Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

STENOCARE-PRODUKT ER GODKENDT OG KLAR TIL SALG I TYSKLAND


112800 ProInvestorNEWS 25/5 2023 08:16
2
Oversigt

Pressemeddelelse d. 25. maj 2023

STENOCARE-PRODUKT ER GODKENDT OG KLAR TIL SALG I TYSKLAND

Det nye Stenocare medicinsk cannabisolie produkt har modtaget godkendelse fra det tyske føderale institut for lægemidler og medicinsk udstyr (BfArM) til receptpligtigt salg til tyske patienter. Dermed går Stenocare nu ind i Tyskland, som er det største europæiske marked for medicinsk cannabis. Det nye produkt vil være tilgængeligt for patienter i Tyskland så hurtigt som muligt, hvilket forventes i løbet af august 2023.

En stærk tysk partner er på plads og produkt er godkendt og klar: Stenocare ekspanderer nu til Tyskland med en lokal partner, ADREX Pharma, der har specialiseret sig i udvikling, produktion og markedsføring af medicinske cannabisprodukter. De to virksomheder har arbejdet intensivt sammen siden 2022 for at få et produkt godkendt til salg af det tyske Federal Institute for Drugs and Medical Devices (BfArM). Det nye Stenocare-produkt med medicinsk cannabisolie hedder "AD 10-10 STENOCARE Extrakt". Produktet på 30 mL indeholder 10 mg/mL THC og 10 mg/mL CBD. Det forventes, at produktet vil blive produceret og gjort tilgængeligt for patienter i løbet af august 2023.

Største marked i Europa og refusion: Tyskland er det mest modne marked for medicinsk cannabis i Europa med sit store økosystem af produkter, leverandører og distributører, der betjener de ca. 20.000 apoteker og ca. 200.000 patienter. Det er dog kun nogle af disse produkter, der er dækket af en sundhedsforsikring. Det nye Stenocare-produkt vil blive refunderet af forsikringsselskaberne, hvilket giver flere patienter mulighed for at få adgang til behandling med det nye Stenocare-produkt. Selv om det betragtes som en stor succes at komme ind på Europas absolut største marked, er det Stenocares politik ikke at offentliggøre markedsspecifikke salgsprognoser af konkurrencemæssige årsager.

Thomas Skovlund Schnegelsberg, administrerende direktør for Stenocare, kommenterer: "Tyskland er vores sjette marked og det klart største marked i Europa. Det er en stor milepæl for hele Stenocare-teamet at kunne annoncere vores snarlige indtræden på markedet og til at begynde at sælge til tyske patienter. ADREX Pharma er en stærk partner, som har dokumenteret ekspertise inden for lægemidler og medicinsk cannabis. Sammen har vi formået at få produktgodkendelse, og produktet vil blive refunderet, hvilket vi anser for at være en klar konkurrencefordel".

Om det tyske cannabismarked: Det tyske marked for medicinsk cannabis omfatter +200.000 patienter (ud af 87 mio. borgere) og et forventet salg på 1 mia. euro i 2027. Tyskland er også førende inden for liberalisering af cannabis til fritidsbrug, hvilket forventes at øge accepten af cannabisplanten og dens anvendelse til medicinsk behandling yderligere. I løbet af 2023 forventer Tyskland at lancere et femårigt pilotprogram, der giver folk mulighed for at dyrke cannabis i hjemmet eller i sociale klubber og også tillader pilotbutikker at sælge cannabis til rekreative formål. Stenocare mener, at dette femårige pilotprogram vil have en positiv indvirkning på væksten i den medicinske cannabisforretning i Tyskland og andre europæiske lande - da det sandsynligvis vil reducere den eksisterende stigmatiske tankegang fra myndighedernes og samfundets side.

For additional information regarding STENOCARE, please contact:
Thomas Skovlund Schnegelsberg, CEO Phone: +45 31770060 E-mail: presse@stenocare.com

About STENOCARE A/S: Stenocare is a Danish producer and supplier of prescription-based medical cannabis to patients in Denmark, Sweden,
Norway, UK, Australia and now also Germany. Stenocare was founded in 2017 and is growing fast. The company was first to receive the Danish
Medicines Agency's permission to import, distribute as well as cultivate and produce medical cannabis. Stenocare sources its products from a
number of carefully selected international high-quality suppliers and operates a unique, indoor state-of-the-art cultivation facility in Denmark,
that has multiple levels of redundancy to safeguard quality and uniformity in a p,com)esticide free production process. (www.stenocare.com )

Stenocare har en betalt digital IR-aftale med ProInvestor.com
25/5 2023 12:38 ProInvestorNEWS 1112806Analyst Group Comment on STENOCARE's Product Approval in Germany

STENOCARE announced on May 25th, that a new medical cannabis oil product has received approval from the Federal Institute for Drugs and Medical Devices (BfArM) for prescription-based sales to German patients.

Read Analyst Group's comment here :

https://analystgroup.se/kommentarer/comment-on-stenocares-product-approval-in-germany/TRÅDOVERSIGT