Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Flügger


117481 krusjer 21/12 2023 16:58
2
Oversigt

Jeg har over en længere periode fulgt med i udviklingen for Flügger, som jeg synes ser spændende ud til fremtiden. Den er afhængig af byggeriet som på sigt vil nyde godt af de (formodentlig) faldende renter og så har de forretning i Ukraine, hvor der skal genopbygges når krigen er ovre. Derudover er der så småt stigende omsætning, stigende marginer ligesom pengestrømme fra drift er stigende. I dag er aktien steget 11% og jeg kan umiddelbart ikke finde en grund til stigningen. Ingen selskabsnyheder. Er der nogen her der kan forklare stigningen og i øvrigt har en holdning til aktien?



28/12 2023 13:01 Jyllinge 1117622



Af samme årsager som du nævner, faldende renter og en genopbygning i Ukraine, ser jeg Flügger i samme bås som Rockwoll, H+H, Solar og A&O Johansen. Lad mig uddybe mine holdninger:

Selv tror jeg at udsigten til faldende renter vil have størst effekt på den korte bane hvad angår Flügger, Solar og A&O Johansen. Derfor har jeg også pt Solar inde i folden og A&O Johansen stående højt på kandidatbænken. Flügger står længere nede på min indkøbsseddel fordi jeg er usikker på deres fabrik i Ukraine.

Når krigen slutter i Ukraine, desværre nok på den længere bane, er der nok ingen tvivl om at underleverandører til genopbygningen vil få ekstra gang i produktionen. Her holder jeg særligt øje med H+H med en fabrik i nabolandet Polen.




30/12 2023 22:28 krusjer 1117679



Jeg tror også meget på de selskaber du nævner og da jeg lider styg uhelbredelig FOMO har jeg indenfor de seneste par måneder købt mig ind med mindre portioner i både Solar, AOJ, H+H og senest Flügger. Helt generelt er byggebranchen spændende at følge med i, og på det seneste har der været en opadgående tendens eller noget der ligner at en bund er fundet, i langt de fleste selskaber indenfor branchen. Når det er sagt har der jo så også været en generel opadgående tendens de seneste måneder, så om det fortsætter må tiden vise.



TRÅDOVERSIGT