Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

C25-Ikke alle vil være stolte af at vise karakterbogen frem


116699 ProInvestorNEWS 14/11 2023 09:19
5
Oversigt

Kommentar fra Per Hansen, Investeringsøkonom, Nordnet


Når karakterbogen kommer med hjem er der ikke glæde alle steder.
Nogle vil være glade, men ikke overraskede. De som ligger i toppen, plejer som regel og udgangspunkt at få om ikke allerøverste topkarakterer, men dog en meget fin bedømmelse. I denne kategori har jeg for 3. kvartal Novo Nordisk og Pandora. Igen

I midten er holdningen lidt af hvert. Lige under toppen og godt distanceret fra middelmådigheden, har jeg med en fornuftig udvikling med potentiale til mere, selskaber som Novozymes/Genmab/Danske Bank/GN Store Nord.

Midterfeltet er (for stort denne gang). Nærmest som et stort hovedfelt i Tour de France. Forrest trækker Demant ned til Carlsberg blandt de mange.

Det er i den nederste del af midterfeltet og sidst, hvor karakteren bider. Enten fordi skuffende regnskaber skyldes, at censor "er for hård" og/eller at udfordringen udelukkende eller altovervejende skyldes exogene variable.

I den allertungeste ende havner desværre Royal Unibrew, Ørsted og Netcompany. Det kan ikke være anderledes, fordi resultaterne ikke er til det.

Jeg prøver at være ærlig, men det kan ikke undgås at nogen vil være ærgerlige. Naturligvis over den dårlige karakter, som dog samtidig er vidnesbyrd om, at der er plads til meget mere.

https://www.nordnet.dk/blog/karakterbogen-q3-mange-middelmaadige-praestationer-og-stof-til-eftertanke-i-den-nedre-og-tunge-ende/




TRÅDOVERSIGT