Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Stenocare rejser kapital til sin internationale vækststrateg


112738 Helge Larsen/PI-redaktør 22/5 2023 17:12
3
Oversigt

Den medicinske cannabisindustri er en ung og spændende ny forretningsmulighed i Europa. Stenocare er en af pionererne i det danske og Europæiske marked, som forventes at vokse fra 550 millioner euro i 2023 til 2,2 milliarder euro i 2027.

Med denne Unit fortegningsemission vil Stenocare rejse kapital til yderligere investeringer i den ambitiøse strategi og vækstplan. Hør mere i dette interview, hvor Helge Larsen taler med CEO Thomas Skovlund Schnegelsberg.

Disclaimer: Stenocare har betalt ir-samarbejde med proinvestor.com. Videoen er ikke en anbefaling om køb eller salg af aktier.
23/5 2023 09:35 VærKritisk 2112754Ikke meget nyt der slipper ud fra Stenocare udover "Vi mangler penge". Det er ikke meget de giver investorer at handle på. Den strategi holder ikke.24/5 2023 09:45 ProInvestorNEWS 1112773Pressemeddelelse, 24. maj, 2023
STENOCARE A/S

NASDAQ FIRST NORTH GROWTH MARKET, DENMARK
TICKER: STENO
STENOCARE Unit Fortegningsemission - nu starter tegningen

STENOCARE A/S ("Stenocare") meddelte den 15. maj 2023, at selskabet vil rejse op til 30 millioner
DDK i en Unit Fortegningsemission på Nasdaq First North Growth Market. I dag, den 24. maj, er
første dag for investorer og aktionærer at tegne de nye aktier og Warrants.

Lederskab på markedet: Stenocare har været en pioner inden for medicinsk cannabisindustri siden 2017 og er med succes kommet ind i 5 lande med receptpligtige produkter, der er godkendt til salg af lokale sundhedsmyndigheder.

Den europæiske medicinske cannabisindustri er stadig ung med et millionstort patientpotentiale i de kommende år, og Stenocare rejser derfor kapital for yderligere at understøtte den ambitiøse strategi om at udvide sin position somet markedsledende europæisk brand inden for medicinsk cannabis.

Kapital til acceleration: Selskabet har annonceret en "Unit Fortegningsemission" for at rejse op til 30 mio. kr. i tre forskellige transaktioner, hvor den første transaktion starter den 24. maj og slutter den 8. juni. Denne første transaktion har til formål at rejse 10 mio. DKK, og selskabet har modtaget forhåndstilsagn for 86% af beløbet.

Medlemmer af Stenocare's ledelse og bestyrelse har personligt forpligtet sig til at investere 2 mio. kr. i transaktionen.

Tilbuddet: "Unit Fortegningsemissionen" svarer til en normal "fortegningsemission" - dog med "Warrants" som et ekstra element. Unit Fortegningsemissionen består af fire forskellige elementer: 2 nye Stenocare-aktier og 2 Warrants.

Disse fire elementer er samlet i en "UNIT", som sælges til en pris på 9,16 DKK pr. UNIT.

Tilbuddet: 2 nye aktier til 4,58 DKK per stk = 9,16 DKK
2 Warrants, gratis = 0 DKK
Total pris per UNIT = 9,16 DKK
De to Warrants giver ejeren ret til at købe nye

Stenocare-aktier i fremtiden med en rabat på 30 %. Den første Warrant (kaldet "TO1") kan anvendes i december 2023, og den anden Warrant (kaldet "TO2") kan anvendes i juni 2024. Hvis ejeren beslutter sig for ikke at købe nye aktier, kan Warrants sælges til markedspris.
Eksisterende aktionærer har fortrinsret: Alle Stenocare-aktionærer den 23. maj vil modtage tegningsrettigheder til at købe UNIT's. For hver ejet aktie vil aktionæren modtage 1 "Unit Right" og for hver 10 Unit Rights har man ret til at købe 1 UNIT til 9,16 DKK. Aktionærerne skal følge instruktionerne fra deres bank eller bruge Nordnet.

Nye investorer er velkomne: Alle investorer er velkomne til at benytte sig af dette tilbud på UNITs. Der er to måder at
"købe" tilbuddet på, og det afhænger af, om man ønsker at have en garanti for at købe eller ej: 1) Hvis der ikke er
ønske om en garanti, så brug tegningsformularen på Stenocares investorside til at tegne sig for tilbuddet, 2) hvis der er ønske om en garanti, så skal man købe "Unit-retter"i sin bank eller hos Nordnet. Unit-retter bruges så til at købe UNIT-tilbuddet. For hver UNIT skal der være en 10 Unit-retter (forhold 1:10)Pressemeddelelse, 24. maj, 2023
Der findes flere oplysninger om Stenocare og tilbuddet på virksomhedens investorside:

Stenocare investor page (engelsk): https://stenocare.com/share-issue-2023/
Stenocare investor page (dansk): https://stenocare.dk/share-issue-2023-dk/
Stenocare investor page (svensk): https://stenocare.se/share-issue-2023-se/
Stenocare facebook: https://www.facebook.com/stenocare
Stenocare Twitter: https://twitter.com/STENOCARE_
Nordnet (dansk): https://www.nordnet.dk/dk/kampagner/emission/stenocare
Nordnet (Svensk): https://www.nordnet.se/se/kampanjer/emission/stenocare
Link til Tegningsformular: https://stenocare.com/wp-content/uploads/2023/05/SUBSCRIPTION-FORM-without-use-
of-Unit-Rights-ENG-.pdf
Link til den officielle annoncering af Unit Fortegningsemissionen (engelsk): https://stenocare.com/investor-relations/announcements/66A70863B3330828/25/5 2023 08:12 ProInvestorNEWS 0112799D. 25. maj 2023 - Pressemeddelelse

STENOCARE-PRODUKT ER GODKENDT OG KLAR TIL SALG I TYSKLAND

Det nye Stenocare medicinsk cannabisolie produkt har modtaget godkendelse fra det tyske føderale institut for lægemidler og medicinsk udstyr (BfArM) til receptpligtigt salg til tyske patienter. Dermed går Stenocare nu ind i Tyskland, som er det største europæiske marked for medicinsk cannabis. Det nye produkt vil være tilgængeligt for patienter i Tyskland så hurtigt som muligt, hvilket forventes i løbet af august 2023.

En stærk tysk partner er på plads og produkt er godkendt og klar: Stenocare ekspanderer nu til Tyskland med en lokal partner, ADREX Pharma, der har specialiseret sig i udvikling, produktion og markedsføring af medicinske cannabisprodukter. De to virksomheder har arbejdet intensivt sammen siden 2022 for at få et produkt godkendt til salg af det tyske Federal Institute for Drugs and Medical Devices (BfArM). Det nye Stenocare-produkt med medicinsk cannabisolie hedder "AD 10-10 STENOCARE Extrakt". Produktet på 30 mL indeholder 10 mg/mL THC og 10 mg/mL CBD. Det forventes, at produktet vil blive produceret og gjort tilgængeligt for patienter i løbet af august 2023.

Største marked i Europa og refusion: Tyskland er det mest modne marked for medicinsk cannabis i Europa med sit store økosystem af produkter, leverandører og distributører, der betjener de ca. 20.000 apoteker og ca. 200.000 patienter. Det er dog kun nogle af disse produkter, der er dækket af en sundhedsforsikring. Det nye Stenocare-produkt vil blive refunderet af forsikringsselskaberne, hvilket giver flere patienter mulighed for at få adgang til behandling med det nye Stenocare-produkt. Selv om det betragtes som en stor succes at komme ind på Europas absolut største marked, er det Stenocares politik ikke at offentliggøre markedsspecifikke salgsprognoser af konkurrencemæssige årsager.

Thomas Skovlund Schnegelsberg, administrerende direktør for Stenocare, kommenterer: "Tyskland er vores sjette marked og det klart største marked i Europa. Det er en stor milepæl for hele Stenocare-teamet at kunne annoncere vores snarlige indtræden på markedet og til at begynde at sælge til tyske patienter. ADREX Pharma er en stærk partner, som har dokumenteret ekspertise inden for lægemidler og medicinsk cannabis. Sammen har vi formået at få produktgodkendelse, og produktet vil blive refunderet, hvilket vi anser for at være en klar konkurrencefordel".
Om det tyske cannabismarked: Det tyske marked for medicinsk cannabis omfatter +200.000 patienter (ud af 87 mio. borgere) og et forventet salg på 1 mia. euro i 2027. Tyskland er også førende inden for liberalisering af cannabis til fritidsbrug, hvilket forventes at øge accepten af cannabisplanten og dens anvendelse til medicinsk behandling yderligere. I løbet af 2023 forventer Tyskland at lancere et femårigt pilotprogram, der giver folk mulighed for at dyrke cannabis i hjemmet eller i sociale klubber og også tillader pilotbutikker at sælge cannabis til rekreative formål. Stenocare mener, at dette femårige pilotprogram vil have en positiv indvirkning på væksten i den medicinske cannabisforretning i Tyskland og andre europæiske lande - da det sandsynligvis vil reducere den eksisterende stigmatiske tankegang fra myndighedernes og samfundets side.

For additional information regarding STENOCARE, please contact:
Thomas Skovlund Schnegelsberg, CEO Phone: +45 31770060 E-mail: presse@stenocare.com

About STENOCARE A/S: Stenocare is a Danish producer and supplier of prescription-based medical cannabis to patients in Denmark, Sweden,
Norway, UK, Australia and now also Germany. Stenocare was founded in 2017 and is growing fast. The company was first to receive the Danish
Medicines Agency's permission to import, distribute as well as cultivate and produce medical cannabis. Stenocare sources its products from a
number of carefully selected international high-quality suppliers and operates a unique, indoor state-of-the-art cultivation facility in Denmark,
that has multiple levels of redundancy to safeguard quality and uniformity in a p,com)esticide free production process. (www.stenocare.com)


TRÅDOVERSIGT