Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Kapitalrejsning i biotech og medico selskaber


112775 AWIN 24/5 2023 10:13
2
Oversigt

Alligator, Brain+, Diamyd og mange andre mindre selskaber indenfor dette område, rejser nye penge i år. Det er forståeligt og et led i deres bestræbelser frem mod at bringe nye produkter ud til patienterne. Måden det gøres på forundrer. I dag meddeler Diamyd at de vil tilbyde aktionærerne at tegne 1 ny aktie for hver de ejer til en kurs på sek 8.50, ca.40% uner dagskursen, samtidig frister de med nye warrents til yderligere aktiekøb senere. Resultatet er at aktien naturligvis styrtdykker fra 14.50 sek ned mod de 8.50, som de nye kan købes til.I min verden ligner det selvdestruktion af selskabets og aktionærernes værdier. Tidligere udbød man til en kurs i nærheden af dagsværdien og så med en mindre rabat til aktionærerne. Diamyd søger efter 166 mio sek, og for mit vedkommende bliver det formentlig et nej, idet jeg skal smide over 100.000 nye sek efter selskabet, her lige efter de fik klø for et mindre kiks.
I 2023 har vi set at rigtig mange aktier indenfor medico er sendt i gulvet, mange med kurstab på over 99% til en værdi på nogle få ører. Det værste er, at man nærmest er tvunget til at deltage i disse emissioner, fordi man her og nu får en kæmpenedskrivning på de enkelte beholdninger. Hvad er jeres mening om dette fænomen.TRÅDOVERSIGT