Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

ADVARSEL ..


113335 TheNote 21/6 2023 10:14
10
Oversigt

Der er pt. rigtigt mange aktier, hvor MACD på ugebasis er i færd med at toppe eller endda direkte bryde ned. Det er normalt et rigtigt grimt signal om hvor markedet er på vej hen. Men check din egen branche/aktie hvorvidt du bør "agere". Macd ugebasis er en indikator som ofte trækker "de store penge" så den bør man have respekt for. Hvorvidt du så synes den er aktuel for dine papirer ??

Men giv den en kigger ..

MACD - WEEKLY !

Med venlig hilsen



21/6 2023 11:56 VærKritisk 7113336



Jeg dyrker ikke TA som sådan selv, men jeg skeler altid til hvad teknikerne siger. Lige nu er handlen dog så tynd, at det i mange aktier handler mere om tilfældigheder om de lige bevæger sig op eller ned en given dag.

Det sagt, så taler nedenstående fra marketwire og goldman sucks din sag.

....

Goldman Sachs ser flere årsager til at spille imod amerikanske aktieopsving
21.6.2023 10.50 • MarketWire •
Kopier link til udklipsholderen
Investorerne gør klogt i at spille på flere heste og overveje risikoen for en kommende recession.
Det vurderer strategerne hos storbanken Goldman Sachs, der ser flere indikationer på, at det nuværende aktieopsving i USA er ved at blive presset.

Banken peger blandt andet på, at opturen har været baseret på en lille gruppe af virksomheder, værdisætningen fortsat er høj og at investorerne allerede har indregnet selv de mest optimistiske vækstforventninger.

- Vi foretrækker at være eksponeret mod et aktieopsving, mens vi bruger optionsmarkedet til af afdække det potentielle fald på 23 pct. i et recessionsscenarium, skriver Goldman Sachs i et notat ifølge Bloomberg News.

Investeringsbanken ser en risiko på 25 pct. over de næste 12 måneder for at den amerikanske økonomi går i recession, og hvis risikoen stiger kan S&P 500 falde til indeks 3400. Tirsdag lukkede det brede indeks i 4388,71.

Det amerikanske aktiemarked ramte i sidste uge et såkaldt "bull-marked", der betyder, at indekset er steget 20 pct. siden sidste bund.

.\˙ MarketWire

Christian Iversen Kielberg



21/6 2023 21:02 bgadk 5113350



Her er to andre velargumenterede scenarier:

https://www.ft.com/content/e9d828b2-f749-4d08-bb41-b4536e1d4635

"Bjørnen er død"

og

"Bjørnen sover, så lad være med at stikke til den".



27/6 2023 12:13 TheNote 1113511



Re Advarsel.

Udviklingen har jo i Danmark rent kursmæssigt i store træk bekræftet frygten og makro økonomiens nøgletal world wide fortsætter med at skuffe. Vi mangler måske endda stadig et par mindre renteforhøjelser men værre er nok de næste par måneders umiddelbare udsigter.og frygt for småkedelige regnskaber.

Sell in may and ...

Desværre er macd weekly ikke noget der vender på en tallerken men kan tage mange uger medmindre noget særdeles pludseligt positivt opstår f.eks i form at overraskende positive regnskaber.

Om man vil blive inde ? Hmm ... Situationen i betragtning et høj-risiko spil i min optik og TA korroderer dagligt hvilket kan blive selvforstærkende.

Personligt kan jeg godt forestille mig en korrektion inden markedet har luftet ud og har ligget overvejende kontant et stykke tid.


Mvh









27/6 2023 23:23 bgadk 0113530



Problemet med TA er lidt, at man ekstrapolerer ud fra tidligere kursudvikling, og det medfører den risiko at man "kommer for sent".
Det interessante er jo ikke at markederne er faldet et par procent fra toppen, men om de bliver ved med at falde.
Jeg tror det her bare er lidt tynd "sommermave" inden regnskaberne kommer i starten og juli og de følgende uger.
Der er masser af reelle makroøkonomiske grunde til at markederne (renter, krig, inflation osv) skulle falde, men problemet er lidt, at det er "old news", og stort set allerede indpriset.



TRÅDOVERSIGT