Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Maersk - aktieanalyse 2024


119250 ProInvestorNEWS 8/3 2024 13:06
Oversigt

Maersk - Gamle Moeller - AP Moeller - Kært barn har mange navne og idag skal vi kigge nærmere på hele Danmarks aktiedarling. Shippingselskabet er kendt verden over og lige meget hvor du rejser hen vil du kunne finde deres skibe og containere. Maersk kom for nylig med årsregnskab for 2023 og aktien er alene i 2024 nede med 30%. Vi kommer til at gennemgå hvad der er sket - hvorfor aktien pludselig falder så voldsomt, samt om Maersk på nuværende prisniveau er interessant for os som investorer.

Bemærk:
Intet af det jeg siger er financiel raadgivning. Jeg er ikke økonomisk rådgiver og mine videoers indhold bygger på egne erfaringer.
Alt investering har en risiko og derfor boer man altid laver egne undersøgelser inden man foretager en investering.

Min yndlingsbog om investering er en letforståelig og humoristisk bog skrevet af den store investor Peter Lynch. Jeg har inkluderet et affiliatelink til Amazon, og jeg tjener en lille procentdel, hvis du bruger det link (det påvirker ikke hvad du betaler): https://amzn.to/3RVaGA5




TRÅDOVERSIGT