Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Er tech/FAANG stadig et godt køb


112853 Markettimer 29/5 2023 11:17
5
Oversigt

Hej alle,
Så er der en ny video på den engelske YT-kanal.
Her tager jeg et kig på de vilde stigninger i FAANG-aktierne (+Nvidia) på det seneste.

Jeg bruger også den statistiske TPI-indikator, som jeg har fået programmeret ind i ny kommende platform.

Men er tech stadig et godt køb? Det er svært at sige. Disse FOMO/hype-stigninger kan jo vare længe, og med en mulig løsning på gældsloftet i USA, så kan der godt komme lidt mere løft. Men jeg er en smule bekymret for styrken i dette ryk op, og jeg ville nok personligt ikke hoppe på vognen nu.

Men jeg kommer nærmere ind på det i videoen.

God pinse til jer alle.




30/5 2023 07:32 ProInvestorNEWS 2112861



USA: Citi opgraderer amerikanske aktier - især teknologi

30.5.2023 06.34 • MarketWire •

Den amerikanske storbank Citigroup har opgraderet sin anbefaling af amerikanske aktier generelt til "neutral" fra "undervægt", og for teknologiaktierne specielt gælder nu anbefalingen "overvægt".

Det rapporterer Bloomberg News.

Baggrunden for det mere positive syn på teknologiaktierne er den lovende udviklingen af kunstig intelligens, AI, samt - generelt - udsigten til, at centralbanken i USA, Federal Reserve, nærmer sig afslutningen af den igangværende cyklus med renteforhøjelser.

Strategerne hos Citi erkender, at kursstigningerne for AI-relaterede aktier har været ekstreme, men at AI endnu ikke er udviklet i en grad, så der er udsigt til skuffelser. Derudover er AI overvejende knyttet til de store amerikanske aktier, og det medvirker også til begrænsning af risici, påpeger storbanken.

Citi konstaterer ifølge Bloomberg News, at det amerikanske aktiemarked ikke har klaret sig bedre end andre markeder på grund af centralbankens fortsatte renteforhøjelser, og at vægtningen af rentefølsomme vækstaktier er tungere nu end tidligere.

Rentefølsomheden vil ifølge Citi endda stige, fordi det aktuelle aktiemarked er drevet af AI-udviklingen.

Men det betyder samtidig, at det amerikanske aktiemarked vil lægge sig i front, når centralbankens pengepolitiske stramninger ophører, mener Citigroup.

.\˙ MarketWire

Henning Lars Nielsen



TRÅDOVERSIGT