Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Tag et "smugkig" på Hansa Biopharma (Stockholm børsen)


114320 Urban 1/8 2023 16:36
9
Oversigt

Efter nogle år med en meget skuffende og volatil kursudvikling (herunder med udbredt shorting) på Hansa Biopharma, ser det ud til at kursudviklingen måske, kan vende positivt opad i løbet af de kommende uger og måneder.

Der er en hel del "triggers" i løbet af 2023-24, der kan medføre en interessant potentiel kursopgang og en mulighed for at tiltrække en større opmærksomhed og fokus på aktien.

Se f.eks. svenske Penser Banks seneste analyse af aktien:

Penser skriver bl.a.:

"I vår intervju med Hansa upprepades budskapet att bolaget förväntar sig att lanseringen av Idefirix i Europa är på väg att gå in i nästa fas och att vi bör se en tilltagande försäljning under H2 2023. Som vi nämnde i vår förra analysuppdatering är det primärt två drivare till den här förväntade utvecklingen: förändringen i Eurotransplants allokeringssystem, samt de positiva beskeden kring kostnadsersättning för Idefirix som kommit in under det senaste året.

Den händelse med störst potentiell kurspåverkan är enligt vår bedömning topline-data från fas II-studien på patienter med GBS (est. H2 2023)".

https://docs.penser.se/research/2953-A/hnsa20230721.pdf

https://mfn.se/a/penser-access/mot-ett-handelserikt-h2-hansa-biopharma

Det er ingen anbefaling for køb af aktien. Men derimod et forslag til overvåge aktien på en OBS-liste eller lignende overvågningsliste for dermed at følge udviklingen i den kommende tid etc.

Jeg er selv ny ejer af aktien.



2/8 2023 10:55 Urban 0114331



Aktuelle shortpositioner: Se "Visa blankere" øverst til venstre på oversigten.

https://insidevoice.se/bolag/hansa-medical



TRÅDOVERSIGT