Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Napatech: Clear for take-off d. 22/2


118520 Finans360 4/2 2024 19:21
3
Oversigt

Jeg har fulgt Napatech i adskillige år og kan med glæde meddele at virksomheden - og dermed aktien - er clear for take-off d. 22/2 ifm. hhv. en ekstraordinær generalforsamling, hhv. offentliggørelse af Q4/23 (d. 28/2)

Napatech udvikler programmerbare netværkskort som 'off-loader' kritisk vigtig databehandling (herunder bl.a. security-, storage-, switch-funktioner) fra server-CPU'en til netværkskortet. I takt med stigende datamængder & edge-computing har det vist sig afgørende for datacentre at reducere fysisk rack-space, strømforbrug samt data-belastningen på meget, meget bekostelige server-CPU'er.

Entry: Napatech

Efter turbulente år får vi nu ENDELIGT høstet frugterne af de frø der blev sået i 2022/23 hvor ALT strategisk faldt i hak for Napatech:

1. Flerårig Intel-aftale der sikrer Napatech både adgang til (globale) Intel-kunder og state-of-the-art chip-teknologi. Kontrakten for 2023 sikrede Napa 5 MUSD (vi afventer offentliggørelse af 2024-rammebeløb). (Napatech sikrede sig i 2023 et teknologisk- og kommercielt gennembrud til det globale datacenter-segment med lanceringen af Intel IPU (Infrastructure Processing Unit) som kombinerer hhv. FPGA-teknologi & SoC-teknologi (system-on-a-chip).

2. Netscout (global cybersecurity-aktør, og Napatech-OEM-storkunde) køber 4 mdr senere i april 23 knap 7% af Napatech for ca. 7 MUSD som led i vertikal integration. Netscout-mand tiltræder bestyrelsen.

3. Q3-23: væksten brager i vejret med over 40%. Guidance peger på rekordvækst i Q4-23. Napatechs omsætning vurderes at kunne flerdobles (citat bestyrelsesformand, nu CEO Lars Boilesen) over få kvartaler/år i lyset af bl.a. Intel IPU-aftalen & Netscouts løbende software/hardware-indkøb som har åbnet dørene til globale Tier-1 kunder.

4. Januar 2024: Napas bestyrelsesformand overtager posten som CEO og erhverver aktier for egne 2 MDKK. Sikrer sig samtidigt 2 mio. stk. warrants til kurs 13,06 (formel godkendelse sker d. 22/2 på - BEMÆRK NØJE - hasteindkaldt, ekstraordinær generalforsamling - INDEN aflæggelse af Q4 d. 28/2).

Det har været en meget, meget lang rejse for Napatech- og Napatechs investorer og det er derfor meget glædeligt at gennembruddet til en placering i en ekstremt stor- og meget lukrativ værdikæde ENDELIGT er faldet på plads.

Så Ladies and Gentlemen, place your bets: i perioden d. 22/2-1/3 brager det løs, med mindre låget ryger af inden da...



4/2 2024 20:29 Finans360 3118521



P.S.

Ref. punkt 2. Netscouts erhvervelse af 7% af aktiekapitalen:

Det ligner til forveksling de indledende manøvrer til et to-trins opkøb som vi kender dem fra andre cases. Ligeledes understøttet af det pludselige CEO-skift med dertilhørende voldsom warrant-tildeling.

Det hører tillige med til historien at der på kommende GF ønskes udstedt yderligere 2 mio. warrants til dagskurs til fordeling blandt ledelsen.

Det er nu der hugges til inden regnskabet (og måske bud) offentliggøres..



22/2 2024 21:46 Finans360 1118883



Forebyggende flot regnskab af NVIDIA og imponerende kursstigning. Tillykke til alle aktionærer

..men..

..jeg tror at dagens kursstigning blegner ift. den kursstigning som vi får at se når Napatechs aflægger regnskab d. 28/2

Og som bonus offentliggør Intel d. 29/2 deres nye joint-IPU-løsning med Napatech..så det kan snildt blive en høj, langstrakt stigning..



TRÅDOVERSIGT