Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Hvor skal Netflix hen efter regnskabet


114092 Markettimer 19/7 2023 14:22
Oversigt

Hej alle,

Som lovet er seneste video nu oppe med en analyse kort kort, mellem og lang sigt i forbindelse med deres regnskab senere i dag.




20/7 2023 06:31 ProInvestorNEWS 1114102






20/7 2023 06:55 ProInvestorNEWS 1114105



Netflix-aktien i massivt dyk trods stor kundevækst - omsætningen skuffer

20/7 06:35

Aktien i Netflix dykkede onsdag i eftermarkedet i USA med 8,3 pct., selv om koncernen overraskede med en større kundevækst end ventet på Wall Street - drevet af koncernens indsats mod deling af brugeradgange uden for husstanden.

Omsætningen for andet kvartal lå dog under det ventede, og prognosen for tredje var samtidig underfrankeret.

Antallet af betalende kunder, netto, steg således med 5,89 mio. til samlet set 238,4 mio. abonnementer.

På forhånd havde analytikerne på Wall Street ifølge Bloomberg News ventet en stigning på 2,07 mio. betalende kunder i kvartalet til 234,5 mio. abonnementer.

I første kvartal var der en vækst i kundetallet på 1,75 mio. i forhold til fjerde kvartal 2022, mens det i andet kvartal i 2022 bakkede med 0,97 mio. kunder.

- Vi forventer, at omsætningsvæksten vil accelerere i anden halvdel af 2023, da vi begynder at se den fulde gavn af betalt deling plus fortsat vækst i vores annoncestøttede abonnementsplan, hedder det i regnskabet.

Koncernen oplevede i perioden dog en mere begrænset vækst i omsætningen på knap 3 pct. til 8,19 mia. dollar mod ventede 8,30 mia. dollar, mens det justerede overskud per aktie blev på 3,29 dollar, sammenlignet med 3,20 dollar et år tidligere, og mod et konsensusestimat på 2,85 dollar, ifølge Bloomberg News.

For tredje kvartal venter streamingkæmpen en omsætning på 8,50 mia. dollar, mens konsensus lyder på 8,67 mia. dollar. Streamingkæmpen ser samtidig en indtjening per aktie i perioden på 3,52 dollar mod et analytikerbud på 3,23 dollar.

Netflix regner med en "lignende" vækst i kundetallet i tredje kvartal som i andet, altså lige knap 6 mio. flere abonnementer, mens der på Wall Street er en forventning om en fremgang på 5,07 mio. nye kunder.

.\˙ MarketWire



20/7 2023 12:06 ProInvestorNEWS 1114116



Netflix sendt til tælling i formarkedet: Ny abonnementstype har ikke slået igennem

20/7 11:18

Netflix formåede ikke at indfri markedets forventninger til omsætningen i andet kvartal trods en langt stærkere tilstrømning af nye abonnenter end ventet.

Det mærkes i den grad i formarkedet, hvor Netflix aktien daler 6,6 pct.

Streamingtjenesten har i andet kvartal skredet ind over for deling af abonnementer, hvilket gav pote på antallet af nye brugere.

Til gengæld slog det ikke tilsvarende igennem på omsætningssiden, da Netflix' nyeste abonnementstype, der indeholder reklamer mod en lavere månedspris, ikke har vundet tilstrækkeligt indpas hos brugerne.

- Vi forventer, at omsætningsvæksten vil accelerere i anden halvdel af 2023, da vi begynder at se den fulde gavn af betalt deling plus fortsat vækst i vores annoncestøttede abonnementsplan, oplyser Netflix i sit regnskab.

Med betalt deling giver Netflix sine brugere mulighed for at betale ekstra for at dele deres konti med øvrige husstande.

Antallet af Netflix-abonnenter steg i andet kvartal med 5,89 mio. til 238,4 mio. brugere i alt. Forventningen i markedet var ifølge Bloomberg News en tilstrømning på 2,07 mio. brugere.

Væksten i abonnenter var dog kun i meget begrænset omfang afspejlet i omsætningen, der i perioden voksede 2,7 pct. til 8,19 mia. dollar. Her var sammenligning ventet 8,3 mia. dollar.

Heller ikke omsætningsprognosen for tredje kvartal på 8,5 mia. dollar levede op til konsensus, der lød på 8,67 mia. dollar.

Driftsmarginen endte i andet kvartal på 22,3 pct. mod ventet 19,1 pct., og i tredje kvartal venter Netflix en overskudsgrad på 22 pct. mod estimerede 21 pct.

Forventningerne til omsætningen møder skuffelse hos børshuset Piper Sandler, der dog hæfter sig ved fremskridt i kampen mod abonnementsdeling samt tilslutningen omkring abonnementer med reklamer.

Hos Wells Fargo vurderes det ifølge Bloomberg News, at investorerne har overvurderet effekten af betalt deling. Indsatsen vurderes imidlertid en succes hos Morgan Stanley, der dog efterlyser flere brugere med reklameabonnementet.

.\˙ MarketWire



21/7 2023 09:16 ProInvestorNEWS 1114137



Wolfe Research Maintains Netflix (NFLX) Outperform Recommendation

Rosenblatt Maintains Netflix (NFLX) Neutral Recommendation

Guggenheim Reiterates Netflix (NFLX) Buy Recommendation

JP Morgan Maintains Netflix (NFLX) Overweight Recommendation

Wells Fargo Reiterates Netflix (NFLX) Overweight Recommendation

Deutsche Bank Maintains Netflix (NFLX) Buy Recommendation

Credit Suisse Reiterates Netflix (NFLX) Neutral Recommendation

Canaccord Genuity Maintains Netflix (NFLX) Buy Recommendation

Keybanc Maintains Netflix (NFLX) Sector Weight Recommendation

B of A Securities Maintains Netflix (NFLX) Buy Recommendation

Evercore ISI Group Maintains Netflix (NFLX) Outperform Recommendation

Piper Sandler Maintains Netflix (NFLX) Neutral Recommendation

Morgan Stanley Reiterates Netflix (NFLX) Equal-Weight Recommendation

Pivotal Research Maintains Netflix (NFLX) Buy Recommendation

Wedbush Maintains Netflix (NFLX) Outperform Recommendation



TRÅDOVERSIGT