i deres nyligt afsluttede forsøg



29/4 2023 06:42 Helge Larsen/PI-redaktør 1112343



Prøv eventuelt at spørge i i biotek-chatten.
Mvh
Helge



29/4 2023 08:22 Makingmoney 2112344



Hanindk. Jeg kender den ikke, men er jo interesseret i biotek. Jeg har derfor lige læst Q1 PR, den slags fortæller meget, men selvfølgelig beskrevet med firmaets ( altid positive) øjne.
Jeg er IKKE fagmand, men umiddelbart er deres tal ikke imponerende. I cancer er det imidlertid sådan at det vigtigste er at det hjælper nogen UDEN for mange alvorlige bivirkninger, der ser det godt ud. Der kommer opdaterede tal (PFS) senere på året, men først topline data i Q1 24 (optimize forsøget).
Om du skal købe er op til dig. Hvis deres emission går igennem får de 160 mill i kassen. De brænder 60 mill af i kvartalet, ligesom de starter et andet forsøg op i år, altså flere omkostninger.
Hvis jeg havde den med et højere snit end dine rettigheder koster, troede på dem, ja så kunne jeg godt finde på at købe i håb om gode interim resultater. Dette for at at sælge ud ved gode, derved nedbringe min eksponering. Uanset hvor meget man læser op på biotek kommer der altid overraskelser.
Kig inden din beslutning på hvordan markedet har taget imod tidligere resultater fra deres forsøg. Selvom biotek ofte siver tilbage efter gode resultater. Jeg ser f.eks et kraftigt fald på grafen imarts, find ud af hvorfor.

VH
MM



29/4 2023 11:21 AWIN 1112345



HaninDK
Jeg har været med i aktien siden oktober 2021, og har løbende opkøbt. I dag er det mest avancerede program Mitazalimab, OPTIMIZE-1, i klinisk fase II, som 1. behandling til spredtbugspytkirtel. Top-line resultat forventes i 1. kvartal 2024. Forløbet hidtil har været solidt, men garantier er der ikke her, ligesom for 100% af alle udviklingsforløb indenfor medico verdenen. De har en spændende portefølje med muligheder, herunder fase I opstart i USA anbefalet af FDA, og arbejder tæt sammen med andre selskaber i øst og vest.
Ja, jeg deltager fuldt ud i det udbudte børs projekt, fordi jeg tror på casen, men det er ikke en anbefaling til dig og andre. Iøvrigt er Alligator i samme båd som en lang række udviklingsselskaber i medico. Det tager uhyggelig lang tid først at komme fra udvikling frem til kliniken, som i sig selv alene tager fra 3 - 6 år, nogle endog mere. Derfor er en klinisk fase I meget meget vigtig, fordi den er med patienter og godkendt af myndighederne. En klinisk fase II eller III er selvsagt knald eller fald faserne, vind eller forsvind. Det er her vi mister vores indsats i spillet, eller nå ja, snupper gevinsten.



TRÅDOVERSIGT