Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Gamification på aktiemarkedet?


118981 Match 27/2 2024 14:13
4
Oversigt

Jeg er ikke så gammel som Warren Buffett, men jeg har dog handlet aktier i efterhånden knap 50 år. Og derfor fangede WB's udtalelser om tidens trend på aktiemarkedet efter min mening lige præcis de udsving, og de handelsmetoder, der forfines mere og mere og hurtigere og hurtigere.

Jeg har lyst til at sammenligne dele af børshandelen med klimaudfordringerne: Den bliver også mere og mere uberegnelig. Måske betyder det så, at hvis vi ikke - i en række aktier - havde storinvestorer, der er langsigtede i deres investeringsstrategier, ja så havde vi set daglige kursudsving, der intet havde med de børsnoterede selskabers indtjening, historik eller guidance at gøre, men kun beregnet på kortsigtet profit, oveni købet sommetider fra børsåbning til børsluk.

Men jeg lægger et link til Warren Buffetts tanker om gamification og casino-activities. Og så er det op til hver af jer at overveje, om det bør føre til ændrede strategier for investering i aktier.

https://finance.yahoo.com/news/warren-buffett-says-stock-market-212445057.html?.tsrc=fin-srch



27/2 2024 17:00 Jyllinge 2118984



Jeg syntes du har ret i dine betragtninger, og udviklingen har da også fået mig til i nogle tilfælde at tænke mere kortsigtet. Fra at have et perspektiv på flere år, er der nogle aktier jeg nu går ind og ud af efter få måneders ejerskab. Det har f.eks. været Norden, Frontline, Dantax og senest Solar.

Jeg kan godt se for mig, at stadig flere af mine indkøb vil have et kort sigte. Men fundamentet i min portefølje vil altid være balanceret efter mere konservative overvejelser.



TRÅDOVERSIGT