Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Biotech: Forsøgsdesign og succes


116784 Thorkild01 16/11 2023 15:33
4
Oversigt

Fiercebiotech har i dag en ret interessant artikel, der reflekterer over hvor følsom studieresultater er over for, hvordan et studie er designet. Casene der behandles er, 3 i princippet ens Amyloid plaque reducerende, præparaters FDA godkendelses success

https://www.fiercebiotech.com/biotech/year-after-roches-alzheimers-fail-scientists-reflect-what-could-have-been16/11 2023 17:33 Occam 3116786For mange år siden lærte jeg i et introducerende statistikkursus, at hvis man står med et positivt resultat, som dog ikke er signifikant, så er der mulighed for at opnå signifikans, hvis man gentager studiet med mange flere forsøgspersoner.

Det ved de professionelle godt. Så når de ikke arbejder videre med midlet, så er det fordi, de alt i alt ikke tror på deres middel. F.eks. kan midlet have en vis positiv virkning, men samtidig kan det have nogle slemme bivirkninger.
TRÅDOVERSIGT