Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

De fem stærkeste AI-aktier lige nu


115070 ProInvestorNEWS 30/8 2023 19:50
2
Oversigt

Hvad er de stærkeste AI-aktier lige nu? I dette indlæg kigger Anders Bæk på de 5 selskaber, der har indtaget førerpositionerne i AI-industrien lige nu. Derudover vil han også fortælle om 4 konkrete regler, du kan bruge til at identificere de bedste AI-aktier.

https://www.nordnet.dk/blog/de-fem-staerkeste-ai-aktier-lige-nu/?utm_source=ACS&utm_medium=email&utm_campaign=DK_nyhedsbrev_uge35_2023



1/9 2023 10:13 Bullish 2115127



Særdeles interessant.
Jeg kom til at fundere lidt på, om Nvidia kan beholde kronen på GPU supercomputere. Intel prøver at komme tilbage i nanokapløbet. AMD tager markedsandele.
Og så er der jo kvantecomputerne.. Det er IBM, der p.t. bygger den kraftigste. Ifølge Gartner efterfulgt af Google, Intel, Microsoft - og Amazon!
Quantum computing er utvivlsomt fremtiden for AI og andre beregningstunge applikationer. Der er ingen sammenligning i beregningskapaciteten - kan jeg læse. Hvornår skal vi som investorer positionere os til kvantecomputere? Nvidia vil miste AI markedet på sigt, men går der 3, 5 eller 10 år?

Input modtages..

Interessante aktier kunne være:
IBM
IONQ
D-Wave Systems
Rigetti
Honeywell Quantum
Cambridge Quantum

ColdQuanta, Pasqal og PsiQuantum er ikke listede. Coldquanta er ejet af bla. Samsung Venture, IntelCapital, Lockheed Martin, Harvard University.

Ifølge BARD er ionkvantecomputere de simpleste, billigste, og mest pålidelige. Og her skulle IONQ have ret godt fat. Aktien er steget 398% i år..




TRÅDOVERSIGT