Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Lessons to be learnt! - Sam Bankman-Fried dømt for svindel


116521 EliotSpitzer 3/11 2023 15:55
4
Oversigt

Jeg tror alle der invester fra tid til anden opleverer at en investering går helt galt. Det giver altid anledning til selvransagelse. Jeg har selv været der to gange, hvor jeg tabte store penge, og hvor jeg i efterkant måtte overveje nøje, hvorfor netop dette skete.

Men en ting er at være lille privat investor med sine begrænset ressourcer til undersøge, evaluerer og bruge sofisikeret trading systemer til at optimere sin investering og en anden ting er at være stor hedge fund med alle de ressourecer og prestige, som følger med dette. Her er nemlig nogle fund managers, som bliver betalt store penge for at ivaretage investeringerne. I det indsatte YouTube klip er en video som alle, der er habil på engelsk og som har interesse i investering skal høre. Det er om retsagen som køre imod FTX's CEO og grundligger Sam Bankman-Fried. Retsagen har vist at han et langt stykke af vejen simpelhen bare drev på med simple svindel og at han evnede at tryllebinde selv de størrste hedge funds i USA. Men se videoen og det er her jeg bliver efterladt med, undskyld mig, "åben mund"! Der er noget helt galt når eliten tager så let på at investere penge som den retsag har vist.

https://www.youtu.be/1_KN44Ra6I8?si=dWLmr_JX1VfzJgpx

Den ene gang jeg tabt penge i en grad som jeg ikke plejer var i et amerikansk selskab og jeg må indrømme at siden har jeg holdt mig væk fra amerikanske aktier såvidt muligt. Dette klip syntes jeg desværre bare understreger, hvorfor det fortsat er en god ide at være forsigt med aktier og investeringer i USA.



3/11 2023 17:08 EliotSpitzer 2116522



Linket fungere ikke rigtigt men søg under følgende overskrift på YouTube

FTX founder found guilty on all counts in NY criminal trial


https://www.youtu.be/1_KN44Ra6I8?si=uPzccLgLniH-zmZS




TRÅDOVERSIGT