Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Bavarian Nordic: Hvor er kurstriggerne?


118837 ProInvestorNEWS 21/2 2024 09:53
Oversigt

Kommentar fra Per Hansen, Investeringsøkonom, Nordnet

Bavarian Nordic har leveret som lovet og en anelse mere. Der er gode toner og takter, men det stærke investeringskrydderi manglerBavarian Nordic har leveret lidt bedre end ventet og guidet både på omsætning og indtjening (EBITDA)
For 2024 guider Bavarian Nordic på niveau med forventningerne med hensyn til omsætning (5,5,3 mia. = 5,15 mod forventet 5,135, konsensus)
På EBITDA ser forventningerne ud til at være en anelse under det forventede med 1,1-1,35 mia. mod konsensus på 1,5 mia.
Bavarian Nordic påpeger i sin meddelelse, at de nu er på plads og vokser profitabelt. "Bavarian Nordic kan nu konkurrere med andre medicinalselskaber" er ordlyden i meddelelsenMindre binær og mere forudsigelig

Bavarian Nordic har leveret bedre end ventet og guider omtrent som forventet. Så langt så (næsten) godt. Bavarian Nordic er blevet mindre binær og mere forudsigelig. Det er for såvidt også meget godt. Samtidig tager det en del af dynamik og dynamit ud af aktien, som skal prisfastsættes med en mere stabil udvikling uden mulighed for et hurtigt spydsspidsafkast.

BAVA.CO
TRÅDOVERSIGT