Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Cloudberry Clean Energy (Norsk selskab)


115199 NordicStock 5/9 2023 20:48
6
Oversigt

God tirsdag aften 5. sep

Jeg har fundet denne ret nye aktie på den norske Oslo Børs. Selskabet hedder Cloudberry Clean Energy (Ticker: CLOUD).

Kort om selskabet:

Cloudberry Clean Energy ASA is a Nordic energy company that owns, develops, and operates hydropower and wind power plants in Norway and Sweden. The company produces renewable energy for future generations, with an ambition to develop a sustainable society and create value for stakeholders. The company has three revenue generating segments and one cost-efficient corporate segment. Development segment consists of green-field projects both onshore and off-shore. Production segment is engaged in operating assets, with power sold in the spot market and under fixed price Power Purchase Agreements. Operations segment delivers services such as asset management of hydro and wind assets, including digital solutions.

Som i kan se i regnskabs-oversigten, så har de siden Q2 2022 virkeligt leveret en imponerende INDTJENINGS vækst, samt en endnu mere imponerende OMSÆTNINGS vækst.

- I den tekniske model har vi fået lavet en dobbeltbund i kurs 9,77 NOK
- Derefter er det en flot stigning i RSI og et frisk købs-signal i MACD.

Så den synes jeg i bør overveje at købe ... og jeg har sat en købs-ordre over til i morgen tidlig.

Man må sige, at de få ENERGY & UTILITIES selskaber har vind i sejlene lige pt. og det synes jeg man bør udnytte.

Er der nogle af jer der kender selskabet og evt. har købt aktier i det?

Det er ikke en aktie jeg vil anbefale til pensionen, dertil er energy-markedet for volatilt imo. Men et godt solidt trade indtil energi-priserne begynder at normaliseres, for så skal den sælges.

Jeg håber et par af jer, vil holde øje med hvornår RSI topper omkring de 70-75, og så sælg den. Og derefter tror jeg der kommer en runde 2 (wave 2) i aktien, så det vil være rart hvis et par af jer, som er frisk på at købe aktien, gider at holde øje og sige til når i sælger igen.




6/9 2023 06:10 NordicStockValue 5115203



Jeg er helt enig i at Cloudberry Clean Energy er interessant til svingtrading. Jeg fandt faktisk den aktie for nogle dage siden sammen med cirka 50 andre, hvor udvælgelsen havde strengere krav end blot positiv revenue og profit udvikling.

Jeg har kaldt den strengere udvælgelse for Ultra positive, og hvis det har interesse, så kan jeg poste listen i debat forummet?



6/9 2023 09:49 TeamGarlic 3115208



Meget gerne, NordicStockValue :−)



6/9 2023 14:07 NordicStockValue 5115211



Hermed listen over Ultra positive jf. NordicStockmetoden (og det er ikke mig ;−) ), hvorved opgøres procentmæssig positiv udvikling på Revenue og Profit seneste kvartal ift. kvartal sidste år.

Listen viser udviklingen det seneste halvår for Revenue og Profit og medtager kun de mest positive procentmæssige udviklinger. Derfor navnet ULTRA POSITIV
pdfNordicStock_ULTRAS.pdf



7/9 2023 18:49 NordicStock 4115233



Det er virkeligt fedt, at du tager over med din egen metode, og at du også deler op i POSITIVE & ULTRA POSITIVE.
Man kender bare en ULTRA POSITIVE aktie, når man ser kombien af regnskabs-historik og den tekniske analyse. Det er ikke så ofte man ser dem, men man er ikke i tvivl, når man finder dem :)



8/9 2023 01:56 NordicStockValue 1115243



Tak NordicStock.
Jeg er glad for, at du kan lide det :−)



TRÅDOVERSIGT